grnemo Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς; Ο λόγος ύπαρξης αυτού είναι να μην χρειάζεσαι ειδική εγκατάσταση σε περιπτώσεις αυτοκινήτου ή αλλού όταν δεν έχεις mp3 και έχεις ένα απλό ράδιο.... Έξυπνο feat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grnemo Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 αυτο ειναι που με απασχολει λιγοτερο, μηπως ξερεις ποτε θα βγει νεα ελληνικη ρομ ? Ποιά έχεις? Η τελευταία είναι η X650 VER A42 ELL 030 0342 Κάτι ακόμα, μην χρησιμοποιείται την θήκη που δίνει η ETEN για δύο λόγους. 1) Πατιέται συνεχώς το joystick και δημιουργεί προβλήματα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις 2) Ο μαγνήτης της θήκης αν έρθει σε επαφή με την οθόνη της σβήνει και πρέπει να γίνει soft reset στην συσκευή μετά. To έπαθα και εγώ, την έβγαλα και ηρέμησα. Είναι κάτι που το θεώρησα ασήμαντο στην αρχή, αλλά με λίγο googling όντως έχει επισημανθεί και αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Ποιά έχεις? Η τελευταία είναι η X650 VER A42 ELL 030 0342 Κάτι ακόμα, μην χρησιμοποιείται την θήκη που δίνει η ETEN για δύο λόγους. 1) Πατιέται συνεχώς το joystick και δημιουργεί προβλήματα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις Αυτό το πρόβλημα με την θήκη το ανακάλυψα κι εγώ απ'την πρώτη κιόλας χρήση της. Σκέφτηκα να ανοίξω μια οπή εκεί που πατάει το joystick για να βρίσκεται ελεύθερο. Δεν νομίζω να είναι και δύσκολη δουλειά. Απ'την πρώτη χρήση της θήκης άφησε το joystick το αποτύπωμα του επάνω της, οπότε και ξέρω πια το σημείο που θα ανοίξω την τρύπα. grnemo, αξίζει η αναβάθμιση σε 342? Τρέχω την εργοστασιακή (341) και δεν μου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Θα δω κάποια διαφορά με την 342 (τουλάχιστον στο θέμα της διαχείρισης της μνήμης.). Έχω κατεβάσει το update απ'το site της Glofiish και το έχω και περιμένει.... Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grnemo Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Εγώ χρησιμοποιώ minisd και έπρεπε να κάνω την αναβάθμιση + patch γιατί μου παρουσίαζε προβλήματα με το mount της. Έπρεπε να την κάνω format κάθε φορά που την έβαζα για να την αναγνωρίσει. Τώρα έιναι οκ...Καλό θα είναι να το κάνεις, πάρε ένα XP-box Και κάνε την εγκατάσταση. Είναι υπόθεση 2 λεπτών ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Αυτό το πρόβλημα με την θήκη το ανακάλυψα κι εγώ απ'την πρώτη κιόλας χρήση της. grnemo, αξίζει η αναβάθμιση σε 342? Τρέχω την εργοστασιακή (341) και δεν μου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Θα δω κάποια διαφορά με την 342 (τουλάχιστον στο θέμα της διαχείρισης της μνήμης.). Έχω κατεβάσει το update απ'το site της Glofiish και το έχω και περιμένει.... Και εγω σε αυτη τη φαση ημουνα εδω και δυο βδομαδες. Τρεχω απο την προηγουμενη παρακευη την 342 και τα συμπερασμα ειναι ενα και μοναδικο. Μην εγκαταστησεις τιποτα απο τα σκουπιδια προγραμματα της Ετεν που συνοδευουν το 650. Η μεγαλυτερη ζημια γινεται απο αυτα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Μην εγκαταστησεις τιποτα απο τα σκουπιδια προγραμματα της Ετεν που συνοδευουν το 650. Η μεγαλυτερη ζημια γινεται απο αυτα!!!! Πιθανότατα και να έχεις δίκιο πάνω σ'αυτό. Εξάλλου δεν είδα και κάποιο απ'αυτά που να μου προσφέρει κάτι για να (έστω) υπάρχει εγκατεστημένο. (εκτός μάλλον απ'το GPS Satellite Update). Λες να ξεκινήσω την απλή απεγκατάσταση τους ή θα ήταν προτιμότερο ένα hard reset και ξανα-μανά απ'την αρχή; Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Λες να ξεκινήσω την απλή απεγκατάσταση τους ή θα ήταν προτιμότερο ένα hard reset και ξανα-μανά απ'την αρχή; Hard Reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 παδια καλησπερα απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του Χ650 να ρωτησω που μπορω να βρω το FM-transmitter ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Πιθανότατα και να έχεις δίκιο πάνω σ'αυτό. Εξάλλου δεν είδα και κάποιο απ'αυτά που να μου προσφέρει κάτι για να (έστω) υπάρχει εγκατεστημένο. (εκτός μάλλον απ'το GPS Satellite Update). Λες να ξεκινήσω την απλή απεγκατάσταση τους ή θα ήταν προτιμότερο ένα hard reset και ξανα-μανά απ'την αρχή; Εγω εκανα rom update σε 342 και εγκατασταση του tou SDHC patch και στη συνεχεια εγκατεστησα μονο τα εξης: Gps Viewer Satellite Data Update Wireless Manager Ολα μοιαζουν καλα, εκτος απο το προβλημα με την echo που συνεχιζει μερικες φορες απο οτι μου λενε καποιοι συνομιλητες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Ολα μοιαζουν καλα, εκτος απο το προβλημα με την echo που συνεχιζει μερικες φορες απο οτι μου λενε καποιοι συνομιλητες μου. Μάλλον θα κάνω κι εγώ μια απ'τα ίδια με αυτές τις εγκαταστάσεις, μιας και θα επιχειρήσω να εγκαταστήσω στο Destinator 6 (ή, μπορεί και το 7) όπου να'ναι, και σίγουρα θα χρειαστώ αρκετή ελεύθερη μνήμη. Τελικά ούτε και στην 342 δεν διόρθωσαν το πρόβλημα του echo, έτσι; Τα φιλαράκια απ'την ΕΤΕΝ είχαν υποσχεθεί πως στις μελλοντικές ROM's θα διόρθωναν το πρόβλημα. Οι συνομιλητές μου γκρινιάζουν διαρκώς πως το πρόβλημα αυτό καταντάει εκνευριστικό και δεν ξέρω αν διορθώνεται κάπως αν κατεβάσω την ένταση του ακουστικού μου για να αποφύγω τους μικροφωνισμούς. Μάλλον θα αρχίσω να στέλνω απανωτά παράπονα προς την ETEN, μπας και φιλοτιμηθούν και βγάλουν κάποιο patch γι'αυτό το πρόβλημα. Ας ελπίζουμε, τουλάχιστον, πως κάποιος καλοθελητής θα βγάλει κάποιο unofficial patch στο εγγυή μέλλον. ;-) Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnyDiamond Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 μπορειτε να μου πειτε πως να κανω hard reset ? Παράθεση Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στο σύμπαν - αλλά σε σκοτεινούς καιρούς αναδεικνύονται οι μεγάλοι ηγέτες... Ogame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 μπορειτε να μου πειτε πως να κανω hard reset ? Κρατάς πατημένο το power ενώ τοποθετείς την μύτη της πένας στην οπή του reset. Τα αφήνεις και τα δύο ταυτόχρονα και μόλις ανοίξει η οθόνη καλωσορίσματος με το logo της Glofiish κρατάς πατημένο το κάτω δεξιά πλήκτρο (δηλαδή το πλήκτρο που χρησιμοποιείς για τερματισμό των κλήσεων). Το κρατάς πατημένο μέχρι να σου βγει το μήνυμα στην οθόνη που σε προτρέπει για να επιστρέψεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της συσκευής. Επιλέγεις έπειτα "yes" και έπειτα απ'αυτό η συσκευή θα ξεκινήσει ρωτόντας σου για το ποια προγράμματα θέλεις να εγκαταστήσεις (της ETEN). Προσοχή:Δεδομένα και προγράμματα που έχεις τοποθετήσει στην εσωτερική μνήμη της συσκευής θα διαγραφούν. Ότι δεδομένα έχεις στην MicroSD κάρτα σου (αν έχεις) δεν θα πειραχτούν. Καλό είναι να κάνεις ένα back-up πριν καταφύγεις στο hard reset. Αν μπερδευτείς, ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω video: ;) Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnyDiamond Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 αν θυμαμαι υπαρχει 342 ελληνικη ρομ, εχει τα προγραμματα της ετεν και αν ναι που μπορω να την βρω ? Παράθεση Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στο σύμπαν - αλλά σε σκοτεινούς καιρούς αναδεικνύονται οι μεγάλοι ηγέτες... Ogame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Μηπως γνωριζει κανεις πως τρεχω τα βιντεο του youtube γιατι ανοιγει ο wmp αλλα μου γραφει σφαλμα εγατεστησα το flash player 7 αλλα τιποτα καμια ιδεα Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnyDiamond Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 και μενα μου το βγαζει αυτο το προβλημα και χρησιμοποιω ενα προγραμμα που λεγεται youtubeplay για να βλεπω βιντεο και το βρισκεις εδω http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-youtubeplay.html Παράθεση Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στο σύμπαν - αλλά σε σκοτεινούς καιρούς αναδεικνύονται οι μεγάλοι ηγέτες... Ogame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 αν θυμαμαι υπαρχει 342 ελληνικη ρομ, εχει τα προγραμματα της ετεν και αν ναι που μπορω να την βρω ? Την 342 Rom μπορείς να το βρεις στο download section της Glofiish: http://www.glofiish.com Θα πρέπει πρώτα να κάνεις registration για να την κατεβάσεις. Μόνο που στο site σου ζητάει το IMEI και το S/N της συσκευής σου, και απ'ότι φαίνεται, το παρόν site δεν έχει φτιάξει την database του για τις συσκευές X650. Αν έχεις πρόβλημα στο registration, μπες πρώτα στο http://www.etencorp.com/ και κάνε το registration σου εκεί. Με τον ίδιο κωδικό θα μπορέσεις να μπεις και στο http://www.glofiish.com :happy: Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 και μενα μου το βγαζει αυτο το προβλημα και χρησιμοποιω ενα προγραμμα που λεγεται youtubeplay για να βλεπω βιντεο και το βρισκεις εδω http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-youtubeplay.html Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Ευχαριστω πολυ Υπάρχει βέβαια και η λύση της τελευταίας έκδοσης του Core Player. Έχει ενσωματωμένο youtube player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnyDiamond Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 το εκανα το hard reset και δουλευει ρολοι και πολυ πιο γρηγορα απο οταν το πρωτο πηρα μονο που τωρα μου εχει περισσοτερη ραμ ελευθερη απο πριν το hard reset Παράθεση Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στο σύμπαν - αλλά σε σκοτεινούς καιρούς αναδεικνύονται οι μεγάλοι ηγέτες... Ogame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Καλό είναι πλέον να μη το φορτώνεις με περιττά προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnyDiamond Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 υπαρχει flash player για x650 και αν ναι χρειαζεται ή ειναι αχρηστος |? Παράθεση Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στο σύμπαν - αλλά σε σκοτεινούς καιρούς αναδεικνύονται οι μεγάλοι ηγέτες... Ogame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 υπαρχει flash player για x650 και αν ναι χρειαζεται ή ειναι αχρηστος |? Βρες το flashlite 3. Είναι καινούργιος και καθόλου άχρηστος. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 OK, ubuntu ,firefox 3 και κατέβασμα τελευταίου firm μάλλον δεν πάνε καλά. Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει το 342 ρε παίδες κάπου να το τσιμπήσουμε και οι υπόλοιποι? Αφήστε τα κατάφερα Ορίστε και για τους υπόλοιπους http://rapidshare.com/files/143668079/200806021137131212377791.EXE.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnyDiamond Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 μπορείς να μου πεις απο που να το βρω γιατι δεν το βρισκω Παράθεση Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στο σύμπαν - αλλά σε σκοτεινούς καιρούς αναδεικνύονται οι μεγάλοι ηγέτες... Ogame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 μπορείς να μου πεις απο που να το βρω γιατι δεν το βρισκω Στο πλαίσιο δεν το βρίσκεις; http://www.skroutz.gr/s/39076/ETEN-X650.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts