folios Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 paidia ebala simera to nokia n73 na fortisei kai apo to prwi dn exei anapsei i endeiksi sto kinito oti fortizei!!!!ti sumbainei???aposyndesa kai syndesa pali tn fortisti alla tpt!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 paidia ebala simera to nokia n73 na fortisei kai apo to prwi dn exei anapsei i endeiksi sto kinito oti fortizei!!!!ti sumbainei???aposyndesa kai syndesa pali tn fortisti alla tpt!! Ειναι καινουργιο η το εχεις φορτισει και αλλες φορες;Κλειστο ανοιξε το και δοκιμασε.Δοκιμασε και με εναν αλλο φορτιστη μηπως αυτος που εχεις εχει κανενα καλωδιο κομμενο.Και να αποφευγεις τα greeklish. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Δοκίμσε καλού κακου και σε άλλη μπρίζα γιατί μπορεί να μην δίνει σωστό ρεύμα... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pladel19 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 pedia exw ena problima den mou emfanizi tin imerominia stin othoni exw tin fotografia kai den iparxi imerominia mono i wra exw psaksi to menou kai den boro na tin emfaniso bori kapoion na me boithisi eyxaristo:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 pedia exw ena problima den mou emfanizi tin imerominia stin othoni exw tin fotografia kai den iparxi imerominia mono i wra exw psaksi to menou kai den boro na tin emfaniso bori kapoion na me boithisi eyxaristo:) Αν αποφευγεις τα greeklish μπορει και να εχεις πιο ευκολα βοηθεια.Τι προφιλ εχεις στο τηλεφωνο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Ξερει κανεις πως μπορω να κανω μια φωτογραφια να εμφανιζεται full screen οταν την βαζω για wallpaper? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Παιδια μια ερωτηση,πηρα το Ν73 ΜΕ,εκανα αντιγραφη τις επαφες μου στη μνημη απο τη Σιμ αλλα οταν με παιρνουν τηλεφωνο εμφανιζεται ο αριθμος και οχι το ονομα αυτου που με καλει.Πως μπορω να το φτιαξω? Αυτό συμβαίνει όταν έχεις τον ίδιο αριθμό δύο φορές καταχωρημένο ή οι αριθμοί μπροστά έχουν το πρόθεμα +30. Ξερει κανεις πως μπορω να κανω μια φωτογραφια να εμφανιζεται full screen οταν την βαζω για wallpaper? Δεν γίνεται! Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να την ενσωματώσεις σε ένα θέμα που θα φτιάξεις εσύ ο ίδιος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Αυτό συμβαίνει όταν έχεις τον ίδιο αριθμό δύο φορές καταχωρημένο ή οι αριθμοί μπροστά έχουν το πρόθεμα +30. Στη δεύτερη περίπτωση εμένα μου δείχνει για 2-3 δευτερόλεπτα το νούμερο και μετά κανονικά το όνομα του καλούντος. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relfection Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Σαφώς δεν υπάρχει πρόβλημα με τις εκτός ελλάδος συσκευές, το μόνο πρόβλημα είναι πως με μη ελληνική συσκευή, χάνεις τα ελληνικά μετά την αναβάθμιση. Μπορεί να μην είναι ανίατη αλλά παραμένει ασθένεια ;) Μια ερώτηση πάνω στο θέμα αυτό: Το κινητό μου το αγόρασα από internetικό κατάστημα με τα ελληνικά περασμένα, αλλά στο πληκτρολόγιο δεν είχε ελληνικά. Είχε product code γερμανικό (αλλά με ελληνικά εγκατεστημένα) και στο κουτί οι οδηγίες στα ελληνικά ήταν φωτοτυπία. Από το imei προέκυψε ότι είναι Made in Finland. Επειδή βιαζόμουν να κάνω αναβαθμίσεις το καλοκαίρι, άλλαξα με nemessis το product code σε ελληνικό. Δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής προβλήματα με τις αναβαθμίσεις και τη γλώσσα. Μήπως γνωρίζει κανείς, αν αυτό το κινητό θεωρείται παραεισαγωγή (Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η προέλευσή του) και αν θα μου παρουσιάσει κάτι, θα αρνηθεί την υποστήριξη η Alpha Copy, και θα πρέπει να απευθυνθώ στην εταιρία για να το στείλουν έξω (οι ίδιοι μου είπαν ότι καλύπτονται από την Alpha Copy) ; {Συγγνώμη για το θεωρητικό της απορίας μου... :O} Παράθεση “Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Στη δεύτερη περίπτωση εμένα μου δείχνει για 2-3 δευτερόλεπτα το νούμερο και μετά κανονικά το όνομα του καλούντος. Σωστός...το +30 δέν παίζει ρόλο,δείχνει κανονικά τα ονόματα.;) Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 ρε παιδια, δε νομιζετε οτι η nokia καθηστερισε αρκετα το νεο update;; Πιστευω πως θα εχει αρκετες βελτιωσεις, ngage, και θα υποστηριζει AD2P.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 ρε παιδια, δε νομιζετε οτι η nokia καθηστερισε αρκετα το νεο update;; Πιστευω πως θα εχει αρκετες βελτιωσεις, ngage, και θα υποστηριζει AD2P.. ngage υποστηριζει οπως ειναι απλα δεν εχει βγει το προγραμμα εγκαταστασης για το κινητο.AD2P υποστηριζει ηδη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 ngage υποστηριζει οπως ειναι απλα δεν εχει βγει το προγραμμα εγκαταστασης για το κινητο.AD2P υποστηριζει ηδη. αυτο για το AD2P δε το ηξερα! για το ngage πιστευω πως θα ειναι ηδη εγκατεστημενο οπως συνέβη με το nokia maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 αυτο για το AD2P δε το ηξερα! για το ngage πιστευω πως θα ειναι ηδη εγκατεστημενο οπως συνέβη με το nokia maps Μπορει και να ειναι ετσι.Αρκει ομως να το παρει αποφαση η Nokia να βγαλει την νεα πλατφορμα ngage καποτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Δηλαδη βγαζουν ακομα firmware για το Ν73?Καλο αυτο.Καθε ποτε περιπου βγαινει καινουριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 καλη χρονια παιδια!!!σκεφτομαι να παρω αυτο http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003592. το εχει μηπως κανεις για να μου πει εμπειριες?καθε γνωμη ευπροδεκτη...λεω να το συνδυασω με route 66.τι γνωμη εχετε? Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 καλη χρονια παιδια!!!σκεφτομαι να παρω αυτο http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003592. το εχει μηπως κανεις για να μου πει εμπειριες?καθε γνωμη ευπροδεκτη...λεω να το συνδυασω με route 66.τι γνωμη εχετε? Πολύ καλό φαίνεται και με καλή αυτονομία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvidios102937544 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 καλη χρονια παιδια!!!σκεφτομαι να παρω αυτο http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003592. το εχει μηπως κανεις για να μου πει εμπειριες?καθε γνωμη ευπροδεκτη...λεω να το συνδυασω με route 66.τι γνωμη εχετε? Το πηρα εγω πριν μια εβδομαδα και ειναι απεκτο.Οθονη τεραστια και καμερα που αποδιδει σαν φωτογραφικη μηχανη:rolleyes:Συν οτι ειναι symbian. Παράθεση παναθηναικος! ! !4ever:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jojonakis Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Καλη χρονια. συγνώμη αν εχει αναφερθεί αλλα εχω ενα απλό προβληματάκι , το κινητό μου (n73me) δεν κρατάει ενεργοποιημένη την αναφορά λήψης αποστολής μηνυμάτων. Παράθεση Όσο εξελισσόμαστε τόσο πιο πολύ τρέχουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Καλη χρονια. συγνώμη αν εχει αναφερθεί αλλα εχω ενα απλό προβληματάκι , το κινητό μου (n73me) δεν κρατάει ενεργοποιημένη την αναφορά λήψης αποστολής μηνυμάτων. Καλημέρα, χρόνια πολλά! Τι εννοείς "δεν κρατάει" την αναφορά λήψης; Δηλαδή ενώ έχεις θέσει τη ρύθμιση, όταν κάνεις επανεκκίνηση τη χάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 kalispera kai apo emena kai eutixismeno to neo etos. loipon, epidi mesa se autin tin evdomada me to anoigma ton katastimaton tha paro to n73 music edition tha ithela na mou peite apo pou mporo na promitheuto paixnidia tou typou quiz, trivial ktl.... mporeite na me voithisete?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Καλη χρονια. συγνώμη αν εχει αναφερθεί αλλα εχω ενα απλό προβληματάκι , το κινητό μου (n73me) δεν κρατάει ενεργοποιημένη την αναφορά λήψης αποστολής μηνυμάτων. Αν εννοείς ότι δείχνει την αναφορά μόνο για δύο δευτερόλεπτα και μετά χάνεται (πάει στο φάκελο Μηνύματα > Αναφορές), δυστυχώς (ή ευτυχώς) έτσι είναι. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Καλή χρονιά σε όλους. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 kalispera kai apo emena kai eutixismeno to neo etos. loipon, epidi mesa se autin tin evdomada me to anoigma ton katastimaton tha paro to n73 music edition tha ithela na mou peite apo pou mporo na promitheuto paixnidia tou typou quiz, trivial ktl.... mporeite na me voithisete?????? Καλη Χρονια :) Εχει αναφερθει ..οο.. φορες απο που βρισκουμε τα διαφορα xxxxxxxxxxxxxx στα αναλογα θεματα :!: Αρκει να διαβασεις λιγο... Γραφε με Ελληνικους χαρακτηρες για να καταλαβαινουμε τι γραφεις ............................ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 παιδια το γνωστο προβλημα με το να μην ξερεις τι ωρα σου εστειλε ο αλλος sms οταν εχεις κλειστο το κινητο εχει λυθει με τις τελευταίες αναβαθμίσεις του N73......??? (γιατι στο ν95 το λύσανε....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 ξερει κανεις ποσο κοστιζει τωρα το n73 ME σε nokia shops??? στα υπολοιπα καταστηματα η τιμη του ειναι γυρο στα 350-60 ευρω. δεν θελω να το παρω μεσο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts