ALKH Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Η 4,10,80 είναι φορτωμένη με τους Auto Drive Hellas v1.30 el & anavasis 360 el σε P1i. Οι ήχοι από το λειτουργικό τού P1i σε on - off είναι ok όπως & η ανοικτή συνομιλία, μουσική κλπ. Με τους ρυθμιστές έντασεις να είναι full στα P1i & sfw του Garmin ο ήχος & τα beep ίσα που ακούγονται σε ήσυχο περιβάλον) Σαν voice φορτώθηκαν τα Ellinika__.vpm & English_American_.vpm σε γεμάτη 512kb Μ2 card, αλλά & σε άδεια 4gb. Καμμιά βοήθεια ή γνωστό link για το πρόβλημα??? ALKHS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 υπαρχει καποιος που να θελει να με βοηθησει να κανω την εγκατασταση γιατι εχω απελπιστει τελειως! αν μπορουσε με καποιο τροπο να μου στειλει τους φακελους ακριβως οπως πρεπει να τους περασω στο κινητο μου. θα σας ημουν ευγνωμων αν καποιος με βοηθουσε! μπορείς πολύ απλά να κατεβάσεις απο τα γνωστά site που αναφέρθηκαν και πιο πάνω την έκδοση GarminMobileXT_4.10.80_S60_MultiLanguage_By_DeFconX.. Σε αυτή περιέχονται όλοι οι φάκελοι όπως πρέπει Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beamex Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 εχει κανεις αντιμετοπισει το προβλημα να του βγαζει τα POIs με κινεζικα..? αν ναι τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaf Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Παιδιά μήπως έχουμε χάρτη για Βουλγαρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 εχει κανεις αντιμετοπισει το προβλημα να του βγαζει τα POIs με κινεζικα..? αν ναι τι κανουμε? Μπαίνεις με το POIEDIT και αλλάζεις σε ένα ένα τα ονόματα σε αγγλικούς χαρακτήρες... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 τα poi με την κατάληξη .bmp .gpx και .csv το τοποθετούμε απλός στον φάκελο poi στο garmin ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 μπορεις να κατεβασεις το PoiLoader, να βαλεις ολα τα poi σε εναν φακελο και μετα με αυτο το προγραμμα να επιλεξεις τον φακελο στο pc και θα τα περασει μονο του.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosssk Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Ρε παιδια πως γινεται να δουλεψει ο 3σε1 με την 4.10.80 σε Ν82?? μου εχουν σπασει τα νευρα!! μολις τον εβαλα το προγραμμα δ ανοιγει..μολις τον διαγραψω τρεχει κανονικα! Θα σου πω τι βήματα έχω κάνει εγώ. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τα σωστά, αλλά δουλέυουν και ελπίζω να σε βοηθήσουν. 1) Στην εγκατάσταση της 4.10.80, μετέφερα στην κάρτα όαους φακέλους μου επέτρεψε η επιλογή "εξερεύνηστε τη συσκευή NOKIA" του PC Suite. Δηλαδή δεν μετέφερα τους system φακέλους (sys κλπ) καθώς δεν μου το επέτρεπε το PC Suite. 2) Την εγκατάσταση του .sis την έκανα από το PC Suite (NOKIA Application Installer) 3) Μετά αντέγραψα κανονικά το GMAPSUPP.img του 3σε1 και το κατάλληλο GMAPSUPP.UNL (κολλητά το αποτέλεσμα του ****** για ID:822 and ID:295) στο φάκελο garmin και "έπαιξε". Να σημειώσω ότι ο "θεός Άρης" αναφέρει ότι τον χάρτη πρέπει να τον βάλεις πρώτα στην 4.10.60 και μετά να εγκαταστήσεις την 4.10.80, εγώ όμως στο N82 δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog_ Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Θα σου πω τι βήματα έχω κάνει εγώ. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τα σωστά, αλλά δουλέυουν και ελπίζω να σε βοηθήσουν. 1) Στην εγκατάσταση της 4.10.80, μετέφερα στην κάρτα όαους φακέλους μου επέτρεψε η επιλογή "εξερεύνηστε τη συσκευή NOKIA" του PC Suite. Δηλαδή δεν μετέφερα τους system φακέλους (sys κλπ) καθώς δεν μου το επέτρεπε το PC Suite. 2) Την εγκατάσταση του .sis την έκανα από το PC Suite (NOKIA Application Installer) 3) Μετά αντέγραψα κανονικά το GMAPSUPP.img του 3σε1 και το κατάλληλο GMAPSUPP.UNL (κολλητά το αποτέλεσμα του ****** για ID:822 and ID:295) στο φάκελο garmin και "έπαιξε". Να σημειώσω ότι ο "θεός Άρης" αναφέρει ότι τον χάρτη πρέπει να τον βάλεις πρώτα στην 4.10.60 και μετά να εγκαταστήσεις την 4.10.80, εγώ όμως στο N82 δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ χρειάστηκε να εγκαταστήσω πρώτα την 4.10.60. Και μια ερώτηση, στο "Mapsource" αντί να έχει μόνο τους anavasis, autodrive και bluechart έχει τους autodrive και bluechart αλλά και δύο φορές τον anavasis. Λέτε να δημιουργεί πρόβλημα ?! Επίσης αν έχω και τους τρεις επιλεγμένους πειράζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ χρειάστηκε να εγκαταστήσω πρώτα την 4.10.60. Και μια ερώτηση, στο "Mapsource" αντί να έχει μόνο τους anavasis, autodrive και bluechart έχει τους autodrive και bluechart αλλά και δύο φορές τον anavasis. Λέτε να δημιουργεί πρόβλημα ?! Επίσης αν έχω και τους τρεις επιλεγμένους πειράζει ? Τον anavasis των έχει δυο φορές γιατί η μία είναι που έχει υψόμετρα κτλ (εγώ δε τη χρησιμοποιώ) Αν επιλέξεις και τους 3, θα φαίνεται μόνο ο autodrive γιατί καλύπτει τους άλλους δυο Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog_ Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Κατάλαβα, σ'ευχαριστώ πολύ ! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Πέρασα με πολύ κόπο το garmin XT mobile στο Ν95 αλλά δεν μου βγάζει χάρτη στη Θεσσαλονίκη Μόνο Αθήνα έχει? Υ.Γ. Προσέξατε ότι αναφέρει τα FYROM ως MACEDONIA γ@μw την τρέλα μου :mad: Αυτό με το “Macedonia” το παρατήρησα και εγώ, Δεν μπορούμε να στείλουμε ένα eMail ρε παιδιά στην Garmin;;; :cry: Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Έννοια σας, η καλύτερη απάντηση για αυτό είναι ότι δεν παίρνουν χρήματα από εμάς. :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Παιδια γεια σας εχω εγκαταστησει την 4.10.80 και εχω βαλει το χαρτη 1.30 και τωρα η ερωτηση: Πως μπορουμε να βρουμε με την αναζητηση ενα χωριο;Γιατι ενω φαινεται στον χαρτη δεν μπορω να το βρω μεσω της αναζητησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 παιδια κανω και γω προσπαθειες να εγκαταστησω το εν λογω προγραμμα στο Ν82 μου αλλα ματαια....κανω το εξης: βαζω ολα τα αρχεια στην καρτα μνημης ψαχνω μεσα απο το κινητο και βρισκω το sis οπου και το κανω install.Tο προγραμμα φαινεται κανονικα στις εφαρμογες αλλα οταν παω να το τρεξω το μονο που γινεται ειναι η να μου δειχνει την κεντρικη οθονη δηλαδη garmin και μετα με πεταει εξω.... καμια ιδεα? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 εχεις περασει κανεναν χαρτη μεσα? γιατι εμενα μου το εκανε στην 4.10.80 με περασμενο τον 3σε1..αλλιως λειτουργουσε κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 παιδια κανω και γω προσπαθειες να εγκαταστησω το εν λογω προγραμμα στο Ν82 μου αλλα ματαια....κανω το εξης: βαζω ολα τα αρχεια στην καρτα μνημης ψαχνω μεσα απο το κινητο και βρισκω το sis οπου και το κανω install.Tο προγραμμα φαινεται κανονικα στις εφαρμογες αλλα οταν παω να το τρεξω το μονο που γινεται ειναι η να μου δειχνει την κεντρικη οθονη δηλαδη garmin και μετα με πεταει εξω.... καμια ιδεα? Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα είναι οι χάρτες. Θα πρέπει το πρόγραμμα να δει τους χάρτες έναν-έναν και όχι όλους μαζί. Για να το κάνεις αυτό, άλλαξε τις καταλήξεις των χαρτών από .img σε img1, img2 και ούτω καθεξής, τρέξε το πρόγραμμα για να δει μόνο το basemap και μετά άλλαξε και πάλι τις καταλήξεις σε .img, έναν-έναν. Κάθε φορά τρέξε το πρόγραμμα για να δει τον καθένα χάρτη. Κλείστο και άλλαξε και ακόμα μία κατάληξη. Στο τέλος θα τους δει όλους και θα είσαι μια χαρά. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Παιδια γεια σας εχω εγκαταστησει την 4.10.80 και εχω βαλει το χαρτη 1.30 και τωρα η ερωτηση: Πως μπορουμε να βρουμε με την αναζητηση ενα χωριο;Γιατι ενω φαινεται στον χαρτη δεν μπορω να το βρω μεσω της αναζητησης. Πως προσπαθείς να το κάνεις αναζήτηση; Που πας στο μενού; Δοκίμασε εκεί που λέει πόλεις Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flery298 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Ρε παιδιά έχω φάει 1 μέρα να προσπαθώ να ξεκλειδώσω τους χάρτες και τπτ ακόμα. Έχω wm6 για αρχή. Έχω κατεβάσει ένα 3 σε 1 και εχει 2 κωδικούς (1 για autodrive και 1 για Bluechart atlantic) Ποιον βάζω στο generator βοηθήστε γιατί έχω πελαγώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Πως προσπαθείς να το κάνεις αναζήτηση; Που πας στο μενού; Δοκίμασε εκεί που λέει πόλεις Εκει παω αλλα οταν βαζω το ονομα του χωριου μου λεει οτι δεν βρεθηκε αποτελεσμα. Το περιεργο ειναι οτι το χωριο υπαρχει στον χαρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Ρε παιδιά έχω φάει 1 μέρα να προσπαθώ να ξεκλειδώσω τους χάρτες και τπτ ακόμα. Έχω wm6 για αρχή. Έχω κατεβάσει ένα 3 σε 1 και εχει 2 κωδικούς (1 για autodrive και 1 για Bluechart atlantic) Ποιον βάζω στο generator βοηθήστε γιατί έχω πελαγώσει! στο πανω πεδιο του κειτζεν θα βαλεις τον κωδικο (unlock esn) τον οποιο θα βρεις αφου μπεις στο προγραμμμα απο το κινητο και πας(ρυθμισεις/πληροφοριες).στο κατω πεδιο θα βαλεις τον τριψηφιο κωδικο του χαρτη.στην λιστα δεν υπαρχει οποτε θα πατησεις custom και στο παραθυρο που θα εμφανιστει θα βαλεις τον τριψηφιο κωδικο του πρωτου χαρτη.κατοπιν θα πατησεις generate.αυτο τον κωδικο που θα εμφανισει το κειτζεν θα τον γραψεις σε ενα αρχειο κειμενου (.txt).την ιδια διαδικασια θα επαναλαβεις και για τον δευτερο κωδικο.με αυτον τον τροπο στο αρχειο (.txt) θα εχεις 50 ψηφια.υστερα αποθηκευεις.μετα μετονομαζεις αυτο το αρχειο με το ονομα του χαρτη (gmapprom,gmapsupp) ή οποιο ειναι το ονομα του χαρτη σου και δινεις την επεκταση (.unl).μετα και το αρχειο που εφτιαξες και το χαρτη τα μεταφερεις στον φακελο garmin της καρτας.νομιζω αν τα κανεις θα εισαι ενταξει! Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog_ Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Ρε παιδιά έχω φάει 1 μέρα να προσπαθώ να ξεκλειδώσω τους χάρτες και τπτ ακόμα. Έχω wm6 για αρχή. Έχω κατεβάσει ένα 3 σε 1 και εχει 2 κωδικούς (1 για autodrive και 1 για Bluechart atlantic) Ποιον βάζω στο generator βοηθήστε γιατί έχω πελαγώσει! Τι εννοείς με το WM6 ? Windows mobile 6 ? Αν ναι αυτό το thread ασχολείται με το Garmin για Symbian. Δεν θα παίξει δυστυχώς ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonistsav Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 παιδεσ καλημερρα. φωνητικη λειτουργεια με το garmin υπαρχει και αν ναι τι χρειαζετε γι αυτο. ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 παιδεσ καλημερρα. φωνητικη λειτουργεια με το garmin υπαρχει και αν ναι τι χρειαζετε γι αυτο. ?? υπαρχει και θα στη στειλω Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Εκει παω αλλα οταν βαζω το ονομα του χωριου μου λεει οτι δεν βρεθηκε αποτελεσμα. Το περιεργο ειναι οτι το χωριο υπαρχει στον χαρτη. Έχω παρατηρήσει το εξής. Όταν κάνω αναζήτηση για 2 χωριά, το ένα Κοζάνη και το άλλο Τρίκαλα, δεν τα βρίσκει. Αυτό συμβαίνει όταν το δικό μου στίγμα είναι στην Αθήνα, όπου και διαμένω. Όταν είχα πάει στα Γιάννενα και επομένως είχε μεταφερθεί και το στίγμα μου εκεί, έκανα αναζήτηση και τα έβρισκε και τα 2! Πολύ περίεργο... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts