Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είτε 3 σε 1 βάλετε ή ξεχωριστά αρχεία img, ο autodrive καλύπτει τον ανάβαση. Για να βλέπετε τις πληροφορίες του ανάβαση θα πρέπει από το mapsource να απενεργοποιείτε την προβολή του autodrive.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είτε 3 σε 1 βάλετε ή ξεχωριστά αρχεία img, ο autodrive καλύπτει τον ανάβαση. Για να βλέπετε τις πληροφορίες του ανάβαση θα πρέπει από το mapsource να απενεργοποιείτε την προβολή του autodrive.

μπορεις να το εξιγησεις πιο αναλυτικα ... ;;; τι θες να πεις;;; αν το παρουμε πρακτικα ο αναβασις ειναι 2πλασιος σε μεγεθος (mb)

Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του κάθε χάρτη. Πηγαίνοντας στο Δεδομένα GPS και Δεδομένα χαρτών - Μapsource, προεπιλεγμένα, είναι όλα τικαρισμένοι. Σε αυτή την επιλογή, στην οθόνη μας, βλέπουμε τις πληροφορίες του autodrive. Αν τον αποεπιλέξουμε, τότε θα δούμε τον ανάβαση. Αυτό το καταλαβαίνουμε και από τα ονόματα των δρόμων. Αν είναι με ελληνικούς χαρακτήρες, είναι ο autodrive, με λατινικούς, ο ανάβασης.

Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του κάθε χάρτη. Πηγαίνοντας στο Δεδομένα GPS και Δεδομένα χαρτών - Μapsource, προεπιλεγμένα, είναι όλα τικαρισμένοι. Σε αυτή την επιλογή, στην οθόνη μας, βλέπουμε τις πληροφορίες του autodrive. Αν τον αποεπιλέξουμε, τότε θα δούμε τον ανάβαση. Αυτό το καταλαβαίνουμε και από τα ονόματα των δρόμων. Αν είναι με ελληνικούς χαρακτήρες, είναι ο autodrive, με λατινικούς, ο ανάβασης.

δηλαδη συν υπαρχουν στην πλοηγηση ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; δουλευοθν και οι 2 ταυτοχρονα;;;;

Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έχεις βάλει στο κινητό σου για να είναι ενεργοποιημένο το a-gps γιατί όσες φορές προσπάθησα να το ενεργοποιήσω ποτέ δεν κατέβασε data και ποτέ δεν συνδέθηκε ποιο γρήγορα!.

Θέλω να μου πεις ποια έχεις ενεργοποιήσει:

-στο Μεθόδοι εντοπισμού θέσης: Υποβοηθούμενο gps, ενσωματωμένο gps, βάσει δικτύου.

-στο Διακομ. εντοπ. θέσης: χρήση διακ εντοπ θέσης, σημείο πρόσβασης.

Επίσης αν έχεις ενεργοποιημένο το 3G ή όχι.

Έχω το Ν78, ευχαριστώ.

Ρυθμισεις/Γενικες/Εντ.θεσης/Μεθοδοι εντοπ./ κλικαρεις τα:

υποβοηθουμενο gps

ενσωματωμενο gps

βασει δικτυου

διακομιστης εντοπισμου:

σημειο προσβασης: wind internet (εδω ειναι το σημαντικο,αναλογα τι επιλογη εχει η εταιρεια σου.αν δεν ξερεις,δοκιμασε δεν χανεις κατι)

διευθυνση διακομιστη: supl.nokia.com

χρεωνει σε μενα 0.04€, οσο ενα sms.και συνδεεται το πολυ σε 20''.

τουλαχιστον ετσι ειναι στο Ν95.

+1 και γω πιστευω οτι η τελευταια εκδοση δουλευει καλυτερα και ταχυτερα απο ολες .. χωρις προβληματα τουλαχιστον σε E65 6210 navigator + E55... το μονο προβλημα ειναι οτι το Garmin σε κινητα με QWERTY πληκτρολογιο... δεν δουλευουν πολλες λειτουργιες

Δοκίμασα την 5.0.40 και 5.0.60 αλλά μάλλον κάνω κάτι λάθος. Κάνω την εγκατάσταση και όταν τρέχω την εφαρμογή σβήνει η οθόνη εμφανίζεται η αρχική σελίδα της garmin και μετά κλείνει η εφαρμογή.

Κανείς καμιά ιδέα? έχω το Ε55. Ευχαριστώ

Ολοι το ειχαμε αυτο το προβλημα....

Στο φακελο Garmin/Apps υπαρχει ενα αρχειο με καταληξη ini!!!!!!

Το διαγραφεις τελειως και εισαι μια χαρα!

Η εκδοση 5 είναι δραματικα πιο αργη, κολλάει πολλες φορες ο χαρτης και σε πεταει το πρόγραμμα εξω...δοκιμασμενο σε 3 κινητα...δεν μπορω να καταλαβω τι σας αρεσει....

To οτι μαλλον σε ολους εμας δεν συμβαινει αυτο.....και οτι κατι αλλο τρεχει με το δικο σου

Σε ευχαριστουμε για τα ευχαριστα νεα :happy:

Oριστε και ο πινακας με τις ενημερωσεις:

http://www.eranet.gr/geodata/el/gcupdates.html

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

"Δυνατότητα χρήσης του χάρτη και για OFF-ROAD διαδρομές. Αυτό οφείλεται στο πλούσιο χωμάτινο οδικό δίκτυο στη συντριπτική πλειοψηφία των Περιφερειών της χώρας, στην ύπαρξη πολλών σημείων-οροσήμων σε ορεινές και αγροτικές περιοχές..."

Eτσι αναφερει στην σελιδα. Δηλαδη τερμα ο anavasis? Χμ δεν το νομιζω..:rolleyes:

"Δυνατότητα χρήσης του χάρτη και για OFF-ROAD διαδρομές. Αυτό οφείλεται στο πλούσιο χωμάτινο οδικό δίκτυο στη συντριπτική πλειοψηφία των Περιφερειών της χώρας, στην ύπαρξη πολλών σημείων-οροσήμων σε ορεινές και αγροτικές περιοχές..."

Eτσι αναφερει στην σελιδα. Δηλαδη τερμα ο anavasis? Χμ δεν το νομιζω..:rolleyes:

Δεν ξέρω σε τι συμπεράσματα μπορεί κανείς να καταλήξει σε μια σύγκριση με τον Anavasis.

Πάντως, έρχονται εξίσου σημαντικές βελτιώσεις στον επόμενο χάρτη που θα βγει μόλις το Δεκέμβριο και που αφορούν τα σημεία ενδιαφέροντος! Φαίνεται πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στην εταιρεία. Θα πρέπει να το αναγνωρίσουμε.

Παραδόξως, η Garmin είναι αυτή που μένει πίσω μη βγάζοντας ένα σωστό πρόγραμμα για το s60 v5 που να μην κολλάει ο χάρτης και να μη χάνεται ο δορυφόρος.

Υπάρχει άνθρωπος να βγάλει τον νέο 3 σε 1? Γιατί μόνο τον απλό Autodrive έχω δει μέχρι στιγμής...

Aπο την στιγμη που ανεβηκε ο απλος ειναι θεμα χρονου να ανεβει και ο 3σε1.

Aπο την στιγμη που ανεβηκε ο απλος ειναι θεμα χρονου να ανεβει και ο 3σε1.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλτατε. Αναμένουμε λοιπόν...

Σ.Σ. Για όσους δεν το ξέρουν, έχει βγει και νέος ευρωπαϊκός 2010.2

Έβαλα την τελευταία έκδοση και δεν μου ανοίγει. Γράφει:

"Λειτ. Αναμονής. Η εκτέλεση του αρχείου είναι αδύνατη για λόγους ασφαλείας"

Έσβησα και το αρχείο ini μήπως έφταιγε αυτό αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

ρε παιδια που χρησιμευει ο basemap?

Noμιζω χωρις να μαι σιγουρος γιαυτο οτι σε αυτον παταν οι χατρες που βαζεις.

Εγω παντως τον εχω κρατησει μιας και δεν με ενοχλει.

Eαν δεν εχεις ενεργοποιημενο κανενα χαρτη τοτε βλεπεις τον basemap. Γενικα δεν χρειαζεται να τον βγαλεις δεν ενοχλει καθολου. Μονο στην περιπτωση που θελεις να προσθεσεις και τεταρτο χαρτη αλλα και αυτο ειναι σχετικο γιατι υπαρχουν οι χαρτες 3 σε 1 κ.τ.λ. :)

παιδια καπου πηρε το ματι μου κατι αρχεια 3D buildings και lane assistant στο χαρτη της ευρωπης τον μεγαλο!πως χρησιμοποιυνται αυτα τα αρχεια?EDIT απαντηθηκε αλλου....δεν δουλευουν δυστυχως :(

Noμιζω χωρις να μαι σιγουρος γιαυτο οτι σε αυτον παταν οι χατρες που βαζεις.

Εγω παντως τον εχω κρατησει μιας και δεν με ενοχλει.

ευχαριστω για τις απαντησεις επισης κατι αλλο στην περιπτωση ενος ταξιδιου στην Ευρωπη με αφαιτερια την Αncona της Ιταλιας και προορισμο τις Βρυξελλες και θελοντας να περασω απο συγκεκριμενες χωρες πως θα το ορισω στο garmin?εχω τον

ευρωπαικο χαρτη με λατινικους χαρακτηρες

Samsung Galaxy A50

παιδια καπου πηρε το ματι μου κατι αρχεια 3D buildings και lane assistant στο χαρτη της ευρωπης τον μεγαλο!πως χρησιμοποιυνται αυτα τα αρχεια?EDIT απαντηθηκε αλλου....δεν δουλευουν δυστυχως :(

Περισσοτερες πληροφοριες???

Ρε παιδιά, μια απορία...

Έχω βάλει στο Ν79 δυο χάρτες, τον autodrive 1.85, και τον anavasi 4.13. Μπαίνοντας λοιπόν, βλέπω αυτό:

http://img527.imageshack.us/img527/2766/screenshot0007q.th.jpg

Τώρα, μπαίνοντας στο mapsource βλέπω αυτό:

http://img291.imageshack.us/img291/9078/screenshot0010m.th.jpg

Κι εδώ έρχεται η απορία: Γιατί έχει δύο "anavasi";; Τι ακριβώς παίζει;;

Περισσοτερες πληροφοριες???

To βρηκα:

Devices that support add-ons :

Buildings 3D

Series Nuvi

765T, 775T

865T

Junction View

Series Nuvi

755T, 765T, 775T, 785T, 855, 865T, 885T

1340, 1340T, 1350T, 1370T, 1390T, 1490T

Junction View (Split Screen)

Series Nuvi

865T

Κι εδώ έρχεται η απορία: Γιατί έχει δύο "anavasi";; Τι ακριβώς παίζει;;

Το ενα ειναι ο χαρτης και το αλλο τα poi αν δεν κανω λαθος και οι υψομετρικες διαφορες :O