Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο πανω πεδιο του κειτζεν θα βαλεις τον κωδικο (unlock esn) τον οποιο θα βρεις αφου μπεις στο προγραμμμα απο το κινητο και πας(ρυθμισεις/πληροφοριες).στο κατω πεδιο θα βαλεις τον τριψηφιο κωδικο του χαρτη.στην λιστα δεν υπαρχει οποτε θα πατησεις custom και στο παραθυρο που θα εμφανιστει θα βαλεις τον τριψηφιο κωδικο του πρωτου χαρτη.κατοπιν θα πατησεις generate.αυτο τον κωδικο που θα εμφανισει το κειτζεν θα τον γραψεις σε ενα αρχειο κειμενου (.txt).την ιδια διαδικασια θα επαναλαβεις και για τον δευτερο κωδικο.με αυτον τον τροπο στο αρχειο (.txt) θα εχεις 50 ψηφια.υστερα αποθηκευεις.μετα μετονομαζεις αυτο το αρχειο με το ονομα του χαρτη (gmapprom,gmapsupp) ή οποιο ειναι το ονομα του χαρτη σου και δινεις την επεκταση (.unl).μετα και το αρχειο που εφτιαξες και το χαρτη τα μεταφερεις στον φακελο garmin της καρτας.νομιζω αν τα κανεις θα εισαι ενταξει!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ με γλύτωσες από τρελή ταλαιπωρία!!

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω παρατηρήσει το εξής. Όταν κάνω αναζήτηση για 2 χωριά, το ένα Κοζάνη και το άλλο Τρίκαλα, δεν τα βρίσκει. Αυτό συμβαίνει όταν το δικό μου στίγμα είναι στην Αθήνα, όπου και διαμένω. Όταν είχα πάει στα Γιάννενα και επομένως είχε μεταφερθεί και το στίγμα μου εκεί, έκανα αναζήτηση και τα έβρισκε και τα 2!

Πολύ περίεργο... :O

αυτό το κάνει και μένα, δεν το κάνει όμως το PNA που έχω, έχει κανείς λύση?

Δοκιμαστε να επιλεξετε την συντομοτερη διαδρομη και οχι την ταχυτερη γιατι αλλιως δ υπολογιζει αποστασεις μεγαλυτερες των 70km...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Δοκιμαστε να επιλεξετε την συντομοτερη διαδρομη και οχι την ταχυτερη γιατι αλλιως δ υπολογιζει αποστασεις μεγαλυτερες των 70km...

να σαι καλά, θα το δοκιμάσω, κάτι ακόμα, έχει ιδέα κάποιος πώς βρίσκουμε πλατείες? και βουνά- πηγές?

Εχω την εντυπωση πως για να γινει κατι τετοιο, θα πρεπει να βρισκονται στα pois..κατι που νομιζω δ υπαρχει για τετοια που θες (πλατειες, πηγες κλπ) Αλλα και παλι δ ειμαι σιγουρος;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Εχω την εντυπωση πως για να γινει κατι τετοιο, θα πρεπει να βρισκονται στα pois..κατι που νομιζω δ υπαρχει για τετοια που θες (πλατειες, πηγες κλπ) Αλλα και παλι δ ειμαι σιγουρος;)

τις κορυφές τις έχω βρει, για τις πλατείες ακόμα ψάχνω... δεν μπορεί, τις λέει στο χάρτη, επομένως από κάπου θα μπορείς να τις βρεις....

Ο Anavasis 3.60 είναι όλα τα λεφτά. Σαφής διαφορά τουλάχιστον για τις περιοχές που εγώ κινούμαι.

Ο νέος 5 σε 1 που τον περιέχει είναι το απόλυτο must. Thanks και πάλι Άρη. :respect:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Υπαρχει 3σε1 που να περιεχει τον 3.60? ή μονο ο 5σε1 τον εχει? ο 3σε1 που εχω αυτη τη στιγμη εχει τον 3.50;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

χρειαζομαι τη βοηθεια σας!1ον ο ayto drive μου λειτουργει κανονικα,αν βαλω τον αναβαση συνχιζει να λειτουργει ο ayto drive αλλα τον αναβαση δεν τον βλεπει το προγραμμα.2 ον αν αφησω τον ayto drive και βαλω και τον παλιο 5 σε 1 ενω τους βλεπει το προγραμμα δεν μπορει να κανει αναζητηση. 3ον αν αφησω μονο τον 5 σε 1 δεν κανει παλι αναζητηση.μηπως το κινητο μου τα εχει χασει!

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Με τον 5σε1 μπορεις να κανεις αναζητηση μοσο στα αγγλικα...Για το αλλο, κοιτα μηπως δ εχεις κανεις καλα το ξεκλειδωμα και γι'αυτο δ τον βλεπει το προγραμμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Με τον 5σε1 μπορεις να κανεις αναζητηση μοσο στα αγγλικα...Για το αλλο, κοιτα μηπως δ εχεις κανεις καλα το ξεκλειδωμα και γι'αυτο δ τον βλεπει το προγραμμα.

ο anavasis δεν μπαινει χωρις ξεκλειδωμα?

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Ερώτηση προς εκείνους που έχουν δοκιμάσει κ τα δυο:

Το Garmin είναι ελαφρύτερο όταν χρησιμοποιεί κανείς χωριστά τους 3 χάρτες ως τρία διαφορετικά αρχεία ή όταν χρησιμοποιεί τον αντίστοιχο 3 σε 1; (ή είναι ακριβώς το ίδιο τελικά; )

Έχω παρατηρήσει το εξής. Όταν κάνω αναζήτηση για 2 χωριά, το ένα Κοζάνη και το άλλο Τρίκαλα, δεν τα βρίσκει. Αυτό συμβαίνει όταν το δικό μου στίγμα είναι στην Αθήνα, όπου και διαμένω. Όταν είχα πάει στα Γιάννενα και επομένως είχε μεταφερθεί και το στίγμα μου εκεί, έκανα αναζήτηση και τα έβρισκε και τα 2!

Πολύ περίεργο... :O

Οντως πολυ περιεργο θα το δοκιμασω και εγω τωρα που θα παω διακοπες.

Το δοκίμασα και έτσι όπως λες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Κατι άλλο φταίει, αλλά δεν καταλαβαίνω τι. Άραγε να παίζει ρόλο ποιους χάρτες έχεις τσεκαρισμένους? Αλλά δε νομίζω.

Το δοκίμασα και έτσι όπως λες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Κατι άλλο φταίει, αλλά δεν καταλαβαίνω τι. Άραγε να παίζει ρόλο ποιους χάρτες έχεις τσεκαρισμένους? Αλλά δε νομίζω.

και σε μένα το ίδιο αποτέλεσμα

Τι να σας πω..ο aristotelhs ετσι ειχε γραψει στο xxxxxxxx..;) θα το δοκιμασω και εγω αυριο και θα το ψαξω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Υπαρχει 3σε1 που να περιεχει τον 3.60? ή μονο ο 5σε1 τον εχει? ο 3σε1 που εχω αυτη τη στιγμη εχει τον 3.50;)

Υπάρχει και χάρτης 3σε1 που περιέχει τον Anavasis 3.60. Επίσης υπάρχει και ξεχωριστός Anavasis 3.60 για να τον βάλεις μόνο του, σαν πρόσθετο στους ήδη υπάρχοντες στο φάκελο Garmin. Απλά έχω την εντύπωση ότι στους υπόλοιπους χάρτες που έχεις δεν πρέπει να υπάρχει άλλη έκδοση του Anavasis (π.χ. 3.50 κλπ).

ο anavasis δεν μπαινει χωρις ξεκλειδωμα?

Ο Anavasis δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα, χρειάζονται όμως ξεκλείδωμα οι υπόλοιποι που περιέχονται στον 5σε1 ή στον 3σε1. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

απο το site του αutodrive βγηκε νεα εκδοση 1.40.αναμενουμε..

Ωραία νέα Άρη. Τελικά ισχύει αυτό που είπα πριν με τον Anavasis??? Αν έχεις τον παλιό 5σε1 (που περιέχει τον Anavasis 3.50) και δοκιμάσεις να βάλεις και τον Anavasis 3.60, δε δημιουργείται πρόβλημα??? Κάτι τέτοιο μου φάνηκε. :confused:

ειχα τον auto drive 1.30 τον οποιο ειχα κατεβασει απο διαφορα μαγαζακια και απο το επισημο site εκανα την αναβαθμιση σε 1.40

My History:

πώς το έκανες με τις οδηγίες που γράφει απο κάτω??

Και είσαι τώρα κανονικά με τον 1.40??

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

πώς το έκανες με τις οδηγίες που γράφει απο κάτω??

Και είσαι τώρα κανονικά με τον 1.40??

ναι,τις οδηγιες οπως τις λεει.τυφλοσουρτης ειναι.μπηκα στα συνολα χαρτων του προγραμματος και τον αναγνωριζει σαν 1.40

My History:

αν εχει symbian λειτουργικο,που νομιζω οτι εχει.

My History: