gkr41 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 στο παρα 5 προβλεψαμε οτι η Αμαλια ηταν πνευμα και αλλα πολλαααααα... αν εμπαινες στο φορουμ του παρα 5 λογικα θα ξερεις... Τι σχέση έχουν αυτά τώρα με τα cliffhangers; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 ναι, ποια άλλη; οχι αντεξει απλα τα μπερδεψα λιγο... που την ειδες την κυταριτιδα; btw ναι ειναι τζαματη... ποσο χρονων ειναι; Τι σχέση έχουν αυτά τώρα με τα cliffhangers; :confused: τι ειναι αυτο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theama Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 symfono apolyta me tin sandrine. to ergo einai ola ma ola ta lefta. i deutera einai i agapimeni mou mera me ta ergakia tou mega!!!!! exo mia mikri ypopsia isos kai ypervoliki oti o apostolis zei. alla einai noris, poly noris akoma. apo noumera pos paei?? kserei kaneis?? Πραγματικά θα είναι πολύ ουάου αν ζεί ο Αποστόλης!!!!Τρομερή πλοκή!!!!Όσο για τα νούμερα δεν βλέπεις τι γίνεται;Xαμός!!!!Είναι πρώτο και με διαφορά!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 οχι αντεξει απλα τα μπερδεψα λιγο... που την ειδες την κυταριτιδα; btw ναι ειναι τζαματη... ποσο χρονων ειναι; Εδώ http://img91.imageshack.us/img91/6862/snapssz9.jpg Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Επιτέλους, κατι που αξιζει να παρακολουθησουμε φετος.:D Μετα την επιτυχια του παρα 5 εψαχνα κατι αναλογο και ειχα απογοητευτει απο τις αλλες σειρες. Καταπληκτικη η υποθεση, οι ηθοποιοι, οι ερμηνειες, τα παντα. Και ο Ζαν Κλοντ ολα τα λεφτά!!! :lol::w00t: Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 παιδιά η σειρά είναι super. Και πιστεύω ότι θα έχει τρελές εξελίξεις. Οι ηθοποιοί είναι ένας και ένας,και οι ρόλοι ταιριάζουν γάντι. Το μόνο που αξίζει φέτος. Μπράβο σε όλο το team της σειράς. Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Οντως!Και οι χαρακτήρες είναι ενας κ ένας διαλεγμένοι απο οτι φαίνεται,ο κλοντίδης τα σπάει ετσι;Λίγο η Μπέσσυ Μάλφα μου τη σπάει βέβαια,αλλα δεν βαριέσαι,βγάζει αρκετό γέλιο η σειρά. Εγώ την πάω με χίλια την Μπέσσυ Μάλφα... της πάει τέλεια ο ρόλος! ;) Μακάρι να συνεχιστεί για πολλές σεζόν... Μπα...να μην το βαρεθούμε κι αυτό! Τι να κάνουν από ένα σημείο και μετά δηλαδή; στο παρα 5 προβλεψαμε οτι η Αμαλια ηταν πνευμα και αλλα πολλαααααα... αν εμπαινες στο φορουμ του παρα 5 λογικα θα ξερεις... Δεν το προβλέψαμε εμείς...το είπε η Λαμπίρη! :p Συνήθως πέφταμε έξω στις προβλέψεις μας νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 τι ειναι αυτο; :confused: http://en.wikipedia.org/wiki/Cliffhanger :google: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demmie_88 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 entaksei ti na poume gia auti ti seira twra...Eutixws pou arxise, estw kai apo ta mesa tis sezon..! poli kali douleia, efamilo kai tautoxronws teleiws diaforetiko siggrafika apo to 50-50..kai i skinothesia omws kai i mousiki epimeleia...klassiki kokkinopouliki!poli kali seira! a! vre paidia mipws kserete tpt tragoudia pou exoun paiksei mexri twra sti seira? einai paromoia me auta tis 10 entolis, h tou kokkinou kyklou alla den einai ta idia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naf1213 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Τοσο καλη ειναι ? Εγω δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο... χμμμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 symfono apolyta me tin sandrine. to ergo einai ola ma ola ta lefta. i deutera einai i agapimeni mou mera me ta ergakia tou mega!!!!! exo mia mikri ypopsia isos kai ypervoliki oti o apostolis zei. alla einai noris, poly noris akoma. apo noumera pos paei?? kserei kaneis?? 30% χτυπαει!πολυ καλα!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 exo mia mikri ypopsia isos kai ypervoliki oti o apostolis zei. alla einai noris, poly noris akoma. Ακριβώς την ίδια υποψία έχω κι εγώ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. February 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Τοσο καλη ειναι ? Εγω δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο... χμμμ.. Σιγουρα αξιζει τη προσοχη σου!!!Παρολο που το τελευταιο επεισοδιο δεν μου αρεσε ιδιαιτερα σε σχεση με τα πρωτα,εν τουτοις σιγουρα ξεχωριζει των υπολοιπων ελληνικων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Ακριβώς την ίδια υποψία έχω κι εγώ:p α, να με συγχωρείτε αλλά εγώ το πα πρώτη! ορίστε και το πειστήριο: (6η σελίδα) το ενδεχόμενο να μην εχει πεθανει στ αλήθεια ο αδερφος του Μαινα παιζει καθόλου λέτε? γιατί τα μόνα αποδεικτικά στοιχεία για το θανατό του είναι ένα πτώμα που δεν αναγνωρίζεται καθόλου και το δαχτυλίδι - δηλαδή εν τέλει μόνο το δαχτυλίδι θέλω το copyright της πανέξυπνης ιδέας μου:bow::nagger: οχι, γιατί αμα βγει σωστό να χω κ γω κάτι να περηφανεύομαι βρε παιδί μου:lol::lol::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 α, να με συγχωρείτε αλλά εγώ το πα πρώτη! ορίστε και το πειστήριο: (6η σελίδα) θέλω το copyright της πανέξυπνης ιδέας μου:bow::nagger: οχι, γιατί αμα βγει σωστό να χω κ γω κάτι να περηφανεύομαι βρε παιδί μου:lol::lol::shifty: Απόλυτα λογική η σκέψη σου. Και αρκετά Κοκκινοπουλίστικη θα έλεγα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ελπίζω ο Μαμαλάκης στο ρόλο του Μάτσουλα να μην είναι σαν τον Ασλάνη στο ρόλο του εαυτού του... :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Να δειτε που στο τελος ο Σκιαδαρέσης θα ζει και τα κανει ολα αυτα επιτηδες! :p Σε παρακαλώ just_a_comment μη με κλεβεις εγω το είπα πρώτος!(4η σελίδα):p Ελπίζω παντως στο τελος να μας διαψεύσουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Σε παρακαλώ just_a_comment μη με κλεβεις εγω το είπα πρώτος!(4η σελίδα):p Ελπίζω παντως στο τελος να μας διαψεύσουν! :oops:ω! ζητώ ταπεινά συγγνώμη!:bow: όντως η ουσία της υπόθεσης έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι ως τώρα (η επίδραση της "νύχτας" στην προσσωπικότητα του πρωταγωνιστή) δεν θα ταίριαζε πολύ με μια τέτοια ανατροπή, αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις... αν πάντως το πετύχουμε στο τέλος μπορούμε και να το μοιραστούμε το βραβείο βρε αδερφέ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ελπίζω ο Μαμαλάκης στο ρόλο του Μάτσουλα να μην είναι σαν τον Ασλάνη στο ρόλο του εαυτού του... :p :lol: :lol: :lol: καλό!!!! όντως ο Ασλάνης στο ρόλο του εαυτού του ήταν....:X:p Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joan_nicol Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Εξαιρετικό και το χθεσινό! Ο Μάινας μου αρέσει πολύ!!! Μπορεί να μου πει κάποιος ποια παίζει τη μάνα του Μάτσουλα - υποτίθεται ότι είναι κάποια αρκετά γνωστή ηθοποιός, την οποία έχουν μακιγιάρει αρκετά.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Childe Roland to the Dark Tower came... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 teleio kai to xthesino!!!! tos matsoula telika pios ton paizei.... tha me faei i periergia!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
group131 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Κάποιος είχε πει ότι τον παίζει ο Μαμαλάκης...(και το μπαστουνάκι φαίνεται να κολλάει...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Μουά. Ναι τον παίζει ο Μαμαλάκης (link)... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yamakorg Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 μη το ψάχνετε.ο μαμαλάκης κανει το μάτσουλα!το δίαβασα σε περιοδικά.για τη μάνα δε διάβασα τίποτα.θα μάθω...ο μάινας συνεχίζει να κεντάει.η γυναίκα του φοράει περούκα μάλλον αλλα της πάει.τι μούρη ρε είναι ο λαζαρος εκεί που του τάχωνε η τζια.θα παιχτεί φάση με τη τζία και το βασίλη ή είναι ιδέα μου...{γουστάρω}γεια σου ρε κοκκινοπουλε!!!τι ηθοποιοι ειναι αυτοί!ένας κι ένας!!!!!!!!!ειναι η σειρά του χειμώνα!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Ο Κοκκινοπουλος ειναι φοβερος σκηνοθετης..Κοκκινοπουλους και Ρηγας ειναι οι καλυτεροι σκηνοθετες της Ελλαδας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts