lakhsdiam Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 γιατι ρε παιδια δεν μπορω να δω τα λινκσ για να κατεβασω και εγω το προγραμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 γιατι ρε παιδια δεν μπορω να δω τα λινκσ για να κατεβασω και εγω το προγραμα? Νομιζω οτι μπορεις να διαβασεις τον λογο :!: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2139353#post2139353 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Καλησπέρα παιδια. Το εγκατέστησα και εγώ και δουλέυει μια χαρά. Όταν όμως τό έβαλα να μου υπολογίσει μια διαδρομή μέσα στο αμάξι, μετά την πρώτη φωνητική εντολή κόλλησε !!! Γιατί αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 παιδια η 4.10.60 ειναι αυτη που δουλευει στο ν82 χωρις το γνωστο προβλημα.....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 παιδια η 4.10.60 ειναι αυτη που δουλευει στο ν82 χωρις το γνωστο προβλημα.....??? Οχι ,4.10.60 ειναι με το γνωστο προβλημα . Εχει αναφερθει ..οο.. φορες . Η 4.10.80 ειναι αυτη που το διορθωνει...:O Παμε αλλη μια λοιπον : Changes From 4.10.60 to 4.10.80 version: 1. Updates NOKIA mobile phone "#" button (T Bond) has been locked problems 2. Updated traffic symbols in Europe 3. If a built-in GPS phone link will be built-in GPS priority 4. Want to go where in the amendment -> crossing unable to switch the issue of Next 5. Amendments to the new route, select the recommended route planning conditions set issues 6. Road traffic in the amendment shows that the wrong button issues 7. Updated GARMIN Mobile XT SDK versions 8. Navigation photos from "want to go where the" move "tool" 9. Amendments in the English off the problem of mixed 10. Amended Panoramio downloading photos from the duplication of download problems 11. Amendments to the cinema with the car park when no telephone information can be kept to the directory problems 12. Photos that showed the issue of the name 13. Amendment if the recent search for the names of long points, the program will pop up the question of 14. Improve the stability of the immediate News 15. Improve the stability of Panoramio 16. Amended by the issue of photographs Name Search 17. Update the Taiwan tourism network LOGO Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 οκ thanks.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmen Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 καλησπερα παιδες-θα θελα να ρωτησω τους πιο εμπειρους χρηστες του προγραμματος garmin αν μπορω να εχω δωρεαν ,κατα τη πλοηγηση, πληροφοριες ,φωνητικες η κειμενου, για το κυκλοφοριακο,τον καιρο,και αλλες τετοιου ειδους πληροφοριες-αν ναι πρεπει να κατεβασω καποιου ειδους patch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 καλησπερα παιδες-θα θελα να ρωτησω τους πιο εμπειρους χρηστες του προγραμματος garmin αν μπορω να εχω δωρεαν ,κατα τη πλοηγηση, πληροφοριες ,φωνητικες η κειμενου, για το κυκλοφοριακο,τον καιρο,και αλλες τετοιου ειδους πληροφοριες-αν ναι πρεπει να κατεβασω καποιου ειδους patch? 'E... όχι δα! Γίνεσαι υπερβολικός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmen Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 το garmin τις υποστηριζει απλα ειναι χρεωσιμες/? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Καλησπέρες. Σχετικά με τα POI's, το έχετε παρατηρήσει πως όταν έχεις φορτώσει (έκδοση 4.10.80) POI's γενικά, αργεί χαρακτηριστικά η εφαρμοφή. Π.χ. να κάνει επανυπολογισμό διαδρομής, να κινηθείς στο μενού κτλ. Ενώ στροφάρει μια χαρά, για παράδειγμα όταν δεν έχεις κανένα εγκατεστημένο. Αυτό άραγε ειναι αναλογικό? Δηλαδή όσα περισσότερα φορτώσεις, τόσο πιο πολύ κολλάει? Το ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Nαι ετσι ειναι οπως τα λες.. οταν εχεις πολλα POI το προγραμμα φορτωνει περισσοτερες πληροφοριες. καλο θα ειναι να βαλετε μονο οποια POI χρειαζεστε :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 το garmin τις υποστηριζει απλα ειναι χρεωσιμες/? δυστυχως στην ελλαδα δεν υποστηριζονται αυτες οι πληροφοριες :( το προγραμμα τις υποστηριζει αλλα σε αλλες χωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Aς προσπαθησουμε στα μηνυματα μας να γραφουμε οσο μπορουμε πληροφοριες, ερωτησεις και απαντησεις ετσι ωστε να εχει το θεμα μονο πληροφοριες και οχι μηνυματα που να λενε ευχαριστω η οτιδηποτε αλλο. Υπαρχουν πολλοι που ξεκινανε απο την αρχη του θεματος και το διαβαζουν ως το τελος. Ας τους σεβαστουμε. Eυχαριστω :bow: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. April 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Aς προσπαθησουμε στα μηνυματα μας να γραφουμε οσο μπορουμε πληροφοριες, ερωτησεις και απαντησεις ετσι ωστε να εχει το θεμα μονο πληροφοριες και οχι μηνυματα που να λενε ευχαριστω η οτιδηποτε αλλο. Υπαρχουν πολλοι που ξεκινανε απο την αρχη του θεματος και το διαβαζουν ως το τελος. Ας τους σεβαστουμε. Eυχαριστω :bow: πως εγκαθιστουμε το garmin?που μπορω να βρω χαρτες?δουλευει με το εσωτερικο gps? :p Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakhsdiam Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Νομιζω οτι μπορεις να διαβασεις τον λογο :!: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2139353#post2139353 οκ φιλε καταλαβα. μηπως ξερεις που μπορω να το βρω? αν γνωριζεις κατι σε παρακαλω πεσ μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 παιδια ποιος ειναι ο πιο προσφατος χαρτης της ευρωπης?Ο city navigator europe nt 2008 ή city navigator europe nt 9?Και που μπορουμε να βρουμε τον 9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 οκ φιλε καταλαβα. μηπως ξερεις που μπορω να το βρω? αν γνωριζεις κατι σε παρακαλω πεσ μου prepei na eisai ok tora!!!!!;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. April 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 παιδια ποιος ειναι ο πιο προσφατος χαρτης της ευρωπης?Ο city navigator europe nt 2008 ή city navigator europe nt 9?Και που μπορουμε να βρουμε τον 9? o nt 2008 ειναι ο τελευταιος.αυτος που ειναι στο φακελο μου δηλαδη. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 μηπως οταν ριναι ταυτοχρονα ο auto drive hellas 1.30 και ο bluechart atlantic 9.5 o δευτερος υποσκελιζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_v Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 ξερεις κανενας να μου πει γιατι στο νοκια ν95 που εχω και εχω βαλει την εκδοση 4.8 του garmin οταν παω να εισαγω δεδομενα οπως χωρα,πολη,κτλ μου βγαζει κινεζικα και οταν το γραφω στα ελληνικα μου γραφει οτι δεν βρεθηκαν αποταλεσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 μηπως οταν ριναι ταυτοχρονα ο auto drive hellas 1.30 και ο bluechart atlantic 9.5 o δευτερος υποσκελιζεται? Ναι έτσι είναι, ο autodrive καλύπτει και τον ναυτικό και τον anavasis Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 οκ φιλε καταλαβα. μηπως ξερεις που μπορω να το βρω? αν γνωριζεις κατι σε παρακαλω πες μου Eαν διαβαζες τα προηγουμενα θα το ειχες βρει :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 ξερεις κανενας να μου πει γιατι στο νοκια ν95 που εχω και εχω βαλει την εκδοση 4.8 του garmin οταν παω να εισαγω δεδομενα οπως χωρα,πολη,κτλ μου βγαζει κινεζικα και οταν το γραφω στα ελληνικα μου γραφει οτι δεν βρεθηκαν αποτελεσματα. Ποιο χαρτη εχεις βαλει? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_v Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Eαν διαβαζες τα προηγουμενα θα το ειχες βρει :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 Ποιο χαρτη εχεις βαλει? εχω βαλει τον 1.30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Ειχες το Garmin ποιο πριν στο κινητο σου και ξαφνικα σου δημιουργησε αυτο το προβλημα η τωρα το εβαλες? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_v Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 τωρα το εβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts