Jump to content

Τελικά τι είναι Εmo;

Em0ti0nB1ch
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ********!!! ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ!!!!!

καθονται και τα παρασυρει η καθε μοδα... να δουμε που θα φτασουμε τελικα..... καποια στιγμη η μοδα θα ναι να σκοτωνουμε λαγους και ν φορανε τ αγορια φουστες.

Λες κι ο κοσμος δεν εχει προβληματα ν ασχοληθει. καθονται τωρα τα πλουσιοπαιδα που δεν εχουν τι να κανουν κ πανε για ψωνια, βαφονται κ καμια φορα ν ποερασει η ωρα χαρακωνονται.

Το βραδυ φτιαχνονται κ πανε στ συνταγμα για ν κλαψουν ολα μαζι τη μοιρα τους. ασχετα βεβαια π εγω καθε φορα που τα βλεπω περνανε μια χαρα!

Συμφωνώ απόλυτα.Το 80% και άνω αυτών που ακολουθούν αυτή τη "μόδα" (στην ελλάδα τουλάχιστον)είναι για να τραβήξουν λίγη προσοχή και μόνο,δεν εκφράζουν μία ιδεολογία όπως πχ.οι ροκάδες κλπ.

μοδες ειναι κ περνανε... το θεμα ειναι ν μη το παρακανουμε κ να χουμε και λιγο κρητικη σκεψη.

Προφανώς εννοείς κριτική σκέψη :p

Κι ας ριξουν και καμια οι γονεις.. δε βλαπτει

Όλα αυτά είναι θέμα παιδείας από το σπίτι.Οι σωστοί γονείς αν πρόσεχαν λίγο τα παιδιά τους,τους έδιναν λίγη σημασία και ασχολούνταν λίγο με τα προβλήματά τους δε θα τα άφηναν να φτάσουν σε αυτό το σημείο γιατί προσωπικά το θεωρώ ξεφτύλα έτσι όπως έχουν γίνει :mad:

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

• Απαντήσεις 321
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραία η εκπομπή. Λέει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Ειδικά εκεί που έκανε την αναδρομή στο παρελθόν (για μερικούς μεγαλύτερους που ξεχνάνε εύκολα)...

Τα μόνα σημεία που με ενοχλούν γενικά σε αυτή την ιστορία είναι:

1. Οτι μερικά βλαμμένα χαρακώνονται για την πλάκα πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο.

2. Αυτή η υπερκατανάλωση των τρέντυ, μάλλον θα τα κάνει κακομαθημένα και ψώνια του κερατά.

Κατά τ' άλλα μια χαρά φυσιολογικά κυλάνε τα πράγματα.

Και για όλα φταίνε οι _ _ _ _ _ _ (συμπληρώστε το μόνοι σας)

Συμφωνώ απόλυτα.:)

Όλο το ζουμί σε 2 posts.

Εγώ συμφωνώ με όλα όσα είπε ο φίλος akpe αλλά θα σταθώ στο συγκεκριμένο κομμάτι !!!

Ακούστε σκηνικό που έγινε πριν από καμιά βδομάδα :

Έτυχε και κατέβηκα στη ζούγκλα (Αθήνα) μια μέρα με ένα φίλο..

Συγκεκριμένα έπρεπε να πάρει ένα χαρτί από την σχολή του που ήταν στην Κηφισιά.. Όπως περνάγαμε έξω από τα everest της Κηφισιάς ήταν δύο αγόρια (μόνο αγόρια δεν ήταν!!!!) τα οποία να το πω κόσμια χαμουρευόντουσαν !!! Και επειδή είμαι χωριάτης όπως θα πείτε μερικοί από δω εκείνη την ώρα που τους είδα ήθελα να τους τρίψω την μούρη κάτω στην άσφαλτο!!!!Αλλά ευτυχώς εχω μάθει να έχω αυτοέλεγχο!!!!

Που θέλω να καταλήξω με αυτό ??? Ο καθένας στο κρεβάτι του μπορεί να κάνει ότι θέλει δεν με νοιάζει !!! Αλλά στο κρεβάτι του όχι δημόσια στους δρόμους και να προκαλούν...!!!!! :mad::mad:

Well that wasn't exactly my point... προσωπικά δεν θα έδινα καμία σημασία στο παραπάνω γιατί όσο θα ασχοληθείς μαζί τους χάρη θα τους κάνεις.

Για να δείς τι εννοώ, θα σε πάω περίπου ένα χρόνο πίσω. Τότε βέβαια η "εμο" ήταν φρέσκια μόδα, και υπήρχαν μόνο τα στοιχεία της ένδυσης, της προκλητικής συμπεριφοράς και του παλιμπαιδισμού (όπως συμβαίνει πάντα στο Ελλάντα τα στοιχεία της κατάθληψης και λοιπά χαριτωμένα ήρθαν μετά-δυστυχώς).

Πέραν από το τουπέ-"ανώτερη" συμπεριφορά που έδειχναν σχεδόν σε κάθε δημόσιο χώρο (χάριν προσοχής βέβαια-δεν λέω και εμείς τα ίδια κάναμε) ακόμα και προς ανθρώπους μιας 'α ηλικίας, ξέρεις ποιές ήταν οι κατ'εξοχήν ασχολίες τους τα σαββατοκύριακα; Αυτή που είναι και τώρα:

"θα πάμε να κράξουμε κάγκουρες" - "πάμε να κράξουμε trendy" -"παμε να κράξουμε normies" και λοιπά χαριτωμένα.

Βλέπεις το "κράξιμο" κάθε τι διαφορετικού (στην περίπτωσή τους και φυσιολογικού) είναι πια κανόνας.

Αφού λοιπόν οι ίδιοι έχουν περιθωριοποιηθεί, οι ίδιοι έχουν ομαδοποιήσει, οι ίδιοι έχουν βάλει ταμπέλες (τόσο στους υπόλοιπους αλλά και στον ίδιο τους τον εαυτό), πως περιμένουν να μην δέχονται κριτική αν όχι από όλους, τουλάχιστον από τις ομάδες κατά των οποίων στρέφονται;

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

2)Ο φαλακροkiller shaolin της υπογραφής μου είναι ο λόγος που ούτε με τσιγάρα έμπλεξα, ούτε με ποτά , ούτε με Ναρκωτικά και ούτε με κάτι άλλες Αηδίες !!!!

(Καθότι είμαι και εγώ ένας φαλακροkiller shaolin kick Boxer !!!)

epishs einai o logos (ap'oti katalava) pou 3espas thn viaiothta sou panw sta moutra kapoiou sunan8rwpou sou.....

meta3u mas....protimw thn lak apo ta aimata kai tis spasmenes mutes pou kai kala einai endei3h andrismou....

osa den ftanei h alepou ta kanei kremastaria......

t'akouteeeeee??????????:mad:

εδω που τα λεμε δεν βγαζει βια,αθλημα ειναι και αυτο...

παντως δεν μπορω να καταλαβω τον διαχωρισμο που εγινε σε παιδια της πολης και του χωριου...δλδ μονο τα παιδια των αστικων κεντρων γινονται ΕΜΟ,TRENDY ή καγκουρες;;τα παιδια του χωριου ειναι τα τιμια αγροτοπαιδα;;

αυτα μου θυμιζουν λιγο ασπρομαυρες ταινιες του ξανθοπουλου...

το χωριο πλεον ουδεμια σχεση εχει με το παλιο χωριο.εκει τα παιδια ανεκαθεν ειχαν περισσοτερες ελευθεριες απο τα παιδια της πολης(λογω ευκολοτερου ελενχου πρωτα απο ολα)και εκαναν πιο γρηγορα πραγματα απο οτι τα παιδια της πολης(if you know what i mean)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

δε λες παλι καλα που γινονται κυριως τα παιδια της πολης?! σκεψου να ταν παντου ετσι. δε ξερω τι ν πω... νομιζω οτι αυτο π χρειαζεται ειναι ξυλο κ τιμωριες απ τους γονεις-περιφρονηση απ τους αλλους...

Παντως, δε μπορω να τα βλεπω αλλο...

:cool:

το ξυλο και η τιμωρια δεν ειναι η καλυτερη λυση(ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΛΥΣΗ),καθως μπορει να φερει ακομη χειροτερα αποτελεσματα.

πιστευεις πως αν οι γονεις ηταν κοντα στα παιδια τους,επικοινωνουσαν μαζι τους,αυτα θα γινονταν ΕΜΟ;

φυσικα ουτε η περιφρονηση ειναι,καθως εξαιτιας της και της ελλειψης επικοινωνιας εγιναν τα παιδακια ετσι οπως εγιναν(και δεν μιλαμε για τα παιδια που παρασυρθηκαν απο την μοδα,αλλα για τουε εκ πεποιθησεως ΕΜΟ-αν υπαρχουν τετοιο)

τελος δεν καταλαβα ακομη γιατι σκαλωνουμε ολοι...μοδα ειναι θα περασει.οταν ο πιτσιρικας με το αιλαινερ και η δεσποινιδα με τα μαλλια παταπουφας θα μπουνε στην αγορα εργασιας,θα πιασει ο μεν το υγρο ντελακιγιαζ και η δε το πιστολακι και θα γινουν (εμφανισιακα τουλαχιστον) ομοιοι με τους αλλους.παντα ετσι δεν γινεται αλλωστε;

και μενα ο μπαμπας μου στα νιατα του κυκλοφορουσε με παντελονι καμπανα και μαλλι ως τον ωμο.μετα ομως και κλασικο παντελονι εβαλε και το μαλλι εκοψε.

κι εγω στο σχολειο κυκλοφορουσα με στενο παντελονι και αρβυλακια(thank God,περασαν οι εποχες) αλλα μετα αλλαξα..η επανασταση ετσι κι αλλιως ειχε γινει,αυτο δεν ηταν το νοημα;

παντως δεν μπορω να καταλαβω τον διαχωρισμο που εγινε σε παιδια της πολης και του χωριου...δλδ μονο τα παιδια των αστικων κεντρων γινονται ΕΜΟ,TRENDY ή καγκουρες;;τα παιδια του χωριου ειναι τα τιμια αγροτοπαιδα;;

αυτα μου θυμιζουν λιγο ασπρομαυρες ταινιες του ξανθοπουλου...

το χωριο πλεον ουδεμια σχεση εχει με το παλιο χωριο.εκει τα παιδια ανεκαθεν ειχαν περισσοτερες ελευθεριες απο τα παιδια της πολης(λογω ευκολοτερου ελενχου πρωτα απο ολα)και εκαναν πιο γρηγορα πραγματα απο οτι τα παιδια της πολης(if you know what i mean)

E εντάξει, στην πόλη έχει emo που χαμουρεύονται μεταξύ τους, στο χωριο χαμουρεύονται με καμια κατσίκα. Ζητω τα στερεότυπα.

νομιζω οτι αυτο π χρειαζεται ειναι ξυλο κ τιμωριες απ τους γονεις-περιφρονηση απ τους αλλους...

Aλλες λύσεις που προτείνονται είναι: δημόσιος λιθοβολισμός, ξύρισμα της κεφαλής και περιφορά στην πλατεία, κρέμασμα, φτύσιμο, εγκλεισμός σε ψυχιατρείο.

κι εγω στο σχολειο κυκλοφορουσα με στενο παντελονι και αρβυλακια(thank God,περασαν οι εποχες) αλλα μετα αλλαξα..η επανασταση ετσι κι αλλιως ειχε γινει,αυτο δεν ηταν το νοημα;

Και γω με μαλλί καρέ αλλα προσπαθώ να μη το θυμάμαι :lol:

το ιδιο πραγμα λεμε ουσιαστικα.

κατηγορουν ορισμενοι μονο τα παιδια που ζουνε σε μεγαλα αστικα κεντρα,κανοντας τα στραβα ματια για τους αλλους

Aλλες λύσεις που προτείνονται είναι: δημόσιος λιθοβολισμός, ξύρισμα της κεφαλής και περιφορά στην πλατεία, κρέμασμα, φτύσιμο, εγκλεισμός σε ψυχιατρειο

χαχαχα.....ξεχασες το πασαλειμμα με πισσα και πουπουλα

και την ταμπελα που λεει: "ντεντυ μποης":lol::p:p!!

epishs einai o logos (ap'oti katalava) pou 3espas thn viaiothta sou panw sta moutra kapoiou sunan8rwpou sou.....

meta3u mas....protimw thn lak apo ta aimata kai tis spasmenes mutes pou kai kala einai endei3h andrismou....

Άκουσε να σου πω κάποια πραγματάκια !!!!

1)Δεν βγαίνω στον δρόμο να δέρνω συνανθρώπους μου !!!(Ασχολούμε με το kick Boxing πάνω από 10χρόνια και δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό αν και μου δόθηκαν ευκαιρίες να......!!!)

2)Εγω πλακώνομαι στο ξύλο μονό σε rink !!

Εξω (εκτός προπονήσεων) δεν απλώνω το χέρι μου ότι και να γίνει !!!!! Εχω αυτοέλεγχο!!!!

(Είναι και αυτό ένα άθλημα όπως όλα τα άλλα!! Λίγο βίαιο όμως)

Δεν με ξέρεις όπως δεν σε ξέρω και γιαυτό ένα θα σου πω....

(Με έχεις φανταστεί ένα ανθρώπινο τέρας το οποίο δέρνει συνανθρώπους του έτσι για πλάκα???)

Δεν είμαι έτσι όπως με φαντάζεσαι !!!!

Απεναντίας είμαι πολύ ήρεμος σαν άνθρωπος ...απλά αυτή είναι η τρέλα μου , μα θα μου πείτε είσαι τρελός ( ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ )!!!:):)

μολις ειδα την εκπομπη το 'κουτι της Πανδωρας 'αυτοι που πετανε πραγματα στους emo που τους δερνουν και τους μειωνουν ειναι πολυ μ@λ@κες και ψευτομαγκες!Το να μην μας αρεσουν oi emo ειναι δικαιωμα τους!!Αλλα κανεις δεν του δινει το δικαιωμα να τους χλευαζουν και να τους δερνουν!!:mad::mad:

χαχαχα.....ξεχασες το πασαλειμμα με πισσα και πουπουλα

και την ταμπελα που λεει: "ντεντυ μποης":lol::p:p!!

ελεος ρε παιδια...τωρα το παρα****** το θεμα..

Να ρωτησω εγω κατι εσας τους γνωστες που το εχω απορια???

Οταν οι "φυσιολογικοι" πανε και πλακωνουν τους emo, οι emo πως αντιδρουν???

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

πολλες φορες δεν αντιδρουν αλλα αλλες φορες''βριζουν''η''τσακωνονται........

Δηλαδη ερχετε ενας του παιζει ενα πακετο και αντι να σηκωθει ο emo να του τραβηξει 5-6 κανει την παρθενοπιπιτσα!!! :ninja::ninja:

Εεε γι' αυτο τους κοροιδευουν....:!::!:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Δηλαδη ερχετε ενας του παιζει ενα πακετο και αντι να σηκωθει ο emo να του τραβηξει 5-6 κανει την παρθενοπιπιτσα!!!

;);););););););)

Δηλαδη ερχετε ενας του παιζει ενα πακετο και αντι να σηκωθει ο emo να του τραβηξει 5-6 κανει την παρθενοπιπιτσα!!! :ninja::ninja:

οχι!!!αναλογα τον χαρακτηρα.Μερικοι αντιδρουν αλλοι οχι!!!!!!!

kata th gnwmh mou to na mhn asxolountai me auta ta a8lia atoma pou pisteuoun oti einai 'kati' ,mono anwterothta mporei na dhlwsei.....den nomizw oti t'agoria emo den mporoun na ta valoun me kapoious pou tous vrizoun....h swmatikh tous diaplash den usterei se tipota se sxesh me twn allwn....ap'oti exw parathrhsei toulaxiston......xixixi;)

Εμενα παντως μου αρεσουν οι Εμο!

Δεν εχω γνωρισει προσωπικα κανεναν Εμο, αλλα ειλικρινα δεν θα ειχα κανενα, μα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα!! Κανεις δεν ειναι ιδιος, ολοι εχουμε ιδιαιτεροτητες. Αλλοτε εσωτερικες αλλοτε εξωτερικες!

Em0ti0nB1ch, αν ερθεις Θεσσαλονικη παρε τηλ να βγουμε για καφε..

Αλλωστε σ αυτην την πολη, ολη μερα αυτο κανουμε! :D

(ασε που οσες (emo) εχω δει, μου αρεσουν)... χιχι

Quadra 660av

Εμενα παντως μου αρεσουν οι Εμο!

Δεν εχω γνωρισει προσωπικα κανεναν Εμο, αλλα ειλικρινα δεν θα ειχα κανενα, μα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα!! Κανεις δεν ειναι ιδιος, ολοι εχουμε ιδιαιτεροτητες. Αλλοτε εσωτερικες αλλοτε εξωτερικες!

Em0ti0nB1ch, αν ερθεις Θεσσαλονικη παρε τηλ να βγουμε για καφε..

Αλλωστε σ αυτην την πολη, ολη μερα αυτο κανουμε! :D

(ασε που οσες (emo) εχω δει, μου αρεσουν)...

αν εισαι trendy δεν θα δεχθει,απαγορευται η επαφη emo με trendy :p

Άσχετο, αλλά γιατί έχω την εντύπωση που στην συζήτηση αυτή συμμετέχει ένα μέλος με 2 ψευδώνυμα;
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Άσχετο, αλλά γιατί έχω την εντύπωση που στην συζήτηση αυτή συμμετέχει ένα μέλος με 2 ψευδώνυμα;

poio atomo?:confused:

anyway......den exw kanena provlhma me tous trendy....oute me kanenan pou sevetai ton sunan8rwpo tou.....me tous tzampa magkes exw provlhma.......