JohnyDiamond Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 το flashlite 3 εννοω, απο που μπορω να το βρω Παράθεση Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στο σύμπαν - αλλά σε σκοτεινούς καιρούς αναδεικνύονται οι μεγάλοι ηγέτες... Ogame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 ρε παιδια γιατι οταν κανω soft reset μου ζηταει να formaρει την micro sd αλλιως δεν την αναγνωριζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 το flashlite 3 εννοω, απο που μπορω να το βρω http://www.okah.com/en/file/6333/flashlite3-ppc-arm-zip.html http://www.ziddu.com/download/2094642/flashlite3.ppc.arm.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 ρε παιδια γιατι οταν κανω soft reset μου ζηταει να formaρει την micro sd αλλιως δεν την αναγνωριζει Δεν θα έπρεπε. Όταν δεν επιλέγεις να τη φορμάρει μετά δεν τη βλέπει όντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 το προβλημα λυθηκε εχει βγαλει ενα patch η eten SDHC patch for solving micro SD αν το θελει καποιος ας μου πει να το ανεβασω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 το προβλημα λυθηκε εχει βγαλει ενα patch η eten SDHC patch for solving micro SD αν το θελει καποιος ας μου πει να το ανεβασω ανέβασε το να δούμε τι αλλαγές κάνει και άς μην έχω eten :lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 http://rapidshare.com/files/146923884/200807011130001214882887.CAB.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 απ'οτι είδα δέν κάνει τιποτα περισσότερο πέρα απο την εγκατάσταση του sdhc cab και ενώς eflict.dll τιποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Αρκεί να είναι αποτελεσματικό! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Αρκεί να είναι αποτελεσματικό! :rolleyes: Ευτυχώς είναι. Αν δεν ήταν κι αυτό, θα κατάπινα την SD μου! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Εεπιδή σκοπεύω να αγοράσω ένα PDA όπως αναφέρω και εδώ, διάβασα όλο το thread και έχω δύο ερωτησούλες... Ήταν το μόνο PDA με λειτουργίες κινητού/GPS/WiFi που δεν ξεπερνούσε τα 400 €. Ξέρει κανείς για ποιό λόγο (περίπου ένα μήνα μετά) η τιμή του ξεπερνά τα 400€;:worry: Δεύτερον και πολύ σημαντικότερον. Μήπως αυτό εδώ http://eten-users.eu/index.php?showtopic=14129 μας ενδιαφέρει? Σε αυτότ ο φόρουμ τους βλέπω ξετρελαμένους με αυτό το fix. Το έχει δοκιμάσει κάποιος? Αυτό τελικά το έχει δοκιμάσει κανένας;... Γιατί όντως όλοι τους φαίνονται αρκετά ενθουσιασμένοι και λένε πως ανέβασε τις επιδόσεις του PDA/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Θα παρατήρησες ότι το συγκεκριμένο thread δεν έχει και πολύ κινητικότητα. Διάβασε στο άλλο thread που ρωτάς για τη συγκεκριμένη συσκευή και θα καταλάβεις γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Γεια σε όλους. Πήρα μόλις χτες το x650 και είχε ελληνική 0383 ROM. Κατέβασα από το site της Glofiish την 0342 και δυστυχώς δεν πρόσεξα ότι είναι παλιότερη ROM, οπότε κατέληξα να κάνω downgrade :O. Έψαξα αρκετά, αλλά δεν μπόρεσα να βρω την ελληνική 0383. Μήπως την έχει κάποιος ή έχετε link, για να την κατεβάσω; Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renovatio74 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Paidia kalispera Neos sto site kai neos sta pda exw to eten x650 kai thelw na to kanw hard reset Se aytin tin periptwsi tha svistoun tilefwna kai stoixeia epafwn? kserei kaneis pote tha vgei to patch gia ton antilalo tis fwnis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Όταν κάνεις hard reset η συσκευή επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν, μόλις την πήρες. Δηλαδή, θα σβηστούν όλα όσα έχεις βάλει εσύ. Σχετικά με το patch που αναφέρεις, είχα κι εγώ πρόβλημα με echo, αλλά διάβασα σε ένα forum ότι μπορείς να το διορθώσεις, εάν πας Έναρξη->Ρυθμίσεις->Μικρόφωνο (στην καρτέλα Σύστημα) και μετακινήσεις τη slide bar που ρυθμίζει την ενίσχυση. Το δοκίμασα και έκτοτε δεν έχω ξανακούσει echo, ούτε οι συνομιλητές μου παραπονιούνται για θόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renovatio74 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 episis,re magkes, gia to X650 panta, enw i siskeyi sintonizetai amesa me opoiadipote syskeyi i tilefwno gia metafora arxeiwn me bluetooth, den mporei na syntonistei me ena bluetooth headset tis i-tech oute me kapoio allo tis ericsson pou exw. Mporei kapoios na mou pei ti ftaiei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Εγώ έχω ένα της itech (το Clip V αν δεν κάνω λάθος) και συνδέεται μια χαρά. Κάνεις σωστά το pairing από τη μεριά του headset; Συνήθως χρειάζεται να κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο που ανοίγει το bluetooth για 10-15 δευτερόλεπτα, ώστε να μπει σε pairing mode. Αφού κάνεις αναζήτηση το κινητό θα σου ζητήσει τον κωδικό, που συνήθως είναι 0000. Εάν δεν γίνει το pairing μέσα σε 1 λεπτό το headset "γυρνάει" σε κανονική λειτουργία και πρέπει να ξανακάνεις το pairing από την αρχή. Ελπίζω να βοήθησα. PS: Δεν μας είπες; Δοκίμασες τη ρύθμιση του μικροφώνου, για να ελέγξεις το echo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renovatio74 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 file mou ta exw kanei ola ayta pou les alla den ginetai tipota...Den anoixneyetai to headset kan apo tin siskeyi enw to headset baine se pairing mode....Mallon kapoia rythmisi ftaiei... PS. poly kalytera me ti rythmisi tou mikrofwnou...thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostapakis Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Προσπαθώ να συνδέσω το παραπάνω άχρηστο μηχάνημά μου με τον υπολογιστή μεσω ActiveSyn 6.1 (Vista) και δεν το βλέπει καθόλου. :cry: Παρακαλώ για την βοήθειά σας. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxaios69 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 ti egine to plaisio to ebgale ektws? thn paraskeuh to eixe kai shmera Deytera oxi...... paei telos....??? does enyone know?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 ti egine to plaisio to ebgale ektws? thn paraskeuh to eixe kai shmera Deytera oxi...... paei telos....??? does enyone know?:( Προς το παρόν... μόνο εδώ θα το βρεις. Αν και θα πρότεινα να πας σε HTC Touch Diamond ή στο HTC Touch 3G. Πολύ ανώτερα και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxaios69 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 krima giati ekei einai kai pio akribo kai den kserw an exei kai ellinika windows. Eixa to M500 kai to eixa parei apo Hong Kong 5 mhnes prin er8ei edw.... mono me thn akroasi eixe 8ema kai oti oi alloi akougan antillalo.... mexri pou mou epese apo 3 metra kai den anapse pote ksana.... kai me trwei na ksanagyrisw sta Pocket PC..... twra poia 8ewrw oti exoun beltiw8ei.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxaios69 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ooo efere to x900 hahaha twra psinomai trela... gia na dw ti kanoun me mnhmh kai oi antagwnistes (HTC) auto exei 128.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ooo efere to x900 hahaha twra psinomai trela... Einai makran anwtero tou X650 alla kai kathe allou ETEN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnyDiamond Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση αλλα θελω να ξερω, γινεται να κανω εγκατασταση προγραμματων στη καρτα μνημης ? Παράθεση Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στο σύμπαν - αλλά σε σκοτεινούς καιρούς αναδεικνύονται οι μεγάλοι ηγέτες... Ogame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts