Starenios Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 (edited) Πως μπορώ να βλέπω μόνο τα poi που θέλω στον χάρτη και όχι όλα, όταν έχω ενεργοποιήσει την εμφανιση poi. (Aναφέρομαι στα ενσωματωμένα poi του χάρτη που μου αρκούν γιατί είναι ήδη πάμπολα) . Τo "προσαρμοσμένα POI" σαν λειτουργία δεν δουλεύουν αν δεν έχεις βάλει δικά σου poi ; Edited May 5, 2010 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_arta Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Κανονικα δεν πρεπει να δουλευει ακομα και χωρις να ειναι σε δικτυο κινητης; Στα Δεδομενα GPS συνδεεται με δορυφορους; οχι φιλε μου δεν δειχνει τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 οχι φιλε μου δεν δειχνει τιποτα.. Ουτε καν προσπαθεια συνδεσης;Δηλαδη δεν βλεπεις τις μπαρες να ανεβοκατεβαίνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_arta Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Ουτε καν προσπαθεια συνδεσης;Δηλαδη δεν βλεπεις τις μπαρες να ανεβοκατεβαίνουν; τιποτα και δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.. εσυ cosmote εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 τιποτα και δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.. εσυ cosmote εχεις? βονταφον εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 (edited) Εγώ έχω cosmote και σε λιγότερο από ένα λεπτό βρίσκει δορυφόρους. Κάποιο άλλο είναι το πρόβλημα... Edited May 5, 2010 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgoskamp Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Τελικα το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα.Ενταξει δεν κραταει μπαταρια και για μερες αλλα ΟΚ.Αλαξα και καπιες ριθμησεις για μεγαλιτερη οικονομια οπως πχ την ενταση του φωτησμου της οθονης και τον χρονο που μενει αναμενη.Βεβεα δεν εχω καταφερει ακομα να βαλω ΡΟΙ και να εγκαταστησω δευτερο χαρτη περα απο τον ανβασης ο οπιος μου φενεται μια χαρα σαν οδικος χαρτης.Βασικα με ενδιαφερει ο ναυτηκος χαρτς (μπας και δουμε καμια καλη ψαρια :rolleyes: ) .Εχει καπιος καμια ιδεα, οδηγια?!εχω κατεβαση διαφορα πακετα αλλα στα πιο πολλα ζητανε τα τσακαλια μεροκαματο!!!Και αυτα που ειναι free εχω προβλημα, κατι κανω λαθος και δεν μπορω να το ξακλειδωσο.Ενω το Mapsource τον βλεπει καθε φορα μου ζηταει ξεκλειδωμα και φυσηκα δεν κανει μεταφορα.Οπιαδηποτε βοηθια ευπροσδεκτη.Ευχαριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 γινεται καποιο καλοπαιδο να μου στειλει με πμ αναλυτικα τις οδηγιες γιατι ολο κολλαει με αυτα που βρηκα ως τωρα στο νετ. πονοκεφαλιασα ολη μερα κ τπτ δεν εκανα. και ανθρωπινως αδυνατο να διαβασω 763 σελιδες. εχω nokia n79. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 ρε παιδια πως γινεται ενω εχω περασμενη την εφαρμογη στη καρτα μνημης και μεχρι πριν απο λιγο να δουλευει κανονικα και τωρα να μην φαινετε τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Γνωρίζει κάποιος πως γίνεται να ορίσω ότι είμαι σε μια θέση (όχι πόλη), π.χ. από τα αγαπημένα, όπως γίνεται και στο PNA??? Έχω προσπαθήσει με διάφορους τρόπους αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgoskamp Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Γνωρίζει κάποιος πως γίνεται να ορίσω ότι είμαι σε μια θέση (όχι πόλη), π.χ. από τα αγαπημένα, όπως γίνεται και στο PNA??? Έχω προσπαθήσει με διάφορους τρόπους αλλά τίποτα. Στην οθονη "ΧΑΡΤΗΣ" που εμφανιζεται, ο κερσορας διχνη την θεση που βρισκεσε.Αν επιχηρισης να τον κουνησης σε παει σε εναν "δευτερο "χαρτη και μπορεις να κινηθης επανο του να βρεις manual το σιμιο που σε ενδιαφερει να δης λεπτομεριες, οπως ΡΟΙ κλπ κλπ.Αφου βρης αυτο που ψαχνης αποθηκευης το σιμιο (συνιθος ως "Η θεση μου") Μετα το βρησκεις στα αγαπημενα και του λες να σε οδηγηση εκει (στο σιμιο που ειχες βρη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 (edited) Παιδια εχω απο παλια τον χαρτι της ευρωπης τον NT 2009 μηπως ξερει καποιος να μου πει ποιο ειναι το map id του χαρτη το οποιο εχω χασει γιατι τον περναω και δεν μπορω να τον ξεκλειδωσω??? Το βρηκα τελικα ολα καλα!!!! Edited May 14, 2010 by nervous Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Στην οθονη "ΧΑΡΤΗΣ" που εμφανιζεται, ο κερσορας διχνη την θεση που βρισκεσε.Αν επιχηρισης να τον κουνησης σε παει σε εναν "δευτερο "χαρτη και μπορεις να κινηθης επανο του να βρεις manual το σιμιο που σε ενδιαφερει να δης λεπτομεριες, οπως ΡΟΙ κλπ κλπ.Αφου βρης αυτο που ψαχνης αποθηκευης το σιμιο (συνιθος ως "Η θεση μου") Μετα το βρησκεις στα αγαπημενα και του λες να σε οδηγηση εκει (στο σιμιο που ειχες βρη) Φίλτατε μάλλον άλλο μου λες. Εννοώ, ενώ είμαι π.χ. στην Πάτρα, να του δείξω ότι είμαι σε ένα σημείο στην Κόρινθο (εκ των αγαπημένων ή μη) και να του το ορίσω αυτό ως αρχική θέση, όπως γίνεται στο PNA με το "set location"... Εν ολίγοις να νομίζει (με απενεργοποιημένη την κεραία) ότι είμαι Κόρινθο και όχι Πάτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Καλημέρα παιδιά. Επειδή έχω χάσει την επαφή μου με το προγραμμα μπορεί κάποιος να με ενημερώσεις ποιός είναι ο τελευταίος Ελληνικός Bluechart που έχει βγει?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rabbit7550 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Καλημέρα παιδιά. Επειδή έχω χάσει την επαφή μου με το προγραμμα μπορεί κάποιος να με ενημερώσεις ποιός είναι ο τελευταίος Ελληνικός Bluechart που έχει βγει?:) BLUECHART G2 VISION VEU015R AEGEAN SEA & SEA OF MARMARA 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Καλημέρα παιδιά. Επειδή έχω χάσει την επαφή μου με το προγραμμα μπορεί κάποιος να με ενημερώσεις ποιός είναι ο τελευταίος Ελληνικός Bluechart που έχει βγει?:) Παιδιά να αναφέρουμε τις τελευταίες εκδόσεις και για τους υπόλοιπους χάρτες; Έχω να ανανεώσω από το προηγούμενο Σεπτέμβρη αλλά δεν ακούω για νέες αναβαθμίσεις χαρτών. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carver Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Καλημέρα σε όλους. Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να περάσω διαδρομή εκτός δρόμου στο garmin και σε τι format? Κάποια στιγμή είχα διαβάσει κάτι σχετικό αλλά δεν θυμάμαι που. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Θα σκάσω... Περνάω τα pois για τις κάμερες με το poi loader χειροκίνητα όπως το έκανα τόσες φορές και μου δούλευε πάντα, και όμως τώρα το ρημάδι το μπιπ! δεν λέει να ακουστεί με τίποτα. Συμβαίνει και σε άλλους; Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Τι έγινε; Όλοι διακοπές φύγαμε;:dance::dance: Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 καλα θα ηταν να ειμασταν ολοι διακοπες! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Μήπως μπορεί κάποιος φίλος να μου στείλει λινκ για τη μετατροπή του "exe" σε "img"; Το είχα κάνει πριν 2 χρόνια αλλά έκανα φορμάτ. Θυμάμαι ότι έκανα δεξί κλικ στο ΕΧΕ και κάτι επέλεγα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Βγήκε και νέα έκδοση του AutoDrive 1.97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Βγήκε και νέα έκδοση του AutoDrive 1.97 Γιαυτό λύσσαξα να ζητάω τον μετατροπέα ή έστω το όνομά του. Δεκτό, κατά προτίμηση P.M. από κάποιον που ξέρει το όνομα για να το ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Τί να τον κάνεις τον μετατροπέα ??? Όπως είναι συνδεση η κάρτα στο PC και τρέχεις το .exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Το είδα δοκιμάσει και στο παρελθόν και δεν μου δούλεψε. Το χειρότερο είναι πως η κάρτα είναι στο Multimedia που έχει το αμάξι μου και το ακόμα χειρότερο ότι πρέπει να κάνω rename στο αρχείο του χάρτη για να παίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts