kage Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 μηπως βαζουν φυτικο λιπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Επίσης παίζει ρόλο αν τα φτιάχνεις σε γκάζι ή σε ηλεκτρικό μάτι.. Έχεις ρωτήσει να σου πουν τι βάζουν;;;; επίσης και μπαρμπεκιου μπορείς να βάλεις .. nai alla den lene:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Βασικά είναι απλό. Βάζεις μπόλικο βούτυρο σε ένα μικρό κατσαρολάκι, ανάβεις το μάτι στο 9, μόλις δεις ότι το βούτυρο αρχίζει να παίρνει μπρος :p, ρίχνεις το καλαμπόκι. Μετά αρχίζουν να πετάγονται από δω κι από κει και voila! Έτοιμο το ποπ κορν a la Village :p ti boutiro bazeis; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 ti boutiro bazeis; Πραγματικά ό,τι βούτυρο να'ναι! Αλλά όταν σου λέω μεγάλη ποσότητα, εννοώ μεγάλη ποσότητα... Γι'αυτό και το δικό τους έχει αυτό το έντονο κίτρινο χρώμα και λεκιάζουν τόσο γρήγορα σε άσπρα ρούχα :whistle: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Νομιζω βαζουν και αυγο στα ποπ κορν των village. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Μόνο εμένα είναι που δε μ'αρέσει αυτό το... πράγμα? Το χειρότερο είναι ότι και μόνο 1-2 άτομα να έχουν πάρει (που συνήθως είναι πολύ περισσότερα βέβαια) βρωμοκοπάει όλη η αίθουσα. :X Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 avgo e;isos ayti einai i lisi tou mistiriou:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 avgo e;isos ayti einai i lisi tou mistiriou:happy: Δεν νομίζω να έχει αυγό... αφού ψήνεται το καλαμπόκι θα γινόταν ομελέτα :rolleyes: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 όταν ήμουν φοιτήτρια δούλεψα 2 καλοκαίρια part-time στα village στου ρέντη το μίγμα popcorn είναι ειδική παραγγελία 'ερχεται σε συγκεκριμένη συσκευασία από αποκλειστικό προμηθευτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 όταν ήμουν φοιτήτρια δούλεψα 2 καλοκαίρια part-time στα village στου ρέντη το μίγμα popcorn είναι ειδική παραγγελία 'ερχεται σε συγκεκριμένη συσκευασία από αποκλειστικό προμηθευτή ποιος ειναι αυτος; μηπως και βρουμε ακρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katbas Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 δεν ξερω τι βαζουν μεσα και ειναι νοστιμα αλλα υποπτευομαι οτι θα ειναι ανθυγειινο.Παραθετω εναν τροπο εκτελεσης οποιος δοκιμασει μου λεει πως του φανηκε! Σε γυαλινο μπωλ με καπακι ή σε οποιαδηποτε υλικο δεν καταστρεφεται στα μικροκυματα σε υψηλες θερμοκρασιες και πολυωρη χρηση,βαλτε αρκετο βουτυρο πχβιταμ (οχι νεα φυτινη),και αλατι,για κιτρινο χρωμα προαιρετικα βαλτε ελαχιστο ελαχιστο κροκο σε σκονη (μπαχαρικο !οχι αυγου:p )βαλτε το μπωλ στα μικροκυματα στην υψηλοτερη θερμοκρασια και αφηστε τα μεχρι να γινουν ολα. ΠΡΟΣΟΧΗ καιει το μπωλ μετα! καλη ορεξη! μακραν καλυτερα απο τον κλασσικο τροπο με το κατσαρολακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_AM_NUMBER_2 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 δεν ξερω τι βαζουν μεσα και ειναι νοστιμα αλλα υποπτευομαι οτι θα ειναι ανθυγειινο.Παραθετω εναν τροπο εκτελεσης οποιος δοκιμασει μου λεει πως του φανηκε! Σε γυαλινο μπωλ με καπακι ή σε οποιαδηποτε υλικο δεν καταστρεφεται στα μικροκυματα σε υψηλες θερμοκρασιες και πολυωρη χρηση,βαλτε αρκετο βουτυρο πχβιταμ (οχι νεα φυτινη),και αλατι,για κιτρινο χρωμα προαιρετικα βαλτε ελαχιστο ελαχιστο κροκο σε σκονη (μπαχαρικο !οχι αυγου:p )βαλτε το μπωλ στα μικροκυματα στην υψηλοτερη θερμοκρασια και αφηστε τα μεχρι να γινουν ολα. ΠΡΟΣΟΧΗ καιει το μπωλ μετα! καλη ορεξη! μακραν καλυτερα απο τον κλασσικο τροπο με το κατσαρολακι. Αυτός ο κρόκος ειναι φοβερός. Τον χρησιμοποιώ και γω σε αρκετά φαγητα και δίνει πικάντικη γεύση και κίτρινο χρώμα,και με ρύζι πάει πολύ.ειναι και αρκετά ακριβός,1g έχει κάπου στα 5 με 7 ευρώ θα το δοκιμάσω και με ποπ κορν, επίσης εμένα μου αρέσει πολύ στο ποπ κορν να βάζω και barbecue (μπαχαρικό) γίνονται τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Στα σουπερμαρκετ υπαρχουν ετοιμα πακετα που τα βαζεις στα μικροκυματα και σε 5 λεπτα ειναι ετοιμα.Κλασσικο με αλατι ,με βουτυρο(εχει κιτρινο χρωμα) και με ζαχαρη νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 μηπως βαζουν φυτικο λιπος? Έπεσες διάνα!!!! Μακάρι να βάζανε βούτηρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Επειδή έχω αρκετό καιρό να πάω Village, πόσο είναι τώρα το εισιτήριο; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Επειδή έχω αρκετό καιρό να πάω Village, πόσο είναι τώρα το εισιτήριο; Τετάρτες πάντως έχει 8. Να ναι καλά το Cosmote 2on1 που πάνε 2 άτομα με 1 εισητήριο. Μόνο έτσι πάω Cinema πλέον. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Επειδή έχω αρκετό καιρό να πάω Village, πόσο είναι τώρα το εισιτήριο; εννέα ευρώ πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 εννέα ευρώ πλέον Γενική είσοδος; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Γενική είσοδος; στο dark knight πλήρωσα 9 €, το χείμωνα απο δευτέρα μέχρι τεάρτη ήταν 7 νομίζω επίσης αν θυμάμαι καλά τα village δεν έχουν ούτε παιδικό ούτε φοιτητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 στο dark knight πλήρωσα 9 €, το χείμωνα απο δευτέρα μέχρι τεάρτη ήταν 7 νομίζω επίσης αν θυμάμαι καλά τα village δεν έχουν ούτε παιδικό ούτε φοιτητικό Μήπως ήταν στη V-Max; Θυμόμουν 8 ευρώ είσοδο, 9 στη V-Max, 10 στις Europa και 20 στις Gold Class. Έχω λάθος; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 στου Ρέντη έδωσα 9 € ημέρα Σάββατο για τα gold class ισχυει το 20 € ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 στου Ρέντη έδωσα 9 € ημέρα Σάββατο για τα gold class ισχυει το 20 € ακόμη Μπορεί να είναι για τα Σ/Κ. Δεν ήταν V-Max έτσι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Μπορεί να είναι για τα Σ/Κ. Δεν ήταν V-Max έτσι; αυτό δεν το τσέκαρα οπότε δεν επιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 κ γω στερ...α και μια πληροφόρηση. το Gold Class 27 € χωρις καμια παροχή...καλο ε? μόνο την ξάπλα πηγα να δω το βατμαν εκει επειδη ηταν κ μεγαλη ταινια, ηθελα να δω κ πως ειναι, αλλα δεν τ αξιζει...ουτε καφε δε σε κερνανε..αν ηταν 15 ναι θα ξαναπηγαινα γιατι παω σινεμα σπανια πια αλλα οχι αυτό ειναι κοροιδια. Δεν διαφωνω στις υπηρεσίες πολυτελειας αλλα να λαμβανεις κατι αναλοφο τελοσπαντων ας προσεχα Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Τώρα τα Village κάθε Δευτέρα, αγοράζοντας δύο εισιτήρια με την κάρτα σας Postcredit ή Mastercard, παίρνετε το ένα δώρο. Εγώ δυστυχώς έχω την Alpha 1-2-3 Electron. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts