gianpithio Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Στο τερμα την εχω την ετναση αλλα δεν μιλαει!!!!το μονο που εχω ακοθσει να λεει ειναι οταν χανει καμια φορα τη ληψη ορυφορου να λει: χασατε την ληψη απο τον δορυφορο τιποτα αλλο! Οσον αφορα το αλλα τηανκσ δεν το ηχερα!! Δες και την επιλογη Ρυθμισεις\ Ηχος\ Φωνητικο μηνυμα\ Ενεργοποιηση. Ποια version του garmin εβαλες στο κινητο σου? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanax Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Δες και την επιλογη Ρυθμισεις\ Ηχος\ Φωνητικο μηνυμα\ Ενεργοποιηση. Ποια version του garmin εβαλες στο κινητο σου?[/QUOT Το ελεγξα και απο εκει ειναι ενεργοποιημενο!!!!! την 4.10.60 εχω περασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beamex Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 υπαρχει περιπτωση να κλειδώσει γενικα το ο δεκτης του GPS? οπως αναφερω κ παραπανω περασα την εκδοση 4,10,80 κ περα απο τα προαναφαρθεντα προβληματα, απο το μεσημερι δεν εχω καταφερει να πιασω στιγμα... μηπως φταινε οι φωτιες...?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Καλησπερα εγω εχω το garmin 4..10.60 το αυθεντικο που το ειχε το προηγουμενο κινητο μου ι560. Για να περασω την 4.10.80 απλα περναω την υpdate απο πανω και λειτουργει χωρις κανενα προβλημα ή πειραζω κατι και στις ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Το ελεγξα και απο εκει ειναι ενεργοποιημενο!!!!! την 4.10.60 εχω περασει Δοκιμασε να βαλεις μεσα στο φακελο Garmin\ Voice\ το αρχειο της ελληνικης γλωσσας. Εαν δεν γινει τιποτα επελεξε μεσα απο της ρυθμισεις την επιλογη επαναφορα εργοστασιακων προεπιλογων. Καλησπερα εγω εχω το garmin 4..10.60 το αυθεντικο που το ειχε το προηγουμενο κινητο μου ι560. Για να περασω την 4.10.80 απλα περναω την υpdate απο πανω και λειτουργει χωρις κανενα προβλημα ή πειραζω κατι και στις ρυθμισεις? Θα πρεπει να περασεις τους φακελους απο την 4.10.80 και μετα το 4.10.80.sis Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 εβαλα το την τελευταια εκδοση του garmin και το ευχαριστο ειναι οτι εφυγαν τα bugs με την διεση και το τσεκαρισμα!!!!!!!!:D το μονο που μου μενει τωρα ειναι να το εμπλουτισω με τους χαρτες και τα ΡΟΙs οσοι εχετε παρει τους καινουργιους τρεις χαρτες ξεχωριστα(οχι τον 3 σε 1)μηπως μπορειτε να πειτε τις τελευταιες εκδοσεις τους .επεισης και για τα τελευταια pois θα ηθελα να μαθω............ ευχαριστω (εγκυκλοπαιδικα....poso πληρη ειναι τα τελευταια pois συμπεριλαμβανουν τοπικες μικρες επιχειρησεις εκτος απο ξενοδοχεια και αλυσιδες καταστηματων?) Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 εβαλα το την τελευταια εκδοση του garmin και το ευχαριστο ειναι οτι εφυγαν τα bugs με την διεση και το τσεκαρισμα!!!!!!!!:D το μονο που μου μενει τωρα ειναι να το εμπλουτισω με τους χαρτες και τα ΡΟΙs οσοι εχετε παρει τους καινουργιους τρεις χαρτες ξεχωριστα(οχι τον 3 σε 1)μηπως μπορειτε να πειτε τις τελευταιες εκδοσεις τους .επεισης και για τα τελευταια pois θα ηθελα να μαθω............ ευχαριστω (εγκυκλοπαιδικα....poso πληρη ειναι τα τελευταια pois συμπεριλαμβανουν τοπικες μικρες επιχειρησεις εκτος απο ξενοδοχεια και αλυσιδες καταστηματων?) Εγώ έχω βάλει τον AutoDriveHellas 1.30 (όχι τον unlock, αυτός δεν μου έκανε περιήγηση) και τον Anavasis DTLGr14 3.60 Μέσα είναι και ο γενικός της Ευρώπης που έχει η έκδοση .80 από μόνη της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Δοκιμασε να βαλεις μεσα στο φακελο Garmin\ Voice\ το αρχειο της ελληνικης γλωσσας. Εαν δεν γινει τιποτα επελεξε μεσα απο της ρυθμισεις την επιλογη επαναφορα εργοστασιακων προεπιλογων. Αν το αρχείο το έχει βάλει σωστά και το έχει επιλέξει και στις ρυθμίσεις στη γλώσσα, τότε μάλλον θα πρέπει να κάνει απεγκατάσταση και να το ξαναβάλει από την αρχή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 @junglist εαν δεν εστρωνε το Garmin αυτο θα ελεγα ,εγραψα τα παραπανω μηπως και γλυτωσει την απεγκατασταση - εγκατασταση. εβαλα το την τελευταια εκδοση του garmin και το ευχαριστο ειναι οτι εφυγαν τα bugs με την διεση και το τσεκαρισμα!!!!!!!!:D το μονο που μου μενει τωρα ειναι να το εμπλουτισω με τους χαρτες και τα ΡΟΙs οσοι εχετε παρει τους καινουργιους τρεις χαρτες ξεχωριστα(οχι τον 3 σε 1)μηπως μπορειτε να πειτε τις τελευταιες εκδοσεις τους .επεισης και για τα τελευταια pois θα ηθελα να μαθω............ ευχαριστω (εγκυκλοπαιδικα....poso πληρη ειναι τα τελευταια pois συμπεριλαμβανουν τοπικες μικρες επιχειρησεις εκτος απο ξενοδοχεια και αλυσιδες καταστηματων?) Εκτος απο αυτους που σου εγραψε ο @aris71 ποιο επανω υπαρχει και ο ελληνικος bluechart 2008 Για τα poi διαβασε το 1 ποστ του παροντος εκει που λεει Οδηγος για POI υπαρχουν παρα πολλες κατηγοριες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Παιδια s.o.s.ενα garmin για ν78.Δεν μπαινει ουτε το 41080. s.o.sssssssssssssssssssssssssss Το επιβεβαιώνω και εγώ.Το GarminMobileXT 4.10.80 δεν παίζει σε FP2.:( Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 παιδιά καλησπέρα μόλις έκανα εγκατάσταση τον 4.10.60 με τους τελευταίους 3σε 1 και λειτουργεί!!! τι πρέπει να κάνω για να περάσω τον 4.10.80 και ποίον 4.10.80 πρέπει να διαλέξω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Θα πρεπει να κανεις πληρη απεγκατασταση της .60 και να περασεις την .80 Κατεβασε την GarminMobileXT_4.10.80_S60_MultiLanguage_By_DeFconX Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Δηλαδή είναι διασταυρωμένο??? Δεν δουλεύει το Garmin στο Ν78??? Αν ισχύει αυτό, έχουμε θέμα. :what: Δοκιμάσατε και τις δύο τελευταίες εκδόσεις (4.10.60 + 4.10.80)??? Μήπως δημιουργούν πρόβλημα οι χάρτες??? Ούτε με τον basemap δε δουλεύει??? :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 θα τα βγάλω όλα η θα αφήσω τα .unl και τον χάρτη? οπότε έστω ότι κάνω αυτά περνάω απλά τα καινούργια αρχεία garmin και τρέχω το .sis ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Εαν θελεις κανε copy - paste τα .unl και τους χαρτες καπου στο pc σου και μετα βαλτα ξανα στην θεση τους. Εαν δεν λειτουργει σωστα το Garmin τοτε βαλε νεους κωδικους μεσα στα .unl Αφου διαγραψεις απο την συσκευη σου το 4.10.60.sis και το φακελο Garmin περνα την εκδοση 4.10.80 οπως περασες και την 4.10.60 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Που μπορω να δω απο την αρχη πως θα βαλω αυτο το προγραμμα και τι θα κανω, γιατι δεν ειχα καποια προηγουμενη εκδοση και θα το κανω για πρωτη φορα, εδω ειναι πολλες οι σελιδες και χανεσαι... Ειχα κατεβασει απο τορρεντ αλλα ειχε ενα αρχειο .01 και δεν εκανε τιποτα Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 παιδια μολις χρησιμοποιησα την καινουργια εκδοση για πρωτη φορα στη πραξη. 1.την δοκιμασα στο αμαξι στην τρισδιαστατη οψη και εντυπωσιαστηκα.σαν επαγγελματικο. 2.το δοκιμασα και πεζος .εδω απογοητευτηκα λιγο γιατι στην τρισδιαστατη μορφη το ιχνος του garmin ηταν καρφιτσωμενο σε ενα μερος οσα μετρα και αν εκανα. δηλαδη κολουσε το ιχνος χωρις να κολλαει το προγραμμα(την ταχυτητα μπορουσε να την μετρισει). με την παλια την εκδοση ειχε κολλησει κανα δυο φορες κατα την διαρκεια πλοηγησης με τα ποδια αλλα οχι πολυ. τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει μονο στις χαμηλες ταχυτητες και οχι στα αυτοκινητα. τι φταιει που στα αμαξι ειναι τζαμι και στη πεζοπορια χανει κατα διαστηματα κυριως στην τρισδιαστατη μορφη..... το εχετε παρατηρησει μου ξεφυγε μηπως καμια επιλογη στις ρυθμισεις για πεζοπορια..........(ψιλοαπογοητευτηκα γιατι στην τρισδιαστατη μορφη φαινετα πολυ ωραια και συνηθως το προγραμμα το χρησιμοποιω πεζος.) ελπιζω να εχετε να κανετε μια παρατηρηση............... Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 φιλε οταν λες τρισδιαστατη μορφη τι εννοεις? Πας ρυθμισεις-χαρτης-προσανατολισμος-τρισδιαστατος? Αν εννοεις αυτο εγω που την εβαλα τωρα και εκανα 2-3 μετρα στο μπαλκονι δεν κολλησε. Αυτο εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Δηλαδή είναι διασταυρωμένο??? Δεν δουλεύει το Garmin στο Ν78??? Αν ισχύει αυτό, έχουμε θέμα. :what: Δοκιμάσατε και τις δύο τελευταίες εκδόσεις (4.10.60 + 4.10.80)??? Μήπως δημιουργούν πρόβλημα οι χάρτες??? Ούτε με τον basemap δε δουλεύει??? :confused: Το διάβασα και σε άλλα forum (ξένα).Ούτα καν το πρόγραμμα δεν ανοίγει. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 φιλε οταν λες τρισδιαστατη μορφη τι εννοεις? Πας ρυθμισεις-χαρτης-προσανατολισμος-τρισδιαστατος? Αν εννοεις αυτο εγω που την εβαλα τωρα και εκανα 2-3 μετρα στο μπαλκονι δεν κολλησε. Αυτο εννοεις? ναι αυτο μηπως φταιει ο χαρτης τι να πω.autodrive 1.30 Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Εγω παντως δεν πειραξα τιποτα απο την 4.10.60. κατεβασα απο το μαγαζι μονο το αρχειο .exe και εκανα την εγκατασταση απο τον υπολογιστη. Και μου φανηκε και πολυ καλυτερη κιολας αφου 1-2 μετρα εκανα μπρος-πισω και μου εδειχνε και ταχυτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 ναι αυτο μηπως φταιει ο χαρτης τι να πω.autodrive 1.30 μήπως επειδή με τα πόδια κάνεις πιο λίγα χιλιόμετρα απ'οτι με το αμάξι οπότε λογικό είναι να κουνιέται πολύ πιο αργά ο δείκτης? Σύν του ότι μπορεί να έχεις και μακρινό ζούμ? Ή μήπως επειδή δεν έχεις καθόλου καλό σήμα δορυφόρων? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Που μπορω να δω απο την αρχη πως θα βαλω αυτο το προγραμμα και τι θα κανω, γιατι δεν ειχα καποια προηγουμενη εκδοση και θα το κανω για πρωτη φορα, εδω ειναι πολλες οι σελιδες και χανεσαι... Ειχα κατεβασει απο τορρεντ αλλα ειχε ενα αρχειο .01 και δεν εκανε τιποτα Υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες εγκαταστασης στο 1 post του παροντος. Το διάβασα και σε άλλα forum (ξένα).Ούτα καν το πρόγραμμα δεν ανοίγει. Αυτο απο την μια ειναι καλο γιατι συντομα θα αναγκαστουν απο την Garmin να βγαλουν νεωτερη version του προγραμματος και ελπιζω ποιο βελτιωμενη :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Αυτο απο την μια ειναι καλο γιατι συντομα θα αναγκαστουν απο την Garmin να βγαλουν νεωτερη version του προγραμματος και ελπιζω ποιο βελτιωμενη :) Ελπίζω μόνο να μην αργήσουν τόσο πολύ όσο έκαναν για να βγάλουν την έκδοση 4.10.80. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Ο Bluechart Atlantic Tides and Marines 2008 Mediterrenean Sea για που ειναι? :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts