impreza_sti Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Δεν θυμάμαι πόσο μέγεθος είχε ο προηγούμενος γιατί δεν τον έχω τώρα πρόχειρο,αλλά το μέγεθος της τελευταίας έκδοσης που έχω αυτή την στιγμή όσο αναφέρεις είναι,οπότε δεν νομίζω να κάνεις κάτι λάθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) Ο προηγούμενος είναι 63,23. Λάθος έκανα αλλά και πάλι μεγαλύτερος ήταν Edited December 18, 2010 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Όταν τον βάζω,δεν μου βρίσκει βασικές οδούς!!!! Τι κάνω λάθος? copy-paste έκανα τους χάρτες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι το εξής... 'Εχω εγκαταστήσει το garmin στo E66 και παίζει μια χαρά. Το εγκατέστησα και στο αμάξι μου (που έχει windows mobile) και βλέπω πως μου γράφει "σχεδίαση" και έχει κάποια γκρι κομμάτια. Αν μειώσω το ΖΟΟΜ (από τα 30 πάω στα 80 μέτρα) το πρόβλημα βελτιώνεται. Μου δίνει την εντύπωση πως η κάρτα SD δεν είναι αρκετά γρήγορα για να προλάβει να δώσει δεδομένα για τον χάρτη. Η κάρτα SD είναι μια Transcend (επώνυμη δηλαδή) των 4Gb. Λέτε να φταίει η κάρτα ή το αποκλείετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Όταν τον βάζω,δεν μου βρίσκει βασικές οδούς!!!! Τι κάνω λάθος? copy-paste έκανα τους χάρτες. Το ιδιο κανει και σε εμενα οποτε επεστρεψα στον προηγουμενο χαρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι το εξής... 'Εχω εγκαταστήσει το garmin στo E66 και παίζει μια χαρά. Το εγκατέστησα και στο αμάξι μου (που έχει windows mobile) και βλέπω πως μου γράφει "σχεδίαση" και έχει κάποια γκρι κομμάτια. Αν μειώσω το ΖΟΟΜ (από τα 30 πάω στα 80 μέτρα) το πρόβλημα βελτιώνεται. Μου δίνει την εντύπωση πως η κάρτα SD δεν είναι αρκετά γρήγορα για να προλάβει να δώσει δεδομένα για τον χάρτη. Η κάρτα SD είναι μια Transcend (επώνυμη δηλαδή) των 4Gb. Λέτε να φταίει η κάρτα ή το αποκλείετε; πιθανολογω πως ειναι προβλημα του κινητου, δεν μπορει να ανταποκριθει ο επεξεργαστης του σε γρηγορη εναλλαγη καρε. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Όταν τον βάζω,δεν μου βρίσκει βασικές οδούς!!!! Τι κάνω λάθος? copy-paste έκανα τους χάρτες. Δοκίμασες να βάζεις τις οδούς με μικρά όλα τα γράμματα? Σε μένα αυτό ήταν το πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Δοκίμασες να βάζεις τις οδούς με μικρά όλα τα γράμματα? Σε μένα αυτό ήταν το πρόβλημα! Λες;Θα το δοκιμασω αυριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Λες;Θα το δοκιμασω αυριο. Στο δικό μου μπαίνει αυτόματα το πρώτο κεφαλαίο και για κάποιο λόγο αυτό το μπλοκάρει, όταν τα έβαλα τυχαία όλα μικρά μου έκανε κανονικά την αναζήτηση και μου βρήκε τα πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Στο δικό μου μπαίνει αυτόματα το πρώτο κεφαλαίο και για κάποιο λόγο αυτό το μπλοκάρει, όταν τα έβαλα τυχαία όλα μικρά μου έκανε κανονικά την αναζήτηση και μου βρήκε τα πάντα! Τελικα το δοκιμασα τωρα και παλι δεν βρισκει τιποτα.Επισης σε παλιες αναζητησεις που τις εχει κρατησει (προσφατες ανακαλυψεις) δεν βγαζει οπως εβγαζε ΤΚ νομος Ταδε κλπ οταν τις επιλεγεις για μεταβαση ή προβολη στον χαρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Τελικα το δοκιμασα τωρα και παλι δεν βρισκει τιποτα.Επισης σε παλιες αναζητησεις που τις εχει κρατησει (προσφατες ανακαλυψεις) δεν βγαζει οπως εβγαζε ΤΚ νομος Ταδε κλπ οταν τις επιλεγεις για μεταβαση ή προβολη στον χαρτη. ποιον χαρτη εχεις? καποιος χαρτης δεν υποστηριζει αναζητηση:ninja:,δοκιμασε να κανεις αναζητηση με λατινικα γραματα οκ.;)νομιζω ο 4σε1 δεν κανει αναζητηση φιλε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 ποιον χαρτη εχεις? καποιος χαρτης δεν υποστηριζει αναζητηση:ninja:,δοκιμασε να κανεις αναζητηση με λατινικα γραματα οκ.;)νομιζω ο 4σε1 δεν κανει αναζητηση φιλε. Αυθεντικο Auto Drive Hellas 1,99 με ελληνικους χαρηκτηρες ,ουτε σπασμενο,ουτε κατιΣε1. Βρισκει ελαχιστες οδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 πιθανολογω πως ειναι προβλημα του κινητου, δεν μπορει να ανταποκριθει ο επεξεργαστης του σε γρηγορη εναλλαγη καρε. Φίλε μου δεν είναι κινητό. Είναι ραδιοκασετόφωνο (multimedia) με windows. Οπότε το βρίσκω λίγο απίθανο να μην έχει γρήγορο επεξεργαστή. (εννοώ να έχει πιο αργό επεξεργαστή από το κινητό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Εχω το Nokia N79 σχεδον 1,5 χρονο και του εχω βαλει απο την αρχη το Garmin, θελω να ρωτησω αν υπαρχει καμια αναβαθμηση για τους χαρτες και πως μπορω να την κανω γιατι στο site της Garmin δεν βρηκα πολλα πραγματα και οσο να ναι χρειαζομαι μια αναβαθμηση γιατι στα σημεια ενδιαφεροντος πολλα μαγαζια εχουν κλεισει, εχουν μεταφερθει ή εχουν ανοιξει καινουρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 καλη χρονια παιδια.εχω το ν96 το νοκια και το γκαρμιν 5.50.ολα λειτουργουν αψογα...ξερει κανεις αν ειναι δυνατον να αφαιρεθει η πρασινη λεζαντα κατα την διαρκεια της πλοηγησης που λογο του μεγεθους της καλυπτει ενα μεγαλο μερος της οθονης?γινεται καμια τροποποιηση η ειναι φιχ?ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 καλη χρονια παιδια.εχω το ν96 το νοκια και το γκαρμιν 5.50.ολα λειτουργουν αψογα...ξερει κανεις αν ειναι δυνατον να αφαιρεθει η πρασινη λεζαντα κατα την διαρκεια της πλοηγησης που λογο του μεγεθους της καλυπτει ενα μεγαλο μερος της οθονης?γινεται καμια τροποποιηση η ειναι φιχ?ευχαριστω εκ των προτερων... οχι, το Garmin γενικα ειναι πολυ κλειστο προγραμμα. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Έχω πάνω από χρόνο την έκδοση 5.00.60 και πρόσφατα έβαλα το χάρτη 7σε1 (285mb). Έψαξα στο γνωστό μέρος μετά από πολύ καιρό αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για το πρόγραμμα παρά μόνο για τους χάρτες. Προφανώς έπεσε ψαλίδι. Γνωρίζεται αν υπάρχει νεώτερη έκδοση του προγράμματος για Samsung i8910 καθώς και που μπορώ να κοιτάξω; Ευχαριστώ. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Έχω πάνω από χρόνο την έκδοση 5.00.60 και πρόσφατα έβαλα το χάρτη 7σε1 (285mb). Έψαξα στο γνωστό μέρος μετά από πολύ καιρό αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για το πρόγραμμα παρά μόνο για τους χάρτες. Προφανώς έπεσε ψαλίδι. Γνωρίζεται αν υπάρχει νεώτερη έκδοση του προγράμματος για Samsung i8910 καθώς και που μπορώ να κοιτάξω; Ευχαριστώ. Δεν υπάρχει γιατί έχει σταματήσει η garmin να ασχολείται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Δεν υπάρχει γιατί έχει σταματήσει η garmin να ασχολείται. Δεν ασχολείτε η Garmin πια με το symbian ή γενικότερα το παράτησε; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Δεν ασχολείτε η Garmin πια με το symbian ή γενικότερα το παράτησε; Όχι δεν σταμάτησε γενικώς απλά σταμάτησε την ανάπτυξη και εξέλιξη του προγράμματος για symbian ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Όχι δεν σταμάτησε γενικώς απλά σταμάτησε την ανάπτυξη και εξέλιξη του προγράμματος για symbian ;) και τι έγινε/θα γίνει με εκείνη την ανεπίσημη έκδοση που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες; θα βγει τελική έκδοση; έχει κανένα νόημα να τη βάλει κανείς; την έβαλε κανένας και μπορεί να μας ενημερώσει; Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Τελικά ποια έκδοση είναι καλύτερη για τα κινητά μας, η 5.00.50 ή η 5.00.60; Επίσης όταν λέτε ότι σταμάτησε η garmin την ανάπτυξη λογισμικού για symbian, υποθέτω ότι αυτό δεν μας επηρεάζει σε κάτι αφού οι χάρτες είναι αυτοι που μας ενδιαφέρουν και λογικά συνέχιζουν να βγαίνουν καινούργιοι, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Τελικά ποια έκδοση είναι καλύτερη για τα κινητά μας, η 5.00.50 ή η 5.00.60; Επίσης όταν λέτε ότι σταμάτησε η garmin την ανάπτυξη λογισμικού για symbian, υποθέτω ότι αυτό δεν μας επηρεάζει σε κάτι αφού οι χάρτες είναι αυτοι που μας ενδιαφέρουν και λογικά συνέχιζουν να βγαίνουν καινούργιοι, σωστά; Αν εχεις την 5.00.60 βαλε αυτη οχι οτι η αλλη δε παιζει,και ναι δεν επηρεαζει αυτο τους χαρτες,και τις αναβαθμισεις τους. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Αν εχεις την 5.00.60 βαλε αυτη οχι οτι η αλλη δε παιζει,και ναι δεν επηρεαζει αυτο τους χαρτες,και τις αναβαθμισεις τους. Την 5.00.60 έχω αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι δεν είναι επίσημη και γι΄ αυτό ρώτησα μήπως η 5.00.50 είναι καλύτερη. Επίσης επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ, θυμάμαι παλιότερα που προτείνατε τους χάρτες 3 σε 1, τώρα ποιοι είναι οι καλύτεροι και ποιές είναι τελευταίες εκδόσεις τους; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Την 5.00.60 έχω αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι δεν είναι επίσημη και γι΄ αυτό ρώτησα μήπως η 5.00.50 είναι καλύτερη. Επίσης επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ, θυμάμαι παλιότερα που προτείνατε τους χάρτες 3 σε 1, τώρα ποιοι είναι οι καλύτεροι και ποιές είναι τελευταίες εκδόσεις τους; Ευχαριστώ. Οι Νεοτεροι ειναι Auto Drive Hellas 1.99 και Anavasis 4.55,τωρα απο πακετα οτι σε βολευει,υπαρχει. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts