dmarccos Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 και εγω την ιδια εκδοση εχω και μου ζηταει κωδικο για ξεκλειδωμα.... σιγουρα ειναι ξεκλειδωτος.....??? γιατι απο κατω βρηκα ενα post που λεει τα εξης.... isoraiaos! arxontas! thank you. Let me remind for those who see it first time mapids: 822 - 295 Αυτό αναφέρεται στον χάρτη 3σε1 που περιέχει τον autodrive και τον bluechart που θέλουν ξεκλείδωμα ;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Αυτό αναφέρεται στον χάρτη 3σε1 που περιέχει τον autodrive και τον bluechart που θέλουν ξεκλείδωμα ;) εχεις δικιο...... τελικα εβαλα τον καινουργιο 3 σε 1(αφου τον ξεκλειδωσα) και δουλευει ρολοι.......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 @raftoput μην ρωτας συνεχεια το ιδιο καποιος θα σου απαντησει αργα η γρηγορα! Μην ξεχνατε και το παρακατω: Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με οποιονδήποτε χρήστη, ώστε να λάβετε διευκρινήσεις σχετικά με κάποιο μήνυμά τους ή να ζητήσετε πληροφορίες για οτιδήποτε, μπορείτε να το κάνετε απευθείας χρησιμοποιώντας τα προσωπικά μηνύματα. Δεν πρέπει να κοινοποιείτε δημόσια την πρόθεσή σας για προσωπική επικοινωνία, ούτε όμως και οι αποδέκτες των προσωπικών μηνυμάτων αυτών δεν θα πρέπει να κοινοποιούν στους υπόλοιπους για το γεγονός ότι δέχθηκαν / έστειλαν / προώθησαν PM. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. FAQ: Πληροφορίες για τα Προσωπικά Μηνύματα (PM) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 @raftoput μην ρωτας συνεχεια το ιδιο καποιος θα σου απαντησει αργα η γρηγορα! Μην ξεχνατε και το παρακατω: έχεις δίκιο, ζητώ συγγνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 και εγω την ιδια εκδοση εχω και μου ζηταει κωδικο για ξεκλειδωμα.... σιγουρα ειναι ξεκλειδωτος.....??? γιατι απο κατω βρηκα ενα post που λεει τα εξης.... isoraiaos! arxontas! thank you. Let me remind for those who see it first time mapids: 822 - 295 Πες του αυτου που τογραψε οτι κανονικα ειναι: for the first time :rolleyes: Αγουροξυπνημενος... sorry για το offtopic! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocool Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Ρε παιδια βοηθηστε λιγο με το garmin παω να το κανω install γραφεται κανονικα και οταν παω να το ανοιξω crasharei ολο το κιν καντε κατι μου εχει σπασει τα νευρα:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Έχεις Ν78; Αν ναι, βάλε τους φακέλους της 4.20.00, μετά απο πάνω τους φακέλους της 4.20.20, πάτα αντικατάσταση, εγκατέστησε το αρχείο sis και είσαι έτοιμος. Πριν τα κάνεις όλα αυτά, σβήσε οτι έχει να κάνει με garmin ωστε να είναι καθαρή η εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Oi kodikoi sto .unl gia to 3in1 pos grafonte? O enas dipla ston allo? (@@@@####) O enas kato apo ton allo? (@@@@ ####) O enas dipla ston allo me koma? (@@@@,####) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 κανεις generate κλειδι για καθε mapid και γραφεις ολους τους κωδικους σε ενα αρχειο txt τον ενα διπλα στον αλλον χωρις κενα μεταξυ τους. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Έχω το εξής πρόβλημα. Στο garmin έχω βάλει τον ελληνικό autodrive. Όταν κάνω εγγραφή πόλης ή οδού μια μου τις βρίσκει και μια όχι. Μιλάω για πόλεις όπως αθήνα για παράδειγμα, όχι για κανά μικρό χωριό που μπορεί να μην υπάρχει. Ξέρει κάνεις τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 @aristotelhs2060: arxonta thee proskinw. I eukoloteri lisi. Douleuoun ola teleia. @Bezbozny: dokimase na kaneis search me mikra kai oxi me kefalaia. px athina kai oxi Athina. Nomizo tha doulepsei sigoura. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Φίλε Θανάση ευχαριστώ πολύ! Αυτό ήταν το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis264 Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 ειναι αδύνατον να εγκαταστησω το Garmin σε Νοκια Ν82. Εκανα 5 φορέσ την εγκάτασταση βαση οδηγιων, οταν βάζω τους χάρτες μετα το λογότυπο με πεταει στο μενού. Εκανα αντικατάσταση με παλια έκδοση αλλα τιποτα. Εχω κανει upgradeστο τηλέφωνο καθως εχω καρτα μαμισια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Ποιούς χάρτες έχεις βάλει μέσα; Δοκίμασε να ανοίξεις το garmin χωρίς κανέναν χάρτη μέσα στον φάκελο (πλην του ενσωματωμένου των 10ΜΒ) να δεις αν φταίνε τα αρχεία της εφαρμογής ή οι χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 παιδιά να ρωτήσω κάτι ποια είναι η τελευταια έκδοση του χάρτη του τριπλού που κυκλοφορεί? εγώ έχω αυτήν εδώ 3to1map(adh140av360bluechart2008) αλλά απο ότι είδα πήγα σε 3 χωριά κ στα 3 έχει μονο έναν ή δύο κεντρικούς δρόμους. πιο αναλυτικός δεν υπάρχει?Ή μήπως έχω κάνει καμια βλακεία στην εγκατάσταση? Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Εκεί που δεν έχει λεπτομέρεια ο ένας, μπορεί να έχει ο άλλος. Το έχω διαπιστώσει σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Πήγαινε στο mapsource και ξεκλίκαρε τον autodrive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Χωρις τους χαρτες ανοιγει? Καταφερα να περασω την 4.20v με χαρτες απο την 4.10v που ειχα αλλα απ'οτι καταλαβα καποιο προβλημα υπαρχει με τους χαρτες και εχει γινει ενας χαμος.Μπορει καποιος να μου κανει ενα pm με link απο την τελευταια version και τους χαρτες γιατι εχω τρελαθει...? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Κοίτα εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Επειδη πεδευομαι πολλες ωρες τωρα και δεν εχω καταφερει τπτ περιγραφω λιγο τι διαδικασια που ακολουθω μηπως κανω κατι λαθος. 1)Τα αρχεια που εχει μεσα ο φακελος που κατεβασα 2)Τρεχω τα 2 αρχεια με τη σειρα που δινεται στο readme 3)Τρεχω το .sis που βρισκεται στο παρακατω path 4)Αυτα ειναι τα αρχεια που υπαρχουν μεσα στη καρτα μνημης τελικα και το προγραμμα ανοιγει κανονικα 5)Λοιπουν οι χαρτες ομως απο την εγκατασταση,ετσι δεν ειναι?:O Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 να ρωτησω και εγω κατι?κατεβασα την εκδοση 4.20.20 την εκανα εγκατασταση.ολα καλα ξεκλειδωσα το εσωτερικο gps.θελω αν μπορει καποιος να μου στειλει με pm τις ελληνικες φωνητικες οδηγιες.2ο εβαλα τον χαρτη της αναβασης 3,70 και ενω στη διαχειρηση των δεδομενων των βρισκεί οταν κανω προβολη χαρτη ενω εχω κλειδωσει σημα δεν εμφανιζει τιποτα.βρισκομαι στο κεντρο των Ιωαννινων οποτε φανταζομαι θα περιεχεται στον χαρτη.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Καλύπτεται η περιοχή σου. Ούτε ο autodrive σου δείχνει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 εχω βαλει μονο τον αναβασις (μεσα ο φακελος του garmin εχει το αρχειο του χαρτη και το αρχειο για να ξεκλειδωνει το gps παλιοτερα ειχε και ενα αλλο 10mb που ηταν εκει απο την εγκατασταση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 μία από τα ίδια φίλε μου και στο Ν82 αλλά και στο Ν95 8gb μου...μου έχει σπάσει τα νεύρα. δοκίμασα την 4.20 που παλιά δούλευε στο Ν82 ...τίποτα. δοκίμασα την 4.10.80 που παλιά δούλευε στο Ν82 μου και χωρίς χάρτες ... ΤΙΠΟΤΑ! συνεχώς με πετά έξω. Εν τω μεταξύ έχω κάνει ένα hard reset μήπως και αλλά το βιολί του. Θα πάω να βάλω το Sygic μου φαίνεται. :mad::mad::mad::mad::mad: ειναι αδύνατον να εγκαταστησω το Garmin σε Νοκια Ν82. Εκανα 5 φορέσ την εγκάτασταση βαση οδηγιων, οταν βάζω τους χάρτες μετα το λογότυπο με πεταει στο μενού. Εκανα αντικατάσταση με παλια έκδοση αλλα τιποτα. Εχω κανει upgradeστο τηλέφωνο καθως εχω καρτα μαμισια.... Οταν αναφερα οτι υπαρχει προβλημα σε μερικα μοντελα (Ν95 8G και κυριως στο Ν82) ολοι ελεγαν οτι λειτουργουσαν αψογα.Αλοι κατοχοι του Ν82 βλεπουν το προβλημα μονο οταν βαζουν ΡΟΙ'ς . Η λυση εχει αναφερθει καποιες σελιδες πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Επειδη πεδευομαι πολλες ωρες τωρα και δεν εχω καταφερει τπτ περιγραφω λιγο τι διαδικασια που ακολουθω μηπως κανω κατι λαθος. 1)Τα αρχεια που εχει μεσα ο φακελος που κατεβασα 2)Τρεχω τα 2 αρχεια με τη σειρα που δινεται στο readme 3)Τρεχω το .sis που βρισκεται στο παρακατω path 4)Αυτα ειναι τα αρχεια που υπαρχουν μεσα στη καρτα μνημης τελικα και το προγραμμα ανοιγει κανονικα 5)Λοιπουν οι χαρτες ομως απο την εγκατασταση,ετσι δεν ειναι?:O Mαλλον θα πρεπει να τα διαγραψεις ολα και να τα περασεις απο την αρχη. Ολα τα αρχεια ειναι στην θεση τους απλα εσυ μπερδευτηκες. Οι χαρτες υπαρχουν κανονικα στο φακελο σου και ειναι τα 4 αρχεια που εχουν καταληξη .img Θα πρεπει να τους βαλεις στο φακελο Garmin μαζι με τα .UNL και να ξεκλειδωσεις αυτους που χρειαζονται ξεκλειδωμα οπως λενε οι οδηγιες. Εαν θελεις πες μας ποιο σημειο απο το .txt δεν καταλαβαινεις η νομιζεις οτι κανεις λαθος να σου το εξηγησουμε.. :) Mεσα στο φακελο Garmin εκτος απο τους φακελους του συστηματος που πρεπει να εχεις θα πρεπει να εχεις και τα παρακατω αρχεια: http://img186.imageshack.us/img186/839/79866495oi9cp1.th.jpghttp://img186.imageshack.us/images/thpix.gif Ειναι αυτα που δεν μαυρισα.. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 εχω βαλει μονο τον αναβασις (μεσα ο φακελος του garmin εχει το αρχειο του χαρτη και το αρχειο για να ξεκλειδωνει το gps παλιοτερα ειχε και ενα αλλο 10mb που ηταν εκει απο την εγκατασταση). Το αρχείο gampbmap.img των 10ΜΒ το έσβησες; Αν ναι, ξαναβάλτο στον φάκελο Garmin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts