Jump to content

Πιστεύετε στην μοίρα;

konstadinoc
 Κοινοποίηση

Υπαρχει  

69 members have voted

1. 1. Υπαρχει

• μοιρα
      22
    • μονο καλη μοιρα
      0
    • μονο κακη μοιρα
      2
    • (δεν υπαρχει μοιρα)
      45

Recommended Posts

Γινονται τα παντα για εναν λογο ?

(ας μην μπλεχτουμε με θεολογικα ζητηματα -)

Το blog μου -> lalala.blogs.gr

Den pisteuw oti yparxei moira!!!

ola ta kathorizoume oi idioi.

an ola htane apo thn moira den tha ypirxe logos yparksis gia kanenanmas:)kai ti logos na ypire aloste an legame giata na kanw p.x auto afou h moira mou mpori na mhn to thelei;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ego pali pistevo oti iparxi mira, afto den simeni vevea oti imaste ermea tis...

alla iparxoun fores pou mpori na palevis kati stin zoi sou me nixia ka me dontia pou lene kai den theli na sou katsi me tipota !!!

:)

Πραγματικά δεν ξέρω.Από τη μια με φοβίζει η άποψη ότι όλα είναι γραμμένα και δεν πρόκειται να αλλάξουν και από την άλλη λένε ότι όλα είναι γραμμένα κάπου και έχουν κάποιο λόγο που συμβαίνουν.

Σίγουρα υπάρχει ο τελείως απρόσμενος παράγοντας στη ζωή αλλά και πάλι πιστεύω πως την τελευταία λέξη μπορούμε να την πούμε εμείς.

εγω πιστευω οτι υπαρχει μοιρα. ολα γινονται για καποιο λογο. σαν δοκιμασιες. βεβαια αν το παλεψεις πιστευω οτι μπορεις να την αλλαξεις. παντα προς το καλυτερο.

εγω πιστευω οτι υπαρχει μοιρα. ολα γινονται για καποιο λογο. σαν δοκιμασιες. βεβαια αν το παλεψεις πιστευω οτι μπορεις να την αλλαξεις. παντα προς το καλυτερο.

Πολλές φορές μπορείς να την αλλάξεις και προς το χειρότερο. Να σου παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία δηλαδή και συ να την αγνοήσεις. Προσωπικά, κάποια γεγονότα που μου έχουν συμβεί, με κάνουν να πιστεύω ότι κάτι υπάρχει και το αποκαλώ μοίρα. Κάποια πράγματα που δεν ήταν απλά μεμονωμένα αλλά σειρά γεγονότων που δεν ήταν αναμενόμενο να συμβούν.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Όχι, τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Τα πάντα είναι αφημένα στην τύχη τους και όσα συμβαίνουν είναι η αλληλεπίδραση των αποτέλεσματων που προέρχονται από τις πράξεις/αποφάσεις μας και από διάφορα άλλα φαινόμενα που δε μπορούμε να ελέγξουμε. ΧΑΟΣ δηλαδή :p

Παρόλο που μου έχουν τύχει απίθανα πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν "μοιραία", συνεχιζω να πιστεύω πως η μοίρα είναι μια καλή εφεύρεση για να δικαιολογούμε τις ηλιθιότητες και τις λανθασμένες επιλογές μας...

Όχι, τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Τα πάντα είναι αφημένα στην τύχη τους και όσα συμβαίνουν είναι η αλληλεπίδραση των αποτέλεσματων που προέρχονται από τις πράξεις και τις αποφάσεις μας και από διάφορα άλλα φαινόμενα που δε μπορούμε να ελέγξουμε. ΧΑΟΣ δηλαδή :p

Παρόλο που μου έχουν τύχει απίθανα πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν "μοιραία", συνεχιζω πιστεύω πως μοίρα είναι μια καλή εφεύρεση για να δικαιολογούμε τις ηλιθιότητες και τις λανθασμένες επιλογές μας...

+1 Συμφωνω!Η μοιρα ειναι ενα δημιουργημα των ανθρωπων για να δικαιολογουμε τα λαθοι μας!

+1 Συμφωνω!Η μοιρα ειναι ενα δημιουργημα των ανθρωπων για να δικαιολογουμε τα λαθοι μας!

συμφωνώ!ο καθένας κάνει τις δικές του προσωπικές επιλογές!!! άρα μοίρα δεν υπάρχει!!!;):)

Hip Hop.

Όχι, τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Τα πάντα είναι αφημένα στην τύχη τους και όσα συμβαίνουν είναι η αλληλεπίδραση των αποτέλεσματων που προέρχονται από τις πράξεις/αποφάσεις μας και από διάφορα άλλα φαινόμενα που δε μπορούμε να ελέγξουμε. ΧΑΟΣ δηλαδή :p

Παρόλο που μου έχουν τύχει απίθανα πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν "μοιραία", συνεχιζω να πιστεύω πως η μοίρα είναι μια καλή εφεύρεση για να δικαιολογούμε τις ηλιθιότητες και τις λανθασμένες επιλογές μας...

+100000 και από μένα. Συμφωνω απόλυτα. Τη μοιρα την "ανακαλυψαν" οι ανθρωποι ειτε για να δικαιολογουν καταστάσεις, ειτε για να απαλυνουν τον πόνο τους(το θελε η μοιρα...), ειτε για να υπομενουν αγόγγυστα καποιες καταστασεις επειδη ειναι παθητικοι(τι να κάνω, η μοιρα μου φταιει...)

Επίσης Κωνσταντινε παρατηρω οτι όλο τετοια ψαγμένα θεματα ανοιγεις-αν και σχετικα μικρος-κι αυτο δειχνει ποσο προβληματισμενος εισαι:)

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Asxeto...alla exete akoush pou lene oti otan geniete ena paidi to episkeptontai oi moires kai tou grafoune thn tyxh tou sto biblio ths zwhs?Auto mas legane oi palioi:p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι το εχω ακουσει και μάλιστα το λεγανε απο τα αρχαια χρόνια. Οι τρεις Μοιρες ήταν η Κλωθώ, η Λάχεσις και η Ατροπος νομιζω...."Υφαινανε" τη ζωη καποιου και στο τέλος την "κόβανε", εξου και η εκφραση "κόπηκε το νήμα της ζωης του". Δεν θυμάμαι καλα ποια ηταν εκεινη που το εκοβε το ΡΗΜΑΔΙ!!!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Ναι το εχω ακουσει και μάλιστα το λεγανε απο τα αρχαια χρόνια. Οι τρεις Μοιρες ήταν η Κλωθώ, η Λάχεσις και η Ατροπος νομιζω...."Υφαινανε" τη ζωη καποιου και στο τέλος την "κόβανε", εξου και η εκφραση "κόπηκε το νήμα της ζωης του". Δεν θυμάμαι καλα ποια ηταν εκεινη που το εκοβε το ΡΗΜΑΔΙ!!!
η Κλωθω το εγνεθε,η Λαχεσις εριχνε "κληρο" γαι το ποτε θα κοπει και η κακια η Ατροπος το εκοβε..

γενικοτερα θα πω πως εξαρταται τι θεωρει ο καθενας μας μοιρα.την τυχη;μια ανωτερη δυναμη;το πεπρωμενο;:O

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

πιστεύω πως η μοίρα είναι μια καλή εφεύρεση για να δικαιολογούμε τις ηλιθιότητες και τις λανθασμένες επιλογές μας...

Πολύ σωστά. Συμφωνώ απόλυτα. :)

δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια αυτο που λενε πως ολα ειναι γραμμενα & οτι σου συμβαινει ειναι για καποιο λογο σε αυτη την ζωη αλλα εμενα μου πανε ολα μα ολα στραβα..οτι δεν ηθελα να γινει εγινε και οτι ηθελα να γινει δεν εγινε και ουτε θα γινει ποτε.

στον τομεα τον ερωτικο τον φιλικο τον αθλητικο το επαγγελματικο ειναι ολα χαλια :(

αν ολα συμβαινουν για καποιον λογο γιατι εμενα μου πανε ολα στραβα?που θα βγει και ποτε θα τελειωσει ολο αυτο?

δεν ξερω αν εγω βλεπω τα πραγματα απαισιοδοξα η ειναι οντος ετσι...δεν ξερω :(

Don't give up! :!:

• 2 weeks later...
Εγω πιστευω οτι πρεπει να συνδιαζουμε το ''πεπρωμενο φυγειν αδυνατο'' που δειχνει οτι υπαρχει μοιρα, μαζι με το ''Συν Αθηνα και χειρα κινει''... Ετσι ειμαστε ευχαριστημενοι και απο τις 2 πλευρες!!
''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

• 8 months later...

Εγω για να πω την αληθεια μεχρι τωρα στα 50 μου δεν ειχα καποιο απτο σημαδι. Ημουν πολυ επιφυλακτικος σε οτι ακουγα...Μεχρι τις 8/8/2008 ...Ημερα Παρασκευη....Φτανουμε οικογενειακως στην Κυμη (γυναικοχωρι). Ολα δειχνουν αριστα και η κορη μου με την γυναικα μου κατεβηκαν απο το χωριο Πυργος που ειμασταν στην Κυμη για καποια δουλεια.

Ειμαι ορθιος, δεν ειμαι καν καθιστος για να πω οτι ηταν της φαντασιας μου !!!! "Βλεπω" την πεθερα μου 74 χρονων γυναικα στα 3-4 μετρα απο μενα με ενα ολοκληρο μαλλον σβηστο τσιγαρο στο στομα. Μια γυναικα που ποτε δεν το εχει βαλει στο στομα της....

Φωναζω τον 16χρονο γιο μου και του λεω τι "ειδα" . Γελαει μαζι μου οπως ηταν και φυσιολογικο....Παιρνω την γυναικα μου τηλ στο κινητο και της λεω απλα να προσεξουν....

Περνανε 5-10 λεπτα χωρις συνεχεια...Σε λιγο ακουμε ενα κλαμα σκυλιου στο σοκακι κατω απο το σπιτι. Το σκυλακι μας η Λιντα μας εχει πηδηξει απο την μαντρα γιατι περναγε ενα αυτοκινητο απο κατω.... Το συνηθιζε να γαυγιζει διερχομενα μηχανακια , αυτοκινητα κια...Αλβανους.Ποτε ομως δεν ειχε πηδησει κατω.... Δεν ξερω τι ειχε γινει και το σκυλακι ηταν στον δρομο κουλουριασμενο σχεδον αλλα ζουσε....Ετρεξα στην Κυμη αλλα ο κρατικος κτηνιατρος δεν μπορουσε να κανει κατι...Μας ειπε για μια κτηνιατρικη κλινικη εξω απο την Χακλιδα...Ξεκινησαμε για εκει αλλα στον δρομο καταλαβαμε οτι μαλλον ηταν αργα....Μπηκα στο Αλιβερι σε ενα κτηνιατρο που απλα διαπιστωσε οτι ειχε πεθανει η Λιντα μας ..

Το ποιο καλο σκυλακι του κοσμου !!!!

Δεν ξερω αν πρεπει να ντρεπομαι, αλλα η λυπη μου μονο με τον χαμο των γονιων μου μπορει να συγκριθει και ισως και να τον ξεπερναει...

Επανερχομαι λοιπον στο "σημαδι' της μοιρας στην αρχη....Δεν προκειται ποτε να πιστεψω οτι ηταν τυχαιο γεγονος.

Αντιο Λιντακι μας !!!!! Γυρισα σπιτι σημερα και αδικα σε αναζηταω !!!! Ποναει η ψυχη μου...Αφησαμε το αψυχο κρμακι σου στην γωνια του οικοπεδου κατω απο το χωμα αλλα θα εισαι παντα μαζι μας.Εξιμυσι χρονια ησουν ισοτιμο μελος της οικογενειας μας.

http://img514.imageshack.gr/files/3160rltbudw6zdlmkptq.jpg

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Δεν ξερω αν πρεπει να ντρεπομαι, αλλα η λυπη μου μονο με τον χαμο των γονιων μου μπορει να συγκριθει και ισως και να τον ξεπερναει...

Να ντρέπεσαι, δεν ξέρω. Ίσως όχι. Αλλά να συνειδητοποιήσεις ότι υπερβάλλεις και ότι συγκρίνεις τη ζωή ενός σκύλου με αυτη των ανθρώπων που σε έφεραν στη ζωή και κόπιασαν για να σε μεγαλώσουν, σίγουρα.

Ίσως όμως επειδή είναι πολύ "φρέσκο" να νιώθεις έτσι.

Κατα τα άλλα, το θέμα που έχεις ανοίξει είναι μια τεράσια υπερβολή (χωρίς παρεξήγηση πάντα - την άποψή μου λέω, άλλωστε για να ακούσεις τις απόψεις μας πιστεύω πως άνοιξες το θέμα).

Μη με παρεξηγήσεις, και εγώ αγαπάω τα ζώα. Αλλά όπως και να έχει, δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να βάζεις στη ζυγαριά τους δύο αυτούς πόνους.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Μου εχει τυχει κατι παρομοιο. Ας πουμε πως ηταν ενα ονειρο-προειδοποιηση για μενα.

Βασικα εγω πιστευω πιο πολυ στην τυχη και στην φυση παρα στην μοιρα. Γενικα δε πιστευω πως υπαρχει μοιρα ή κατι γραφτο για κανεναν μας. Οσο για αυτο το ονειρο που αναφερω, μαλλον θα το πω υποσυνηδειτο οτι δλδ την ωρα που κοιμομουν ο νους θα ειχε αποτυπωση μια συζητηση αναμεσα σ΄αυτο που ονειρευτικα ή καλυτερα γι΄αυτο και το ονειρευτικα.

ΥΓ: αν δεν καταλαβετε κατι απ οσα ολα λεω φταιει που μολις ξυπνησα και δε ξερω τι γραφω :lol::lol::p

[sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε

Μου εχει τυχει κατι παρομοιο. Ας πουμε πως ηταν ενα ονειρο-προειδοποιηση για μενα.

Βασικα εγω πιστευω πιο πολυ στην τυχη και στην φυση παρα στην μοιρα. Γενικα δε πιστευω πως υπαρχει μοιρα ή κατι γραφτο για κανεναν μας. Οσο για αυτο το ονειρο που αναφερω, μαλλον θα το πω υποσυνηδειτο οτι δλδ την ωρα που κοιμομουν ο νους θα ειχε αποτυπωση μια συζητηση αναμεσα σ΄αυτο που ονειρευτικα ή καλυτερα γι΄αυτο και το ονειρευτικα.

ΥΓ: αν δεν καταλαβετε κατι απ οσα ολα λεω φταιει που μολις ξυπνησα και δε ξερω τι γραφω :lol::lol::p

Στον υπνο ειναι αλοιως ....Κι εγω θα μπορουσα να πω πολλα παρομοια. Αλλα ημουν ξυπνιος και ορθιος.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.