Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν καταλαβα για ποια αρχεια λες αλλα απο την στιγμη που ξερεις το ονομα απο τα αρχεια ανοιξε τον x-plore και κανε μια αναζητηση menu/ find/ find file για να τα βρεις και δοκιμασε.

Δες και τι σου γραφω ποιο επανω στην τροποποιηση :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δεν καταλαβα για ποια αρχεια λες αλλα απο την στιγμη που ξερεις το ονομα απο τα αρχεια ανοιξε τον x-plore και κανε μια αναζητηση menu/ find/ find file για να τα βρεις και δοκιμασε.

Δες και τι σου γραφω ποιο επανω στην τροποποιηση :)

file moy den doylevei to backspace kai to enter otan exo ellinika!!den ksero ti simvenei!prepei na pao to laptop se antiprosopia!episis poles fores grafo apo to koinito kai einai poio apla ta greeklish!sry

Έχω Nokia N82 kαι σε εμένα η καινούρια έκδοση 4.10.80 και οι νέοι χάρτες παίζουν σωστά.

Όμως είχα εγκαταστήσει ήδη 4.10.60 και τους πρώτους 3 σε 1 με βάση της οδηγείς του aristotelhs2060 στα πρώτα post.

Οπότε έκανα τα εξής που είπε ο aristotelhs2060 :

1. Εγκαθιστώ τους νέους 3 σε 1 και ανοίγω την παλιά έκδοση να δω ότι δουλεύουν

2. Αντιγράφω τον φάκελο Garmin της καινούριας έκδοσης πάνω από τη παλιά

3. Ξαναανοίγω το Garmin και βλέπω ότι δουλεύει αλλά δείχνει στην οθόνη άλλα αντί άλλων

4. Εγκαθιστώ το SIS της καινούριας έκδοσης

5. Ανοίγω και πάλι την εφαρμογή και όλα δουλεύουν σωστά, νέα έκδοση, 3 χαρτες!

Ευχαριστώ τον aristotelhs2060 και ελπίζω με τη παραπάνω σειρά να δουλέψει και σε άλλους

να το ξαναδοκιμάσω φίλε μου.....τι να πω με αυτή την καινούργια έκδοση!!!

Έχω Nokia N82 kαι σε εμένα η καινούρια έκδοση 4.10.80 και οι νέοι χάρτες παίζουν σωστά.

Όμως είχα εγκαταστήσει ήδη 4.10.60 και τους πρώτους 3 σε 1 με βάση της οδηγείς του aristotelhs2060 στα πρώτα post.

3. Ξαναανοίγω το Garmin και βλέπω ότι δουλεύει αλλά δείχνει στην οθόνη άλλα αντί άλλων

Ευχαριστώ τον aristotelhs2060 και ελπίζω με τη παραπάνω σειρά να δουλέψει και σε άλλους

Το δοκίμασα και εγώ αριβώς με τον ίδιο τρόπο στο Ν6110. Μόνο που πέρασα όλους τους φακέλους (και όχι μονο το φάκελο Garmin) που δίνει ο aristotelhs2060, στην mmc με αντιγραφή όλων των αρχείων (δηλαδή αντικατάσταση των προηγούμενων που ήταν ίδια).Η νέα έκδοση ανοίγει κανονικά με τους 3 σε 1 νέους χάρτες. Δεν κολάει προς το παρόν. Θα το δοκιμάσω και στον δρόμο να δω τι γίνεται.

Ευχαριστώ φίλε μου.

Δεν χρειάστηκε να ξεκλειδώσω τίποτα !!!!!!!!!! Ούτε εφαρμογή ούτε χάρτες !!!!

Και επιτέλους ξεκόλησε και η #.

Μπράβο aristotelhs2060, πολύ καλή δουλειά !!

Το δοκίμασα και εγώ αριβώς με τον ίδιο τρόπο στο Ν6110. Μόνο που πέρασα όλους τους φακέλους (και όχι μονο το φάκελο Garmin) που δίνει ο aristotelhs2060, στην mmc με αντιγραφή όλων των αρχείων (δηλαδή αντικατάσταση των προηγούμενων που ήταν ίδια).Η νέα έκδοση ανοίγει κανονικά με τους 3 σε 1 νέους χάρτες. Δεν κολάει προς το παρόν. Θα το δοκιμάσω και στον δρόμο να δω τι γίνεται.

Ευχαριστώ φίλε μου.

Δεν χρειάστηκε να ξεκλειδώσω τίποτα !!!!!!!!!! Ούτε εφαρμογή ούτε χάρτες !!!!

Και επιτέλους ξεκόλησε και η #.

Μπράβο aristotelhs2060, πολύ καλή δουλειά !!

επιτελους οι πρωτοι που δουλεψε αυτο που εκανα.λεω και εγω ειμαι ο μοναδικος ή ο εκλεκτος?αντε να γινομαστε πολλοι.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Garmin Camera updated version 1.00.00.Κυκλοφορει στο γνωστο μαγαζι.Ειναι εκδοση απο taiwan.Υπαρχει και pdf μαζι,αλλα στην γλωσσα αυτη τρεχα γυρευε.Μολις το βαλω θα ενημερωσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

για οσους ξερουν το εχω ανεβασει εδω και μερες στο φακελο.

Ουπς!Εχω 2-3 μερες να μπω στον φακελο σου και δεν το ειδα.Με την ευκαιρια συγχαρητηρια για την καταπληκτικη σου δουλεια.:bow:Οσο για το προγραμμα κανει οτι και το προγραμμα της nokia.Σε φωτογραφια που ειχα τραβηξει μετα την τελευταια αναβαθμιση του ν82 ανοιξα το garmin camera και μου εδειξε στον χαρτη ακριβως το σημειο που βγηκε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ουπς!Εχω 2-3 μερες να μπω στον φακελο σου και δεν το ειδα.Με την ευκαιρια συγχαρητηρια για την καταπληκτικη σου δουλεια.:bow:Οσο για το προγραμμα κανει οτι και το προγραμμα της nokia.Σε φωτογραφια που ειχα τραβηξει μετα την τελευταια αναβαθμιση του ν82 ανοιξα το garmin camera και μου εδειξε στον χαρτη ακριβως το σημειο που βγηκε.

Καλή μαγκιά. Κι ό,τι έλεγα ότι όσον αφορά την απεικόνιση geotagged φωτογραφιών, έχουμε κολλήσει με τo Nokia Maps. Φαντάσου να έχεις τραβήξει μια φωτογραφία σε σημείο που δεν έχει κάλυψη ο χάρτης του Nokia Maps.

Απλά σου δείχνει ...έρημο Σαχάρα... :p

Μακάρι μόνο να μπορούσε να ενσωματωθεί στην έκθεση το Garmin Camera.

Αλλά τι να κάνουμε, you can't have everything. :D

p.s.: ψιλοάσχετο, geotagging έχουν και τα υπόλοιπα τηλέφωνα, με τη βοήθεια του Location Tagger, που πλέον το απεγκατέστησα, καθόσον το Ν82 μας έχει κακομάθει και σ' αυτόν τον τομέα. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

επιτελους οι πρωτοι που δουλεψε αυτο που εκανα.λεω και εγω ειμαι ο μοναδικος ή ο εκλεκτος?αντε να γινομαστε πολλοι.

εκανα διαμορφωση το Ν91 εκανα hard format την μνημη τηλεφωνου εκανα τον σταυρο μου ε δεν δουλευει μολις βαζω χαρτες η 4,10,80 τι να πω δεν θελω αλλο garmin απογοητευτηκα ποιος ξαναβαζει παλη τοσες εφαρμογες και games που ειχα .............

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

δεν καταλαβα ακριβως τι κανει το garmin camera?ειναι αρχειο?πως το περναμε στο κινητο?

Αν έχεις το σύνδεσμο με το φάκελο του Άρη, ξαναμπές και δες τον.

Έχει προστεθεί και το Garmin Camera και έχει οδηγίες για το πώς το βάζουμε.

Αν τραβήξεις φωτογραφία όσο έχεις σήμα δορυφόρου, στη φωτογραφία αποθηκεύονται πληροφορίες για το πού τραβήχτηκε και το Garmin Camera αναλαμβάνει να ανοίξει το Garmin Mobile XT και να απεικονίσει στο χάρτη το σημείο του χάρτη όπου τραβήχτηκε. Και ανάλογα ποιον χάρτη έχεις φορτωμένο, έχεις και την ανάλογη λεπτομέρεια. Εν ολίγοις δεν συμβιβάζεσαι με τους μετριότατους χάρτες του Nokia Maps. Cool! :D

Και πάλι πολλά thanks Άρη. :up:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Θα ακολουθήσω και γω την πεπατημένη και απλά πληροφορώ τους απανταχού συμφορουμίτες ότι μετά την αναβάθμιση του Ν95 με το τελευταίο firmware, βάζοντας τον bluechart 9.5 μόνο του, ή τον νέο 3 σε 1, το πρόγραμμα... συνεχίζει να κρασάρει μεγαλοπρεπώς !!!! :O:O:O

Sorry, αλλά πάω τώρα να πάρω κάτι ληγμένα.... :ninja::ninja:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

εκανα διαμορφωση το Ν91 εκανα hard format την μνημη τηλεφωνου εκανα τον σταυρο μου ε δεν δουλευει μολις βαζω χαρτες η 4,10,80 τι να πω δεν θελω αλλο garmin απογοητευτηκα ποιος ξαναβαζει παλη τοσες εφαρμογες και games που ειχα .............

σου προτεινω μιας και εχεις φορμαρει τη μνημη τηλεφωνου να διαγραψεις τους φακελους sys system resource και private της καρτας μνημης και το φακελο garmin και να κανεις τα βηματα που ανεφερα λιγα Post πριν.ετσι και αλλιως θα τα ξαναεγκαταστησεις ολα.αμα δε δουλεψει και τωρα το ελεος.

-------------------------------------------------------

ανεβασα ολες τις διαθεσιμες καμερες ταχυτητας για το Garmin.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

σου προτεινω μιας και εχεις φορμαρει τη μνημη τηλεφωνου να διαγραψεις τους φακελους sys system resource και private της καρτας μνημης και το φακελο garmin και να κανεις τα βηματα που ανεφερα λιγα Post πριν.ετσι και αλλιως θα τα ξαναεγκαταστησεις ολα.αμα δε δουλεψει και τωρα το ελεος.

ok θα το κανω κιαυτο οποτε παω να κανω αντικατασταση το garmin μου λεει ''η εγκατασταση αδυνατη πρεπει να κλεισουν καποιες εφαρμογες πρωτα '' ετσι πρεπει να λεει ....??? Το εκανα ουτε αυτο πιανει τελος.......

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

@azakan5678 ποια version του Garmin κατεβασες αυτη που λεει MultiLanguage_By_DeFconX εαν κατεβασες αυτη ok :)

@azakan5678 ποια version του Garmin κατεβασες αυτη που λεει MultiLanguage_By_DeFconX εαν κατεβασες αυτη ok :)

αυτη ''GarminMobileXT_4.10.80_S60_MultiLanguage_By_DeFconX'' ΤΕΛΟΣ.........

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

ok θα το κανω κιαυτο οποτε παω να κανω αντικατασταση το garmin μου λεει ''η εγκατασταση αδυνατη πρεπει να κλεισουν καποιες εφαρμογες πρωτα '' ετσι πρεπει να λεει ....??? Το εκανα ουτε αυτο πιανει τελος.......

Ναι ετσι πρεπει να λεει τωρα διαβασα το ποστ σου. Πατησε ναι...

Το τελος νομιζω οτι δεν χρειαζεται :)

Φίλοι καλημέρα...σε εμένα δεν παίζει ο νέος 3σε1 με την 80 (παίζει στην 60!!)...δυστυχώς η διαδικασία του φίλου Άρη δεν πέτυχε σε εμένα....κρίμα.Απλά να σημειώσω ότι ούτε ο Anavasis 3.50 μου παίζει (όταν τον βάζω ολόκληρο η εφαρμογή κρασάρει).Ο μοναδικός τρόπος για να παίξει ο 3 σε 1 είναι όταν το τηλέφωνο είναι σε pc suite mode!Αυτό που παίζει σε μένα είναι με τον autodrive σαν gmapsupp και απο το mapsource έσπασα τον χάρτη Anavasis σε δύο κομμάτια gmapsup2 και gmapprom

Διαπιστώσεις με την αναβάθμιση του gnarmin στη έα του έκδοση:

Κατ'αρχήν το Ν6110 όπου το έχω, έχει το αρχικο firmware (δεν έκανε καμία ανβάθμισή του) και το garmin το έχω εγκαταστήσει σε MMC 1GB.

Λοκάρει πιό γρήγορα, τρέχουν όλοι χάρτες (οι νέοι σε 3-1), μου φαίνεται πιό ακριβές το στίγμα του (ιδίως εάν η ταχύτητα είναι μέχρι 40-50 χιλ), καταναλώνει λιγότερη ενέργεια (!! γιατί άραγε ?). Αλλά αν και είχα ενεργοποιημένα όλα τα poi και τις ηχητικές ηδοποιήσεις δεν με ειδοποιούσε ηχητικά στα σημεία που με ειδοποιούσε η προηγούμενη έκδοση. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι με την αναβαάθμιση άφησα τα παλιά poi όπως ήταν και δεν πέρασα ξανα ο ανω τους τα νεα poi του aristo.

Αυτά προς το παρόν.

Σημείωση : την αναβάθμιση έκανα από το αρχείο en_and_greek only.zip (δηλαδή όχι την multiagnuage).

Να ρωτήσω και εγώ ο ολίγον άσχετος:

Έβαλα τον χάρτη anavasis και είχα και τον autodrive 1.30 σε γνήσιο 4.10.60. Φαινεται να δουλεύει το πρόγραμμα, δεν μπορώ όμως να καταλάβω πότε χρησιμοποιώ τον ένα χάρτη , πότε τον άλλο, είναι και οι 2 φορτωμένοι μόνιμα? και τι διαφέρει ό ενας από τον άλλον.

Ευχαριστώ!

Επιβεβαιώνω! Δούλεψε κ σε εμένα με αυτο το τρόπο! post 3348. Ευχαριστώ Άρη και willyd :up:

μπορειτε να με βοηθησετε παρακαλω?ψαχνω να βρω τον anavasis και τον autodrive hellas που ειναι συμβατοι και τρεχουν με την νεα εκδοση 0.80 του garmin..που μπορω να τους βρω??ευχαριστω εκ των προτερων

Θέλω να εγκαταστήσω τον χάρτη της Βουλγαρίας που κατέβασα απο το αρχείο του aristo αλλά βλέπω ότι έχει ίδιο όνομα (GMAPSUPP.IMG) με αυτό που υπάρχει στον φάκελο του garmin στη mmc. Δεν θυμάμαι αν διάβασα πιο μπροστά πως προσθέτουμε χάρτες στο garmin. Πως θα τον εγκαταστήσω ?? Καμιά βοήθεια ??