Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγω την ιδια εκδοση εχω και μου ζηταει κωδικο για ξεκλειδωμα....

σιγουρα ειναι ξεκλειδωτος.....???

γιατι απο κατω βρηκα ενα post που λεει τα εξης....

isoraiaos! arxontas!

thank you.

Let me remind for those who see it first time mapids: 822 - 295

Αυτό αναφέρεται στον χάρτη 3σε1 που περιέχει τον autodrive και τον bluechart που θέλουν ξεκλείδωμα ;)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό αναφέρεται στον χάρτη 3σε1 που περιέχει τον autodrive και τον bluechart που θέλουν ξεκλείδωμα ;)

εχεις δικιο......

τελικα εβαλα τον καινουργιο 3 σε 1(αφου τον ξεκλειδωσα) και δουλευει ρολοι.......:)

@raftoput μην ρωτας συνεχεια το ιδιο καποιος θα σου απαντησει αργα η γρηγορα! Μην ξεχνατε και το παρακατω:

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με οποιονδήποτε χρήστη, ώστε να λάβετε διευκρινήσεις σχετικά με κάποιο μήνυμά τους ή να ζητήσετε πληροφορίες για οτιδήποτε, μπορείτε να το κάνετε απευθείας χρησιμοποιώντας τα προσωπικά μηνύματα. Δεν πρέπει να κοινοποιείτε δημόσια την πρόθεσή σας για προσωπική επικοινωνία, ούτε όμως και οι αποδέκτες των προσωπικών μηνυμάτων αυτών δεν θα πρέπει να κοινοποιούν στους υπόλοιπους για το γεγονός ότι δέχθηκαν / έστειλαν / προώθησαν PM.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

FAQ: Πληροφορίες για τα Προσωπικά Μηνύματα (PM)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

@raftoput μην ρωτας συνεχεια το ιδιο καποιος θα σου απαντησει αργα η γρηγορα! Μην ξεχνατε και το παρακατω:

έχεις δίκιο, ζητώ συγγνώμη.

και εγω την ιδια εκδοση εχω και μου ζηταει κωδικο για ξεκλειδωμα....

σιγουρα ειναι ξεκλειδωτος.....???

γιατι απο κατω βρηκα ενα post που λεει τα εξης....

isoraiaos! arxontas!

thank you.

Let me remind for those who see it first time mapids: 822 - 295

Πες του αυτου που τογραψε οτι κανονικα ειναι: for the first time :rolleyes:

Αγουροξυπνημενος... sorry για το offtopic! :D

Ρε παιδια βοηθηστε λιγο με το garmin παω να το κανω install γραφεται κανονικα και οταν παω να το ανοιξω crasharei ολο το κιν καντε κατι μου εχει σπασει τα νευρα:mad::mad:

Έχεις Ν78; Αν ναι, βάλε τους φακέλους της 4.20.00, μετά απο πάνω τους φακέλους της 4.20.20, πάτα αντικατάσταση, εγκατέστησε το αρχείο sis και είσαι έτοιμος.

Πριν τα κάνεις όλα αυτά, σβήσε οτι έχει να κάνει με garmin ωστε να είναι καθαρή η εγκατάσταση.

κανεις generate κλειδι για καθε mapid και γραφεις ολους τους κωδικους σε ενα αρχειο txt τον ενα διπλα στον αλλον χωρις κενα μεταξυ τους.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Έχω το εξής πρόβλημα. Στο garmin έχω βάλει τον ελληνικό autodrive. Όταν κάνω εγγραφή πόλης ή οδού μια μου τις βρίσκει και μια όχι. Μιλάω για πόλεις όπως αθήνα για παράδειγμα, όχι για κανά μικρό χωριό που μπορεί να μην υπάρχει. Ξέρει κάνεις τι φταίει?

@aristotelhs2060: arxonta thee proskinw. I eukoloteri lisi. Douleuoun ola teleia.

@Bezbozny: dokimase na kaneis search me mikra kai oxi me kefalaia. px athina kai oxi Athina. Nomizo tha doulepsei sigoura.

ειναι αδύνατον να εγκαταστησω το Garmin σε Νοκια Ν82. Εκανα 5 φορέσ την εγκάτασταση βαση οδηγιων, οταν βάζω τους χάρτες μετα το λογότυπο με πεταει στο μενού. Εκανα αντικατάσταση με παλια έκδοση αλλα τιποτα. Εχω κανει upgradeστο τηλέφωνο καθως εχω καρτα μαμισια....

Ποιούς χάρτες έχεις βάλει μέσα; Δοκίμασε να ανοίξεις το garmin χωρίς κανέναν χάρτη μέσα στον φάκελο (πλην του ενσωματωμένου των 10ΜΒ) να δεις αν φταίνε τα αρχεία της εφαρμογής ή οι χάρτες.

παιδιά να ρωτήσω κάτι ποια είναι η τελευταια έκδοση του χάρτη του τριπλού που κυκλοφορεί?

εγώ έχω αυτήν εδώ 3to1map(adh140av360bluechart2008)

αλλά απο ότι είδα πήγα σε 3 χωριά κ στα 3 έχει μονο έναν ή δύο κεντρικούς δρόμους. πιο αναλυτικός δεν υπάρχει?Ή μήπως έχω κάνει καμια βλακεία στην εγκατάσταση?

Εκεί που δεν έχει λεπτομέρεια ο ένας, μπορεί να έχει ο άλλος. Το έχω διαπιστώσει σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Πήγαινε στο mapsource και ξεκλίκαρε τον autodrive.

Χωρις τους χαρτες ανοιγει?

Καταφερα να περασω την 4.20v με χαρτες απο την 4.10v που ειχα αλλα απ'οτι καταλαβα καποιο προβλημα υπαρχει με τους χαρτες και εχει γινει ενας χαμος.Μπορει καποιος να μου κανει ενα pm με link απο την τελευταια version και τους χαρτες γιατι εχω τρελαθει...?

iphone 3G & Nokia N82 owner

Επειδη πεδευομαι πολλες ωρες τωρα και δεν εχω καταφερει τπτ περιγραφω λιγο τι διαδικασια που ακολουθω μηπως κανω κατι λαθος.

1)Τα αρχεια που εχει μεσα ο φακελος που κατεβασα

2)Τρεχω τα 2 αρχεια με τη σειρα που δινεται στο readme

3)Τρεχω το .sis που βρισκεται στο παρακατω path

4)Αυτα ειναι τα αρχεια που υπαρχουν μεσα στη καρτα μνημης τελικα και το προγραμμα ανοιγει κανονικα

5)Λοιπουν οι χαρτες ομως απο την εγκατασταση,ετσι δεν ειναι?:O

iphone 3G & Nokia N82 owner

να ρωτησω και εγω κατι?κατεβασα την εκδοση 4.20.20 την εκανα εγκατασταση.ολα καλα ξεκλειδωσα το εσωτερικο gps.θελω αν μπορει καποιος να μου στειλει με pm τις ελληνικες φωνητικες οδηγιες.2ο εβαλα τον χαρτη της αναβασης 3,70 και ενω στη διαχειρηση των δεδομενων των βρισκεί οταν κανω προβολη χαρτη ενω εχω κλειδωσει σημα δεν εμφανιζει τιποτα.βρισκομαι στο κεντρο των Ιωαννινων οποτε φανταζομαι θα περιεχεται στον χαρτη.ευχαριστω.

εχω βαλει μονο τον αναβασις (μεσα ο φακελος του garmin εχει το αρχειο του χαρτη και το αρχειο για να ξεκλειδωνει το gps παλιοτερα ειχε και ενα αλλο 10mb που ηταν εκει απο την εγκατασταση).

μία από τα ίδια φίλε μου και στο Ν82 αλλά και στο Ν95 8gb μου...μου έχει σπάσει τα νεύρα.

δοκίμασα την 4.20 που παλιά δούλευε στο Ν82 ...τίποτα.

δοκίμασα την 4.10.80 που παλιά δούλευε στο Ν82 μου και χωρίς χάρτες ... ΤΙΠΟΤΑ!

συνεχώς με πετά έξω. Εν τω μεταξύ έχω κάνει ένα hard reset μήπως και αλλά το βιολί του. Θα πάω να βάλω το Sygic μου φαίνεται.

:mad::mad::mad::mad::mad:

ειναι αδύνατον να εγκαταστησω το Garmin σε Νοκια Ν82. Εκανα 5 φορέσ την εγκάτασταση βαση οδηγιων, οταν βάζω τους χάρτες μετα το λογότυπο με πεταει στο μενού. Εκανα αντικατάσταση με παλια έκδοση αλλα τιποτα. Εχω κανει upgradeστο τηλέφωνο καθως εχω καρτα μαμισια....

Οταν αναφερα οτι υπαρχει προβλημα σε μερικα μοντελα (Ν95 8G και κυριως στο Ν82) ολοι ελεγαν οτι λειτουργουσαν αψογα.Αλοι κατοχοι του Ν82 βλεπουν το προβλημα μονο οταν βαζουν ΡΟΙ'ς .

Η λυση εχει αναφερθει καποιες σελιδες πριν.

Επειδη πεδευομαι πολλες ωρες τωρα και δεν εχω καταφερει τπτ περιγραφω λιγο τι διαδικασια που ακολουθω μηπως κανω κατι λαθος.

1)Τα αρχεια που εχει μεσα ο φακελος που κατεβασα

2)Τρεχω τα 2 αρχεια με τη σειρα που δινεται στο readme

3)Τρεχω το .sis που βρισκεται στο παρακατω path

4)Αυτα ειναι τα αρχεια που υπαρχουν μεσα στη καρτα μνημης τελικα και το προγραμμα ανοιγει κανονικα

5)Λοιπουν οι χαρτες ομως απο την εγκατασταση,ετσι δεν ειναι?:O

Mαλλον θα πρεπει να τα διαγραψεις ολα και να τα περασεις απο την αρχη. Ολα τα αρχεια ειναι στην θεση τους απλα εσυ μπερδευτηκες. Οι χαρτες υπαρχουν κανονικα στο φακελο σου και ειναι τα 4 αρχεια που εχουν καταληξη .img

Θα πρεπει να τους βαλεις στο φακελο Garmin μαζι με τα .UNL και να ξεκλειδωσεις αυτους που χρειαζονται ξεκλειδωμα οπως λενε οι οδηγιες. Εαν θελεις πες μας ποιο σημειο απο το .txt δεν καταλαβαινεις η νομιζεις οτι κανεις λαθος να σου το εξηγησουμε.. :)

Mεσα στο φακελο Garmin εκτος απο τους φακελους του συστηματος που πρεπει να εχεις θα πρεπει να εχεις και τα παρακατω αρχεια:

http://img186.imageshack.us/img186/839/79866495oi9cp1.th.jpghttp://img186.imageshack.us/images/thpix.gif

Ειναι αυτα που δεν μαυρισα.. :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

εχω βαλει μονο τον αναβασις (μεσα ο φακελος του garmin εχει το αρχειο του χαρτη και το αρχειο για να ξεκλειδωνει το gps παλιοτερα ειχε και ενα αλλο 10mb που ηταν εκει απο την εγκατασταση).

Το αρχείο gampbmap.img των 10ΜΒ το έσβησες; Αν ναι, ξαναβάλτο στον φάκελο Garmin.