Jump to content

Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;

MaNoS-7-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δν εχω καποιεσ ιδιαιτερεσ απαιτησεις,ενα ομορφο design και δν με απασχολει αν θα εχει καλη καμερα....

• Απαντήσεις 861
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

W810.....
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

η w810 η k-800 φιλε μου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

An theleis kati oikonomiko mporeis na deis kai to w700 pou einai konta sta 250€ an den kano lathos. Einai paromoio me to w800 mono pou exei 256MB karta mnhmhs!
Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

W850i ειναι αρκετα καλο και εχει και αρκετα μεγαλη μνημη 1GB

Nai alla o filos eipe eos 300€ eno to 850 einai sta 400 (akomh?). Asxeta pou ego to phra 365 (tsatsia?) :p

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

ναι η αληθεια ειναι οτι το 850 ειναι λιγο ακριβο ακομα...το 810 πιστευω ειναι καλη περιπτωση!!ξερει καποιος για τυχον προβληματα??

K800 απο μενα.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

w810 ..μακρια απο τα joystic ,καλου κακου,ποτε δεν ξερεις..!

Νομίζω πως το joystick του W810 είναι αρκετά ανθεκτικό.Κανένας γνωστός μου,ο οποίος το έχει στην κατοχή του,δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Γενικά μακριά απο έρικσσον. :p Η μόνη εταιρια που εμπιστεύομαι είναι η σαμσουν
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Νομίζω πως το joystick του W810 είναι αρκετά ανθεκτικό.Κανένας γνωστός μου,ο οποίος το έχει στην κατοχή του,δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Ούτε θα αντιμετωπίσει, ακριβώς γιατί το w810 δεν έχει joystick... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Εξαρτάται από τα γούστα στο...

Το 810 έχει το auto focus στην ψηφιακή και το walkman.

Το 610 έχει το 3G

Περί ορέξεως... :wink:

Απλα για τις φωτο υπαρχουν και οι ψηφιακες μηχανες καπως ετσι το βλεπω εγω,το 610 ειναι καινουργιο μοντελο???το ειδα σημερα και απο κοντα κ μ αρεσε!!!αν εχει καποιος πληροφοριες ας μ πει.Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια!!!!

Ούτε θα αντιμετωπίσει, ακριβώς γιατί το w810 δεν έχει joystick... :wink:

Έχει joystick στη μέση,ακριβώς κάτω από την οθόνη.Δεν πρόκειται για πολύπληκτρο το συγκεκριμένο κομμάτι.

Απλά διαφέρει αρκετά από το κλασικό joystick του Κ750.

Εγώ που το έχω εδώ και 4 μήνες και... ακόμα και τώρα που το κοιτάω... joypad είναι !!!

Το Κ610 μια χαρά κινητό είναι. Και αυτό έχει joypad. Το έχουν πάρει αρκετοί στο γραφείο και γενικά δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Μόνο μείον είναι η μικρή μνήμη που δίνουν από την μαμά του. (64ΜΒ) Μόνον μην το πάρεις σε i-mode δεν λέει. Είναι κ#λ#κλειδωμένο!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pip5&zone=pp&pid=10376

Deite kai to proto video gia na kataleiksete me thn diafonia.

Ontos den exei joystick ;)

W610, είναι πολύ πιο όμορφο! Μόνο για το keypad έχω μερικούς ενδιασμούς. Γιατί τα μικρήνανε τόσο!!! Κάνε το κανένα test drive πριν το πάρεις να δεις αν μπορείς να κάνεις με τα πλήκτρα του. Εγώ για παράδειγμα δεν μπόρεσα να συνηθήσω με τίποτα ένα Κ600 που πέρασε από τα χέρια μου. Και αυτό είχε πλήκτρα για παιδικά δάχτηλα.

Αν και τώρα που το βλέπω καλύτερα δεν έχει και κάλυμα για την κάμερα ενώ το άλλο έχει. Κρήμα!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

W610i ή K550i και γιατί;

Παρακαλώ δικαιολογήστε την άποψή σας. Απ'ότι βλέπω μια διαφορά είναι ότι το ένα έχει μνήμη 64ΜΒ ενώ το άλλο όχι! :worry:

• The title was changed to Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked