Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάνε αντιγραφή ολόκληρο τον φάκελο garmin, και κάνε εγκατάσταση το sis. Τρέξτο και ακολούθησε τις οδηγίες στο πρώτο ποστ για να ξεκλειδώσεις τον εσωτερικό δέκτη. Αν δεν ξεκλειδώνει, θα χρειαστεί να ξαναδημιουργήσεις τα αρχεία unl.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σε mobile xt νομιζω πως δε δουλευει

Δειχνει οτι δουλευει κανονικα και σε PDA αλλα και σε Symbian.Ας το δοκιμασει και καποιος αλλος.

Σε καμμια ωρα το πολυ δινω feedback. :D

thnx.

Περιμενουμε......

Ενας καινούριος, άσχετος, με Ν95 8GB.

Από πού ξεκινάω για να βρω τελευταία έκδοση, τελευταίους ελληνικούς χάρτες, ποι και λοιπά;;;

Υπάρχει μήπως καποιος χάρτης της Αυστρίας (βιέννη).

ευχαριστώ πολύ.

Υπάρχει.

Κάνε ένα ψάξιμο στο ..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παντως ρε παιδες κατι δεν παει καλα με την τελευταια εκδοση.....τουλάχιστον των χαρτων....

αργει παρα πολυ για να σου δωσει ακριβές στίγμα στο που εισαι.....

πολλες φορες με βγαζει ενα δρομο πιο κατω απο εκει που ειμαι........

επισης το ειπα και το ξαναλεω οι θάλασσες βγαινουν αναποδα...και αργει παρα πολυ γενικα για να ρθουν σε σωστό μερος...

γενικα πολλα "αναποδα"........

απο την αλλη το nokia maps αν και κατώτερο σε βγαζει εκει που εισαι με την μια ακριβως στον δρομο που εισαι κτλ κτλ κτλ κτλ ....

με το garmin την χασαμε την μπαλα....

προχθες που ημουνα στο σπιτι ενος φιλου μας εβγαζε 2 δρομους πιο κατω....

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ "ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ" το προγραμμα(μετα απο κανενα 6λεπτο με 7 λεπτο) "επιασε" ακριβως τον δρομο που ημασταν....

χ,μ,,,,,,,,,

παντως ρε παιδες κατι δεν παει καλα με την τελευταια εκδοση.....τουλάχιστον των χαρτων....

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ "ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ" το προγραμμα(μετα απο κανενα 6λεπτο με 7λεπτο) "επιασε" ακριβως τον δρομο που ημασταν....

χ,μ,,,,,,,,,

ποτε δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο με το garmin.

παντα βρισκει στιγμα πιο γρηγορα απο τους ανταγωνιστες του....

αργει παρα πολυ για να σου δωσει ακριβές στίγμα στο που εισαι.....

πολλες φορες με βγαζει ενα δρομο πιο κατω απο εκει που ειμαι........

επισης το ειπα και το ξαναλεω οι θάλασσες βγαινουν αναποδα...και αργει παρα πολυ γενικα για να ρθουν σε σωστό μερος...

γενικα πολλα "αναποδα"........

απο την αλλη το nokia maps αν και κατώτερο σε βγαζει εκει που εισαι με την μια ακριβως στον δρομο που εισαι κτλ κτλ κτλ κτλ ....

με το garmin την χασαμε την μπαλα....

προχθες που ημουνα στο σπιτι ενος φιλου μας εβγαζε 2 δρομους πιο κατω....

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ "ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ" το προγραμμα(μετα απο κανενα 6λεπτο με 7 λεπτο) "επιασε" ακριβως τον δρομο που ημασταν....

χ,μ,,,,,,,,,

Είσαι σίγουρος ότι όλα τα έχεις κάνει καλά? Έχω το 6120c με φορτωμένη την 5.00.40 και από χάρτες τον τελευταίο 3 σε 1 και τον ευρωπαϊκό, παρόλα αυτά τρέχει άψογα!!! Και από σήμα και από τα πάντα!

Παίζει μεγάλο ρόλο η συσκευή καθώς έχει παρατηρηθεί ότι η ίδια έκδοση σε μια συσκευή δουλεύει άψογα και σε άλλη σέρνεται.

παιδια εγω με την προηγουμενη εκδοση στους χαρτες δεν ειχα τοσα προβληματα με του καινουργιους αντιμετωπιζω ολα τα παραπάνω......

ισως δεν το εγραψα σωστα πιο πανω.....

δορυφορους "λοκαρει" σχεδον αμεσως.......στον χαρτη δεν βγαινει σωστα...η τοποθεσια που ειμαι....

παντα ειμαι ενα η δυο δρομους πιο κατω κτλ κτλ κτλ........

με το nokia maps κανενα προβλημα...ακριβως στο σημειο που ειμαι.....παντα με την μια.....

τι να πω......μπορει να εχω κανει κατι εγω λαθος.....θα κανω φορματ αν ειναι την καρτα μου και θα το ξαναβαλω.....

παιδια εγω με την προηγουμενη εκδοση στους χαρτες δεν ειχα τοσα προβληματα με του καινουργιους αντιμετωπιζω ολα τα παραπάνω......

ισως δεν το εγραψα σωστα πιο πανω.....

δορυφορους "λοκαρει" σχεδον αμεσως.......στον χαρτη δεν βγαινει σωστα...η τοποθεσια που ειμαι....

παντα ειμαι ενα η δυο δρομους πιο κατω κτλ κτλ κτλ........

με το nokia maps κανενα προβλημα...ακριβως στο σημειο που ειμαι.....παντα με την μια.....

τι να πω......μπορει να εχω κανει κατι εγω λαθος.....θα κανω φορματ αν ειναι την καρτα μου και θα το ξαναβαλω.....

To εχω επισημανει και εγω αυτο το προβλημα μονο με τον 1.70

Τελικα με την ντακοτα που πετουσα για Χανια ουτε στο πηγαινε ουτε στην επιστροφη επιασα καποιο σημα... και της δυο φορες ημουν κατω απο το φτερο και η μεγιστη ταχυτητα ετσι και αλλιως δεν ξεπερναει τα 490 χλμ/Ω με αυτο το αεροσκαφος.Το GPS δεν εβγαλε καθολου στιγμα δυστηχως ....στα Χανια παντως επαιζε μια χαρα .. κριμα την αλλη φορα :blink:

κατεβασα το garmin 5.0.30 το περασα στο κινητο εκανα εγκατασταση την εφαρμογη κ οταν παω να την τρεξω ανοιγει η πρωτη οθονη για 2 δευτερολεπτα κ μετα με ξαναβγαζει στην οθονη του κινητου που δειχνει ποιεσ εφαρμογεσ εχω εγκατεστημενεσ. δηλαδη παει να την ανοιξει αλλα δεν την τρεχει. ξερει κανεισ γιατι. εχω το νοκια ε66
[sIGPIC][/sIGPIC]

κατεβασα το garmin 5.0.30 το περασα στο κινητο εκανα εγκατασταση την εφαρμογη κ οταν παω να την τρεξω ανοιγει η πρωτη οθονη για 2 δευτερολεπτα κ μετα με ξαναβγαζει στην οθονη του κινητου που δειχνει ποιεσ εφαρμογεσ εχω εγκατεστημενεσ. δηλαδη παει να την ανοιξει αλλα δεν την τρεχει. ξερει κανεισ γιατι. εχω το νοκια ε66

Τα έχουμε πει άπειρες φορές, έχεις περάσει λάθος τους φακέλους στη κάρτα μνήμης

κάνε τη διαδικασία από την αρχή διαβάζοντας προσεκτικά τις οδηγίες

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Τελικα με την ντακοτα που πετουσα για Χανια ουτε στο πηγαινε ουτε στην επιστροφη επιασα καποιο σημα... και της δυο φορες ημουν κατω απο το φτερο και η μεγιστη ταχυτητα ετσι και αλλιως δεν ξεπερναει τα 490 χλμ/Ω με αυτο το αεροσκαφος.Το GPS δεν εβγαλε καθολου στιγμα δυστηχως ....στα Χανια παντως επαιζε μια χαρα .. κριμα την αλλη φορα :blink:

Είχα ξεχάσει να σου πω ότι θέλει πολύ υπομονή και επιμονή για να πιάσεις σήμα και να έχεις το κινητό στο παράθυρο...:wacko:

Την επόμενη φορά...

παιδια κατα λαθος εκανα απεγκατασταση την εφαρμογη garmin.οταν την ξανα εκανα install μου τα εβγαζε ολα λαθος.δηλαδη κατω εκει που βγαζει τις επιλογες που κανεις με τα κουμπια.τι να κανω?

To εχω επισημανει και εγω αυτο το προβλημα μονο με τον 1.70

και σημερα παλι τα ιδια...και χειροτερα....

παιδια πως λεγοταν η ακριβως προηγουμενη εκδοση χαρτων θυμαται κανεις....?

και σημερα παλι τα ιδια...και χειροτερα....

παιδια πως λεγοταν η ακριβως προηγουμενη εκδοση χαρτων θυμαται κανεις....?

Σου εστειλα τον 1.60 με ΡΜ.Για δοκιμασε και πες μας

παιδια εγω το δοκιμασα στον προαστιακο απο θεσ/νικη για λαρισα και δεν επιασε ιχνος δορυφορου.το εχει δοκιμασει κανεις αλλος σε τρενο?

Για τους φίλους που έχουν πρόβλημα κακής λήψης gps..

Είχα το Ν95 και μαζί και τα προβλήματα κακής λήψης απο δορυφόρους.

Αργούσε πολύ να κλειδώσει,έχανε εύκολα το στίγμα σε στενά δρομάκια,και με τις τελευταίες αναβαθμίσεις Auto_Drive_Hellas_v1.70_el είχα καθυστέρηση στην απεικόνιση του στίγματος.

Παρόλα αυτά το κινητό και το gps του με πλοηγό το garmin δεν με πρόδωσε ποτέ.

Τώρα έχω το HTC HD.

Το gps του htc hd οφείλω να πω είναι κλάσεις ανώτερο αφού πιάνει και μέσα στο σπίτι μου αλλά και στον δρόμο μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου με το που ανοίγω την την εφαρμογή.

Με την τελευταία έκδοση όμως του Auto_Drive_Hellas_v1.70_el μου τα χαλάει εντελώς...

Καθυστερήσεις στο στίγμα και άγιος ο Θεός...

Τι παλαιότερη έκδοση του garmin 4.20.50w έβαλα, τι 3-1 έβαλα, τον autodrive σκέτο, ξανά την 5.20.20w αλλά η καθυστέρηση παραμένει.

(Μην φαντάζεστε κάτι τραγικό! απλά μια ενοχλητική καθυστέρηση)

Θα πρέπει η εταιρία που κατασκευάζει τους χάρτες να δει τι φταίει..

Υπόψιν στο htc hd έχω άλλα 4 προγράμματα (destinator, igo, ndrive, sygic) που δουλεύουν χωρίς καθυστέρηση στίγματος αλλά όμως την πληρότητα του garmin δεν την έχει κανένα.

Αυτά τα λίγα..

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Δε ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα, αλλά επειδή έχει να κάνει με το garmin ρωτάω εδώ...

Έχω το Ν78 και έχει a-GPS. Όταν ανοίγω το garmin, ζητάει σύνδεση (COSMOTE INTERNET). Αν πατήσω ΝΑΙ, τότε σε 3-5 δευτερόλεπτα βρίσκει θέση και δορυφόρο κτλ. Ως τώρα που έχω πατήσει ΟΧΙ, δε μπόρεσε να βρει δορυφόρο. Η ερώτηση είναι αν μπορεί να βρει και χωρίς σύνδεση και αν γνωρίζετε πόσο κοστίζουν αυτά τα 3-5 δευτερόλεπτα. Λογικά αφού βρεθεί η θέση και ο δορυφόρος σταματάει το COSMOTE INTERNET, έτσι?

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Για τους φίλους που έχουν πρόβλημα κακής λήψης gps..

Είχα το Ν95 και μαζί και τα προβλήματα κακής λήψης απο δορυφόρους.

Αργούσε πολύ να κλειδώσει,έχανε εύκολα το στίγμα σε στενά δρομάκια,και με τις τελευταίες αναβαθμίσεις Auto_Drive_Hellas_v1.70_el είχα καθυστέρηση στην απεικόνιση του στίγματος.

Παρόλα αυτά το κινητό και το gps του με πλοηγό το garmin δεν με πρόδωσε ποτέ.

Τώρα έχω το HTC HD.

Το gps του htc hd οφείλω να πω είναι κλάσεις ανώτερο αφού πιάνει και μέσα στο σπίτι μου αλλά και στον δρόμο μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου με το που ανοίγω την την εφαρμογή.

Με την τελευταία έκδοση όμως του Auto_Drive_Hellas_v1.70_el μου τα χαλάει εντελώς...

Καθυστερήσεις στο στίγμα και άγιος ο Θεός...

Τι παλαιότερη έκδοση του garmin 4.20.50w έβαλα, τι 3-1 έβαλα, τον autodrive σκέτο, ξανά την 5.20.20w αλλά η καθυστέρηση παραμένει.

(Μην φαντάζεστε κάτι τραγικό! απλά μια ενοχλητική καθυστέρηση)

Θα πρέπει η εταιρία που κατασκευάζει τους χάρτες να δει τι φταίει..

Υπόψιν στο htc hd έχω άλλα 4 προγράμματα (destinator, igo, ndrive, sygic) που δουλεύουν χωρίς καθυστέρηση στίγματος αλλά όμως την πληρότητα του garmin δεν την έχει κανένα.

Αυτά τα λίγα..

ρε φιλε τα ιδια και εδω....

κατι δεν παει καλα με το προγραμμα.....

δεν ξερω τι φταιει αλλα σε μενα το προγραμμα πλεον δεν δουλευει σωστα.......εχω το n82.....

πριν το "πειράξω" με τις τελευταίες αναβαθμίσεις και τους τελευταιους χαρτες ολα ηταν καλα......

τωρα δεν μπορω να το κανω να λειτουργήσει με τιποτα "σωστα"....

ουτε με τον "προηγουμενο" χαρτη που μου εδωσε ο φιλος πιο πανω.....

δεν με βγαζει ποτε στον δρομο που ειμαι (2 με 3 στενα πιο κατω) οι θαλασσες κτλ βγαινουν αναποδα...πολλες φορες οι δρομοι ενω πρεπει να ειναι "δεξια" μου βγαινουν αριστερα μου η πανω μου και 10002 τετοια......

δεν ξερω τι ακριβως φταιει αν και εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι για ολα φταιει η τελευταια εκδοση του garmin και οχι οι χαρτες......

φορματ να κανω τωρα ουτε λογος.........αλλα ειναι και αυτο το μαμημενο nokia maps που το λεω και θα το ξαναλεω ναι μεν ειναι αργο...αλλα παντα σε ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ που εισαι...

τι να πω εχω αρχισει να απογοητεύομαι......

Διαβασε εδω κατω κατω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090

Ναι...τα είχα ξεχάσει αυτά! ...μετά από 2 μέρες εδώ μέσα να διαβάζω για τα πάντα, το έκαψα!!! :p

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image