Scottas Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 perna elliniko music edition product code me nss kai meta kane update me nsu:!: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 δοκιμασα να κανω το ν73 ενος φιλου music edition αλλα δεν γινεται γιατι ?το κλειδωσανε μεσω του νεου software updater ? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 δοκιμασα να κανω το ν73 ενος φιλου music edition αλλα δεν γινεται γιατι ?το κλειδωσανε μεσω του νεου software updater ? Τι εννοείς; άλλαξες το product code του απλού σε αυτό του Music Edition με το Nemesis πριν δοκιμάσεις να κάνεις update; Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Τι εννοείς; άλλαξες το product code του απλού σε αυτό του Music Edition με το Nemesis πριν δοκιμάσεις να κάνεις update; ναι το αλλαξα εχω τα τελευταια pc suite και software updater αλλα δεν...μου βγαζει μηνυμα λαθους Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Υπαρχει περιπτωση να φταιει και το pc, σε αλλο pc το δoκιμασες? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 oxi το δοκιμαζω τωρα αν ειναι .. ακυρο εκανα επανεκιννηση και ολα οκ thanks παιδες πρεπει να πω οτι η απαντηση σας ηταν σφαιρα... Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Έχει τη τελευταία έκδοση....για VL όμως. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, εκτός από το να βγάλεις το VL, θυσιάζοντας την εγγύηση όμως. ειναι σιγουρο οτι χανετε η εγγυηση? κ λεω εγω σαν πονηρος κλασικος ελληνας: αν σπασω την εγγυηση κ το κιν παθει κατι δεν μπορω να ξανα αλλαξω το prod code κ να μην το καταλαβουν (θα ρωτησω παντως κ σε nokia club μπορει να μην εχουν προβλημα κ να το κανουν μονοι τους) στο κατω κατω ειναι αδικο επειδη εχω βοδαφον να μεινω με μια αρχαια εκδοση, ενω λετε κιολας οτι φευγουν τα bugs καθως κ χρησιμοποιειται το νεο προφιλ bluetooth ασχετο αλλα εχω 3.5 ωρες που διαβαζω το νημα απο την αρχη.εκανα ενα κεφαλι...:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Eαν απο απλο το κανεις ΜΕ η το αντιθετο τοτε δεν χανεις την εγγυηση εαν ειναι VL και το βγαλεις τοτε την χανεις ολα αυτα εξαρτονται και που θα πεσεις εαν αυτος που εχει το μαγαζι θελει να σε εξυπηρετηση τοτε δεν θα εχεις προβλημα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 φιλε gianpithio δεν στεκει αυτο που λες γιατι κ για τις δυο περιπτωσεις παρεμβαινεις στην συσκευη αλλαζοντας το prod code χωρις να εχεις τετοια εξουσιοδοτηση. εχεις ομως απολυτο δικιο στο οτι ειναι θεμα του μαζαγιου αν θα το κανει η οχι. η απορια μου ειναι: αν αλλαξουν αυτοι το λογισμικο (αν πετυχω καποιον καλο κ συζητησιμο πανω απο ολα) αυτο θα φαινεται οτι εγινε απο αυτους ωστε να μην εχω μελλοντικα προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Στεκει γιατι οταν βγαζεις το VL τοτε το μπορουν πολυ ευκολα να σου πουν οτι και εαν επαθε το κινητο σου δεν ειναι δικο τους θεμα γιατι εβγαλες το λογισμικο τους. Στην αλλη περιπτωση εαν απο απλο το κανεις ΜΕ εχεις να κανεις με αυτους που ασχολουνται και φτιαχνουν και τα 2 λογισμικα οποτε ουτε κρυο ουτε ζεστη σιγα να μην ασχοληθουν εαν ειταν ΜΕ το κινητο σου η απλο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 φιλε gianpithio δεν στεκει αυτο που λες γιατι κ για τις δυο περιπτωσεις παρεμβαινεις στην συσκευη αλλαζοντας το prod code χωρις να εχεις τετοια εξουσιοδοτηση. εχεις ομως απολυτο δικιο στο οτι ειναι θεμα του μαζαγιου αν θα το κανει η οχι. η απορια μου ειναι: αν αλλαξουν αυτοι το λογισμικο (αν πετυχω καποιον καλο κ συζητησιμο πανω απο ολα) αυτο θα φαινεται οτι εγινε απο αυτους ωστε να μην εχω μελλοντικα προβληματα? Έχει δίκιο ο gianpithio, θα χάσεις την εγγύηση! Αλλάζεις μεν το product code αλλά στη μία περίπτωση αφορά μόνο τη Nokia ενώ στην άλλη εμπλέκεται και η Vodafone, η οποία κάνει όλο τη σχετική φασαρία. Δική μου άποψη είναι πως αν πέσεις σε πωλητή λογικό θα σου το αλλάξει ο ίδιος, έστω και αν σε χρεώσει 15€, και σε περίπτωση βλάβης πας σε Nokia Shop. Αλλά τυπικά, δυστυχώς δεν το κάνουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Παιδιά μια ερώτηση: Αν αγοράσω την μαύρη πρόσοψη θα πάρω μαζί και τα πλήκτρα ή πρέπει να τα αγοράσω ξεχωριστά? Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Παιδιά μια ερώτηση: Αν αγοράσω την μαύρη πρόσοψη θα πάρω μαζί και τα πλήκτρα ή πρέπει να τα αγοράσω ξεχωριστά? Ksexwrista 8a ta pareis;) Ektos an tin pareis apo ebay kai vreis enan seller o opoios dinei ta panta komple;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Έχει δίκιο ο gianpithio, θα χάσεις την εγγύηση! Αλλάζεις μεν το product code αλλά στη μία περίπτωση αφορά μόνο τη Nokia ενώ στην άλλη εμπλέκεται και η Vodafone, η οποία κάνει όλο τη σχετική φασαρία. Δική μου άποψη είναι πως αν πέσεις σε πωλητή λογικό θα σου το αλλάξει ο ίδιος, έστω και αν σε χρεώσει 15€, και σε περίπτωση βλάβης πας σε Nokia Shop. Αλλά τυπικά, δυστυχώς δεν το κάνουν. δεν μπορω να διαφωνησω απο την στιγμη που δεν το εχω ψαξει περισσοτερο.απλα δεν μου στεκει, αν σκεφτεις κ πως η βονταφον στη νοκια το στελνει για σερβις αλλα στην ελλαδα ζουμε. αν παντως ισχυει αυτο θα το κρατησω κανα μηνα να δοκιμαστει λιγο σε αντιξοες συνθηκες(θα φαει κ τις τουμπες του σιγουρα:D) και αν δεν εχει προβλημα θα σπασω την εγγυηση. αλλα αν βαλουμε παλι μετα το product code το παλιο πως θα αποδειξουν οτι δεν ειναι στη εγγυηση?εννοω αφου κανω την αναβαθμση να επαναφερω κατευθειαν τον κωδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 δεν μπορω να διαφωνησω απο την στιγμη που δεν το εχω ψαξει περισσοτερο.απλα δεν μου στεκει, αν σκεφτεις κ πως η βονταφον στη νοκια το στελνει για σερβις αλλα στην ελλαδα ζουμε. αν παντως ισχυει αυτο θα το κρατησω κανα μηνα να δοκιμαστει λιγο σε αντιξοες συνθηκες(θα φαει κ τις τουμπες του σιγουρα:D) και αν δεν εχει προβλημα θα σπασω την εγγυηση. αλλα αν βαλουμε παλι μετα το product code το παλιο πως θα αποδειξουν οτι δεν ειναι στη εγγυηση?εννοω αφου κανω την αναβαθμση να επαναφερω κατευθειαν τον κωδικο Ωραία θα βάλεις το product code της Vodafone, το λογισμικό που δεν θα είναι VL πως θα το δικαιολογήσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ksexwrista 8a ta pareis;) Ektos an tin pareis apo ebay kai vreis enan seller o opoios dinei ta panta komple;) Ξέρεις περίπου πόσο θα μου βγούν και τα δύο μαζί σε ένα nokia shop? Το joystick είναι και αυτό μέσα στα πλήκτρα (σεν μιλάω για τον μηχανισμό μόνο για το εξωτερικό)? Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 σωστο κ αυτο! εγω το σκεφτηκα αλλιως,δηλ αν επαναφερω το code οποιαδηποτε στιγμη του ξανακανω αναβαθμιση κ περνω παλι το λογισμικο της βονταφον.κατι σαν downgrade δηλ.αλλα δεν σκεφτηκα την περιπτωση που το κιν δεν ανοιγε ι(μακρυα απο μας!!!) γιατι μια τετοια περιπτωση ειναι που θα με στειλει για σερβις. ασχετο: που μπορω να βρω το irremote?σε σας δουλευει? κ ψαχνω εναν καλο fileexplorer στο παλιο ειχα τον FEexplorer αλλα με κρεμαγε συχνα. αλλα προγραμματα χρησιμα? ευχαριστω παντως για τις αμεσες απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 σωστο κ αυτο! εγω το σκεφτηκα αλλιως,δηλ αν επαναφερω το code οποιαδηποτε στιγμη του ξανακανω αναβαθμιση κ περνω παλι το λογισμικο της βονταφον.κατι σαν downgrade δηλ.αλλα δεν σκεφτηκα την περιπτωση που το κιν δεν ανοιγε ι(μακρυα απο μας!!!) γιατι μια τετοια περιπτωση ειναι που θα με στειλει για σερβις. ασχετο: που μπορω να βρω το irremote?σε σας δουλευει? κ ψαχνω εναν καλο fileexplorer στο παλιο ειχα τον FEexplorer αλλα με κρεμαγε συχνα. αλλα προγραμματα χρησιμα? ευχαριστω παντως για τις αμεσες απαντησεις Και να άνοιγε δεν γίνεται downgrade... Όσο για τα προγράμματα πήρες απάντηση εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 δεν μπορω να διαφωνησω απο την στιγμη που δεν το εχω ψαξει περισσοτερο.απλα δεν μου στεκει, αν σκεφτεις κ πως η βονταφον στη νοκια το στελνει για σερβις αλλα στην ελλαδα ζουμε. Αν δεν κανω λαθος δεν τα στελνει στην nokia.Καπου στην Ιταλια σε ασχετο με την nokia Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 @djuan1988 εαν θελεις να ανοξεις το Ν73 σου δεν τον παρακατω οδηγο εγω το εχω ανοιξει :) http://rapidshare.com/files/88837090/N73_open.rar.html Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Και να άνοιγε δεν γίνεται downgrade... Όσο για τα προγράμματα πήρες απάντηση εδώ. απλα σκεφτηκα πως αν επαναφερω το code μετα κ με το NSU κανω αναβαθμιση λογικα θα επρεπε να αναγνωρισει το τελευταιο λογισμικο της βονταφον (αφου θα βλεπει τον code για VL αρα γι'αυτον θα μου βγαλει την αντιστοιχη παλια εκδοση του λογισμικου) αλλα επειδη εχω δει στο νημα οτι το εχεις ψαξει το ζητημα μαλλον κατι παραπανω θα ξερεις απο μενα! ευχαριστω για τα λινκ κ σορυ για το offtopic. ελπιζω να καταφερω να το κανω κ καποια στιγμη αν κ δεν το βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 @djuan1988 http://rapidshare.com/files/88837090/N73_open.rar.html Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω!! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagosM Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Πως μπορώ να μπω internet από το Ν73 music edition. Παράθεση Η Μακεδονία είναι μια, ή Ελληνική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Πως μπορώ να μπω internet από το Ν73 music edition. Μα φυσικά από τον Ιστό. Πρώτα όμως θα πρέπει να έχεις και τις ανάλογες ρυθμίσεις. Μπες εδώ για να τις κατεβάσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Πως μπορώ να μπω internet από το Ν73 music edition. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152884 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts