Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα σβήνουμε τον 3 σε 1 και περνάμε τον καινούριο 5 σε 1 με την ίδια διαδικασία???

Απλά μπες με ένα file manager στο φάκελο E:/Garmin και άλλαξε τις καταλήξεις των ήδη υπαρχόντων χαρτών, π.χ. από τάδε.IMG σε τάδε.IMG1 και το ίδιο με τα αντίστοιχα .UNL (-> .UNL1). Με τη γνωστή διαδικασία βάλε στο φάκελο αυτό το χάρτη που υπήρχε στο .rar και το αντίστοιχο .UNL που θα δημιουργήσεις με τις οδηγίες που γράφει στο .txt. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο με το img σε img1 δουλευει?πρωτη φορα το ακουω.

Εμένα δουλεύει Άρη.

Τελικά έφυγαν οριστικά οι προηγούμενοι χάρτες.

Μέχρι πρότινος είχα ξεχωριστούς τους πιο πρόσφατους BlueChart, Anavasis και AutoDrive. Τώρα θα έχω μόνο τον 5σε1. :)

- Εκτός αν παίξει κανένα ταξιδάκι Ευρώπη ή Αμερική, οπότε έχουμε αντίστοιχους χάρτες για κάθε περίσταση -

Και το καλύτερο είναι ότι ακόμα και με ένα χάρτη μόνο ενεργοποιημένο, έχεις επίσης ξεχωριστά "layers" για να επιλέγεις όποιο θέλεις. Δεν είχα ξαναδοκιμάσει πολλαπλό χάρτη, οι 3σε1 δεν έπαιξαν ποτέ στο τηλέφωνό μου. :yahoo:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ναι, έχεις δίκιο. Στον καινούργιο 5σε1 υπάρχει καινούργιος BlueChart. :)

Να ρωτήσω κάτι για τον νέο 5 σε 1 χάρτη. Επειδή φορτώνονται όλοι οι χάρτες ο Autodrive 1.39 συνεργάζεται με τον europe city navigator greece 2008 και τον euro greece 7.08? Ο τελευταίος έχει νομίζω ελληνικούς χαρακτήρες, ο europe city navigator greece 2008 έχει ελληνκα??. Μήπως γίνεται πιό βαρύ όλο το πρόγραμμα και καθυστερεί στον υπολογισμό διαδρομής και την ακρίβεια του σήματος?? Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε μόνο κάποιους από τους χάρτες ??

Λοιπον εφτιαξα τον υπερτατο χαρτη για την Ελλαδα τον οποιο ονομασα 5 σε 1

GARMIN GREECE 5IN 1

περιλαμβανει:

1)anavasis 3.50

2)autodrive 1.30 greek

3)europe city navigator greece 2008 (From europe nt 2008)

4)bluechart atlantic greece region 2008

bluechart 2008 tides and marine services 2008

6)euro greece 7.08

Οπως καταλαβανετε δεν μπορει να προστεθει κατι αλλο σε ενα χαρτη Ελλαδας.δοκιμαστε το και πειτε μου εντυπωσεις.

φακελος Garmin xt mobile greek maps

Μπράβο Αρη.

Τι μέγεθος έχει?Πάντως καλό είναι μα μάθουμε τι περισσότερο προσθέτουν οι 3) και 6) χάρτες.Γιατί αν είναι απλά να περιλαμβάνονται χωρίς κάτι έξτρα, τότε τσάμπα βαραίνει ο χάρτηες..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

to link gia toys xartes den doyleyei . ta arxeia sto rapidahsre den yparxoyn

Μια χαρα δουλευει.Μολις τωρα ξεκινησα να καταβαζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε μόνο κάποιους από τους χάρτες ??

Τι μέγεθος έχει?

Το μέγεθος του χάρτη είναι 168ΜΒ και μπορείς να επιλέξεις όποιους και όσους θέλεις από αυτούς που περιλαμβάνει. ;)

to link gia toys xartes den doyleyei . ta arxeia sto rapidahsre den yparxoyn

Μια χαρα δουλευει.Μολις τωρα ξεκινησα να καταβαζω.

Μια χαρά δουλεύει το link του Άρη. :)

Κατέβασα και τα 2 part του Αρη για τον 5 σε 1. Στο part2 υπαρχει ξανά ο ίδιος χάρτης με το παρτ1 συμπιεσμένος ή κάνω λάθος και είναι άλλος χάρτης?

Κατέβασα και τα 2 part του Αρη για τον 5 σε 1. Στο part2 υπαρχει ξανά ο ίδιος χάρτης με το παρτ1 συμπιεσμένος ή κάνω λάθος και είναι άλλος χάρτης?

Ο ιδιος ειναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο ιδιος ειναι.

Ευχαριστώ!

Τους εγκατέστησα και δουλεύουν στο Ν6110. Δεν διέγραψα τον παλιό 3 σε 1 αλλά άλλαξα τις καταλήξεις των 2 αρχείων. Νομίζω όμως ότι είναι λίγο πιο αργός. Θα δοκιμάσω πως λειτουργεί με επιλεγμένους ορισμένους χάρτες. Από ότι κατάλαβα από προηγούμενα post αυτό μπορεί να γίνεται μέσω του mapsource. Έτσι δεν είναι?

Ευχαριστώ!

Τους εγκατέστησα και δουλεύουν στο Ν6110. Δεν διέγραψα τον παλιό 3 σε 1 αλλά άλλαξα τις καταλήξεις των 2 αρχείων. Νομίζω όμως ότι είναι λίγο πιο αργός. Θα δοκιμάσω πως λειτουργεί με επιλεγμένους ορισμένους χάρτες. Από ότι κατάλαβα από προηγούμενα post αυτό μπορεί να γίνεται μέσω του mapsource. Έτσι δεν είναι?

Εστι ακριβως.Μεσω τις επιλογης mapsource που υπαρχει στο κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εστι ακριβως.Μεσω τις επιλογης mapsource που υπαρχει στο κινητο.

Παιδιά Καλησπέρα,

Χρησιμοποιώ το Tom Tom εδώ και ένα χρόνο σε Ν73 και το μόνο

μου πρόβλημα είναι οι χάρτες. Υπάρχει κάποιο link για το Garmin για

να το δοκιμάσω ?

Ευχαριστώ

Στείλε pm στον aristotelhs2060.

Διαβάζουμε και τα προηγούμενα... έχει απαντηθεί πολλές φορές.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σε Nokia N95-2 kαι σε εμένα η καινούρια έκδοση 4.10.80 και οι νέοι χάρτες παίζουν σωστά.

Είχα εγκαταστήσει ήδη 4.10.60 και τους πρώτους 3 σε 1 με βάση της οδηγείς του aristotelhs2060 στα πρώτα post.

Οπότε έκανα οτι είπε ο aristotelhs2060 :

1. Εγκαθιστώ τους νέους 3 σε 1 και ανοίγω την παλιά έκδοση να δω ότι δουλεύουν

2. Αντιγράφω τον φάκελο Garmin της καινούριας έκδοσης πάνω από τη παλιά

3. Ξαναανοίγω το Garmin και βλέπω ότι δουλεύει αλλά δείχνει στην οθόνη άλλα αντί άλλων

4. Εγκαθιστώ το SIS της καινούριας έκδοσης

5. Ανοίγω και πάλι την εφαρμογή και όλα δουλεύουν σωστά, νέα έκδοση, 3 χαρτες!

Ευχαριστώ και εγω τον aristotelhs2060 και ελπίζω με τη παραπάνω σειρά να δουλέψει και σε άλλους :happy: :happy: :happy:

Σε Nokia N95-2 kαι σε εμένα η καινούρια έκδοση 4.10.80 και οι νέοι χάρτες παίζουν σωστά.

Είχα εγκαταστήσει ήδη 4.10.60 και τους πρώτους 3 σε 1 με βάση της οδηγείς του aristotelhs2060 στα πρώτα post.

Οπότε έκανα οτι είπε ο aristotelhs2060 :

1. Εγκαθιστώ τους νέους 3 σε 1 και ανοίγω την παλιά έκδοση να δω ότι δουλεύουν

2. Αντιγράφω τον φάκελο Garmin της καινούριας έκδοσης πάνω από τη παλιά

3. Ξαναανοίγω το Garmin και βλέπω ότι δουλεύει αλλά δείχνει στην οθόνη άλλα αντί άλλων

4. Εγκαθιστώ το SIS της καινούριας έκδοσης

5. Ανοίγω και πάλι την εφαρμογή και όλα δουλεύουν σωστά, νέα έκδοση, 3 χαρτες!

Ευχαριστώ και εγω τον aristotelhs2060 και ελπίζω με τη παραπάνω σειρά να δουλέψει και σε άλλους :happy: :happy: :happy:

Δούλεψε και σε μένα. Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aristotelh ευχαριστουμε...Στην αναζητηση ομως(τσεκαρισμενος απο το mapsourse μονο ο autodrive), δεν βρισκει αποτελεσματα με ελληνικους χαρακτηρες,παρα μονο με αγγλικα.Ετσι πρεπει να ειναι η εχω κανει κατι εγω?Να σημειωσω οτι απλα εβγαλα τον 3σε1 και περασα τον 5σε1...Ευχαριστω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας.Μετα απο πολλές προσπάθειες να περάσω το garmin πληρως τα προβλήματα συνεχίζονται.Λοιπόν,

περνάω το πρόγραμμα,καταφέρνω να εντοπίσω το εσωτερικό gps,και κατεβάζω τον χάρτη autodrive 1.30 με ονομα gmapprom.img.τον περναω στο κινητό μαζι με το gmapprom.unl που ειναι ενα text,πού είχα δημιουργήσει με το κλειδί που πήρα απο το ******. Αυτην την διαδικασια την εκανα εκατοντάδες φορές και ακόμα εκει επιμένει,οταν ανοιγω το πρόγραμμα βγάζει το μύνημα "δεν ειναι δ" και αμα πατισω ναι ζηταει εναν 25 ψηφιο.εβαλα και εκει το key απο τον ******erator αλλα τιποτα.τον autodrive τον προσπάθησα με mapid 822.

Αφου εχω μπερδευτεί πολύ, ο μονος ενδοιασμός πού εχω ειναι μηπως φταει η κωδικοποίηση οταν αποθηκεύω το txt file,εχει ansi,utf-8 ,unicode kai μια αλλη νομιζω.Υπάρχει τετοια πιθανότητα?Αλλιώς τι άλλο μπορεί να ειναι;

Αν δώσω σε κάποιον το esn number μου μήπως θα μπόρουσε να μου φτιαξει τα αρχεια ετοιμα και να δοκιμάσω,βεβαια τώρα ζητάω λαγούς με πετραχείλια αλλά....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας.Μετα απο πολλές προσπάθειες να περάσω το garmin πληρως τα προβλήματα συνεχίζονται.Λοιπόν,

περνάω το πρόγραμμα,καταφέρνω να εντοπίσω το εσωτερικό gps,και κατεβάζω τον χάρτη autodrive 1.30 με ονομα gmapprom.img.τον περναω στο κινητό μαζι με το gmapprom.unl που ειναι ενα text,πού είχα δημιουργήσει με το κλειδί που πήρα απο το ******. Αυτην την διαδικασια την εκανα εκατοντάδες φορές και ακόμα εκει επιμένει,οταν ανοιγω το πρόγραμμα βγάζει το μύνημα "δεν ειναι δ" και αμα πατισω ναι ζηταει εναν 25 ψηφιο.εβαλα και εκει το key απο τον ******erator αλλα τιποτα.τον autodrive τον προσπάθησα με mapid 822.

Αφου εχω μπερδευτεί πολύ, ο μονος ενδοιασμός πού εχω ειναι μηπως φταει η κωδικοποίηση οταν αποθηκεύω το txt file,εχει ansi,utf-8 ,unicode kai μια αλλη νομιζω.Υπάρχει τετοια πιθανότητα?Αλλιώς τι άλλο μπορεί να ειναι;

Αν δώσω σε κάποιον το esn number μου μήπως θα μπόρουσε να μου φτιαξει τα αρχεια ετοιμα και να δοκιμάσω,βεβαια τώρα ζητάω λαγούς με πετραχείλια αλλά....

Στειλε μου ΡΜ μηπως και σε βοηθησω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

δοκιμασε κατι ακομα,την στιγμη που θα παρεις το key γιατο gps το πρωτο δηλαδη εκεινη τη στιγμη συνχρονως να παρεις και το key για το χαρτη και φτιαξε με τα νουμερα αυτα τα 2 αρχεια και αντεγραψε τα στο φακελο garmin.

:confused:Αριστοτελη μηπως μπορεις να ανεβασεις μερικα unl.αρχεια γιατι μαλον μπερδευονται αρκετει να το δημιουργησουν με το ( Έγγραφο κειμένου )? :confused:
TOMMIS RODOS ;)