mirrorofsorrow Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Είτε 3 σε 1 βάλετε ή ξεχωριστά αρχεία img, ο autodrive καλύπτει τον ανάβαση. Για να βλέπετε τις πληροφορίες του ανάβαση θα πρέπει από το mapsource να απενεργοποιείτε την προβολή του autodrive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Είτε 3 σε 1 βάλετε ή ξεχωριστά αρχεία img, ο autodrive καλύπτει τον ανάβαση. Για να βλέπετε τις πληροφορίες του ανάβαση θα πρέπει από το mapsource να απενεργοποιείτε την προβολή του autodrive. μπορεις να το εξιγησεις πιο αναλυτικα ... ;;; τι θες να πεις;;; αν το παρουμε πρακτικα ο αναβασις ειναι 2πλασιος σε μεγεθος (mb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του κάθε χάρτη. Πηγαίνοντας στο Δεδομένα GPS και Δεδομένα χαρτών - Μapsource, προεπιλεγμένα, είναι όλα τικαρισμένοι. Σε αυτή την επιλογή, στην οθόνη μας, βλέπουμε τις πληροφορίες του autodrive. Αν τον αποεπιλέξουμε, τότε θα δούμε τον ανάβαση. Αυτό το καταλαβαίνουμε και από τα ονόματα των δρόμων. Αν είναι με ελληνικούς χαρακτήρες, είναι ο autodrive, με λατινικούς, ο ανάβασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του κάθε χάρτη. Πηγαίνοντας στο Δεδομένα GPS και Δεδομένα χαρτών - Μapsource, προεπιλεγμένα, είναι όλα τικαρισμένοι. Σε αυτή την επιλογή, στην οθόνη μας, βλέπουμε τις πληροφορίες του autodrive. Αν τον αποεπιλέξουμε, τότε θα δούμε τον ανάβαση. Αυτό το καταλαβαίνουμε και από τα ονόματα των δρόμων. Αν είναι με ελληνικούς χαρακτήρες, είναι ο autodrive, με λατινικούς, ο ανάβασης. δηλαδη συν υπαρχουν στην πλοηγηση ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; δουλευοθν και οι 2 ταυτοχρονα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έχεις βάλει στο κινητό σου για να είναι ενεργοποιημένο το a-gps γιατί όσες φορές προσπάθησα να το ενεργοποιήσω ποτέ δεν κατέβασε data και ποτέ δεν συνδέθηκε ποιο γρήγορα!. Θέλω να μου πεις ποια έχεις ενεργοποιήσει: -στο Μεθόδοι εντοπισμού θέσης: Υποβοηθούμενο gps, ενσωματωμένο gps, βάσει δικτύου. -στο Διακομ. εντοπ. θέσης: χρήση διακ εντοπ θέσης, σημείο πρόσβασης. Επίσης αν έχεις ενεργοποιημένο το 3G ή όχι. Έχω το Ν78, ευχαριστώ. Ρυθμισεις/Γενικες/Εντ.θεσης/Μεθοδοι εντοπ./ κλικαρεις τα: υποβοηθουμενο gps ενσωματωμενο gps βασει δικτυου διακομιστης εντοπισμου: σημειο προσβασης: wind internet (εδω ειναι το σημαντικο,αναλογα τι επιλογη εχει η εταιρεια σου.αν δεν ξερεις,δοκιμασε δεν χανεις κατι) διευθυνση διακομιστη: supl.nokia.com χρεωνει σε μενα 0.04€, οσο ενα sms.και συνδεεται το πολυ σε 20''. τουλαχιστον ετσι ειναι στο Ν95. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endless Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 +1 και γω πιστευω οτι η τελευταια εκδοση δουλευει καλυτερα και ταχυτερα απο ολες .. χωρις προβληματα τουλαχιστον σε E65 6210 navigator + E55... το μονο προβλημα ειναι οτι το Garmin σε κινητα με QWERTY πληκτρολογιο... δεν δουλευουν πολλες λειτουργιες Δοκίμασα την 5.0.40 και 5.0.60 αλλά μάλλον κάνω κάτι λάθος. Κάνω την εγκατάσταση και όταν τρέχω την εφαρμογή σβήνει η οθόνη εμφανίζεται η αρχική σελίδα της garmin και μετά κλείνει η εφαρμογή. Κανείς καμιά ιδέα? έχω το Ε55. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Ολοι το ειχαμε αυτο το προβλημα.... Στο φακελο Garmin/Apps υπαρχει ενα αρχειο με καταληξη ini!!!!!! Το διαγραφεις τελειως και εισαι μια χαρα! Η εκδοση 5 είναι δραματικα πιο αργη, κολλάει πολλες φορες ο χαρτης και σε πεταει το πρόγραμμα εξω...δοκιμασμενο σε 3 κινητα...δεν μπορω να καταλαβω τι σας αρεσει.... To οτι μαλλον σε ολους εμας δεν συμβαινει αυτο.....και οτι κατι αλλο τρεχει με το δικο σου Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Βγήκε ο νέος χάρτης της Auto Drive Hellas!!! Eίναι ο 1.85. Δείτε εδώ: http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Αντε κατεβαζω. Επιτελους!!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Σε ευχαριστουμε για τα ευχαριστα νεα :happy: Oριστε και ο πινακας με τις ενημερωσεις: http://www.eranet.gr/geodata/el/gcupdates.html Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 "Δυνατότητα χρήσης του χάρτη και για OFF-ROAD διαδρομές. Αυτό οφείλεται στο πλούσιο χωμάτινο οδικό δίκτυο στη συντριπτική πλειοψηφία των Περιφερειών της χώρας, στην ύπαρξη πολλών σημείων-οροσήμων σε ορεινές και αγροτικές περιοχές..." Eτσι αναφερει στην σελιδα. Δηλαδη τερμα ο anavasis? Χμ δεν το νομιζω..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 "Δυνατότητα χρήσης του χάρτη και για OFF-ROAD διαδρομές. Αυτό οφείλεται στο πλούσιο χωμάτινο οδικό δίκτυο στη συντριπτική πλειοψηφία των Περιφερειών της χώρας, στην ύπαρξη πολλών σημείων-οροσήμων σε ορεινές και αγροτικές περιοχές..." Eτσι αναφερει στην σελιδα. Δηλαδη τερμα ο anavasis? Χμ δεν το νομιζω..:rolleyes: Δεν ξέρω σε τι συμπεράσματα μπορεί κανείς να καταλήξει σε μια σύγκριση με τον Anavasis. Πάντως, έρχονται εξίσου σημαντικές βελτιώσεις στον επόμενο χάρτη που θα βγει μόλις το Δεκέμβριο και που αφορούν τα σημεία ενδιαφέροντος! Φαίνεται πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στην εταιρεία. Θα πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Παραδόξως, η Garmin είναι αυτή που μένει πίσω μη βγάζοντας ένα σωστό πρόγραμμα για το s60 v5 που να μην κολλάει ο χάρτης και να μη χάνεται ο δορυφόρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Υπάρχει άνθρωπος να βγάλει τον νέο 3 σε 1? Γιατί μόνο τον απλό Autodrive έχω δει μέχρι στιγμής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Υπάρχει άνθρωπος να βγάλει τον νέο 3 σε 1? Γιατί μόνο τον απλό Autodrive έχω δει μέχρι στιγμής... Aπο την στιγμη που ανεβηκε ο απλος ειναι θεμα χρονου να ανεβει και ο 3σε1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Aπο την στιγμη που ανεβηκε ο απλος ειναι θεμα χρονου να ανεβει και ο 3σε1. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλτατε. Αναμένουμε λοιπόν... Σ.Σ. Για όσους δεν το ξέρουν, έχει βγει και νέος ευρωπαϊκός 2010.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Έβαλα την τελευταία έκδοση και δεν μου ανοίγει. Γράφει: "Λειτ. Αναμονής. Η εκτέλεση του αρχείου είναι αδύνατη για λόγους ασφαλείας" Έσβησα και το αρχείο ini μήπως έφταιγε αυτό αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 ρε παιδια που χρησιμευει ο basemap? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 ρε παιδια που χρησιμευει ο basemap? Noμιζω χωρις να μαι σιγουρος γιαυτο οτι σε αυτον παταν οι χατρες που βαζεις. Εγω παντως τον εχω κρατησει μιας και δεν με ενοχλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Eαν δεν εχεις ενεργοποιημενο κανενα χαρτη τοτε βλεπεις τον basemap. Γενικα δεν χρειαζεται να τον βγαλεις δεν ενοχλει καθολου. Μονο στην περιπτωση που θελεις να προσθεσεις και τεταρτο χαρτη αλλα και αυτο ειναι σχετικο γιατι υπαρχουν οι χαρτες 3 σε 1 κ.τ.λ. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 παιδια καπου πηρε το ματι μου κατι αρχεια 3D buildings και lane assistant στο χαρτη της ευρωπης τον μεγαλο!πως χρησιμοποιυνται αυτα τα αρχεια?EDIT απαντηθηκε αλλου....δεν δουλευουν δυστυχως :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Noμιζω χωρις να μαι σιγουρος γιαυτο οτι σε αυτον παταν οι χατρες που βαζεις. Εγω παντως τον εχω κρατησει μιας και δεν με ενοχλει. ευχαριστω για τις απαντησεις επισης κατι αλλο στην περιπτωση ενος ταξιδιου στην Ευρωπη με αφαιτερια την Αncona της Ιταλιας και προορισμο τις Βρυξελλες και θελοντας να περασω απο συγκεκριμενες χωρες πως θα το ορισω στο garmin?εχω τον ευρωπαικο χαρτη με λατινικους χαρακτηρες Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 παιδια καπου πηρε το ματι μου κατι αρχεια 3D buildings και lane assistant στο χαρτη της ευρωπης τον μεγαλο!πως χρησιμοποιυνται αυτα τα αρχεια?EDIT απαντηθηκε αλλου....δεν δουλευουν δυστυχως :( Περισσοτερες πληροφοριες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Ρε παιδιά, μια απορία... Έχω βάλει στο Ν79 δυο χάρτες, τον autodrive 1.85, και τον anavasi 4.13. Μπαίνοντας λοιπόν, βλέπω αυτό: http://img527.imageshack.us/img527/2766/screenshot0007q.th.jpg Τώρα, μπαίνοντας στο mapsource βλέπω αυτό: http://img291.imageshack.us/img291/9078/screenshot0010m.th.jpg Κι εδώ έρχεται η απορία: Γιατί έχει δύο "anavasi";; Τι ακριβώς παίζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Περισσοτερες πληροφοριες??? To βρηκα: Devices that support add-ons : Buildings 3D Series Nuvi 765T, 775T 865T Junction View Series Nuvi 755T, 765T, 775T, 785T, 855, 865T, 885T 1340, 1340T, 1350T, 1370T, 1390T, 1490T Junction View (Split Screen) Series Nuvi 865T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Κι εδώ έρχεται η απορία: Γιατί έχει δύο "anavasi";; Τι ακριβώς παίζει;; Το ενα ειναι ο χαρτης και το αλλο τα poi αν δεν κανω λαθος και οι υψομετρικες διαφορες :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts