gianpithio Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Υπαρχει ο καινουριος 3 σε 1 με τις νεωτερες εκδοσεις χαρτων! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Υπαρχει ο καινουριος 3 σε 1 με τις νεωτερες εκδοσεις χαρτων! Βασικα εχω τον 5 σε 1 χαρτη και με την κυπρο μεσα με εκδοση autdrive 1.60 και anavasis 3.9 ... εχει βγει δηλαδη και το 3+1 με πιο καινουργιες εκδοσεις??? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Yπαρχει 3 σε 1 με Anavasis 4.04. Δεν γνωριζω εαν υπαρχει 5 σε 1 :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Yπαρχει 3 σε 1 με Anavasis 4.04. Δεν γνωριζω εαν υπαρχει 5 σε 1 :O Οκ ευχαριστω ... θα περιμενω τοτε να βγει κανα κομπλε πακετο γιατι ετσι και αλλιως οι διαφορες στον avabasis θα ειναι λιγες ο autodrive εχει σημασια να γινεται update :p Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 θα ήθελα να ρωτήσω αν και πώς μπορώ να σετάρω το Garmin στο ΝΟΚΙΑ Ν95 για να με ενημερώνει όταν υπάρχουν Ραντάρ για υπέρβαση ορίου ταχύτητας. Ευχαριστώ Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Υπάρχει οδηγός στο πρώτο ποστ. Υπάρχουν POIS που επισημαίνουν τα κυριότερα σταθερά ραντάρ. Δες στο πρώτο ποστ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Παιδιά έχω ένα θεματάκι με την έκδοση 5.00.40 του GARMIN και το Ν95-1. Βλέπω αρκετή καθυστέρηση στο στίγμα.Ενώ μέχρι την 5.00.20 υπήρχε καλή σχετικά ακρίβεια στο στίγμα, τώρα βλέπω ότι έχει χειροτερέψει αρκετά. Εσείς τι βλέπετε? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Παιδιά έχω ένα θεματάκι με την έκδοση 5.00.40 του GARMIN και το Ν95-1. Βλέπω αρκετή καθυστέρηση στο στίγμα.Ενώ μέχρι την 5.00.20 υπήρχε καλή σχετικά ακρίβεια στο στίγμα, τώρα βλέπω ότι έχει χειροτερέψει αρκετά. Εσείς τι βλέπετε? Μπα ειναι θεμα δορυφορων..Με αρκετη συννεφια που το δοκιμασα ενταξει ειχε λιγο τζογο προχθες με καθαρο ουρανο λιακαδα εκανα μια διαδρομη και ηταν αψογο.Με Auto Drive 1.60 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Μπα ειναι θεμα δορυφορων..Με αρκετη συννεφια που το δοκιμασα ενταξει ειχε λιγο τζογο προχθες με καθαρο ουρανο λιακαδα εκανα μια διαδρομη και ηταν αψογο.Με Auto Drive 1.60 Δεν ξερω εμενα παλι ποτε δεν εκανε προβλημα ακομα και με λιγη βροχη το σημα ηταν ασθενες αλλα το στιγμα ηταν ακριβως!.παιζει ρολο ποσοι δορυφοροι ειναι διαθεσιμοι μιας και οταν εβρεχε ειχα 9 δοφυφορους διαθεσιμους εκεινη την στιγμη Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 έχει επιλογή το πρόγραμμα για να σου δείξει πόσοι δορυφόροι είναι διαθέσιμοι εκείνη τη στιγμή? ή είναι θέμα του εσωτερικού gps του κινητού σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 έχει επιλογή το πρόγραμμα για να σου δείξει πόσοι δορυφόροι είναι διαθέσιμοι εκείνη τη στιγμή? ή είναι θέμα του εσωτερικού gps του κινητού σου? Αν πατησεις πανω στις μπαρες που δειχνουν το σημα των δορυφορων ανοιγει αλλη οθονη(πληροφοριες gps),ξαναπατωντας σου βγαζει και αλλη οθονη που σου δειχνει ποσο δυνατο ειναι το σημα σε καθε δορυφορο που πιανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 έχει υπόψιν του κάποιο καλό παιδάκι πότε θα βγει ο νέος Autodrive??? τον έχουν αργήσει ή είναι η ιδέα μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 έχει υπόψιν του κάποιο καλό παιδάκι πότε θα βγει ο νέος Autodrive??? τον έχουν αργήσει ή είναι η ιδέα μου??? Δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση, δε θα αργήσει πάντως;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tintor Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 :confused: Καλημέρα σε όλους Εχω παραγγείλει το Nokia Ε66 και σκέφτηκα να εγκαταστήσω το GARMIN αλλά έχω πάθει συγχηση. Κατ΄αρχήν προσπάθησα να διαβασω το τόπικ αλλά εκεί τα παιξα Πολλες εκδόσεις ...και τόσες πολλές σελίδες. Οποια βοήθεια για κάτι πιο μαζεμένο ευπρόσδεκτη ... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Θα κατεβάσεις την 5.00.30 έκδοση και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του πρώτου ποστ για να την εγκαταστήσεις. Τόσο απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Θα κατεβάσεις την 5.00.30 έκδοση και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του πρώτου ποστ για να την εγκαταστήσεις. Τόσο απλά. Και γιατι οχι την 5.00.40 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Γιατί την 30 την έχω τεστάρει και είναι άψογη. Την 40 όχι, και πάντοτε είμαι επιφυλακτικός με κάθε νέα έκδοση, ωστέ να μην την προτείνω αν πρώτα δεν την δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Kαι η 40 μια χαρα ειναι :p :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 ΠΑΙΔΙΑ χρειάζομαι λίγο τη βοήθειά σας σχετικά με τα poi... Εχω ένα κίνητο samsung omnia με garmin xt. Κατεβασα τον poiloader και τα σχετικα poi. Συνδέω το κινητό μου, περνάω τα poi, ο poiloader μου λεει συγχαρητήρια και την εγκατάσταση, αλλά δεν εμφανίζονται πουθενά μεσα στο κινητο.. Ποιο είναι το λάθος; Επίσης.. Το MapSource που δημιουργούργει τους χάρτες, οι χάρτες που δημιουργεί είναι συμβατή για το garmin xt; Λειτουργούν βέβαια, αλλά είναι κατάλληλοι, η είναι αρκετά μεγάλοι για να δουλέψουν σε κινητό τηλέφωνο.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Πως ακριβώς να περάσω την 40 πάνω από την 20; Πρέπει να κάνω Uninstall την 20 πρωτίστως; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Πως ακριβώς να περάσω την 40 πάνω από την 20; Πρέπει να κάνω Uninstall την 20 πρωτίστως; όχι δε χρειάζεται, πέρνα τα αρχεία από πάνω και αντικατέστησε τα παλιά, μετά κάνε εγκατάσταση και τo καινούριο sis Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Εγώ τις τελευταίες φορές που αναβάθμισα σε νεότερη έκδοση, έκανα απεγκατάσταση, έσβησα όλα τα περιεχόμενα του φακέλου garmin πλην χαρτών και unl, επικόλληση τα νέα αρχεία και εγκατάσταση το sis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Επειδή έχω χάσει λίγο τη σειρά μπορείτε να μου πείτε πια είναι η τελευταία έκδοση του garmin και των χαρτών (κυρίως ο 3-1)? Μπορεί κάποιος να μου στείλει με πμ το γνωστό μαγαζάκι (με λινκ για την τελευταία έκδοση?) Ευχαριστώ... Σαν εγκατάσταση δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι από την έκδοση 4.10.60? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Επειδή έχω χάσει λίγο τη σειρά μπορείτε να μου πείτε πια είναι η τελευταία έκδοση του garmin και των χαρτών (κυρίως ο 3-1)? Μπορεί κάποιος να μου στείλει με πμ το γνωστό μαγαζάκι (με λινκ για την τελευταία έκδοση?) Ευχαριστώ... Σαν εγκατάσταση δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι από την έκδοση 4.10.60? Η διαδικασια ειναι η ιδια.:wink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnie Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Καλησπερα.Θα ηθελα να μου πειτε εαν υπαρχει τροπος να φαινονται τα ονοματα των γυρω μας στενων κατα την πλοηγηση ( εκτος δηλαδη απο αυτον που κινούμαστε ) γιατι εμενα δεν εμφανιζει τιποτα δυστυχως. Εχω τον Ν96 με την εκδοση 5.40 και τους χαρτες 3 σε 1 ελληνικά και City navigator Nt 2009, Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts