Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως πολύ καλές οι οδηγίες και από τον Αριστοτέλη και από τον Αίσωπο. Μπράβο, παιδιά. Και στους υπόλοιπους που βοηθάνε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Να ρωτήσω όμως κάτι εσάς που σας βγάζει TopoNavigator και AutoDriveHellas ταυτόχρονα:

Τι γίνεται με τα ονόματα δρόμων, χωριών κτλ.; Τα δείχνει διπλά;

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια ερώτηση: Πώς γίνεται να μου δείξει την απόσταση μεταξύ 2 σημείων σε χιλιόμετρα δρόμου γιατι όταν πατάω "Προς πού" μάλλον εμφανίζει χιλ. σε ευθεία. Δεν μπορεί η Αθήνα από τη Βέροια να είναι 309 χιλ. δηλαδή. Απλά τη δοκιμή την έκανα χωρίς να πιάνω δορυφόρο αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.... Περίεργο μου φαίνεται....

τελικα το στιγμα που βγαζει ειναι αξιοπιστο; νομιζω καποιος ειχε πει οτι σε βγαζει καποια μετρα πιο περα..

επισης οσοι το εβαλαν στο Ν82 ποια εκδοση εβαλαν; δεν εχουν κανενα προβλημα με την αντιγραφη/επικολληση γενικα στο κινητο και με το πληκτρο # ή και το "ΟΚ" σε διαφορες επιλογες; εντυπωση μου κανει. ενα παιδι ειχε αναφερει ενα προβλημα.

εγω ειχα ανεφερει το προβλημα στο Ν82 και δυστυχως συνεχιζει να υφισταται...κριμα

το ξαναεβαλα να δω μηπως ειμαι τρελος αλλα με το που κανει εγκατασταση και μετα αλλαξεις προφιλ πατωντας τη διεση # εμφανιζεται το προβλημα, αν πατησεις μια φορα τη διεση σε σημεια που μπορεις να επιλεξεις κατι το θεωρει πατημενο συνεχεια, γενικα λειτουργει πολυ προβληματικα.

δεν ειχε κανεις προβλημα; :worry:

Καλημέρα σε όλους

Φίλε μου στο nokia 6120 c οταν τρέχει το προγραμμα το πλήκτρο με την δίεση μετατρέπεται σε μολυβάκι με αποτέλεσμα να επιλέγει κείμενο αυτόματα ενώ δεν θα έπρεπε. Αυτό είχε συνέπεια στο maps η δίαιση να μου κάνει συνέχεια ζουμ χωρίς να σταματάει. Δέν κατάφερα να ΄κάνω κάτι γι' αυτό ακόμα καθώς και στο να συνδέσω εξωτερικό GPS.

Δέν κατάφερα να ΄κάνω κάτι γι' αυτό ακόμα καθώς και στο να συνδέσω εξωτερικό GPS.

πας φίλε μου μενού--->ρυθμίσεις--->συνδεσιμότητα--->bluetooth

και κάνεις το εξωτερικό gps σου αξιόπιστη συσκευή για να συνδέεται μόνη της όταν την χρειαστείς!!!

Μετά ανοίγεις την εφαρμογή garmin και πάς ρυθμίσεις--->σύστημα--->απομακρυσμένο gps

Πρέπει να είναι επιλεγμένο το "χρήση του bluetooth gps" και πατάς κάτω αριστερά "ενεργοποίηση"

Μετά όταν θα ξεκινάς την εφαρμογή θα στο βρίσκει μόνο του.

Και ανάλογα το χώρο που είσαι θα κάνει και τον ανάλογο χρόνο να κλειδώσει δορυφόρους!

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Τελικά, χάρτη από Ελλάδα τι έχει;

τα πάντα φίλε μου έχει!!!! Είναι απο τους πιο λεπτομερέστερους χάρτες!!! Εδώ υπάρχουν ακόμα και υψομετικές πληροφορίες, υδρογραφικά στοιχεία...

-------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------

Κάτι άλλο... Παρατήρησα οτι ο χάρτης της Ανάβασης έχει τους δρόμους του χωριού μου στις Σέρρες!!!!!!!(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ). Για να φανταστείτε ένα χωριό που ούτε οι Σερραίοι γνωρίζουν την ύπαρξη του... πολύ μικρό

Αλλά...Όταν έχω Και ανάβαση και autodrive ενεργοποιημένους υπεριχύει ο δεύτερος και χάνω αυτές τις λεεπτομέρειες...

Γιατί συμβαίνει αυτό??

Κατα τ'άλλα περιοχές που ο Autodrive δεν περιέχει χαρτογράφηση ο αναβαση εμφανίζει τις καμπύλες με τα υψόμετρα

Δλδ ο Autodrive απ'οτι κατάλαβα καλύπτει τον χάρτη της αναβασης και μόνο σε σημεία που δεν περιέχει χαρτογράφηση τότε φαίνεται ο αναβαση!

:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

πας φίλε μου μενού--->ρυθμίσεις--->συνδεσιμότητα--->bluetooth

και κάνεις το εξωτερικό gps σου αξιόπιστη συσκευή για να συνδέεται μόνη της όταν την χρειαστείς!!!

Μετά ανοίγεις την εφαρμογή garmin και πάς ρυθμίσεις--->σύστημα--->απομακρυσμένο gps

Πρέπει να είναι επιλεγμένο το "χρήση του bluetooth gps" και πατάς κάτω αριστερά "ενεργοποίηση"

Μετά όταν θα ξεκινάς την εφαρμογή θα στο βρίσκει μόνο του.

Και ανάλογα το χώρο που είσαι θα κάνει και τον ανάλογο χρόνο να κλειδώσει δορυφόρους!

Φίλε μου καλημέρα

Ακριβώς αυτά κάνω και το gps το χρησιμοποιώ με το maps και το tom tom όμως με το garmin δεν το βρίσκει. Ευχαριστώ για την απάντηση θα συνεχίσω τις προσπάθειες και αν καταφέρω κάτι θα σου πω.

Σ΄εμένα η σειρά που μου εμφανίζονται στο Map Source και τα ονόματά τους (κατά γράμμα αντιγραφή των ονομάτων) είναι:

1. "BlueChart Atlantic v9.5"

2. "Greece" (αυτός είναι ο default)

3. "Greece" (αυτός είναι ο TopoNavigator)

4. "AUTO DRIVE (HELLAS)"

σ΄εσάς έτσι είναι;

Πάντως δεν παίζει ρόλο η σειρά εγκατάστασης στη σειρά των ονομάτων γιατί θυμάμαι ότι τους εγκατέστησα με σειρά (2), 4, 3, 1

Όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει για το Ν73 μου.

Όταν είναι όλοι τσεκαρισμένοι όλοι οι χάρτες, τους "καπακώνει" ο Auto Drive Hellas.

Μόλις τον ξετσεκάρω, υπερισχύει ο Default μαζί με τον BlueChart Atlantic.

Εδώ, αν ξετσεκάρω τον defautl, έρχεται στο προσκήνιο ο BlueChart Atlantic σκέτος

αν όμως ξετσεκάρω τον BlueChart Atlantic έρχεται ο Default μαζί με τον TopoNavigator

Αν τους κλείσω και τους δύο, έχω σκέτο τον TopoNavigator.

Το κουλό είναι ότι τις υψομετρικές διαφορές τις δείχνει μόνο όταν είναι ο default τσεκαρισμένος. Υποτίθεται ότι ανήκουν στον Topo Navigator ( ή όχι; ).

Έτσι τα δείχνει και σε μένα.

Το θέμα είναι ότι στα σύνολα χαρτών (δηλαδή την πρώτη οθόνη πριν το map source) οι χάρτες εμφανίζονται με την εξής σειρά:

1. Default 10,5MB

2. Auto Drive Hellas 36,3MB (το πιο κουφό εδώ, είναι ότι εμφανίζεται σαν ενσωματωμένος χάρτης της εφαρμογής! προφανώς και γι' αυτό υπερισχύει όλων)

3. ANAVASI 90,1MB

4. Blue Chart Atlantic 15,1MB

Απ' όσο έχω διαπιστώσει ακόμα κι όταν είναι τσεκαρισμένοι όλοι χάρτες δεν εμφανίζονται όλοι. Δείχνουν να δουλεύουν σε συγκεκριμένους συνδιασμούς όπως με το παράδειγμα που αναφέρεις.

Επίσης σε σχέση με το πως συμπληρώνει ο ένας τον άλλον, σε μένα συμβαίνει κάτι περίεργο.

Όταν έχω ενεργοποιημένους τον default και τον Auto Drive Hellas, υπερισχύει ο δεύτερος και σε κάποια σημεία βλέπω τοποθεσίες στα λατινικά, πράγμα που σημαίνει ότι συμμετέχει και ο default.

Εδώ που είμαι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα παράδρομος, που στον default εμφανίζεται, αλλά όχι και στον Auto Drive Hellas.

Όταν έχω ενεργοποιημένους και τους 2 χάρτες, ο παράδρομος δεν εμφανίζεται.

Απ' ότι έχω καταλάβει, όταν είναι τσεκαρισμένος ο Auto Drive Hellas, υπερισχύει όλων και οι υπόλοιποι δουλεύουν με διάφορους απίθανους συνδιασμούς σαν αυτόν που ανέφερες. :blink:

Θα πρέπει να πω πάντως ότι ο Auto Drive Hellas είναι όλα τα λεφτά. Φοβερή κάλυψη ακόμα και του επαρχιακού δικτύου. Εμφανίζει ακόμα και το χωριουδάκι μου :)

Νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση το πρόγραμμα να μην ανοίξει εφόσον είναι ακόμα κλειδωμένοι οι χάρτες που περιέχονται στο φάκελο Garmin. Ίσως σ' αυτό το βήμα να πρέπει να ξεκλειδωθούν πρώτα οι χάρτες με το Garmin_Mobile XT key finder v1.1.

Θα φανεί...

Μπα... Έτσι το έτρεξα και δεν είχα πρόβλημα.

Παιδιά μια ερώτηση: Πώς γίνεται να μου δείξει την απόσταση μεταξύ 2 σημείων σε χιλιόμετρα δρόμου γιατι όταν πατάω "Προς πού" μάλλον εμφανίζει χιλ. σε ευθεία. Δεν μπορεί η Αθήνα από τη Βέροια να είναι 309 χιλ. δηλαδή. Απλά τη δοκιμή την έκανα χωρίς να πιάνω δορυφόρο αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.... Περίεργο μου φαίνεται....

Ρυθμίσεις->Διαχείριση δεδομένων->Πορείες->Δημιουργία νέας αποθηκευμένης πορείας.

Παρεπιπτόντως, η βοήθεια της εφαρμογής είναι παρα πολύ καλή.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Παιδιά καταρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία.

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το topic μιας και σκοπεύω να αγοράσω ένα P1i μέσα στο μήνα και κοιτάω να δω τι υπάρχει στον χώρο του navigation. Από ότι πρόσεξα ευτυχώς που υπάρχει το mobile ΧΤ (και για UIQ) και οι χάρτες των ελληνικών εταιρειών. Τέλος πάντων θα ήθελα να ρωτήσω , αν γνωρίζει κάποιος, αν οι χάρτες κα ιδιαίτερα της Ανάβασης λειτουργούν και με το πρόγραμμα της garmin που υπάρχει για laptop/desktop υπολογιστές (αν δεν κάνω λάθος το City Navigator) ?

VF Giga Unlimited Ultra

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το topic μιας και σκοπεύω να αγοράσω ένα P1i μέσα στο μήνα και κοιτάω να δω τι υπάρχει στον χώρο του navigation. Από ότι πρόσεξα ευτυχώς που υπάρχει το mobile ΧΤ (και για UIQ) και οι χάρτες των ελληνικών εταιρειών. Τέλος πάντων θα ήθελα να ρωτήσω , αν γνωρίζει κάποιος, αν οι χάρτες κα ιδιαίτερα της Ανάβασης λειτουργούν και με το πρόγραμμα της garmin που υπάρχει για laptop/desktop υπολογιστές (αν δεν κάνω λάθος το City Navigator) ?

nai ean tous anoigois me to mapsource,kai den tha katebasis to arxio img allo to allo pou einai sto idio post

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

nai ean tous anoigois me to mapsource,kai den tha katebasis to arxio img allo to allo pou einai sto idio post

Ευχαριστώ !!! Οταν μπορέσω θα το τσεκάρω...

VF Giga Unlimited Ultra

παιδια να ξεκαθαρισω κατι οσον αφορα τη χρηση των χαρτων μαζι.Προυποθεση αυτων ειναι να εχουν ξεκλειδωθει ο Αυtοdrive και ο bluechart.ο tορο δε χρειαζεται ξεκλειδωμα. Αν εχετε τους δυο πρωτους μαζι εμφανιζει τα στοιχεια του Αυtοdrive και τα eχtrα μονο που εχει οΤορο(αυτα ειναι με greeklish ενω του αυtοdrive με ελληνικους χαρακτηρες).Εμφανιζονται ταυτοχρονα δηλαδη.τα κοινα τους στοιχεια εμφανιζονται δηλαδη μια φορα οπως στον Αυtοdrive και τα eχtra οπωs στον Τορο. Αν τωρα βαλετε και τον blυechart απο οσο εχω καταλαβει εμφανιζονται αρκετα στοιχεια πανω στα στοιχεια της θαλασσας των δυο προηγουμενων χαρτων μαζι αλλα οχι ολα οσα εχει ο blυechart μονος του.Αυτο το καταλαβα γιατι οταν παω να κανω zοοm σε ενα υδατινο σημειο παει να εμφανισει στοιχεια της μορφολογιας της θαλασσας αλλα τελικα δε τα εμφανιζει.το γιατι δε το ξερω.Οπως και να χει το αποτελεσμα και των τριων μαζι ειναι κατι που ομολογω δε περιμενα οτι θα γινει ποτε.αυτα απο το Ν95 μου
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

εχεις βρει καπου το προγραμμα Garmin για το Laptοp?αν ναι μπορεις να πεις που σε παρακαλω γιατι ψαχνω απεγνωσμενα προγραμμα gps στο ρc να δουλευει με το blυetοοth gρs μου

εχεις βρει καπου το προγραμμα Garmin για το Laptοp?αν ναι μπορεις να πεις που σε παρακαλω γιατι ψαχνω απεγνωσμενα προγραμμα gps στο ρc να δουλευει με το blυetοοth gρs μου

yparxi to destinator

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

Το λινκ που έχει δοθεί στο post #57 δεν περιέχει τον χάρτη των 54MB

μπορεί κάποιος να τον ανεβάσει εκ νέου παρακαλώ?

Το λινκ που έχει δοθεί στο post #57 δεν περιέχει τον χάρτη των 54MB

μπορεί κάποιος να τον ανεβάσει εκ νέου παρακαλώ?

ligi ypomoni sto anebazo edw:)

etoimos...

παιδια να ξεκαθαρισω κατι οσον αφορα τη χρηση των χαρτων μαζι.Προυποθεση αυτων ειναι να εχουν ξεκλειδωθει ο Αυtοdrive και ο bluechart.ο tορο δε χρειαζεται ξεκλειδωμα. Αν εχετε τους δυο πρωτους μαζι εμφανιζει τα στοιχεια του Αυtοdrive και τα eχtrα μονο που εχει οΤορο(αυτα ειναι με greeklish ενω του αυtοdrive με ελληνικους χαρακτηρες).Εμφανιζονται ταυτοχρονα δηλαδη.τα κοινα τους στοιχεια εμφανιζονται δηλαδη μια φορα οπως στον Αυtοdrive και τα eχtra οπωs στον Τορο. Αν τωρα βαλετε και τον blυechart απο οσο εχω καταλαβει εμφανιζονται αρκετα στοιχεια πανω στα στοιχεια της θαλασσας των δυο προηγουμενων χαρτων μαζι αλλα οχι ολα οσα εχει ο blυechart μονος του.Αυτο το καταλαβα γιατι οταν παω να κανω zοοm σε ενα υδατινο σημειο παει να εμφανισει στοιχεια της μορφολογιας της θαλασσας αλλα τελικα δε τα εμφανιζει.το γιατι δε το ξερω.Οπως και να χει το αποτελεσμα και των τριων μαζι ειναι κατι που ομολογω δε περιμενα οτι θα γινει ποτε.αυτα απο το Ν95 μου

πάντως στο δικό μου κινητό ο autodrive καλύπτει την αναβαση!

Δλδ τι έχει ρύθμιση διαφανειας ο ένας χάρτης να μπαίνει μέσα στον άλλον???

Απλά εκεί που ο autodrive είναι κενός απο χαρτογράφηση συμπληρώνει ο χάρτης της ανάβασης.

Εκτός aristotelhs2060 αν έχειs κάνει τιποτα άλλες ρυθμίσεις...

Εμένα είναι κανονικά ξεκλιδωμένοι όλοι

Έχω βρει το Garmin Mapsource City Navigator Europe V9 (1,7GB) και είπαν ότι δουλεύει, καθώς και μια σελίδα για μεταφορά των χαρτών σε Garmin GPS.

http://homepage.ntlworld.com/mdipol/img2gps/

Μην με ρωτήσεις τίποτε άλλο. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτε από αυτά (δεν έχω GPS έτσι κι αλλιώς :p ).

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Εχω κατεβάσει κα εγώ το Garmin Mapsource City Navigator Europe V9 αλλά λόγω έλλειψης gps δεν το έχω δουλέψει. Πιστεύω όμως ότι λειτουργεί σε υπολογιστή.

VF Giga Unlimited Ultra

etoimos...

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση και το αρχείο βέβαια.

Έχω βρει το Garmin Mapsource City Navigator Europe V9 (1,7GB) και είπαν ότι δουλεύει, καθώς και μια σελίδα για μεταφορά των χαρτών σε Garmin GPS.

http://homepage.ntlworld.com/mdipol/img2gps/

Μην με ρωτήσεις τίποτε άλλο. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτε από αυτά (δεν έχω GPS έτσι κι αλλιώς :p ).

αυτο ειναι το software για το pc?γιατι σε μεγεθος ειναι οσο ο χαρτης.μετα που βαζουμε τους χαρτες το εχεις ψαξει?δουλευουν οι ιδιοι χαρτες που βαζουμε στο κινητο? ελπιζω να δουλευει με οποιοδηποτε bluetooth gps.

yparxi to destinator

αληθεια?δωσε λινκ ;p