bill33 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Γιατι να βγαλει τον ελληνικο(αυτον φανταζομαι οτι εχει) για να βαλει χαρτη της Ιταλιας;Μεχρι 3 διαφορετικους δεν δέχεται το προγραμμα;Εγω εχω τον 3σε1 της Ελλαδας και τον χαρτη της Βουλγαριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redfin Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Πρωτα απολα απαγορευεται να αναφερθει απο που μπορεις να βρεις χαρτη. Για να προσθεσεις αλλον χαρτη δεν γινεται δυστυχως. Θα πρεπει να βγαλεις τον παλιο και να βαλεις τον αλλον με την ιδια ακριβως διαδικασια οπως εχεις ηδη κανει ξεκλειδωνοντας τον δημιουργοντας ενα unl αρχειο (αν ειναι κλειδωμενος). Είναι πολυ απλο να προσ8εσεις οποιον χαρτη περιλαμβανεται στο city navigator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Nαι ναι ακυρο δικο μου λαθος. Μπερδευτικα με το NDrive. Το garmin παιρνει μεχρι 3 χαρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Kατι που δεν χρειαζεται γιατι υπαρχουν οι χαρτες 3 σε 1 κ.τ.λ.π. απλα θα το αναφερω :O Μπορουμε να βαλουμε και τεταρτο! Πρεπει να αντικαταστησουμε τον ενσωματωμενο χαρτη του προγραμματος με ενα αλλο της επιλογης μας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetsas Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. Μπορείτε να μου πείτε ένα χάρτη για Ιταλία ή της Εωρώπης για τον Garmin; Και με ποιό τρόπο γίνετε η εγκατάστασή του; Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Καλησπερα! Εχω μείνει πίσω... 5.00.40 Garmin - 1.70 AutoDrive - 3.81 Anavasis... Έχουμε κατι νεο? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Καλησπερα! Εχω μείνει πίσω... 5.00.40 Garmin - 1.70 AutoDrive - 3.81 Anavasis... Έχουμε κατι νεο? Garmin Mobile XT 5.00.50. Αnavasis 4.11 Αυτες ειναι οι πιο προσφατες ενημερωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Παιδιά πέρασα ένα χάρτη 3 σε 1(Autodrive 1.70el-Greek Anavasis 4.11- Bluechart Atlantic 2008& Tides, Marines Greece) και στο mapsource μου βγάζει το εξής: 1) BlueChart Atlantic v2008 Tides and Marine Services 2) BlueChart Atlantic v2008 3) Anavasi Base & Detail Map © Anavasis Digital 4) Anavasi Base & Detail Map © Anavasis Digital 5)Autodrive Hellas 1.70 el Γιατί? Κανονικά 3 χάτες δεν έπρεπε να μου βγάζει? Γιατί μου βγάζει 5? Επίσης όταν πατάω εργαλεία->Διαχ/ση δεδομ.->Σετ Χαρτών όταν πατάω λεπτομερείς χάρτες μου γράφει το εξής: BlueChart Atlantic v2008 Tides and Marine Services; BlueChart Atlantic v2008; Anavasi Αυτο μόνο. Δεν θα έπρεπε να γράφει ότι έχει και τον autodrive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Σωστό είναι να στα βγάζει όλα αυτα. Αν τους επιλέξεις όλους, ποιον χάρτη βλέπεις; Λογικα τον autodrive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Σωστό είναι να στα βγάζει όλα αυτα. Αν τους επιλέξεις όλους, ποιον χάρτη βλέπεις; Λογικα τον autodrive. Ναι, λογικά ο autodrive είναι. Γιατί όμως βγάζει 2 anavasis? Τι κάνει ο ένας και τί κάνει ο άλλος? Ξέρουμε? Να ρωτήω και κάτι άλλο. Όταν κάνεις εγκατάσταση το Garmin σου ζητάει να επιλέξει που να το κάνει εγκατάσταση(κάρτα μνήμης ή μνήμη τελεφώνου) ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ναι, λογικά ο autodrive είναι. Γιατί όμως βγάζει 2 anavasis? Τι κάνει ο ένας και τί κάνει ο άλλος? Ξέρουμε? Ο ιδιος χαρτης ειναι απλα τον βγαζει μια φορα στην τελευταια γραμμη της πρωτης σελιδας και οταν αλλαζει η σελιδα τον βγαζει παλι στην πρωτη γραμμη της δευτερης σελιδας. Εγω δοκιμασα να περασω χαρτες απο το mapsource του pc αλλα δεν εχει με ελληνικα τις οδους.Κατι κανω λαθος αλλα δεν ξερω τι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ναι, λογικά ο autodrive είναι. Γιατί όμως βγάζει 2 anavasis? Τι κάνει ο ένας και τί κάνει ο άλλος? Ξέρουμε? Να ρωτήω και κάτι άλλο. Όταν κάνεις εγκατάσταση το Garmin σου ζητάει να επιλέξει που να το κάνει εγκατάσταση(κάρτα μνήμης ή μνήμη τελεφώνου) ή όχι? Το εχουμε αναφερει πολλες φορες..:rolleyes: Δες εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2811165&highlight=Anavasis#post2811165 Οσο για το αλλο αν θυμαμαι καλα ρωταει που θες να το βαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ok, σε ευχαριστώ πολύ! Μόλις βρήκα τον anavasis 4.11 μόνο του. Πέρασα και τον autodrive 1.70 και τους έχω τικαρισμένους και τους τρείς!! Ελπίζω να δουλεύουν καλά και οι 3 μαζι!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Kαλυτερα να εχεις μονο ενα χαρτη τικαρισμενο αναλογα με την περιπτωση. Ο autodrive σκεπαζει τον anavasis και δεν φαινονται τα στοιχεια του. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Πολύ ενδιαφέρον αυτό με τα POI. Το έκανα και είχε επιτυχία. 'Εσβησα τα αρχεία wav, αφού μπερδευόταν το πρόγραμμα POI Loader. Τα πέρασα στο κινητό και διαπίστωσα πως πράγματι τα 2 αρχεία μέσα στο φάκελλο POI του κινητού μου, έχουν αυξηθεί. Παρόλα αυτά, όταν έχω ανοιχτό το Garmin και πηγαίνω στο "πρόσθετα", εκτός από το "προσαρμοσμένα POI" υπάρχει πλέον και το "ταξιδιωτικός οδηγός". 'Οταν κάνω κλικ στον ταξιδιωτικό οδηγό, μου βγάζει "δεν βρέθηκαν αποτελέσματα". 'Οταν κάνω κλικ στα "προσαρμοσμένα POI" μου λέει ότι δεν υπάρχουν πρόσθετα και να να επισκεφτώ το site της Garmin που έχει τα extras. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Kαλυτερα να εχεις μονο ενα χαρτη τικαρισμενο αναλογα με την περιπτωση. Ο autodrive σκεπαζει τον anavasis και δεν φαινονται τα στοιχεια του. Και τότε γιατί λένε ότι στο πρόγραμμα Garmin μπορούν να δουλεύουν όλοι οι χάρτες μαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Με την έννοια ότι μπορείς, πολύ εύκολα, να κανείς εναλλαγή από τον ένα χάρτη στον άλλο. Δεν μπορούν να φαίνονται όλοι μαζί. Και είναι λογικό. Η οθόνη θα ήταν δυσανάγνωστη με τόσες μαζεμένες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Με την έννοια ότι μπορείς, πολύ εύκολα, να κανείς εναλλαγή από τον ένα χάρτη στον άλλο. Δεν μπορούν να φαίνονται όλοι μαζί. Και είναι λογικό. Η οθόνη θα ήταν δυσανάγνωστη με τόσες μαζεμένες πληροφορίες. Στον anavasis όταν τον επιλεγεις τα ονόματα των οδών εμφανίζονται με αγγλικούς χαρακτήρες ή εγω εχω κάνει πατάτα; Άρα δηλαδή τι έχεις τον anavasis τικαρισμένο τι δεν τον έχεις δεν δουλεύει μαζί με άλλον ταυτόχρονα! Κρίμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Η έκδοση 5.00.50 μπαίνει μόνο με αναβάθμιση πάνω σε παλιότερη έκδοση ή υπάρχει και αυτούσια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Η έκδοση 5.00.50 μπαίνει μόνο με αναβάθμιση πάνω σε παλιότερη έκδοση ή υπάρχει και αυτούσια; Υπαρχει και αυτουσια,οπως γινεται σε καθε εκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Υπαρχει και αυτουσια,οπως γινεται σε καθε εκδοση. Ευχαριστώ! Μία ακόμα απορία, πρέπει να έχουμε οποσδήποτε κάρτα μνήμης ή μπορούμε να το αποθηκεύσουμε και στην μνήμη του τηλεφώνου(Samsung innov8 στην συγκεκριμένη περίπτωση); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 To προγραμμα κανει εγκατασταση απο μονο του στην καρτα μνημης. Ακομη και εαν το αλλαξουμε αυτο δεν θα ειναι πρακτικο γιατι η εφαρμογη μαζι με τους χαρτες πιανουν 200 mb φαντασου την περιπτωση που θα θελουμε να βαλουμε και ολοκληρο χαρτη της ευρωπης. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 To προγραμμα κανει εγκατασταση απο μονο του στην καρτα μνημης. Ακομη και εαν το αλλαξουμε αυτο δεν θα ειναι πρακτικο γιατι η εφαρμογη μαζι με τους χαρτες πιανουν 200 mb φαντασου την περιπτωση που θα θελουμε να βαλουμε και ολοκληρο χαρτη της ευρωπης. Μα εγώ δεν σκοπεύω να αγοράσω κάρτα μνήμης κυρίως επειδή έχει 8gb ενσωματωμένα η συσκευή και επειδή πολλοί παραπονιούνται για μικρή διάρκεια της μπαταρίας με garmin και κάρτα μνήμης. Θα το πάρει στην μνήμη της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Η 5.00.50 έχει διαφορές με την 5.00.40 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Μα εγώ δεν σκοπεύω να αγοράσω κάρτα μνήμης κυρίως επειδή έχει 8gb ενσωματωμένα η συσκευή και επειδή πολλοί παραπονιούνται για μικρή διάρκεια της μπαταρίας με garmin και κάρτα μνήμης. Θα το πάρει στην μνήμη της συσκευής; Τι σχεση εχει η καρτα μνημης με την μπαταρια ;Αφου εχει τοση ενσωματωμενη μνημη κανε το εκει εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts