Jump to content

Μεγάλο μποϊκοτάζ στην ΔΕΗ 15/12/07 @ 12:00

makis_thess
 Κοινοποίηση

ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ?  

45 members have voted

1. 1. ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ?

• ΝΑΙ ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ !
    • ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ !
    • ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ !
    • ΔΕΝ ΞΕΡΩ - ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 69
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει σκεφτεί κανείς γιατί γίνονται οι αυξήσεις;

Λόγω των αυξήσεων στους μισθούς των καρεκλοκένταυρων της ΔΕΗ :444: ?

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Παντως αν το κανουμε και συγχρονιστουμε με ακριβεια δευτερολεπτου,μετα οταν ανοιξουμε το γενικο του σπιτιου μας δεν θα γινει blak out???

Τελος,αν τα καταφερουμε,το μονο που μενει ειναι να οργανωσουμε τους Κινεζους να πηδηξουν ολοι μαζι να δουμε αν θα αλλαξει τροχια η Γη.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Όποιος θέλει να κάνει μποϊκοτάζ να βγάλει ότι λαμπιόνια/τάρανδους μπλέ/αι βασίληδες με φανέλα κοβάσεβιτς :wacko: και ότι άλλο μπορείς να συναντήσεις στα μπαλκόνια των σπιτιών αυτές τις μέρες!

Όλα τα υπόλοιπα είναι τουλάχιστον μ@λ@κίες... :worry:

Μη μου πεις ότι το έχεις δει αυτό... :lol::lol:

Είμαστε τρελοί εμείς οι γαύροι... :p Τι να κάνουμε, μια φορά στα 10 χρόνια γίνονται αυτά τα πράγματα. :p

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Κανονίστε να προκληθεί καμια αυξομοίωση τάσης και να μου κάψετε τίποτα. Θα φάτε μήνυση όλοι από δω μέσα :p

Αι σιχτιρ με τα τsοgl@ν@κι@ που κυβερνάνε αυτό το τόπο !!!!:mad::mad::mad:

Ναι θα το κάνω και εγώ !!!!:mad::mad::mad:\

Μας έχουν γ@μήσει με τις κωλο αυξήσεις τους !!!!!!:mad::mad:

Όσοι το κάνατε απλά χάσατε τον χρόνο σας :)

Δείτε μια απάντηση που έδωσα σε άλλο forum http://www.hlektronika.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=54099#54099

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

μα το κατεβασμα του γενικου ειναι για το μεσημερι στις 12 δεν ειναι τωρα. αρα δεν το καναμε ακομα κ ουτε χασαμε τον χρονο μας.;)

Εγώ δεν πιστεύω πως θα έχει κάποια ανταπόκριση αυτή η κίνηση. Ακόμη και έχει μεγάλη συμμετοχή όμως...

1. Δεν θα ιδρώσει το αυτάκι κανενός, καθώς στη ΔΕΗ είναι όλοι υπάλληλοι (ειδικά το Σάββατο !!!).

2. Πάλι το ίδιο ρεύμα θα καταναλώνουμε μετά. Το μόνο που θα πετύχουμε είναι ένα τεταρτάκι χωρίς ρεύμα !!!

3. Πιθανότατα θα προκληθούν και κάποια προβλήματα μπλακαουτ, όπου ακόμη και αυτά θα τα επωμιστούν κάποιοι συνάνθρωποί μας που δε φταίνε σε τίποτα (π.χ. κλείσιμο κάποιου στο ασανσέρ)

Προσωπικά δεν θα το κάνω, ειδικά από τη στιγμή που έχω ήδη προγραμματίσει ότι θα είμαι έξω !!! :lol:

Όσοι έχετε τα "κότσια" να κάνετε κίνηση ενάντια στη ΔΕΗ, βάλτε το χέρι στην τσέπη και βάλτε φωτοβολταϊκά. Προσωπικά δεν τα έχω αλλά ούτε μπαίνω στον κόπο των ημι-αντιδράσεων.

Με τέτοιες κινήσεις όμως (φωτοβολταϊκά - μόνιμες δηλαδή), ίσως γίνει κάτι.

Aλλα με ένα τεταρτάκι... δεν το βλέπω.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

...Ναι είδα 15 νοεμβρίου και νόμιζα πέρασε :p

E τότε όσοι θα το κάνουν θα χάσουν τον χρόνο τους

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Μια βλακεία και μισή είναι αυτό, και δεν ξέρω ποιους λογους να πρωτοαναφέρω...

Βλακεια ειναι αυτο που γραφεις, αλλα απο καποιους που το μυαλο ειναι αλλου τι να περιμενει κανεις?

Μαθατε ολα να υποτιματε τους παντες μεσα απο την σιγουρια της οικογενειας.

Συμφωνώ με τον από πάνω!:p

Κάποιος που έχει λίγες γνώσεις ηλεκτροτεχνίας αντιλαμβάνεται οτι είναι εντελώς ανούσιο αυτό που ετοιμάζουν.

Επίσης το ρεύμα αυτή τη στιγμή είναι πολύ φτηνό και ήρθε η περίοδος να αυξηθεί γιατί δεν γίνεται αλλιώς.

Ναι δεν γινετε αλλιως, αφου το λες εσυ ο ειδικος....

εισαι νυχτωμενος βαθεια... διαβασε-ρωτα -μαθε ... και μετα κανε τον εξυπνο.

Πειτε τα ρε παιδια... Με εκραζαν ολοι που τους εκραζα οτι ειναι ζωα και οτι ετσι κι αλλιως θα της κλ@σουν μια μαντρα της ΔΕΗ...

εμεις ειμαστε ζωα?

Απλη ερωτηση λογικης:

Για ποιο λογο μια μειωση της καταναλωσης σε συγκεκριμενη ωρα να τους οδηγησει σε μειωσεις τιμων!? Θα σκεφτουν πολυ απλα οτι θελουν δε θελουν το ρευμα το χρειαζονται δεν μπορουν να κανουν και αλλιως.

Σε μειωσεις τιμων θα οδηγουσε η σκεψη οτι κινδυνευουν απο κατι η αν δεχονταν πιεσεις απο καποιον. Μηπως το κρατος θα πιεσει? ΑΕ πλειοψηφικα δεν ειναι η δεη..

Γιατι αυτη η κινηση θα εχει 2 αποδεκτες... κυβερνηση και ΔΕΗ και θα ειναι κατι σαν γκαλοπ για το ποσοι ειναι αντιθετοι

Και εγώ...απλά το θεωρώ αναποτελεσματικό!

οτι εγραψα και απο πανω

Ούτε εγώ θα το κάνω. Το θεωρώ αναποτελεσματικό, ουτοπικό, κατά συνέπεια και βλακώδες.
:X

Έχει σκεφτεί κανείς γιατί γίνονται οι αυξήσεις;

για να παρει 100000 το χρονο παραπανω ο Αθανασοπουλος (+το μπονους) και 10% αυξηση οι διευθυνταδες

Tόσα χρόνια ρε παιδιά το ρεύμα ήταν τσάμπα. Καύση του έτοιμου λιγνίτη. Τώρα που τελείωνει ο λιγνίτης τι γίνεται;

τι τελειωνει?:lol::lol:

Tόσα χρόνια ρε παιδιά το ρεύμα ήταν τσάμπα. Καύση του έτοιμου λιγνίτη. Τώρα που τελείωνει ο λιγνίτης τι γίνεται;

Όντως :lol: :lol: :lol:

Έεεεεεεεεχουμε ακόμααααααααα :D

Μη μου πεις ότι το έχεις δει αυτό... :lol::lol:

Είμαστε τρελοί εμείς οι γαύροι... :p Τι να κάνουμε, μια φορά στα 10 χρόνια γίνονται αυτά τα πράγματα. :p

Και όμως το είδα φίλε εδώ Αθήνα σε ένα μπαλκόνι! Έχετε τρελαθεί! :lol:

ο μονος λογος που θα το κλεισω ειναι γιατι μετα το πιθανοτερο ειναι να εχουμε αυξομειωσεις στην τααη,οποτε ας το κλεισω για κανα μισαωρο μεχρι να σταθεροποιηθει μην καψουμε και τιποτα.Παντως σαν κινηση νομιζω οτι δεν εχει νοημα να κλεισουμε ολοι τους γενικους για ενα 15λεπτο ;)

Βλακεια ειναι αυτο που γραφεις, αλλα απο καποιους που το μυαλο ειναι αλλου τι να περιμενει κανεις?

Μαθατε ολα να υποτιματε τους παντες μεσα απο την σιγουρια της οικογενειας.

Ναι δεν γινετε αλλιως, αφου το λες εσυ ο ειδικος....

εισαι νυχτωμενος βαθεια... διαβασε-ρωτα -μαθε ... και μετα κανε τον εξυπνο.

εμεις ειμαστε ζωα?

Γιατι αυτη η κινηση θα εχει 2 αποδεκτες... κυβερνηση και ΔΕΗ και θα ειναι κατι σαν γκαλοπ για το ποσοι ειναι αντιθετοι

οτι εγραψα και απο πανω

:X

για να παρει 100000 το χρονο παραπανω ο Αθανασοπουλος (+το μπονους) και 10% αυξηση οι διευθυνταδες

τι τελειωνει?:lol::lol:

Μας την είπες όλους, μπράβο.:p

Στις 12:30 σήμερα θα καταλάβουμε την βλακεία των Bloggers και την δική σου.

Ό λιγνίτης τελειώνει και το πετρέλειο τελειώνει και όλα τελειώνουν. Η ΔΕΗ και όλοι ασχολούνται με την ενέργεια πρέπει να επενδύσουν αλλού και αυτά θα τα πληρώσουν οι καταναλωτές.

Επίσης η καύση του λιγνίτη δημιουργεί προβλήματα και όσο πιο γρήγορα αντικατασταθεί, τόσο το καλύτερο.

Οι αποδέκτες της κίνησης σας θα γελάνε με την άγνοιά σας.

Είχα γράψει μια απάντηση, αλλά για άγνωστο λόγο δεν εμφανίστηκε. Επαναλαμβάνω συνοπτικά.

Προσωπικά έχω ψηφίσει όχι. Δεν βλέπω το νόημα.

Εάν με πείσει όμως κάποιος με σοβαρά επιχειρήματα ίσως το δω και θετικά, ασχέτως αν το κανω ή όχι.

Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ, είναι να καθοδηγούμαι από τον κάθε πολιτικό καιροσκόπο του ΠΑΜΕ (και του κάθε ΠΑΜΕ) που ξυπνά ένα πρωί και θέλει να κάνει (άλλη μία) επανάσταση. Αμφιβάλλω αν αυτός ο ίδιος θα κατεβάσει τον διακόπτη στο σπίτι του.

Επίσης, αρχίζω και ενοχλούμαι πλέον από τον κάθε τυχάρπαστο blogger που επειδή έχει μια σελίδα στο ίντερνετ (και ποιος δεν έχει άραγε...) την έχει δει καθοδηγητής ψυχών ως ένας σύγχρονος Μάο Τσε Τουνγκ.

Από πότε οι περιβόητοι bloggers έγιναν συνδικάτο κι αποφασίζουν για τους άλλους;

Για να συνέλθουμε λίγο...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

alfa καταρχήν δε με ξέρεις οπότε θα σε παρακαλούσα να αποφύγεις τις προσωπικές επιθέσεις και υποθέσεις...

Με την κίνηση αυτήν καταρχήν δεν ξέρετε τι θέλετε να καταφέρετε:

Να κάψετε το κύκλωμα της ΔΕΗ :lol: ?

Να μην της κάνετε κατανάλωση για 15'? (θα στεναχωρηθεί πολύ)

Ίσα-ίσα τη ΔΕΗ την συμφέρει να μειωθεί η κατανάλωση στο ρεύμα. (->λιγότερες επενδύσεις, δεν χρειάζεται να τα σκάει στους Βούλγαρους κλπ)

Επίσης πέρα απ'τα σπίτια ποιος άλλος νομίζεις θα συμμετάσχει; Τα εργοστάσια? Οι έμποροι? Εδώ ακόμη και στις καφετερίες υπάρχουν μηχανήματα που αν κλείσουν, μετά θα καταναλώσουν άλλο τόσο ρεύμα για να επανέλθουν σε λειτουργίκή κατάσταση.

Αν θελετε να παίζετε με τον διακόπτη δε σας εμποδίζει κανείς, αλλά όχι και να νομίζετε ότι κάνετε επανάσταση...

Όσοι έχετε τα "κότσια" να κάνετε κίνηση ενάντια στη ΔΕΗ, βάλτε το χέρι στην τσέπη και βάλτε φωτοβολταϊκά. Προσωπικά δεν τα έχω αλλά ούτε μπαίνω στον κόπο των ημι-αντιδράσεων.

Με τέτοιες κινήσεις όμως (φωτοβολταϊκά - μόνιμες δηλαδή), ίσως γίνει κάτι.

Aλλα με ένα τεταρτάκι... δεν το βλέπω.

Ό,τι πιο σωστό ακούστηκε.

Επίσης περιορίστε πρώτα τις ενεργοβόρες συσκευές, και την άχρηστη κατανάλωση και μέτα κάνετε και επαναστάσεις.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Nα συμπληρώσω οτι με τα φωτοβολταϊκά μπορείς να δίνεις όση ενέργεια δε χρειάζεσαι στη ΔΕΗ και να πληρώνεσαι για αυτό. Δεν ξέρω αν συμβαίνει στην Ελλάδα αυτό, αλλά είναι εφικτό.

Όντως :lol: :lol: :lol:

Έεεεεεεεεχουμε ακόμααααααααα :D

Ο θείος μου δουλεύει μέσα ορυχεία της ΔΕΗ στη πτολεμαίδα

Μου λέει ότι έχουν αποθέματα για άλλα 60 χρόνια μετά δεν ξέρουν αύτε αυτοί !!!

Μας την είπες όλους, μπράβο.:p

Στις 12:30 σήμερα θα καταλάβουμε την βλακεία των Bloggers και την δική σου.

Ό λιγνίτης τελειώνει και το πετρέλειο τελειώνει και όλα τελειώνουν. Η ΔΕΗ και όλοι ασχολούνται με την ενέργεια πρέπει να επενδύσουν αλλού και αυτά θα τα πληρώσουν οι καταναλωτές.

Επίσης η καύση του λιγνίτη δημιουργεί προβλήματα και όσο πιο γρήγορα αντικατασταθεί, τόσο το καλύτερο.

Οι αποδέκτες της κίνησης σας θα γελάνε με την άγνοιά σας.

Το θεμα δεν ειναι αν σας την ειπα:!: αλλα απανταω με τον τροπο που γραφετε εσεις...

Οσο για το αν και ποτε τελειωνει ο λιγνιτης ασε γιατι πολλα παιζωνται.

Τωρα ομως θα μου πεις που πηγαν ολα τα τεραστια ΚΕΡΔΗ τοσων χρονων της ΔΕΗ?

Πως ξαφνικα μια τετοια εταιρεια αρχισε να μπαινει μεσα? και τι ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ εκανε για να αντιμετωπισει τις αναγκες του σημερα και ειδικα του ΑΥΡΙΟ?

Αλλα ξεχασα ολοι αυτοι που "δοιηκουν" δεν νοιαζοντε για το αυριο της ΔΕΗ αλλα για το δικο τους.

Δεν καταλαβαινετε οτι ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ μια εταιρεια που μπαινει μεσα να δινει τετοιες αυξησεις σε υψηλοβαθμα στελεχη και να αυξανει τις τιμες πανω απο τον πληθωρισμο για να "ανταπεξελθει"?

Οπως ξαναεγραψα (αλλα κανεις απο του διαφωνουντες δεν το πηρε υπ'οψιν του) δεν ειναι το αν στεναχωρεθει η ΔΕΗ η αν πετυχουμε η οχι (κατι αμεσω οπως λετε) αλλα να δειξουμε ποσοι ειμαστε που διαφωνουμε με τις μονοπλευρες αυξησεις απο μια εταιρεια που ειναι μονοπωλειο.

Αν θελουν να μη φωναζουμε ας σταματησουν να μας προκαλουν.

Δεν γινετε ο Αθανασοπουλος να ανεβαζει τον μισθο του(ε... 30% ΜΟΝΟ) και να ζηταει αυξηση οταν εμεις παιρνουμε τα τρια (% εννοω)

Ο θείος μου δουλεύει μέσα ορυχεία της ΔΕΗ στη πτολεμαίδα

Μου λέει ότι έχουν αποθέματα για άλλα 60 χρόνια μετά δεν ξέρουν αύτε αυτοί !!!

Κι εμένα σχεδόν όλοι μου οι συγγενείς εκεί δουλεύουν αλλα για πες μου, γιατί έχεις την εντύπωση ότι μετά απο 60 χρόνια η ενέργεια μας θα εξαρτάται απο τον λιγνήτη???

Αντε, ένα τεταρτάκι έμεινε ακόμα για να κάνετε το γαργάλιμα στη δεή http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/lol.gif

''μαζι'' και εγω , και ο βασικος λόγος που το κάνω είναι οτι ,αν το κάνουν πολυ ,μπορεί αυτοί εκεί ψηλά να ''νοιώσουν'' οτι υπάρχουμε .:)

4 λεπτα ακομα

Το θεμα δεν ειναι αν σας την ειπα:!: αλλα απανταω με τον τροπο που γραφετε εσεις...

Οσο για το αν και ποτε τελειωνει ο λιγνιτης ασε γιατι πολλα παιζωνται.

Τωρα ομως θα μου πεις που πηγαν ολα τα τεραστια ΚΕΡΔΗ τοσων χρονων της ΔΕΗ?

Πως ξαφνικα μια τετοια εταιρεια αρχισε να μπαινει μεσα? και τι ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ εκανε για να αντιμετωπισει τις αναγκες του σημερα και ειδικα του ΑΥΡΙΟ?

Αλλα ξεχασα ολοι αυτοι που "δοιηκουν" δεν νοιαζοντε για το αυριο της ΔΕΗ αλλα για το δικο τους.

Δεν καταλαβαινετε οτι ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ μια εταιρεια που μπαινει μεσα να δινει τετοιες αυξησεις σε υψηλοβαθμα στελεχη και να αυξανει τις τιμες πανω απο τον πληθωρισμο για να "ανταπεξελθει"?

Οπως ξαναεγραψα (αλλα κανεις απο του διαφωνουντες δεν το πηρε υπ'οψιν του) δεν ειναι το αν στεναχωρεθει η ΔΕΗ η αν πετυχουμε η οχι (κατι αμεσω οπως λετε) αλλα να δειξουμε ποσοι ειμαστε που διαφωνουμε με τις μονοπλευρες αυξησεις απο μια εταιρεια που ειναι μονοπωλειο.

Αν θελουν να μη φωναζουμε ας σταματησουν να μας προκαλουν.

Δεν γινετε ο Αθανασοπουλος να ανεβαζει τον μισθο του(ε... 30% ΜΟΝΟ) και να ζηταει αυξηση οταν εμεις παιρνουμε τα τρια (% εννοω)

Σε σχέση με την εμπειρία σου, την πορεία σου και την παραγωγικότητά σου νομίζα τα 3 (%) που σου αντιστοιχούν είναι μια χαρά. Ο Αθανασόπουλος με μια σύντομη έρευνα που είχα κάνει είναι πολύ πετυχημένος, έχει περάσει από τον ιδιωτικό τομέα και αυτό σημαίνει πολλά και κυρίως αναβάθμιση των ΔΕΚΟ.

Και για τα κέρδη (;) τόσων χρόνων δεν ήταν επικεφαλής αυτός.