gianpithio Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Για να αναγνωρισει τους χαρτες το Garmin θα πρεπει να εχουν μια απο της παρακατω ονομασιες: GMAPPROM.IMG GMAPSUPP.IMG GMAPSUP2.IMG Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rewe Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 φιλέ μου αυτά έχει η κάρτα μου....!!!! τι λάθος έχει? SW.UNL -----------) το κλασικό file gmapbmap.img-------- o base map gmapprom.img --------) auto hellas ok litourgei gmapprom.UNL GMAPSUPP2.img--------) ιταλια GMAPSUPP2.UNL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 φιλέ μου αυτά έχει η κάρτα μου....!!!! τι λάθος έχει? SW.UNL -----------) το κλασικό file gmapbmap.img-------- o base map gmapprom.img --------) auto hellas ok litourgei gmapprom.UNL GMAPSUPP2.img--------) ιταλια GMAPSUPP2.UNL Το GMAPSUPP2.img & το GMAPSUPP2.UNL να τα μετονομάσεις σε: GMAPSUP2.img & GMAPSUP2.UNL. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rewe Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Το GMAPSUPP2.img & το GMAPSUPP2.UNL να τα μετονομάσεις σε: GMAPSUP2.img & GMAPSUP2.UNL. βρήκα την λύση και ίσως βοηθήσει και άλλους... Το GMAPSUPP2.img & το GMAPSUPP2.UNL ΔΕΝ τα μετονόμασα σε: GMAPSUP2.img & GMAPSUP2.UNL... απλά έβγαλα το 2!!!!! αν και ειχα διαβάσει παντού οτι για δεύτερους χάρτες θέλει το νούμερο 2 στην περίπτωση μου δεν χρειάστηκε!!! τι να πω... τώρα η κάρτα μου έχει SW.UNL -----------) το κλασικό file gmapbmap.img-------- o base map gmapprom.img --------) auto hellas ok litourgei gmapprom.UNL GMAPSUPP.img--------) ιταλια GMAPSUPP.UNL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Απλα εκανες με αλλο τροπο αυτο που σου ειπε ο vassar,γιατι ειχες δωσει ονομα που δεν αναγνωριζε σαν χαρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 τα εχω λιωσει,αποτελεσμα: το ιδιο Εχω κανει ακομα και το install απο το επισημο GARMIN 4.10.80 SETUP ( http://www8.garmin.com/software/GarminMobileXTforSymbianS60_41080.exe ) , επειδη θα εχετε καταλαβει οτι απο το γνωστο μαγαζακι ( DeFconX ) εχει sign's απο την 4.10.60 ισως με λιγη τυχη και περισσοτερη προσπαθεια να ανοιξουν οι χαρτες και με την 4.10.80 δεν ξερω τι αλλο να πω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2387328#post2387328 βρήκα την λύση και ίσως βοηθήσει και άλλους... Το GMAPSUPP2.img & το GMAPSUPP2.UNL ΔΕΝ τα μετονόμασα σε: GMAPSUP2.img & GMAPSUP2.UNL... απλά έβγαλα το 2!!!!! Εδωσες στον χαρτη μια απο της ονομασιες που σου ειπα και εγω για αυτο τον αναγνωρισε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2387736#post2387736 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Ξανά μανά τα ίδια ... Κατεβάζω την anavasi 3.60 ως "anv360.txt" το περνάω στην κάρτα μνήμης και με το x-plore το μετονομάζω σε GMAPSUP.IMG (αφού πρώτα το προηγούμενο το έκανα GMAPSUP.IMG2), ανοίγω το GARMIN και στο mapsource πουθενά ο χάρτης "Αναβασης 3.60". Με το x-plore πάλι ξαναπειράζω το όνομα του GMAPSUP.IMG μην και καλά υπήρχε λάθος στην ονομασία και προσπαθώ να ανοίξω το GARMIN οπότε ότι έλεγα παραπάνω, με πετάει έξω και ξαναβάζω την προηγούμενη έκδοση 4.10.60, πάλι κινέζικα, ξαναβάζω την 4.10.80 οπότε ανοίγει κανονικά (ΤΑΤΟΟ θα κάνω την προηγούμενη έκδοση 4.10.60), πάω στο mapsource και τώρα βλέπω το χάρτη greece14. Αυτόν πρέπει να βλέπω; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Ξανά μανά τα ίδια ... Κατεβάζω την anavasi 3.60 ως "anv360.txt" το περνάω στην κάρτα μνήμης και με το x-plore το μετονομάζω σε GMAPSUP.IMG (αφού πρώτα το προηγούμενο το έκανα GMAPSUP.IMG2), ανοίγω το GARMIN και στο mapsource πουθενά ο χάρτης "Αναβασης 3.60". Με το x-plore πάλι ξαναπειράζω το όνομα του GMAPSUP.IMG μην και καλά υπήρχε λάθος στην ονομασία και προσπαθώ να ανοίξω το GARMIN οπότε ότι έλεγα παραπάνω, με πετάει έξω και ξαναβάζω την προηγούμενη έκδοση 4.10.60, πάλι κινέζικα, ξαναβάζω την 4.10.80 οπότε ανοίγει κανονικά (ΤΑΤΟΟ θα κάνω την προηγούμενη έκδοση 4.10.60), πάω στο mapsource και τώρα βλέπω το χάρτη greece14. Αυτόν πρέπει να βλέπω; Κι εγώ αυτόν βλέπω οπότε σωστά είναι ;) Όπως έγραψα και πιο πάνω δε χρειάστηκα καθόλου την 4.10.60 απλά ξαναπέρασα την 4.10.80 κατευθείαν Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Κι εγώ αυτόν βλέπω οπότε σωστά είναι ;) Όπως έγραψα και πιο πάνω δε χρειάστηκα καθόλου την 4.10.60 απλά ξαναπέρασα την 4.10.80 κατευθείαν Σε εμένα δυστυχώς προσπάθησα να περάσω μόνο την 4.10.80 αλλά απέτυχα, έπρεπε να βάλω υποχρεωτικά πρώτα την 4.10.60 και μετά την 4.10.80, αλλιώς δεν δουλεύει με τίποτα. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Θα ρωτησω κατι που μπορει να ειναι ψιλοασχετο... Το προγραμα Navigon Mobile Navigator 6.7.2 που βγηκε στο γνωστο μαγαζι, παιρνει τους ιδιους χαρτες με το Garmin?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Θα ρωτησω κατι που μπορει να ειναι ψιλοασχετο... Το προγραμα Navigon Mobile Navigator 6.7.2 που βγηκε στο γνωστο μαγαζι, παιρνει τους ιδιους χαρτες με το Garmin?? Fisika kai oxi,to navigon einai koryfi ite gia symbian ite gia pda/pna,idika gia pna dioti exei k reality viw,apistebto pragma,alla dystixos afta ta koryfea programata plohghshs einai axrista gia thn ellada dioti h xartes einai ellipestati,dystixos k pali dystixos. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 ακριβως Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Fisika kai oxi,to navigon einai koryfi ite gia symbian ite gia pda/pna,idika gia pna dioti exei k reality viw,apistebto pragma,alla dystixos afta ta koryfea programata plohghshs einai axrista gia thn ellada dioti h xartes einai ellipestati,dystixos k pali dystixos. Πού ξέρεις μπορεί να βγούνε τίποτα καλοί χάρτες για αυτό όπως και για το GAMRIN. Μη ξεχνάμε ότι πρόσφατα η NAVIGON ανακοίνωσε την αντιπροσωπεία στη χώρα μας, οπότε δε νομίζω να μη βγάλουν σωστούς χάρτες για όπου βρίσκονται. Μήπως να ανοίγαμε κανένα ξεχωριστό topic και για το Navigon, τώρα που βγήκε επίσημα και το πρόγραμμα? Αλήθεια, στον χάρτη της Ευρώπης τι έχει από Ελλάδα?Τι μέγεθος έχει αυτός ο χάρτης? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Ξανά μανά τα ίδια ... Κατεβάζω την anavasi 3.60 ως "anv360.txt" το περνάω στην κάρτα μνήμης και με το x-plore το μετονομάζω σε GMAPSUP.IMG (αφού πρώτα το προηγούμενο το έκανα GMAPSUP.IMG2), ανοίγω το GARMIN και στο mapsource πουθενά ο χάρτης "Αναβασης 3.60". Με το x-plore πάλι ξαναπειράζω το όνομα του GMAPSUP.IMG μην και καλά υπήρχε λάθος στην ονομασία και προσπαθώ να ανοίξω το GARMIN οπότε ότι έλεγα παραπάνω, με πετάει έξω και ξαναβάζω την προηγούμενη έκδοση 4.10.60, πάλι κινέζικα, ξαναβάζω την 4.10.80 οπότε ανοίγει κανονικά (ΤΑΤΟΟ θα κάνω την προηγούμενη έκδοση 4.10.60), πάω στο mapsource και τώρα βλέπω το χάρτη greece14. Αυτόν πρέπει να βλέπω; οταν μετονομασεις το χαρτη, βαλτο GMAPSUPP.IMG , δηλαδη και δευτερο P. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Αρχικό μήνυμα από aptaliko Ξανά μανά τα ίδια ... Κατεβάζω την anavasi 3.60 ως "anv360.txt" το περνάω στην κάρτα μνήμης και με το x-plore το μετονομάζω σε GMAPSUP.IMG (αφού πρώτα το προηγούμενο το έκανα GMAPSUP.IMG2), ανοίγω το GARMIN και στο mapsource πουθενά ο χάρτης "Αναβασης 3.60". Με το x-plore πάλι ξαναπειράζω το όνομα του GMAPSUP.IMG μην και καλά υπήρχε λάθος στην ονομασία και προσπαθώ να ανοίξω το GARMIN οπότε ότι έλεγα παραπάνω, με πετάει έξω και ξαναβάζω την προηγούμενη έκδοση 4.10.60, πάλι κινέζικα, ξαναβάζω την 4.10.80 οπότε ανοίγει κανονικά (ΤΑΤΟΟ θα κάνω την προηγούμενη έκδοση 4.10.60), πάω στο mapsource και τώρα βλέπω το χάρτη greece14. Αυτόν πρέπει να βλέπω; οταν μετονομασεις το χαρτη, βαλτο GMAPSUPP.IMG , δηλαδη και δευτερο P. Billys_RR σε ευχαριστώ για την παρατηρησή σου αλλά από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα "GMAPSUP.IMG" ενώ στη πραγματικότητα το χάρτη τον πέρασα ως "GMAPSUPP.IMG" αλλά παρόλα αυτά είχε τα κολληματά του. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpap81 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 παιδια γεια σας........εχω να μερικες ερωτησεις.....πιστευω ευκολες! 1 . εχει καποια ουσιαστικη διαφορα το garmin 4.10.80 απο τιν προηγουμενη εκδοση 4.10.60? αξιζει να το αλλαξω? 2 . κατεβασα την νεα εκδοση και αν δεν κανω λαθος σου λεει να βαλεις ολους τους χαρτες μεσα στην κατα μνημης (Garmin,private,resource,sis,system) σε αντιθεση με την παλιοτερη εκδοση που ειχε μονο τον φακελο garmin νομιζω!γιατι συμβαινει αυτο? 3 . που μπορω να βρω τους τελευταιους χαρτες?αν μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω.... (στειλτε μου και prive αν θελετε) 4 . τι διαφορα εχει αν βρω εγω τα pois που θελω και τα περασω μεσα στον φακελο του garmin (pois) απο το να κανω εγκατασταση το προγραμματακι pois loader της garmin . 5 . καποιες φωτογραφιες που βγαινουν στην εκθεση μου απο το garmin. . μπορω να τις αποφυγω?αν ναι πως? 6. τα ποιο πολλα pois δεν εχουν εικονιδια πανω στον χαρτη!μπορς να κανω κατι και γι'αυτο? σας ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 γεια σας παιδια εχω καιρο να παρακολουθησω το θεμα απο τοτε που ολοκληρωσα την εγκατασταση του garmin. παρεπιπτοντως σαυτο με οφελησε η βοηθεια σας σας ευχαριστω πολυ... εχω μια ερωτηση ολον αυτο τον καιρο βγηκε κανενας χαρτης πιο λεπτομερης ο πρωτος χαρτης του αριστοτελη που εχω ειναι καλος με πολλες κωμοπολεις μεσα. αλλα ειναι φτωχος σε οδικο δικτυο δρομους ταχειας κυκλοφορειας και αυτοκινητοδρομους. υπαρχει κανενας χαρτης περισσοτερο για αυτοκινητο με πολλες πολεις και να δειχνει τους δρομους δυο λωριδων ανα κατευθυνση πιο καθαρα???????????? γιατι ο πρωτος ολους τους δρομους τους δειχνει ως μονη λωριδα ανα κατευθυνση Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 παιδια γεια σας........εχω να μερικες ερωτησεις.....πιστευω ευκολες! 1 . εχει καποια ουσιαστικη διαφορα το garmin 4.10.80 απο τιν προηγουμενη εκδοση 4.10.60? αξιζει να το αλλαξω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2319041#post2319041 2 . κατεβασα την νεα εκδοση και αν δεν κανω λαθος σου λεει να βαλεις ολους τους χαρτες μεσα στην κατα μνημης (Garmin,private,resource,sis,system) σε αντιθεση με την παλιοτερη εκδοση που ειχε μονο τον φακελο garmin νομιζω!γιατι συμβαινει αυτο? H διαδρομη ειναι ιδια με την 4.10.60 3 . που μπορω να βρω τους τελευταιους χαρτες?αν μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω.... (στειλτε μου και prive αν θελετε) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 5 . καποιες φωτογραφιες που βγαινουν στην εκθεση μου απο το garmin. . μπορω να τις αποφυγω?αν ναι πως? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2184110#post2184110 γεια σας παιδια εχω καιρο να παρακολουθησω το θεμα απο τοτε που ολοκληρωσα την εγκατασταση του garmin. παρεπιπτοντως σαυτο με οφελησε η βοηθεια σας σας ευχαριστω πολυ... εχω μια ερωτηση ολον αυτο τον καιρο βγηκε κανενας χαρτης πιο λεπτομερης ο πρωτος χαρτης του αριστοτελη που εχω ειναι καλος με πολλες κωμοπολεις μεσα. αλλα ειναι φτωχος σε οδικο δικτυο δρομους ταχειας κυκλοφορειας και αυτοκινητοδρομους. υπαρχει κανενας χαρτης περισσοτερο για αυτοκινητο με πολλες πολεις και να δειχνει τους δρομους δυο λωριδων ανα κατευθυνση πιο καθαρα???????????? γιατι ο πρωτος ολους τους δρομους τους δειχνει ως μονη λωριδα ανα κατευθυνση Ψαξε στο xxxxxxxxxxxx για τον καινουριο 3 σε 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 οταν λες καινουργιο εννοεις αυτο? -------------- αυτα νομιζω τα ειχε και ο αρστοτελης εδω εννοεις πιο καινουργια απο αυτα? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpap81 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 τι εννοεις ακολουθω την ιδια διαδρομη??? οσο για το link που με παραπέμπει για τους χαρτες.....νομιζω εχει μονο οτι εχει σχεση με την nokia.ενω εδω μιλαμε για garmin. να προτιμησω τον 3 σε 1 ή 3 ξεχωριστους χαρτες παντως.....σε ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 οταν λες καινουργιο εννοεις αυτο? -------------- αυτα νομιζω τα ειχε και ο αρστοτελης εδω εννοεις πιο καινουργια απο αυτα? Kαταρχην δεν κανει να δινουμε link :!: Εαν ξεκινησεις να ψαχνεις στο θεμα που μου ειπες στης τελευταιες σελιδες θα βρεις τον καινουριο 3 σε 1 που ανεβασε ο Αρης. Διαβασε κ τα παρακατω πιστευω οτι σε αφορουν :) τι εννοεις ακολουθω την ιδια διαδρομη??? οσο για το link που με παραπέμπει για τους χαρτες.....νομιζω εχει μονο οτι εχει σχεση με την nokia.ενω εδω μιλαμε για garmin. να προτιμησω τον 3 σε 1 ή 3 ξεχωριστους χαρτες παντως.....σε ευχαριστω παρα πολυ Oτι και στην 4.10.80 βαζουμε τους χαρτες στο φακελο Garmin oπως και στην 4.10.60 Στo link που σου εδειξα υπαρχουν και ολοι οι χαρτες για το Garmin με λιγο ψαξιμο θα τους βρεις. Το Garmin μας επιτρεπει να βαλουμε μεχρι 3 χαρτες. αυτος ειναι και ο λογος που γινονται οι χαρτες 3 σε 1 για να μπορουμε να βαλουμε περισσοτερους. Εαν καποιος δεν εχει σκοπο να περασει αλλους χαρτες τοτε καλυτερα να βαλει τους 3 ξεχωριστους. Εγω επειδη χρειαστηκε να βαλω και χαρτες εξωτερικου περασα αναγκαστηκα τον 3 σε 1 για να εχω ολους τους ελληνικους αλλα και αυτους του εξωτερικου. Οταν εχουμε τον 3 σε 1 δεν συμαινει οτι βλεπουμε περισσοτερα απο τους αλλους. Ο ενας χαρτης καλυπτει τον αλλο με αποτελεσμα να χανονται σημαντικες πληροφοριες. Το καλυτερο ειναι αναλογα με το που ειμαστε να χρησιμοποιουμε και τον καταλληλο χαρτη. Εαν ειμαστε στο πλοιο επειλεγουμε μονο τον bluechart και στην ξηρα τον Auto Drive η Αναβαση. Πιστευω πως ετσι εχουμε τα καλυτερα αποτελεσματα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 θελετε τον 5 σε 1?απλα να ξερετε θα γινεται αναζητηση μονο με αγγλικους χαρακτηρες. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rewe Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 θελετε τον 5 σε 1?απλα να ξερετε θα γινεται αναζητηση μονο με αγγλικους χαρακτηρες.[/ θέλουμε θέλουμε αλλά να μας πεις που θα τους βρούμε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 πρεπει να τον φτιαξω πρωτα. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 οταν λες δηλαδη οποτε θελω χρησιμοποιω τον εναν χαρτη οποτε θελω τον αλλον τι εννοεισ ? εχεις εκτος φακελου garmin toys χχαρτες και κατα την αποψη σου βαζεις στον φακελο καθε φορα αυτον που χρησιμοποιεις? ή τους βαζεις ολους μεσα στον φακελο και κανεισ επιλογη του χαρτη απο το εφαρμογη του garmin? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts