xristinoula Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Οτι ειναι μια φιλοσοφια που προβαλει την καταθλιψη που προσβαλει σημερα ως κι τα παιδια το σκεφτηκε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Οτι ειναι μια φιλοσοφια που προβαλει την καταθλιψη που προσβαλει σημερα ως κι τα παιδια το σκεφτηκε κανεις? βασικά κυρίως παιδιά προσβάλει και το 99% των περιπτώσεων είναι απλά για μόδα!!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Τελίκα ανεξάρτητα με το τι ορίζει σαν emo style ο καθένας, με ποιό δικαίωμα γιαουρτώνεις ή πετάς αυγά σε κάποιον; Πάντως, οι wannabe, που από τη μια μέρα στην άλλη νομίζουν οτι η ζωή τους είναι χάλια και στο τέλος το πιστεύουν και οι ίδιο,ι εντάσσονται σε χωριστή κατηγορία η οποία αξίζει όσο κράξιμο τρώει κατά τη γνώμη μου. Αυτόι ενοχλούν με τη συμπεριφορά τους. Οι άλλοι απλά μαυρίζουν τα σκαλάκια :p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 βασικά κυρίως παιδιά προσβάλει και το 99% των περιπτώσεων είναι απλά για μόδα!!!!;):) Διεξήγαγες επιστημονική έρευνα ή παραθέτεις τα αποτελέσματα κάποιας :); Αν είναι το τελευταίο, μπορείς να μας δώσεις βιβλιογραφία; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Διεξήγαγες επιστημονική έρευνα ή παραθέτεις τα αποτελέσματα κάποιας :); Αν είναι το τελευταίο, μπορείς να μας δώσεις βιβλιογραφία; πήγαινε στα the mall η πρώτη βιβλιογραφία!!!!:lol: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Τελικα δεν ξερω τι ειναι ποιο χτυπητο... η "προσπαθεια" των emo ή οσων ντυνονται ετσι να διαφερουν ή το να διατυμπανισει καποιος οτι δεν ειναι σαν αυτους και τι χαλια ντυσιμο κανουν κτλ κτλ. Μαλλον πιο πολυ "κοπτονται" οι δευτεροι. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Μάριε, η εμφάνιση είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Δεν μπορείς να κράζεις τον άλλο γι αυτήν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Ακριβως το ιδιο λεμε sirch...εαν δεις και πριν τι εχω γραψει αυτο υποστηριζω. Ισως μπερδεψε ετσι οπως το εγραψα στο τελευταιο μου ποστ. Απλως διακρινω οτι πιο πολυ καιγεται καποιος να πει οτι ΔΕΝ ειναι emo παρα καιγονται οι ιδιοι οι emo (οι μαλλον οσοι ντυνονται ετσι!) να διαφοροποιηθουν στυλιστικα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση. (Offtopic: Πιστεύεις και ότι γενικότερα η διαφοροποίηση είναι κάτι κακό και poserικο Όχι δεν είναι κακή η διαφοροποίηση. Συνήθως είναι ποζερικη κατά τη γνώμη μου, αλλά και πάλι δεν το βρίσκω κακό. Όπως τη βρίσκει κανείς (εγώ δεν τη βρίσκω πάντως :p) με το να postάρεις σε αυτό το θέμα ήδη ασχολήσε με τη συγγεκρημένη ομάδα!!! 1. Δεν είπα πως μισώ τη συγκεκριμένη ομάδα, ώστε να μην έχω το "δικαίωμα" να ασχολούμαι μαζί της. Μου είναι αδιάφορη... 2. Δεν ασχολούμαι με τη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά με αυτούς που την κράζουν. 3. Άλλο κάνω κουβέντα και λέω τη γνώμη μου και άλλο κράζω όπου σταθώ κι όπου βρεθώ. 4. Βαρέθηκα την ανούσια συζήτηση που δε βγάζει πουθενά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 4. Βαρέθηκα την ανούσια συζήτηση που δε βγάζει πουθενά. Άργησες... :rolleyes: Η συζήτηση έπαψε να έχει κάποιο νόημα αρκετές σελίδες πριν (αν υποθέσουμε ότι είχε κάποια στιγμή νόημα) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Που 'σαι ρε Βασίλη? Εδώ εδώ..δυστυχώς.. :confused: Ontws..3efugame apo to 8ema alla to dn pairnei allh suzhthsh...vare8hka na milaw sunexws gi'auto apo tis 11 to prwi..:( Dn diavasa kati peri ousiwdwn sxoliwn....mono gia greeklish elege kati..tespa...ante 8a grafw me ελληνικα...μην βρω και τον μπελα μου..:ρ παντως εχω πολλα να μαθω ακομη για το φορουμ....ολο απαγορευτικα ειναι γμτ..:angry: Έχεις όντως πολλά να μάθεις.Χοντρικά να σου πω ότι μπορεί η περιοχή που βρίσκεσαι τώρα να ονομάζεται Chat & Fun επ'ουδενί όμως δεν μπορείς να κάνεις chat και να γράφεις για να περνά η ώρα σου επειδή είχες ένα ατύχημα και δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις στο σπίτι.Θα μπορούσες κάλλιστα να μπεις σε ένα chat room και να μιλάς εκεί με τις ώρες.Εδώ όμως γράφουμε και συζητάμε για πράγματα ουσιώδη (προσπαθούμε τουλάχιστον..). Αν έχεις κάποια απορία μπορείς να στείλεις προσωπικό μύνημα σε κάποιον από τους διαχειριστές του φόρουμ για να σε βοηθήσουν περαιτέρω. Υ.Γ.Για όλους τους υπόλοιπους που πρόλαβαν και έγραψαν 178 άσχετα posts τι να πω;Αν έχετε τόσο μεγάλη ανάγκη από ένα πατατοthread (γιατί αυτό δείχνετε) ζητήστε το ρε παιδιά.Ειλικρινά δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Απ'όσα διαβάζω εδώ διακρίνω μια ειρωνία κι έναv υφέρποντα -έως και απροκάλυπτο- ρατσισμό απέναντι στους emo ή σε όσους θέλουν να αποκαλούνται έτσι. Για αρκετό καιρό έβλεπα σε λεωφορείο, πρωινές ώρες κάτι τύπους που φορούσαν μαύρα, με έντονο μακιγιάζ, το μισό κεφάλι ξυρισμένο, με σκουλαρίκια και αλυσίδες σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Αυτό που παρατηρούσα όχι μόνο δε μου άρεσε αλλά μπορώ να πω προκαλούσε και φόβο. Δεν έμαθα αν είναι ηθοποιοί που γύριζαν από τη δουλειά τους και ο ρόλος τους απαιτούσε να έχουν αυτή την εμφάνιση, αν είναι σατανιστές ή ο,τιδήποτε άλλο. Άσχετο θα μου πείτε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα ήταν τραγικό λάθος να τους κατακρίνω, να τους ειρωνευτώ, να τους κράξω ή να τους απορρίψω, πριν τους γνωρίσω για να μάθω τι πρεσβεύουν, τι πιστεύουν πραγματικά, και κυρίως πριν μάθω αν εμπλέκονται σε αξιόποινες πράξεις. Τώρα θα πείτε ότι οι emo δεν ξέρουν κι οι ίδιοι ακόμα σε τι πιστεύουν και θέλουν να προκαλέσουν με την εμφάνισή τους. Άλλοι θα τους κατηγορήσουν ότι αυτοπεριθωριοποιούνται βάζοντας αυτή την "ταμπέλα" στον εαυτό τους και δείχνοντας ότι είναι κάτι διαφορετικό. Ακόμα κι έτσι πού είναι το κακό δηλαδή; Κάποιοι εκδηλώνουν την αντίθεσή τους στο χάλι και τη συμβατικότητα της κοινωνίας υιοθετώντας την αντίθετη από τους emo στάση με φανταχτερά και αστεία ντυσίματα και χαζοχαρούμενα τραγούδια. Γιατί να θίγονται όσοι δεν κάνουν τίποτα απ'αυτά; Αυτοί στους οποίους δεν αρέσουν έχουν κάθε δικαίωμα να μην τους αρέσουν, αλλά έχουν και μια στοιχειώδη υποχρέωση, αυτή που έχουν απέναντι σε κάθε έμψυχο ον: το σεβασμό. Em0ti0nB1ch είναι προς τιμήν σου που κρατάς κάποιo επίπεδο και σοβαρότητα απέναντι σε κακεντρεχή σχόλια (εκτός αν πρόκειται για χιούμορ το οποίο δεχόμαστε). Έτσι δείχνεις την ανωτερότητά σου. Θα τολμήσω να πω ότι μου αρέσουν οι φράντζες, μέχρι ενός σημείου βέβαια. Έχοντας περάσει φάσεις μελαγχολίας καταλαβαίνω ότι αυτή η ζωή δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια να χαιρόμαστε με την καρδιά μας. Όταν βρίσκεις κάτι που σε χαροποιεί και σε κάνει να χαμογελάς μη νιώθεις ενοχές γι'αυτό. Συνέχισε να ντύνεσαι και να εκφράζεσαι όπως εσύ θες. Την αξία σου θα την βρεις μέσα σου. Μην περιμένεις να σου δώσουν οι άλλοι αξία, όσοι δεν μπορούν να δουν την αξία ούτε των άλλων ούτε του εαυτού τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 δεν διαβασα οτι ειπατε αλλα οσον αφορα τους εμο εγω προσωπικα δεν τους συμπαθω γιατι τους βλεπω σαν trendy gothαδες. το κακο ειναι πως εχουν ενα κολλημα να αποκαλουν trendy τους αλλους χωρις να βλεπουν πως οι ιδιοι ειναι ο ορισμος του trend. Πιστευω πως πολλοι εμο θα προτιμουσαν να ειναι gothαδες αν ηξεραν τι ειναι (και αν ηταν trendy :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 :lol: Μου αρέσει που μιλάτε για «διαφοροποίηση», ενώ βλέπω τα evo fashion victims κατά χιλιάδες στο δρόμο... :rotfl: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 :blink::blink: Θα ορκιζόμουν πως "το" lead του συγκροτήματος είναι γυναίκα :Xκαι πολλοί άλλοι!!!!:lol:αυτό είναι που λέμε γίνονται τσίρκο!!! To χαρακωμα ειναι ενδειξη ψυχολικου προβληματος.Δεν ειναι κατι αστειο.Ειχα διαβασει καπου οτι ατομα που εχουν βασανιστει η κακοποιηθει χαρακωνονται..Ετσι βγαζουν τον ψυχικο τους πονο..ΠΡΑΓΜΑΤΙ!!!άτομα όμως που πέρνουν λεφτά από το μπαμπά και τη μαμά,που τρώ νε όλη τους τη μέρα στα mall στο σύνταγμα,μπροστά από ένα chatroom postάροντας φωτογραφίες τους,δε νομίζω να έχουν υποστεί και την κακομεταχείρηση!!!τέλος μιλάμε για παιδιά μεταξύ 13-24 ετών σπάνια να βρεις τόσο μεγάλους βέβαια!!!πόσο ποια????:confused: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 δε ξερω τι ειναι ΕΜΟ, ξερω ομως οτι θα κανω ΕΜΟΤΟ με αυτα που διαβαζω πια εδω μεσα... :p Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Τελικά τι είναι Emo ???:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOS_89 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Emo τελικα μου φαινεται πως ειναι μια ευκαιρια για να ανηκεις σε μια ομαδα στο σχολειο και να μην εισαι στην απ εξω.Μου θυμιζει τις παλιοτερες εποχες που καποιοι ακουγαν μεταλ απλα για να μπουνε σε μια παρεα.Στο πανεπιστημιο δεν εχω δει κανενα μεταλα(με μπλουζες κ μαλιουρα) ουτε καποιον emo.Πιστευω πως ειναι ενα παροδικο φαινομενο που σιγα σιγα θα αρχισει να ξεφουσκωνει εξαιτιας της συνεχομενης ενασχολησης των ανθρωπων με αυτο. Γενικοτερα παντως τα κοριτσια εμο δεν ειναι κ ασχημα..Περιεχουν τον καλο συνδιασμο της γκοθους και της τρεντυ.Κ στα αγορια στα λογικα πλαισια φρατζα καλη ειναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Παρόλο που ο Βασίλης έσβησε 180 ποστς (όλο το ζουμί βρε Βασίλη , ζούσαμε μεγάλες στιγμές :p :lol: ) διαβάζοντας από την αρχή αυτά που έμειναν ξεχωρίζω 2-3 ποστς που θέτουν πραγματικά ερωτήματα όπως : Και ποιος καθορίζει τι είναι ακραίο; :confused: Δηλαδη τι ειναι χειροτερο...να εισαι σε εναν χωρο με 10 ατομα και ο καθενας να ντυνεται οπως αισθανεται ή οπψς τον αντιπροσωπευει ή να εισαι με 10 αλλους οπου θα ειναι ολοι ντυμενοι το ιδιο? Το δευτερο λεγεται γαμος. Και οσο για το αν ειναι ακραιο ή οχι το ντυσιμο και το στυλ τους...σο f@ckin what? Καθε μα καθε γενια κι εποχη θα εχει εκεινους που θα ειναι "ακραιοι" και θα ειναι "διαφορετικοι". Παιδια ακουστε κατι ! ειναι της εποχης αυτα Καποτε ηταν οι χυπιδες , μετα τα παιδια που χορευαν μπρεικ-ντανς , μετα οι χιπ-χοπ και παει λεγοντας Παντα οταν ειμασταν ολοι νεοτεροι , πιανομασταν απο κατι που μας εδειχναν για να ειμαστε μεσα στα πραγματα Παντα περναμε ενα "στρατοπεδο" ωστε να ειμαστε καπου "δηλωμενοι" Τα εχει η καθε εποχη με τις δικες της ονομασιες Axidous + 1, Οι μεγαλύτεροι θα θυμούνται από τα 80s τις κόντρες Ροκάδες (Wannabe του Ozzy όλοι) - Καρεκλάδες (wannabe του Τραβόλτα όλοι) έπεφτε πολύ ξύλο τότε. Πάντως παρατηρώ ότι την Ιωάννα τη χάσατε τελικά και προβλέπω το θέμα σύντομα να μπαίνει στο χρονοντούλαπο του myPhone. Για όσους με έψαχναν να το κλειδώσω , όχι δε το κλειδώνω. Δεν έχουμε άλλωστε θέμα παρόμοιο στο MyPhone. Ας ανοίξει κάποιος και ένα θέμα για τους trendy να τα ενώσω να τελειώνουμε. :p:lol: Κλείνοντας σας αφιερώνω αυτό το ποστ για να δείτε κάποιο άνθρωποι πόσο μπροστά από την εποχή τους ήταν... :p:D Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Τωρα το γιατι ειναι κακο καποιος να προσπαθει ή να γουσταρει να ξεχωριζει-διαφοροποιειται απο τους αλλους εμφανησιακα...τα ειπαν και ο gkr41 και ο Xourxou και με καλυψαν απολυτα. Δηλαδη τι ειναι χειροτερο...να εισαι σε εναν χωρο με 10 ατομα και ο καθενας να ντυνεται οπως αισθανεται ή οπψς τον αντιπροσωπευει ή να εισαι με 10 αλλους οπου θα ειναι ολοι ντυμενοι το ιδιο? Το δευτερο λεγεται γαμος. Μα οι emo δεν έχουν και συγκεκριμένο τρόπο ντυσίματος; Κοινώς ντύνονται όλοι παρόμοια;; :O:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Μα οι emo δεν έχουν και συγκεκριμένο τρόπο ντυσίματος; Κοινώς ντύνονται όλοι παρόμοια;; :O:what: Mα ναι φυσικα και εχουν. Απλως λεω, γιατι "αναγκαστικα" θα πρεπει να συμβαδιζει η μοδα τους με τους υπολοιπους non-emo? Μεταξυ μας δεν μπορει για να "ξεχωρισει" καποιος να ειναι ειναι ενας! Ειδικα ενδυματολογικα. Απλουστατα εγω μενω κυριως στο στυλιστικο του θεματος και στο στυλακι τους και λεω οτι οσο και αν δεν με εκρποσωπει, δεν με ενοχλει κι ολας. Κατα καιρους εχουν μερασει αμετρητα στυλακια. Απο τα παντελονια καμπανες, τις διπατες τριπατες μποτες, το punk, το ροκ, των χιπυδων,της disco κτλ κτλ. Ολα ρευματα ηταν, με καποια ιδεολογια και καποια βαση μιμητισμου οσων την ακολουθουσαν και καποια "φιλοσοφια". Αλλα περασαν, αλλα μεταλλαχτηκαν και παει λεγοντας. Στην Ιταλια να φαναστεις ΟΛΑ τα παραπανω τα βλεπω καθε μερα.(punk,rock,goth,χιπυς...) Nα μου ελεγες να καταδικασω οσους ακολουθουν π.χ. το ντυσιμο και την ιδεολογια του γνωστου "White Power", οπου στην Βologna ειχα δει τα απιστευτα, θα ελεγα ναι!Εκει να τους καταδικασω. Αλλα τωρα το να "κραξω" μερικους εφηβους που απλως κανουν το κομματι τους (ακομα και αν το παιζουν λιγο "δηθεν") και ντυνονται και χτενιζονται περιεργα...δεν μπορω. Ε...αν αρχισουν τις μαλ@κιες με τους αυτοτραυματισμους μονο και μονο γιατι το κανουν κι αλλοι, τοτε εκει φυσικα θα βγω και θα πω οτι ειναι για καρπαζιες.(Ασχετα αν ακομα κι εκει αμεσα δεν πειραζουν αλλον.) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Emo τελικα μου φαινεται πως ειναι μια ευκαιρια για να ανηκεις σε μια ομαδα στο σχολειο και να μην εισαι στην απ εξω.Μου θυμιζει τις παλιοτερες εποχες που καποιοι ακουγαν μεταλ απλα για να μπουνε σε μια παρεα.Στο πανεπιστημιο δεν εχω δει κανενα μεταλα(με μπλουζες κ μαλιουρα) ουτε καποιον emo.Πιστευω πως ειναι ενα παροδικο φαινομενο που σιγα σιγα θα αρχισει να ξεφουσκωνει εξαιτιας της συνεχομενης ενασχολησης των ανθρωπων με αυτο.Αυτό με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. :up: Γίνονται (και καλά) emo ή trendy ή και'γω δεν ξέρω τι άλλο, μόνο και μόνο για να γίνουν αποδεκτοί σε ομάδα... :fool: Μετά είδα και αυτό στο post του βαμπίρ: Παιδια ακουστε κατι ! ειναι της εποχης αυτα Καποτε ηταν οι χυπιδες , μετα τα παιδια που χορευαν μπρεικ-ντανς , μετα οι χιπ-χοπ και παει λεγοντας Παντα οταν ειμασταν ολοι νεοτεροι , πιανομασταν απο κατι που μας εδειχναν για να ειμαστε μεσα στα πραγματα Παντα περναμε ενα "στρατοπεδο" ωστε να ειμαστε καπου "δηλωμενοι" Τα εχει η καθε εποχη με τις δικες της ονομασιεςΣυν το post του βαμπίρ φυσικά, τελικά το πιάσαμε το νόημα φαίνεται. ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Emo 8a pei na akolou8as tis teleutaies epitages tis modas oson afora to xtenisma sou, ti mousiki pou akous, ta rouxa sou, akomi k tin sumperifora sou. Na ginesai oso to dunaton pio grigora ena akoma robotaki svinontas tin floga tou efibou mesa sou. Mizeriazontas san gria xira me to ena podi sto tafo. Emo 8a ginoume oloi mia mera giati etsi mas 8eloun. Aboula klapsiarika k me muxes na anusixoume gia to malli k to spiraki sti mouri mas agnoontas plirws ka8e ti pou mas endiaferei kai gia to opoio 8a eprepe na exoume apopsi. Den 8a analw8w peraiterw giati to 8ema pernei foveres koinwnikopolitikes diastaseis. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Αυτό με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. :up: Γίνονται (και καλά) emo ή trendy ή και'γω δεν ξέρω τι άλλο, μόνο και μόνο για να γίνουν αποδεκτοί σε ομάδα... :fool: ) πολα παιδια ηταν στο περιθοριο αλλα δεν εκαναν τρελες(για να μην πω τιποτα ποιο βαρη).για να γινουν αρεστει σε μια ομαδα,δηλαδη οι μονες παρεες ειναι τα emo????μην τρελαθουμε Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Mα ναι φυσικα και εχουν. Απλως λεω, γιατι "αναγκαστικα" θα πρεπει να συμβαδιζει η μοδα τους με τους υπολοιπους non-emo? Μεταξυ μας δεν μπορει για να "ξεχωρισει" καποιος να ειναι ειναι ενας! Ειδικα ενδυματολογικα. Απλουστατα εγω μενω κυριως στο στυλιστικο του θεματος και στο στυλακι τους και λεω οτι οσο και αν δεν με εκρποσωπει, δεν με ενοχλει κι ολας. Κατα καιρους εχουν μερασει αμετρητα στυλακια. Απο τα παντελονια καμπανες, τις διπατες τριπατες μποτες, το punk, το ροκ, των χιπυδων,της disco κτλ κτλ. Ολα ρευματα ηταν, με καποια ιδεολογια και καποια βαση μιμητισμου οσων την ακολουθουσαν και καποια "φιλοσοφια". Αλλα περασαν, αλλα μεταλλαχτηκαν και παει λεγοντας. Στην Ιταλια να φαναστεις ΟΛΑ τα παραπανω τα βλεπω καθε μερα.(punk,rock,goth,χιπυς...) Nα μου ελεγες να καταδικασω οσους ακολουθουν π.χ. το ντυσιμο και την ιδεολογια του γνωστου "White Power", οπου στην Βologna ειχα δει τα απιστευτα, θα ελεγα ναι!Εκει να τους καταδικασω. Αλλα τωρα το να "κραξω" μερικους εφηβους που απλως κανουν το κομματι τους (ακομα και αν το παιζουν λιγο "δηθεν") και ντυνονται και χτενιζονται περιεργα...δεν μπορω. Ε...αν αρχισουν τις μαλ@κιες με τους αυτοτραυματισμους μονο και μονο γιατι το κανουν κι αλλοι, τοτε εκει φυσικα θα βγω και θα πω οτι ειναι για καρπαζιες.(Ασχετα αν ακομα κι εκει αμεσα δεν πειραζουν αλλον.)+1 μοδα ειναι,θα περασει..οπως και τοσες αλλες αλλωστε. υγ.ωραια υπογραφη!:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts