Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Subaru Impreza STI vs Mitsubishi EVO X

Deltonakias
 Κοινοποίηση

Ποιο σας αρεσει?  

184 members have voted

1. 1. Ποιο σας αρεσει?

• Impreza STI
      48
    • EVO X
      136

Recommended Posts

Αυτο που λεω ειναι οτι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ το Impreza βελτιωθικε κατα πολυ στο θεμα στησιματος με το μικροτερο μεταξονιο(κατι που κανανε κατα κυριο λογο για το WRC) και φαινεται και λιγο πιο δυνατο...Σε αντιθεση με το evo που ασχημεινε κατα πολυ και δεν εχει καμια τρελη διαφορα απο το προηγουνο.Για μενα το 9αρι δειχνει πιο κακο και πιο στημενο...

Αλλα ουτος η αλλος και τα δυο αυτοκινητα χαλασαν με τις γενιες 22Β και evo 6.

Αλλα καθειστε να ερθουν στην Ελλαδα και να δωκιμαστουν εδω και βλεπουμε.

Ηδη ειδα ενα New WRX στην Χαλκιδα!!!

Koιταξε να δεις οτι το impreza βελτιωθηκε στο στησιμο ναι ειναι αληθεια αλλα ακομα δεν εφτασε το evo.Οσο για το evo μου αρεσε παρα πολυ η μασκα,το κανει πολυ επιθετικο,αλλα νταξει γουστα ειναι αυτα,οσο για το πισω μερος δεν με ξετρελανε,τα evo γενικα δεν ειχαν μακροστενα φωτα πισω και ειχαν πιο μεγαλη αεροτομη αυτο το χαλασαν και γενικα χαλασε ολο το σουλουπι evo αλλα δεν χαλασε οπως το impreza.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 500
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν ειδα το Mitsubishi Evo WRC 2004 ειπα:Θεε μου μακαρι να το βγαλουν ετσι...

Θα τα πουλαγα ολα και θα πηγαινα να το επερνα...

http://www.otomobilmerkezi.com/arabaresimleri/mitsubishi/Lancer_WRC_2005_4.jpg

Θα ηταν ονειρο!

http://www.filiweb.ic.cz/wrc/foto11.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24

καλο φιλε μου αλλα απο πισω φαινεται πιο κινεζικο και απο landwind!αδικο εχω?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ακριβως...

Ιδικα το μετα την αλλαγη απο Impreza 22Β σε αυτο με τα στρογγυλα φαναρια ξενερωσα ασχημα...

Ιδου η διαφορα:

http://images.forum-auto.com/mesimages/355809/22b_953.jpg

http://www.subaruimpreza.bajtnet.pl/teksty/impreza2/sti/przod01.jpg

Το τελευταιο πιστευω πως ειναι η πιο ασχημη γενια των Impreza...

Ksero edo agglia exei gemisei o topos 22B skeftomai na agoraso ena.Vriskeis me 4000-5000£ lires metaxeirismena.Elegmena ola stin trixa.Eida kai ena RB320.Gia auto kai to MR to EVO tha skotona kiriolektika.Mallon kai oloi oi alloi pou agapoun ta kathimerina supercars...:D...Ontos auta me ta stroggila fanaria einai kai i pio asximi ekdosi alla meta valan mialo kai vgikan ola kouklia mexri to simerino pou tha perna mono tin wrc ekdosi...

Ksero edo agglia exei gemisei o topos 22B skeftomai na agoraso ena.Vriskeis me 4000-5000£ lires metaxeirismena.Elegmena ola stin trixa.Eida kai ena RB320.Gia auto kai to MR to EVO tha skotona kiriolektika.Mallon kai oloi oi alloi pou agapoun ta kathimerina supercars...:D...Ontos auta me ta stroggila fanaria einai kai i pio asximi ekdosi alla meta valan mialo kai vgikan ola kouklia mexri to simerino pou tha perna mono tin wrc ekdosi...

4000-5000 λιρες?το 22B?απο ποτε?στανταρ ειναι μουφα..πρωτον ειναι πολυ σπανια(400 σολο το κοσμο&16 απο τα οποια πουληθηκαν αγγλια)!οποτε αυτοματως εκτοξευεται η τιμη..δευτερον εγω που εψαχνα μεταχειρησμενα 22B στην αγγλια μεσω ιντερνετ τα βρηκα 30000λιρες;)&μου φανηκε λογικη αυτη η τιμη...με τιποτα δεν κανει οσο λες!

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

Για το evo WRC που εχω πιο πανω τι εχεις να πεις???

Auto malista kai tha to epairna...

4000-5000 λιρες?το 22B?απο ποτε?στανταρ ειναι μουφα..πρωτον ειναι πολυ σπανια(400 σολο το κοσμο&16 απο τα οποια πουληθηκαν αγγλια)!οποτε αυτοματως εκτοξευεται η τιμη..δευτερον εγω που εψαχνα μεταχειρησμενα 22B στην αγγλια μεσω ιντερνετ τα βρηκα 30000λιρες;)&μου φανηκε λογικη αυτη η τιμη...με τιποτα δεν κανει οσο λες!

Sto autotrader pou mpaino exei tis kaliteres times.Vriskeis kai poli xamilotera an psakseis kala.Vrika kai me 20000 lires alla terma gnisio.

Για οποιον ενδιαφερεται το car Ιανουαριου εχει θεμα για τον μεγαλο αντιπαλο του evoX, το Subaru Impreza STi!

Ιδου και ενα κουκλι New STi...

http://farm3.static.flickr.com/2114/1524279283_f92192221e_o.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για οποιον ενδιαφερεται το car Ιανουαριου εχει θεμα για τον μεγαλο αντιπαλο του evoX, το Subaru Impreza STi!

αυτο ειναι το πιο ... new sti που εχω δει:up:!μαρεσουν τα κοκκινα φωτα πισω...

οριστε&καμποσα βελτιωμενα evo απο το tokio auto sallon

http://forums.evolutionm.net/showthread.php?t=318035

μαρεσει πολυ το κοκκινο με μαυρη ζαντουλα της ralliart:w00t::love:

leo123 ειναι πολυ ωραια τα tuned evoX που ποσταρες!

Τα εχουν κανει τερατα αλλα και τα πιο απλα με τις RAYS μου αρεσουν πολυ!

Αντε να το δουμε και στην Ελλαδα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

πραγματικα δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο..ξερω μονο οτι το DCCD (Driver's Control Central Differential) που εχει το STi με ενθουσιασε με τις ρυθμισεις και τις δυνατοτητες που δινει στον οδηγο...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

leo123 ειναι πολυ ωραια τα tuned evoX που ποσταρες!

Τα εχουν κανει τερατα αλλα και τα πιο απλα με τις RAYS μου αρεσουν πολυ!

Αντε να το δουμε και στην Ελλαδα!

το impreza sti εφτασε ελλαδα!το ειδα σε μια εφημεριδα στην πιστα των σερρων αφου πρωτα εγινε παρουσιαση στην θεσσαλονικη...

το impreza sti εφτασε ελλαδα!το ειδα σε μια εφημεριδα στην πιστα των σερρων αφου πρωτα εγινε παρουσιαση στην θεσσαλονικη...

Το ειδα σημερα το πρωι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι τρώγεται!!

مفاجأة

Το ειδα σημερα το πρωι.

Στο δρομο???:blink:λεει τιποτα?γιατι αλλο οι φωτογραφιες&αλλο η πραγματικοτητα...

Στο δρομο???:blink:λεει τιποτα?γιατι αλλο οι φωτογραφιες&αλλο η πραγματικοτητα...

Εξω απο την αντιπροσωπια ηταν σταματημενο,αλλα και απο κοντα δεν με εντυποσιασε.Εγω περιμενω το evo πως και πως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν χωρά αμφιβολία οτι και τα δύο αυτοκίνητα είναι καταπληκτικές οδηγικές μηχανές και όποιο και να προτιμήσει κανείς θα γίνει ένας ευτυχισμένος οδηγός. Και τα δύο έχουν υποστεί μικρές και μεγάλες αλλαγές απο τις προηγούμενες εκδόσεις τους που στοχεύουν στην πιο ασφαλή (αλλά πάντα διαβολεμένα γρήγορη) μετακίνηση. Οι συνολικές τους διαφορές είναι πολυ λίγες και, κατα τη γνώμη μου, μη ουσιαστικές. Το Impreza μάλλον πλεονεκτεί σε δύναμη και επιδόσεις και το EVO X σε κρατήματα και οδική συμπεριφορά (διαβάζοντας τις πρώτες reviews των ξένων sites).

Σχεδόν ισοδύναμα λοιπόν, ΕΚΤΟΣ από μία...ΜΕΓΑΛΗ διαφορά: το νέο Impreza είναι το ασχημότερο και πιο κακόγουστο Impreza που σχεδίασε ποτέ η Subaru. Και δεν μιλώ μόνο για το απλό Impreza και το WRX, τα οποία απλά δεν βλέπονται (έπεσε χοντρό κράξιμο από όλο το Internet, σε σημείο που ψιθυρίζεται οτι σχεδιάζεται ίσως νεο facelift όπως έγινε με το ανεκδιήγητο Impreza του 2000) αλλά και για το STi, το οποίο έχει μεν καποιες ιδιαίτερες πινελιές που το κάνουν πιο μυώδες, αλλά παραμένει ένα μυώδες-άσχημο αυτοκίνητο.

Αντίθετα το νέο EVO X είναι το ομορφότερο και δυναμικότερο EVO που βγήκε απο τα σχεδιαστηρια της Mitsubishi. Απο όποια γωνία και να το δείς αποπνέει δυναμισμό, κομψότητα και άγρια ομορφιά. Ενα τέλεια "ανδρικό" αυτοκίνητο, το νέο όνειρο των απανταχού "πυροβολημένων" με την πραγματική οδήγηση.

Οι Ιάπωνες της Mitsubishi πήραν το μάθημα τους απο τις συντηρητικές σχεδιάσεις του παρελθόντος και έκαναν το τέλειο αυτοκίνητο που είχαν ήδη, ένα τέλειο ΚΑΙ ομορφο πια όχημα. Αντίθετα, οι σχεδιαστες της Subaru (που επίσης δεν διακρίνονταν για την σχεδιαστικη τους πρωτοπορία) δεν καταλαβαίνουν τίποτα (μήπως υπάρχει κανένας "βαλτός" ανάμεσα τους ?) και "κατόρθωσαν" να μετατρέψουν ένα sedan-σύμβολο σε ένα κακάσχημο hatchback.

Kαι μην νομισει κανείς οτι εχω καμμια προκατάληψη με τη Subaru. To αυτοκίνητο μου είναι ένα Impreza WRX 2003, για το οποίο μονο υπερθετικά σχόλια έχω να πώ, αλλά το επόμενο θα είναι σίγουρα το νέο EVO X (ή έστω το EVO Ralliart, αν το Χ ειναι πολυ ακριβό).

Aντίο Subaru, τα χαιρετίσματα μου στην σχεδιαστική ομάδα...

Καλημέρα Mitsubishi...

Aντίο Subaru, τα χαιρετίσματα μου στην σχεδιαστική ομάδα...

Καλημέρα Mitsubishi...

καλως μας ηρθες:whistle::D:p

Red_Dawn μαλλον ξεχασες να πεις οτι αυτο ειναι καθαρα δικη σου αποψη...

Το νεο Impreza STi ειναι το ομορφοτερο hatchback...Μπορει και να μην ειναι το ομορφοτερο Impreza αλλα ειναι εξισου ωραιο και οδυγικα καλητερο...

Και στο κατω-κατω ποιος εισαι εσυ που θα μιλησεις για τους σχεδιαστες της Subaru???

Οταν θα επανελθει στις νικες στο WRC και θα πρωτοπορει και σε αλλα πρωταθληματα θα καταλαβεις για ποιους λογους κατασκευαστηκε με διαφορετικο μεταξονιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Red_Dawn μαλλον ξεχασες να πεις οτι αυτο ειναι καθαρα δικη σου αποψη...

Το νεο Impreza STi ειναι το ομορφοτερο hatchback...Μπορει και να μην ειναι το ομορφοτερο Impreza αλλα ειναι εξισου ωραιο και οδυγικα καλητερο...

Και στο κατω-κατω ποιος εισαι εσυ που θα μιλησεις για τους σχεδιαστες της Subaru???

Οταν θα επανελθει στις νικες στο WRC και θα πρωτοπορει και σε αλλα πρωταθληματα θα καταλαβεις για ποιους λογους κατασκευαστηκε με διαφορετικο μεταξονιο.

Φυσικα και ειναι δικη του αποψη αλλα γενικα εχουν υπαρξει πολλα παραπονα προς την subaru για αυτο το αυτοκινητο και την ξαφνικη αλλαγη σε hatchback.Σαφως και θα παει καλυτερα στο WRC λογω του μεγεθους του αλλα τον αγοραστη δεν τον ενδιαφερει πως θα παει στους αγωνες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ego apo oti kai simera stin tileorasi tin parousiasi tou subaru sti allaksa gnomi kai pragmatika to amaksi einai poli oreo antitheta me tis kritikes pou yparxoun....to oti allakse se hatchback einai apla mia allagi tin opia prepei na dextoume kai na apolaysoume.....

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

Apla to parapono to diko mou kai pollon allon einai oti eprepe na to onomasoun allios.Kathos sto mialo mou Impreza=sedan me polli dinami kato apo to kapo tou.Kai oxi hatchback me polli dinami kato apo to kapo tou.Isos an to anomazan allios tha m arese perissotero apla as poume oti itan mia ekpliksi(pou den m arese) i allagi tou sxediastikou tipou kratontas omos to onoma Impreza...