mafiagalou Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Σε μένα γενικά δουλεύει καλά, αλλά κάποιες φορές θα δεις και το στίγμα να μένει κολλημένο ή να έχεις περάσει τη στροφή και να σε δείχνει ακόμα πριν. Αν θες 100% απόδοση για μένα αυτή τι στιγμή πρέπει να μείνεις στην 4.... Εμένα που μου αρέσει και το interface και στηρίζομαι και στο ηχητικό μέρος, το χρησιμοποιώ έτσι. η 5.00.20 εχει φτασει στο επιπεδο της 4.20.00; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 To δοκιμασα σημερα σε διαδρομη , ανοιχτος δρομος και ηλιοφανεια , ιδανικες συνθηκες για να εχει καλο σημα....εμεινα απογοητευμενος Ημουνα μονιμως 50μ πισω σε σχεση με τις διασταυρωσεις , μερικες φορες κολλαγε ο κερσορας , δοκιμασα και ρεσταρτ το κινητο...τα ιδια. η εκδοση που εχω ειναι η 4.20.20 και οι χαρτες ειναι οι τελευταιοι 3 ιν 1 , κινητο Ν95 8 gb Στο τελος εκνευριστηκα και εβαλα να δουλεψει το sygic το οποιο τα πηγε ως συνηθως περιφημα. Θα δοκιμασω ξανα το garmin...ισως με την εκδοση 5.00.20 και ξεχωριστα τους χαρτες autodrive kai anavasi, και θα σας ξαναπω εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 οσοι εχετε περασει την 5.00.20 ποσταρετε τη γνωμη σας ,για να ξερουμε τι παιζει και αν αξιζει να αφησουμε την 4 Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 To Garmin πάντως σε σχέση με το Sygic πάσχει ΠΟΛΥ στο θέμα της εισαγωγής διεύθυνσης...εκεί που το Sygic βρίσκει για παράδειγμα το Φάληρο ή άλλες πολεις το Garmin βγάζει συνεχώς το εκνευριστικό δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Τι σβήνουμε για να μην μειώνεται η αυτονομία μας; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Delete CardRunner.dll from sys\bin will save ~20% standby battery power, if you don't want to use location message. ..................... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Delete CardRunner.dll from sys\bin will save ~20% standby battery power, if you don't want to use location message. που ειναι αυτο; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Στην καρτα μνημης στο φακελο sys\bin Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 δεν έχει τίποτα εκεί μέσα. :lol: (δεν έχω δει μείωση αυτονομίας after all) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Eπελεξες να φαινονται τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι στο pc σου? Δεν το εχω δοκιμασει ακομη για να σου πω! Σημερα θα περασω την 5.00.20 τωρα κανω format.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 ναι.................. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Εαν προσπαθεις να μπεις απο τον x-plore θα πρεπει να κανεις hack την συσκευη σου για αυτο σου γραφω να μπεις απο το pc. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 To Garmin πάντως σε σχέση με το Sygic πάσχει ΠΟΛΥ στο θέμα της εισαγωγής διεύθυνσης...εκεί που το Sygic βρίσκει για παράδειγμα το Φάληρο ή άλλες πολεις το Garmin βγάζει συνεχώς το εκνευριστικό δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Τι σβήνουμε για να μην μειώνεται η αυτονομία μας;και το καλαμακι δεν εχει!αυτο ομως δεν ειναι προβλημα του χαρτη και οχι του garmin? EDIT οχι μαλλον δεν ειναι του χαρτη γιατι ενεργοποιησα το αναβασις και παλι το ιδιο προβλημα με τον autodrive!γιατι ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 α οκ το βρήκα τώρα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Αυτο το εχετε διαπιστωσει κι αλλοι? Ποια εκδοση χρησιμοποιείς? Η διαγραφή ή μετονομασία του cardrunner.dll τελικά βοηθάει σε κάτι? Αν λες το Garmin και την 5.10 και την 5.20 εχω τσεκαρει,παντως αφαιρωντας το garmin ειδα μεγαλη διαφορα αυτονομιας,τοβαλα παλι και αφαιρεσα το συγκεκριμενο αρχειο και εκτος πλεον οτι δεν μου βγαζει οταν το αποσυνδεω απο το usb του pc το μηνυμα να ξεκινησει η εφαρμογη Garmin στα καλα καθουμενα ,υπαρχει μια μικρη βελτιωση στην αυτονομια:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dina Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Καλησπέρα. έχω το samsung 560i με ενσωματωμένο το garmin XT στην SD κάρτα. προσπάθησα σήμερα να κάνω αναβάθμιση από την έκδοση 4.20 που είχα στην 5.0.10 με βάση τις παρακάτω οδηγίες: http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3939#Instruct όμως μόλις πήγα να τρέξω το garmin το κινητό μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα λάθους: "Λειτ. αναμον. Η εκτέλεση του αρχείου είναι αδύνατη για λόγους ασφαλείας" γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό ; ευχαριστώ. Παράθεση Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Έχεις ψάξει να δεις αν υποστηρίζεται η συσκευή σου απο την συσκευκριμένη έκδοση; Γιατί τα Samsung series 60 είναι περίεργα με το θέμα συμβατότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Έμενα δεν το έχει το Cardrunner.dll έκει και δεν θυμάμαι να το έχω σβήσει.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Έμενα δεν το έχει το Cardrunner.dll έκει και δεν θυμάμαι να το έχω σβήσει.. Μηπως οντως δεν θυμασαι οτι το διεγραψες? :p Μπορει να το ειχε διαγραψει αυτος που ανεβασε το αρχειο.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Ή μπορεί να μην βλέπει κρυφά αρχεία στον υπολογιστή (αν το σύνδεσε για να το σβήσει απο κει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Είναι hacked το κινητό μου, από X-Plore το κοίταξα.. Υ.Γ. Ήταν βασικά γιατί πριν, το απόγευμα, το έβγαλα από την τσέπη μου και είδα μία ωραιότατη μαύρη οθόνη.. Έσπασε.. :( Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 καλημέρα, έβαλα την 5.00.20 σε ένα φίλο! δεν έβαλα τα POI και απότι μου είπε δουλεύει άψογα! Ν82! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas3 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Έχετε βάλει το τελευταίο firmware v30.xx ε; Είδα τεράστια διαφορά στην αυτονομία μόνο με την αλλαγή firmware (δεν είχα το Garmin). Όταν έβαλα το Garmin δεν είδα καμία απολύτως διαφορά στην αυτονομία. Μιλάω πάντα για το N82. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Καλησπέρα. έχω το samsung 560i με ενσωματωμένο το garmin XT στην SD κάρτα. προσπάθησα σήμερα να κάνω αναβάθμιση από την έκδοση 4.20 που είχα στην 5.0.10 με βάση τις παρακάτω οδηγίες: http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3939#Instruct όμως μόλις πήγα να τρέξω το garmin το κινητό μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα λάθους: "Λειτ. αναμον. Η εκτέλεση του αρχείου είναι αδύνατη για λόγους ασφαλείας" γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό ; ευχαριστώ. εχω το ιδιο τηλεφωνο.μαλλον κατι δεν εχει περαστει σωστα,και εμενα μου εχει εμφανισει αυτο το μηνυμα κατα καιρους.κανε την ιδια διαδικασια ξανα,αλλιως κατεβασε τα σπασμενα αρχεια.γενικα το garmin ειναι πολυ ευαισθητο προγραμμα (τουλαχιστον στο τηλεφωνο μας),οποτε θα χρειαστει να μαθεις πως περνιεται και πως ξεκλειδωνεται αφενος γιατι ισως χρειαστει να το ξαναπερασεις τωρα ή στο μελλον,αφετερου γιατι ισως θελεις να βαλεις 3 σε 1 χαρτη. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Πώς ενεργοποιείται η φωνητική προείδοποίηση π.χ. για τις κάμερες ταχύτητας??? Πέρασα μέσα τα pois, στο χάρτη τα βλέπω κανόνικά αλλά δεν βρίσκω να ενεργοποίηω την φωνιτική προείδοποίηση γι'αυτα??? Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Διαβασε το 1 ποστ του παροντος εχει που λεει Οδηγος για POI και συγκεκριμενα περιπου στο τελος εκει που λεει Garmin GPX Converter Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts