Jump to content

beamex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

beamex's Achievements

  1. Καλημέρα, αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, το οποίο όμως παραμένει και με τις ρυθμίσεις που αναφέρεις.. Αντιμετωπίζω πρόβλημα και στα εισερχόμενα. Το κάτω είναι στην αναφορά αποτυχίας που λαμβάνει ο αποστολέας... <########@gmail..com>: host gmail-smtp-in.l.google.com[66.##.1.26] said: 550-5.7.26 This message fails to pass SPF checks for an SPF record with a hard 550-5.7.26 fail policy (-all). To best protect our users from spam and 550-5.7.26 phishing, the message has been blocked. Please visit 550-5.7.26 https://support.google.com/mail/answer/81126#authentication for more 550 5.7.26 information. m13-20020a5d64ad000000b0020abcb542dcsi24770163wrp.730 - gsmtp (in reply to end of DATA command) Καμιά ιδέα...?
  2. Μετά από 2,5 χρόνια βρήκα τη λύση! Nokia 800 (Tough) που τρέχει KaiOS. Υποστηρίζει συγχρονισμό επαφών από Gmail Επιτέλους.....!!!!!
  3. Φαντάζομαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας στο ατομικό σου ΑΦΜ, γιατί σε επαγγελματικό ΑΦΜ δεν ισχύει η προσφορά. Εγώ αναγκάστηκα και έβγαλα τον αριθμό από νομικό πρόσωπο για να πάρω τη προσφορά.
  4. Χμμμ το είχα καταλάβει λάθος.. ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Ισχύει, αλλά μου έχει τύχει να πηγαίνω Ευρώπη οδικώς, περνώντας από τη Σερβία είχα αφήσει δεδομένα ανοιχτά, με πήραν και μερικά τηλέφωνα και με περίμενε ένα 300άρι όταν επέστρεψα.. Εμένα πάντως έστω και με το 65€ (όπως τελικά το έχω ορίσει) νιώθω πιο ασφαλής. Είτε με roaming είτε με κάποιο πενταψήφιο που μπορεί να καλέσω είτε για καμιά απάτη, που με είχαν τρελάνει στα τηλέφωνα από Τυνησία, Βουλγαρία κτλ... Υπόψη ότι το preset στο συμβόλαιο ήταν 400€ νομίζω...
  5. Και στη wind με 3€/μηνα παίρνεις εξτρα sim επίσης. Βέβαια δε δουλεύουν ταυτόχρονα. Δουλεύει αυτή που έχει συνδεθεί πρώτη στο δίκτυο. Έχω το unlimited εδώ και ένα μήνα περίπου. Είναι μια χαρά! το κάνω hot spot στο σπίτι όταν θέλω να κατεβάσω κάτι αλλά ταυτόχρονα να δω και netflix, στο αυτοκίνητο παίζει μόνιμα youtube και γενικά είναι ευχάριστη προσαρμογή. Η πλήρη αξιοποίηση του θα έρθει το καλοκαίρι σε διακοπές και εξοχικά. Το σήμα ναι, δεν είναι τέλειο, αλλά όταν το κάνω hot spot, το αφήνω δίπλα σε μια μπαλκονόπορτα να πιάνει καλά και έχω ταχύτητες από 20 έως 40Mbps. Μίλησα με ένα φίλο από Αγγλία τις προάλλες και ήταν ή πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες που είχα καλύτερο πρόγραμμα από αυτά που κυκλοφορούν εκεί! Για εμένα, όποιος δεν έχει κάνει κάποιο κόλπο με τα φοιτητικά (να καθαρίζει με 8-10€ το μήνα) και δίνει γύρω στα 20€ το μήνα (όπως έκανα εγώ) αξίζει η αναβάθμιση. Σημαντική σημείωση: Διαβάζοντας το συμβόλαιο είδα ότι μπορείς να θέσεις όριο ανώτατου λογαριασμού. Το έβαλα 35€, σε περίπτωση που πιάσω κάνα Βαλκανικό ή Τουρκικό δίκτυο (δε ξέρω που μπορεί να βρεθώ αύριο μεθαύριο) να μην αρχίσει καμιά χρέωση roaming εκτός Ευρώπης και τρέχω και δε φτάνω. Δίνει την ασφάλεια "καρτοσυμβολαίου". Σας το συστήνω αυστηρά
  6. Ευχαριστώ για τη πρόταση, αλλά ψάχνω με android.. πάλι που το έψαξα δε βρήκα κάτι. Με ενδιαφέρει για να συντονίζονται οι επαφές με το google. Έχει κάποιος καμιά ιδέα..?
  7. 25€... Καλή είναι αλλά πιο σημαντικό είναι το unlimited data.. Πόσοι μιλάνε πάνω από 1500 λεπτά το μήνα. Ενώ με unlimited δεδομένα αλλάζει η χρήση του κινητού, το κάνεις μόνιμα hot spot. Οπότε προτιμώ είτε με πχ 20€ τα 1500λεπτά είτε με πχ 30-35€ unlimited δεδομένα.. Οπότε δεν υπάρχει πλέον αυτό. Κατάλαβα..
  8. Ποιος στην έκανε την προσφορά? Με κάλεσαν για το ίδιο αλλά με unlimited ομιλία και 10GB αλλά δε πρόκειται να κάνω χρήση πάνω από 1500 λεπτά / μήνα και προτιμώ το δικό σου. Επίσης είδα ότι μπορείς να βάλεις στα νέα συμβόλαια unlimited data με 3€/ 1 ημέρα 7€ / 7 ημέρες 15€ / 30 ημέρες
  9. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αγνοούσα πλήρως και τα δύο.. Θα τα παρακολουθήσω :wink:
  10. Υπάρχει κάποιο νεότερο για αυτό το θέμα?
  11. Δεν υπάρχει ελπίδα.... Θα το βγάλω εγώ στο τέλος
  12. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 6 μήνες μετά, μήπως βγήκε κάτι, έχει πάρει κάτι το μάτι σας?
  13. Φίλε Σπύρο όπως τα λες ακριβώς είναι. Το κινητό προορίζεται για άτομο που δε μπορεί να χειριστεί κινητό touch. Η MLS δεν έχει κανένα κινητό με physical keyboard και καλά specs. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο ήλπιζα ότι κάποιος Κινέζος θα υπάρχει να προσφέρει κάτι καλύτερο..
  14. Ευχαριστώ για την απάντηση, ξεφεύγει λίγο σε budget.. θυσιάζω πολλά άλλα όπως λες σε αυτά τα χρήματα. Οπότε MLS και ξερό ψωμί :cool:
  15. Ότι λέει ο τίτλος. Υπάρχουν? Μόνο τα MLS έχω δει, αλλά δε μπορεί να μην υπάρχει "ανταγωνισμός". Για συσκευές σε budget πάντα. Κάποια ιδέα?
×
×
  • Create New...