johnthegreek Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Χθες έβαλα μια παλιά κάρτα της Tim στο κινητό μου (LG KF600) και ενώ στην αρχή έγραφε:"Wind GR" (για 5-6 δεύτερα) μετά έγραφε:"Tim GR".:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Γιατι απλα η sim περιεχει την πληροφορια αυτη ενω το κινητο μια αλλη. Σε καθε περιπτωση η πληροφορια της sim αντικαθιστα αυτην του κινητου οποτε και γι αυτο στο εβγαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Κ πως θα γινει να αλλαξουμε-μετονομασουμε την πληροφορια αυτη? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Πριν από λίγο άνοιξα το κινητό μου και παρατήρησα πως μου βγάζει δύο φορές το "Wind GR".Είναι πρόβλημα της κάρτας Sim ή του κινητού; Επίσης, κάθε λίγο και λιγάκι μου βγάζει "Περιορισμένη Υπηρεσία".Χάλασε και αυτή η κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 το δεύτερο WIND GR στο λέει γιατί σε μερικά σημεία έχουν ως κυψέλη το ίδιο το όνομα, τώρα για το περ. υπηρεσία δεν ξέρω τη ισχύει. δοκίμασες να το κλίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 το δεύτερο WIND GR στο λέει γιατί σε μερικά σημεία έχουν ως κυψέλη το ίδιο το όνομα, τώρα για το περ. υπηρεσία δεν ξέρω τη ισχύει. δοκίμασες να το κλίσεις? Έχω Wind από το 2004 και πότε στην περιοχή μου ή πουθενά αλλού δεν μου έβγαλε δύο φορές το "Wind GR".Έκλεισα το κινητό αλλά δεν έγινε τίποτα.Ευτυχώς, απενεργοποίησα το "ΕKTOS CITY" (απαγορεύεται να το γράφω επειδή είναι με Greeklish; ) γιατί πριν με τις τρεις γραμμές δεν φαινόταν το φόντο :p.Πως μπορώ να βγάλω το δεύτερο "Wind GR"; Θα πρέπει να διαγράψω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Wind Postpaid: έχει εντοπιστεί ένας τύπος κάρτας USIM Plugin Brand: Wind 64K [Printed] με αναγραφή στη πίσω πλευρά μετά το τέλος του ICC-ID 64Ko Phone Screen: WIND GR SIM Toolkit: WIND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Phonebook Entries: 250 SMS Entries: Unknown* Other Remarks: Χάλκινες επαφές με στρογγυλεμένες γωνίες Color in the ISO plastic & in the Plugin Plastic: Mat κάρτα με σκούρο μπλε και στη κάρτα ISO και στο Plugin, με τη κάρτα να θυμίζει επιφάνεια τυπωμένου κυκλώματος, επάνω δεξιά στην ISO κάρτα γραφει 3GSM, στο χαρτονάκι που συνοδεύει τη κάρτα γραφει 64K USIM Postpaid v2.0 Η Usim κάρτα που έχω εγώ είναι η εξής: Plugin Brand: Wind J64a [Printed] με αναγραφή στη πίσω πλευρά μετά το τέλος του ICC-ID J64a Phone Screen: Wind GR SIM Toolkit: Wind Υπηρεσίες Phonebook Entries: Άγνωστο (δεν ξέρω πως να το ελέγξω) SMS Entries: Άγνωστο Color in the ISO plastic & in the Plugin Plastic: Mat κάρτα με σκούρο μπλε και στη κάρτα ISO και στο Plugin, με τη κάρτα να θυμίζει επιφάνεια τυπωμένου κυκλώματος, επάνω δεξιά στην ISO κάρτα γραφει 3GSM, στο χαρτονάκι που συνοδεύει τη κάρτα γραφει 64K USIM Postpaid v2.5 Διαφορές (ανάμεσα στην 64ko του πατέρα μου): Το φακελάκι της δικής μου κάρτας είναι από κανονικό χαρτί, ενώ του πατέρα μου είναι γυαλιστερό. Το χρώμα στο φακελάκι του πατέρα μου είναι πιο έντονο από το χρώμα που έχει το δικό μου φακελάκι.. Επίσης, τα νούμερα στο πίσω μέρος του φακέλου του πατέρα μου είναι μεγαλύτερα από το πίσω μέρος του δικού μου φακέλου. Το ίδιο συμβαίνει και στα νούμερα που υπάρχουν πάνω στις κάρτες Usim.. Φάκελοι: http://i34.tinypic.com/339ugk9.jpg Ο αριστερός είναι του πατέρα μου και ο δεξιός είναι ο δικός μου.. Κάρτες Usim: http://i38.tinypic.com/2ijhj0p.jpg Η αριστερή κάρτα είναι του πατέρα μου και η δεξιά είναι η δική μου.. Η αριστερή έχει μεγαλύτερα νούμερα από τη δεξιά.. Συγνώμη για την χαμηλή ανάλυση.. Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Γεια χαρα στο κινητο μου εμφανιζει ακομα το λογοτυπο της τιμ..ποσο κοστιζει ειπαμε η αλλαγη καρτας σιμ?αυτη που εχω τωρα ειναι 32Κ! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Γεια χαρα στο κινητο μου εμφανιζει ακομα το λογοτυπο της τιμ..ποσο κοστιζει ειπαμε η αλλαγη καρτας σιμ?αυτη που εχω τωρα ειναι 32Κ!Νομίζω 17 ευρώ. Περίεργο πάντως. Την δικιά μου την έχω από την εποχή της TELESTET και μου εμφανίζεται κανονικά το λογότυπο της WIND. Τι κινητό έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Νομίζω 17 ευρώ. Περίεργο πάντως. Την δικιά μου την έχω από την εποχή της TELESTET και μου εμφανίζεται κανονικά το λογότυπο της WIND. Τι κινητό έχεις; Οι κάρτες από την εποχή telestet δεν έχουν πρόβλημα, γιατί στις sim δεν είναι περασμένο το όνομα του δικτύου. Ενώ στις tim sim, είναι περασμένες το tim, οπώτε σε ότι κινητό και να τις βάλεις σου δείχνει tim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Νομίζω 17 ευρώ. Περίεργο πάντως. Την δικιά μου την έχω από την εποχή της TELESTET και μου εμφανίζεται κανονικά το λογότυπο της WIND. Τι κινητό έχεις; σε νοκια 6300 την εχω! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 σε νοκια 6300 την εχω! Ισχυει αυτο που ειπε ο bezoss. Αν δεν θες να πληρωσεις τα 17ευρω μονη λυση ειναι η κλονοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Παιδια υπαρχει περιπτωση αν παω και ζητησω αντικαταστση καρτα σιμ να μου δωσουν καρτα σιμ 128Κ? Να πληρωσω βεβαια!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Ισχυει αυτο που ειπε ο bezoss. Αν δεν θες να πληρωσεις τα 17ευρω μονη λυση ειναι η κλονοποιηση. κλωνοποιηση?μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Παιδια υπαρχει μεγαλυτερη καρτα sim περα απο των 64Κ? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Έκανα αίτηση για φορητότητα σε f2g και μου έδωσαν μια sim που αναγράφει 64Κ. Δε γράφει τίποτα για 3G. Είναι και 3G ή μου πάσαραν καμιά παλιά sim; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Παιδια υπαρχει μεγαλυτερη καρτα sim περα απο των 64Κ? Παλιοτερα δινανε και καρτες των 128Κ αλλα μετα τις καταργησανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Παλιοτερα δινανε και καρτες των 128Κ αλλα μετα τις καταργησανε. Δηλαδη δεν υπαρχει τωρα κατι καλυτερο απο την 64? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Δηλαδη δεν υπαρχει τωρα κατι καλυτερο απο την 64? υπάρχει και η 128 σε συμβόλαια που έχω δει, αλλά τι σε νοιαζει, κράτα την 64 άρα αν δεν ειναι και 3G κλωνοποιείται κι ολας! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 υπάρχει και η 128 σε συμβόλαια που έχω δει, αλλά τι σε νοιαζει, κράτα την 64 άρα αν δεν ειναι και 3G κλωνοποιείται κι ολας! Δεν ειναι 3G. Και ποσο αριθμους μπορεις να βαλεις στην σιμ αν την κλονοποιησεις? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Δεν ειναι 3G. Και ποσο αριθμους μπορεις να βαλεις στην σιμ αν την κλονοποιησεις? εμενα προχθες ηρθε απο χονγκ κονγκ το πακετάκι κλωνοποίησα και πέρασα μέσα 6 κάρτες sim (free2go2, wind καρτοκινητη, cosmokarta, whats up, και ενα παλιο free2go2 που ειχα) κι ουτε 2in1 της wind κι ουτε αγχος αν θα χαθει η οχι το free2go2 κι ουτε κοστος ολα 4 ευρώ. Βεβαια πλεον με τη προσφορά στο free2go2 είναι αχρηστες ολες οι κάρτες με τοσο λεπτά, sms, internet και φθηνη ομιλια προς ολους. Κλωνοποιησα μεχρι καινουργια καρτα wind καρτοκινητη 64Κ, θα δοκιμασω να δω σε μια 128Κ μιας φιλης σε συμβολαιο να δω αν περνάει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 εμενα προχθες ηρθε απο χονγκ κονγκ το πακετάκι κλωνοποίησα και πέρασα μέσα 6 κάρτες sim (free2go2, wind καρτοκινητη, cosmokarta, whats up, και ενα παλιο free2go2 που ειχα) κι ουτε 2in1 της wind κι ουτε αγχος αν θα χαθει η οχι το free2go2 κι ουτε κοστος ολα 4 ευρώ. Βεβαια πλεον με τη προσφορά στο free2go2 είναι αχρηστες ολες οι κάρτες με τοσο λεπτά, sms, internet και φθηνη ομιλια προς ολους. Κλωνοποιησα μεχρι καινουργια καρτα wind καρτοκινητη 64Κ, θα δοκιμασω να δω σε μια 128Κ μιας φιλης σε συμβολαιο να δω αν περνάει Για να καταλαβω δηλαδη, πρεπει να εχεις και τις καρτες σιμ απο τα νουμερα που θες να κλονοποιησεις? και ολα αυτα τα νουμερα περνανε σε καινουρια καρτα σιμ που σου στελνουν η παραδειγμα στην 64Κ σιμ της wind που εχω? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Για να καταλαβω δηλαδη, πρεπει να εχεις και τις καρτες σιμ απο τα νουμερα που θες να κλονοποιησεις? και ολα αυτα τα νουμερα περνανε σε καινουρια καρτα σιμ που σου στελνουν η παραδειγμα στην 64Κ σιμ της wind που εχω? σου στελνουν μια κενή κάρτα sim 16in1 κι ενα usb adaptor βαζεις τη καρτα μεσα σε κανά μισάωρο την εχει αντιγραψει στο pc και σε 2-3 δευτερολεπτα τη γράφεις στη νέα sim Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 σου στελνουν μια κενή κάρτα sim 16in1 κι ενα usb adaptor βαζεις τη καρτα μεσα σε κανά μισάωρο την εχει αντιγραψει στο pc και σε 2-3 δευτερολεπτα τη γράφεις στη νέα sim Και μετα δουλευουν οι παλιες??? Ενδιαφερον συστημα.. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Και μετα δουλευουν οι παλιες??? Ενδιαφερον συστημα.. δες το αντιστοιχο topic στους τεχνολογικούς προβληματισμούς, δουλεύει πάντοτε αυτή που χρησιμοποιηθηκε τελευταια φορά, αν πχ εχεις τη κλωνοποιημενη και ανοιξεις τη κανονική sim και κανεις κληση λειτουργει αυτη και το αντιστροφο απλά δε κλωνοποιουνται ολες οι κάρτες Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts