Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά, θέλει συγεκριμένη έκδοση του Garmin ο νέος Anavasis ή παίζει με όλες; :what:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν ειδα κανενα τρισδιαστατο γραφικο που λεγαμε οτι θα εχει η 4 εκδοση παντως.η δεν ειδα καλα?

Τον δοκίμασες σε πλοήγηση?

Ελπίζω ο 3 σε 1 να μην έχει πάλι πρόβλημα με το Search.

Επίσης ποιον Autodrive έχει μέσα, τον 1.80?

Θα ηθελα να ρωτησω κατι!Εγκατεστησα το garmin xt στο κινητο μου(Νοkia n95 8gb) αλλα δεν μπορω με τιποτα να βαλω χαρτες!Στις οδηγιες αυτου που κατεβασα λεει να μπω στο mapsource και κανοντας skip εκει που λεει unlock maps να επιλεξω τους χαρτες που θελω και να τους περασω στο κινητο.Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να επιλεξω τιποτα!Αν ξερει καποιος αυτον η καποιον αλλο τροπο ετσι ωστε να μπορεσω να περασω καποιους χαρτες θα του ημουν παρα πολυ ευγνομων!!

Aκολουθησε τις οδηγιες που ειναι στην αρχη του τοπικ.

Τον δοκίμασες σε πλοήγηση?

Ελπίζω ο 3 σε 1 να μην έχει πάλι πρόβλημα με το Search.

Επίσης ποιον Autodrive έχει μέσα, τον 1.80?

autodrive 1.80?? ο τελευταιος δεν ειναι ο 1.60?

οχι δεν τον δοκιμασα ακομα αλλα σε κατι φωτο που ειχα δει περιμενα καλυτερα γραφικα

παντα χρησιμοποιω μεμονωμενους χαρτες εγω ποτε 3σε1

Ο τελευταιος Auto Drive Hellas ειναι ο v1.60

http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Νεος αναβαση 4.04 ανεβηκε και σε λιγο και ο 3 σε 1

απλά αντικαθιστούμε το παλιό .IMG με το νέο?

Join The Life

O προηγούμενος χάρτης Anavasi 3.9.2 είχε μέγεθος 106.110 ΚΒ ενώ ο τελευταίος Anavasi 4.0.4 έχει μικρότερο μέγεθος και είναι στα 105.322 ΚΒ ενώ θα περίμενα λόγω της περισσότερης πληροφορίας να έχει και μεγαλύτερο μέγεθος. Παίζει να υπάρχει κάποιο λάθος ή απλώς έχουμε να κάνουμε με καλύτερη οργάνωση του χάρτη;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Αυτο εχει συμβει και σε παλιοτερες αναβαθμισεις. Ειχε γινει μια συζητηση (στην οποια δεν ειχα παρει μερος γιατι δεν γνωριζω) και αναφερθηκε πως αυτο εχει να κανει με την συμπιεση του χαρτη. Περα απο αυτο σιγουρα ο χαρτης ειναι σωστος.

Αυτο εχει συμβει και σε παλιοτερες αναβαθμισεις. Ειχε γινει μια συζητηση (στην οποια δεν ειχα παρει μερος γιατι δεν γνωριζω) και αναφερθηκε πως αυτο εχει να κανει με την συμπιεση του χαρτη. Περα απο αυτο σιγουρα ο χαρτης ειναι σωστος.

Ok, αντικατέστησα τον παλιό και στην έκδοση του προγράμματος 5.00.40 ο χάρτης anavasi 4.0.4 συνεργάστηκε απρόσκοπτα :).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Καλησπέρα παιδια. Έχω να τσεκάρω τι γίνετε εδω μέσα απο την έκδοση που έιχα στο κινητό μου (6110) 4.10.(80). Ένας φίλος πήρε το Ν78 και λέω ΟΚ θα του περάσω το ιδιο κάρμιν και τον 1,30 αυτοντραιβ που έχω κ εγω.. Ελα που δεν γινόταν τπτ. πάγωνε το κινητό. Διάβασα λίγο εδω μέσα πως χρειάζεται εκδοση 5,0 κ πάνω. Την κατέβασα απο το γνωστό μαγαζάκι. ξεκινάει το γκάρμιν αυτη τη φορά αλλά τα γραφικά του ότι να ναι. έκανα την απόπειρα να το περάσω και στη δική μου συσκευή να να δώ τι φταίει αλλα κατέληξα να καταστρέψω και στο 6110 το γκάρμιν. Δεν γίνετε να διαβάσω ολα τα ποστ εδω και ξέρω είναι άσχημο αυτό που ζητάω αλλά αν κάποιος μπορει να μου πει τον τρόπο με πμ για να το περάσω στο Ν78 θα ήμουν ευγνώμων.

Απεγκατεστησε πληρως το Garmin κατεβασε την 5.00.40 και ακολουθησε τα βηματα που υπαρχουν στο 1 ποστ του παροντος.

Παίδες μπορεί να μου περιγράψει κάποιος την διαδικασία αναβάθμισης του προγράμματος?

π.χ. θέλω απ'την 0.30 να πάω στην 0.40 αλλά όχι να τα κάνω όλα απ'την αρχή.

Έχω κατεβάσει τα update files αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πως να κινηθώ στην συνέχεια...

Το κιν. νου είναι το Ν95.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

τα αρχειο που κατεβασες (rar) εχει κατι φακελους μεσα πχ GARMIN κλτ κλτκαι ενα αρχειο sis ... θα παρεις μονο τα αρχεια που ειναι μεσα στον φακελο Garmin νομιζω source bin και κατι αλλα και θα τα ριξεις στην καρτα του κινητου σου δηλαδη αντικατασταση με τα παλια!!!Μην κανεις το λαθος και παρεις οπως ειναι τον φακελο Garmin και τον κανεις αντικατασταση με αυτον που εχεις στο κινητο...

Επαναλαμβανω... Τα update files οι φακελοι δηλαδη που βλεπεις στο rar αρχειο παιρνεις μονο οτι εχουν μεσα σε αυτους και τους βαζεις στους ιδιους φακελους που εχεις στην καρτα..Ουσιαστικα σε βοηθαει να δεις ποια αρχεια ειναι που...αφου κανεις αυτο περνα και το garmin.sis χυμα στην καρτα καντο install σου ζηταει αντικατασταση την 0.30 με την 0.40 και αυτο ηταν

Καλημερα!!!

Γνωρίζει κανείς να μου πεί που αποθηκεύονται οι Τοποθεσίες μέσα στο πρόγραμμα και το όνομα του αρχείου?

Θέλω να μεταφέρω από μία συσκευή σε άλλη και να μην τα περάσω πάλι ένα ένα.

Στο Ε66 μου έχω τον Garmin v5.00.00! Απ'ότι διαβάζω έχει βγει μέχρι και v5.00.40. Γίνεται αναβάθμιση του προγράμματος ολόκληρου με κάποιο τρόπο ή πρέπει να το σβήσω και ξανά από την αρχή; Χάρτες καινούριους τους "διαβάζει" το version που έχω; Τουλάχιστον αν παίρνει νέους χάρτες να τους αναβαθμίσω και δεν με πειράζει για το version του προγράμματος!

Δοκιμασα τη νεα αναβαθμιση του χαρτη 4.0.4 σημερα το πρωι...Απογοητευτικη στη περιοχη μου τουλαχιστον(καλυψα διαδρομη,Τρικαλα Ημαθιας-Πλατανο-Κλειδι-Μαλγαρα-Χαλαστρα-Καλοχωρι-Ν.Μαγνησια).Τα ιδια σφαλματα και λαθος υπολογισμοι, κακο στιγμα..Εν αντιθεσει του Auto Drive,παντα αψογος,στην ιδια δοκιμη..(αλλα και αλλου)επομενως κατα τη γνωμη μου ο Αναβασης ειναι ακομα μονο για "αναβασεις"και off road πολυ καλος για βουνο και περιηγησεις αλλα υστερει μεσα στο οδικο Δυκτιο ακομα (ιδιως χωρια)..Αναμενουμε βελτιωσεις. Ιασωνας
Jason the Greek

Εχω βάλει 1 χάρτη 5 σε 1 και δε μου ανοίγει να επιλέξω χάρτες! Πως γίνεται?

Δεν ανοιγεις χαρτες φιλε μου γιατι αν πας στα σετ των χαρτων δεν υπαρχει καποια επιλογη απο οσο ξερω να διαλεξεις.... οι χαρτες φορτωνονται αυτοματα φιλε μου.Εγω εχω τον EUROPE 2009 2,3GB τον 5 σε 1 την καινουργια εκδοση που εβαλα πριν μερικες μερες αλλα δεν το δοκιμασα σε καποια διαδρομη προς το παρων Σερρες τα βγαζει σωστα τα πιο πολλα.

Αν κανω κατι λαθος ας με διορθωσει καποιος

Στο Ε66 μου έχω τον Garmin v5.00.00! Απ'ότι διαβάζω έχει βγει μέχρι και v5.00.40. Γίνεται αναβάθμιση του προγράμματος ολόκληρου με κάποιο τρόπο ή πρέπει να το σβήσω και ξανά από την αρχή; Χάρτες καινούριους τους "διαβάζει" το version που έχω; Τουλάχιστον αν παίρνει νέους χάρτες να τους αναβαθμίσω και δεν με πειράζει για το version του προγράμματος!

ψαξε στα γνωστα μαγαζακια για την εκδοση 0.40 .. Οχι δεν χρειαζεται να διαγραψεις εξ ολοκληρου τα αρχεια δες το ποστ μου λιγο πιο πισω για εναν αλλον φιλο ... η διαδικασια ειναι απλη!

Εχω βάλει 1 χάρτη 5 σε 1 και δε μου ανοίγει να επιλέξω χάρτες! Πως γίνεται?

παμε... εργαλεια - διαχειρηση δεδομενων - σετ χαρτων και παταμε map sourse εκει τσεκαρεις κ ξετσεκαρεις ποι χαρτες θες να ειναι ενεργοι :):):)

Δεν το εχω δοκιμασε αλλα λογικα δεν θα αναγνωριζει τον 1 απο τους 2 !