Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιαυτό λύσσαξα να ζητάω τον μετατροπέα ή έστω το όνομά του.

Δεκτό, κατά προτίμηση P.M. από κάποιον που ξέρει το όνομα για να το ψάξω.

το έψαξα αυτό που λες και βρήκα το universal extractor. καλή τύχη :)

μέτρον άριστον

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό μήνυμα από radiodj105 http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/viewpost.gif

Γιαυτό λύσσαξα να ζητάω τον μετατροπέα ή έστω το όνομά του.

Δεκτό, κατά προτίμηση P.M. από κάποιον που ξέρει το όνομα για να το ψάξω.

το έψαξα αυτό που λες και βρήκα το universal extractor. καλή τύχη

και με το 7-zip γίνετε extract το exe :lol::D

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Καλησπέρα χρειάζομαι ένα gps για το κινητό μου(N82). Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η τελευταία έκδοση του garmin? Οι οδηγίες στην πρώτη σελίδα δουλεύουν ακόμα?
eeeepppffffff... :ninja:

Καλησπέρα χρειάζομαι ένα gps για το κινητό μου(N82). Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η τελευταία έκδοση του garmin? Οι οδηγίες στην πρώτη σελίδα δουλεύουν ακόμα?

Υπάρχει μια ανεπίσημη έκδοση που χρειάζεται sign για να εγκατασταθεί και υπόσχεται καλύτερη ταχύτητα στο browsing του χάρτη, είναι η 6.00.10

Κατά τ' άλλα η τελευταία επίσημη είναι η 5.00.50 ενώ υπάρχει και η ταιβανέζικη (με αγγλικό όμως μενού) 5.00.60.

Προσωπικά τις βρίσκω όλες το ίδιο αργές στο N78 μου αλλά... το μη χείρον βέλτιστον...

Οι οδηγίες ισχύουν.

Γεια σας ειμαι καινουριο μελος! Εχω στην κατωχημου ενα Nokia N82 και εχω περασμενο εδω και καιρο το garmin gps εκδοση v4.10.60. Πρεπει να ειναι πολυ παλια εκδοση. Πως μπορω ή τι πρεπει να κανω για να την βελτιωσω και να βαλω νεους χαρτες ελλαδας? Επειδη δν κατεχω κ παρα πολλα πραγματα οποιος ξερει ας βοηθησει κ αν μπορει να ειναι λιγο αναλυτικος Ευχαριστω εκ των προτερων!

Η τελευταία επίσημη,υπάρχει και ανεπίσημη 5.00.60 η οποία έχει βγει για Ασιατική χώρα και "τροποποιήθηκε" για Ευρώπη,είναι η 5.00.50.

Μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό της πρώτης σελίδας για την εγκατάσταση.Πληροφορίες για το από που μπορείς να βρεις ότι χρειάζεσαι μπορείς να έχεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Garmin.

Να υπενθυμίσω ότι μέσα από τις σελίδες του φόρουμ απαγορεύεται η αναφορά και η διακίνηση "παράνομου λογισμικού".Για οτιδήποτε άλλο μπορείς με αναζήτηση στο διαδίκτυο να βρεις ότι χρειαστείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Κατεβασα μια αναβαθμιση αλλα ειναι της πλακας και συγκεκριμενα για τα ιωαννινα εχει 5 δρομους. Ξερει κανεις ποια εκδοση εχει τους καλύτερους χαρτες για την περιοχη των ιωαννινων? και γενικα να εχει ολοκληρη την εγνατια κ την ιονια οδο?

Υπαρχει καποιο καταστημα που μπορω να δω αν μου κανει καποια εκδοση και να την αγορασω τελευταια? Δεν ξερω αν εχω αυθεντικη εκδοση αλλα εγω το αγορασα το κινητο απο το ebay και ειχε ενσωματωμενο μεσα το garmin λογικα την απλη. Τωρα πως θα καταλαβω αν ειναι γνησια ή οχι?

Edited by xarisvectragts

Κατεβασα μια αναβαθμιση αλλα ειναι της πλακας και συγκεκριμενα για τα ιωαννινα εχει 5 δρομους. Ξερει κανεις ποια εκδοση εχει τους καλύτερους χαρτες για την περιοχη των ιωαννινων? και γενικα να εχει ολοκληρη την εγνατια κ την ιονια οδο?

Υπαρχει καποιο καταστημα που μπορω να δω αν μου κανει καποια εκδοση και να την αγορασω τελευταια? Δεν ξερω αν εχω αυθεντικη εκδοση αλλα εγω το αγορασα το κινητο απο το ebay και ειχε ενσωματωμενο μεσα το garmin λογικα την απλη. Τωρα πως θα καταλαβω αν ειναι γνησια ή οχι?

Στα αστικά κέντρα η καλύτερη κάλυψη είναι από τον AutoDrive Hellas (τώρα είναι στην έκδοση 1.97).

Για επαρχιακούς δρόμους, ορεινές διαδρομές, μονοπάτια κλπ είναι ο Anavasis (τώρα είναι στην έκδοση 4.40).

τελικά το έφτιαξα το garmin και έχω τους τελευταίους χάρτες αυθεντικούς! Έχω όμως τώρα ένα άλλο πρόβλημα η οθόνη του κινητού σβήνει ενώ κάνω χρήση του gps(φωτισμός). Πώς μπορώ να τον έχω συνεχώς ενεργοποιημένο ώστε να μην χρειάζεται να πατάω κάποιο πλήκτρο κατά τη διάρκεια της οδήγησης για να ανάψει? Και κάτι ακόμα ειχατε πει καποιες οδηγίες για να κρατάει παραπάνω η μπαταρία γιατι με το garmin τελειώνει πολύ γρηγορα και επειδή το μενού το δικό μου διαφέρει πολυ απο τις περιγραφές που δινονται στην αρχή υπαρχει κανεις κατωχος του Ν82 να μου πεί τι πρέπει να κανω? Ευχαριστω!

τελικά το έφτιαξα το garmin και έχω τους τελευταίους χάρτες αυθεντικούς! Έχω όμως τώρα ένα άλλο πρόβλημα η οθόνη του κινητού σβήνει ενώ κάνω χρήση του gps(φωτισμός). Πώς μπορώ να τον έχω συνεχώς ενεργοποιημένο ώστε να μην χρειάζεται να πατάω κάποιο πλήκτρο κατά τη διάρκεια της οδήγησης για να ανάψει? .........

Στο προγραμμα του γκαρμιν

Εργαλεια-Ρυθμισεις-Οθονη-Παρακαμψη φωτισμου και διαλεγεις τι θες.

Παντως αν το βαλεις συνεχεια ενεργο θα σου αδειαζει η μπαταρια αμεσως.Εγω το εχω ενεργο κατα την ομιλια.

Οσο για το αρχειο που πρεπει να σβησεις ψαξε λιγο πιο πισω που εχει αναφερθει

παιδια εμενα Launch Background Service επιλογή δεν έχει! Οταν ανοιγω το gps εχει 5 πραγματα περα απο βοήθεια κ σημα λεει τα ακολουθα: Για που , Προβ. χαρτη, Εργαλεια, Ρυθμισεις, Εξοδος. Οποιος γνωριζει περι αντοχης μπαταριας τι ρυθμισεις να κανω με αυτο το μενου ας μου πει. Ευχαριστω για ολες τις υπολοιπες πληροφοριες! Με τον φωτισμο bill33 ολα οκ! Thanks!

παιδια εμενα Launch Background Service επιλογή δεν έχει! Οταν ανοιγω το gps εχει 5 πραγματα περα απο βοήθεια κ σημα λεει τα ακολουθα: Για που , Προβ. χαρτη, Εργαλεια, Ρυθμισεις, Εξοδος. Οποιος γνωριζει περι αντοχης μπαταριας τι ρυθμισεις να κανω με αυτο το μενου ας μου πει. Ευχαριστω για ολες τις υπολοιπες πληροφοριες! Με τον φωτισμο bill33 ολα οκ! Thanks!

Εργαλεια-ρυθμισεις-συστημα-και ειναι η τελευταια επιλογη κατω απο το "σημειο αναφορας" .

:)

Κάποιες φορές χάνει το σήμα χωρίς λόγο. Τι μπορεί να φταίει?(χωρίς εμπόδια, συνεφιές ή ότι άλλο).

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κάποιες φορές χάνει το σήμα χωρίς λόγο. Τι μπορεί να φταίει?(χωρίς εμπόδια, συνεφιές ή ότι άλλο).

και εμενα το κανει αυτο ετσι απλα χωρις λογω

• 2 weeks later...
γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το garmin απλα εχω ενα προβλημα προσθετα προσαρμοσμενα Poi μου τα εμφανιζει ολα αποσταση Poi ολα οκ κ μπορει να πατησεις μεταβαση κ να σου πει πως θα πας οκ! μολις ομως πας να το ψαξεις στον χαρτη εχει εξαφανιστει! τι πρεπει να κανω για να παραμενουν ολα τα Poi που εχω προσθεσει στο χαρτη?? διαβασα τα αρχικα αλλα δν με βοηθησαν σε κατι

γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το garmin απλα εχω ενα προβλημα προσθετα προσαρμοσμενα Poi μου τα εμφανιζει ολα αποσταση Poi ολα οκ κ μπορει να πατησεις μεταβαση κ να σου πει πως θα πας οκ! μολις ομως πας να το ψαξεις στον χαρτη εχει εξαφανιστει! τι πρεπει να κανω για να παραμενουν ολα τα Poi που εχω προσθεσει στο χαρτη?? διαβασα τα αρχικα αλλα δν με βοηθησαν σε κατι

Για δες λίγο εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2987564&posted=1#post2987564

σου δουλεύουν αυτα τα poi;

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Κύριοι καλησπέρα σας.

Ξέρει κανείς την διαφορά του CityXplorer από τον κλασσικό ΝΤ Europe 2011.10 στην ίδια πόλη, π.χ. Ρώμη?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.

Φέτος στις διακοπές το χρησιμοποίησα αρκετά αλλά μου έκανε κάποια νερα. Έχανε συχνά το σήμα ενώ όταν άλλαζα περιοχή αργούσε πολύ να κλειδώσει δορυφόρο. Εχω ενεργοποιημενο το Α gps. Τι άλλο να κάνω. Εκεί που ζητάει αρχική σελίδα (στις ρυθμίσεις Α gps) τι βάζουμε;

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Για την Ελλάδα υπάρχουν οι παρακάτω για Γερμανία δεν έχω ασχοληθεί :)

http://www.autodrivehellas.gr/

http://www.anavasi.gr/

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Για την Ελλάδα οι δυο χάρτες που σου είπα είναι οι καλύτεροι ανάλογα με το τι θέλεις χρησιμοποιείς και τον χάρτη.. Στο garmin μπορείς να έχεις εως τρεις διαφορετικούς χάρτες οπότε για την Ελλάδα χρησιμοποίησε ένα από τους παραπάνω και για Γερμάνια τον ευρωπαϊκό χάρτη.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

χτες ανοιξα το garmin και εκλεισε μονο του αμεσως παλι.

το ανοιγω εκ νεου και μου βγαζει ενα σφαλμα (warning) - δεν το σημειωσα δυστυχως.. (για καποιο αρχειο)

το περιεργο εινια οτι μου ζητουσε να διαλεξω γλωσσα κειμενου, γλωσσα ομιλιας και συστημα μετρησης (μετρο, κλπ)

αφου τα διαλεξα δουλεψε και παλι χωρις προβλημα.

την εφαρμογη την χρησιμοποιω εδω και ενα χρονο σχεδον καθημερινα χωρις προβλημα.. τι μπορει να επαθε?

μέτρον άριστον

χτες ανοιξα το garmin και εκλεισε μονο του αμεσως παλι.

το ανοιγω εκ νεου και μου βγαζει ενα σφαλμα (warning) - δεν το σημειωσα δυστυχως.. (για καποιο αρχειο)

το περιεργο εινια οτι μου ζητουσε να διαλεξω γλωσσα κειμενου, γλωσσα ομιλιας και συστημα μετρησης (μετρο, κλπ)

αφου τα διαλεξα δουλεψε και παλι χωρις προβλημα.

την εφαρμογη την χρησιμοποιω εδω και ενα χρονο σχεδον καθημερινα χωρις προβλημα.. τι μπορει να επαθε?

και εμενα μου το κανει τον τελευταιο καιρο.

μηπως εχεις μεσα maps sets 3-1 η 4-1 ?

σκεφτομαι μηπως φταιει αυτο!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg