Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εορτολογιο εχει μεινει πισω ενα χρονο, ή ειναι η ιδεα μου; Τις κινητες ονομαστικες εορτες δεν τις εμφανιζει σωστα ( πχ Γεωργιος ). Γιατι δε το αναβαθμιζουν; Μπορει να το φτιαξει καποιος απο εδω μεσα; Ειναι ευκολο;

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα, Χριστος Ανεστη.Εχει βρεθει κανενας τροπος ωστε ο photobrowser που εχει το Ν95 να μη βλεπει ολες τις φωτο που εχει το κινητο,παρα μονο απο φακελους που θελουμε εμεις?

Καλημερα, Χριστος Ανεστη.Εχει βρεθει κανενας τροπος ωστε ο photobrowser που εχει το Ν95 να μη βλεπει ολες τις φωτο που εχει το κινητο,παρα μονο απο φακελους που θελουμε εμεις?

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το πρόγραμμα Resco Photo Viewer και να αφησεις στην άκρη το αντίστοιχο του κινητού

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το πρόγραμμα Resco Photo Viewer και να αφησεις στην άκρη το αντίστοιχο του κινητού

Σε ευχαριστω,θα το δοκιμασω.

Καλησπερα κ χρονια πολλα. Χρησιμοποιω τον opera mini στο Ν96 μου και καποιες φορες μου κολλαει με αποτελεσμα να πρεπει να επανεκινω το προγραμμα.. Εχει αναφερθει ξανα κατι τετοιο η φταει η εκδοση που εχω? Ευχαριστω

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Απεγκατέστησε την έκδοση που έχεις, μπες απο το κινητό σου στην διεύθυνση mini.opera.com και κατέβασε την τελευταία έκδοση (4.2.13918).

το handy shell ειναι :)

Eυχαριστω, το εβαλα και εγω.

Να ρωτησω γιατι ειμαι λιγο αρχαριος σε αυτα, τρωει πολυ μπαταρια το handy shell?

Και γενικα επιβαρυνει το κινητο?

Kαι κατι σχετικα με το youtube mobile, πως γινεται να κανω login στο youtube και να δω comments?

Πρόσφατα έβαλα την καινουργια έκδοση του X-plore και ενώ για ενα διήμερο μου λειτουργούσε κανονικά ξαφνικά σήμερα πήγα να μπώ και ενώ δείχνει οτι πάει να μπεί τελικά με πετάει πάλι στο μενού. Ξέρετε μήπως για ποιόν λόγο?

Καμιά εφαρμογή για αντίστροφη μέτρηση? Πόσο δύσκολο ήταν για τη Nokia να βάλει μια τέτοια εφαρμογή!!

Ευχαριστώ! :)

Και κάτι ακόμα. Κατέβασα το QuickOffice Premier v6 αλλά όταν πάω να το κάνω εγκατάσταση μου λέει να εγκαταστήσω πρώτα το βασικό πακέτο! Ποιο είναι αυτό?

Επίσης που γίνεται η εγκατάσταση? Στην μνήμη του τηλεφώνου ή σου δίνει την επιλογή και για κάρτα μνήμης? Γιατί αν είναι στο τηλ... θα το αφήσω!

Πρόσφατα έβαλα την καινουργια έκδοση του X-plore και ενώ για ενα διήμερο μου λειτουργούσε κανονικά ξαφνικά σήμερα πήγα να μπώ και ενώ δείχνει οτι πάει να μπεί τελικά με πετάει πάλι στο μενού. Ξέρετε μήπως για ποιόν λόγο?

δεν ειναι ακομη σωστα σπασμενη μετα απο 30 φορες ανοιγματος σταματαει να λειτουργει βαλε την 1,22 ξανα

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση.. Χρησιμοποιώ το ορ logo για αλλαγή logo στο κινητό. Παρόλα αυτα εχω δει σε κάποια κινητά αντί για το σήμα της εταιρίας η εικόνας να γράφουν κάτι. Πχ ν82 rules! Αλλά στο εν λόγω πρόγραμμα δεν εχω βρει τέτοια επιλογή.. Και αν δοκιμάσω να το φτιάξω από ζωγραφική κ να το σώσω σαν εικόνα δεν θα έχει ως φόντο από πίσω το θέμα του κινητού αλλά το φόντο της εικόνας.. Υπάρχει λοιπόν κάποιος τρόπος να γίνει αυτό; στο ορ logo εχω την 0.3Β έκδοση..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάνε ξανά εγκατάσταση απο πάνω.

Έκανα και εγκατάσταση από πάνω, την διέγραψα και μετά την έβαλα στην μνήμη του τηλεφώνου, έκανα επανεκκίνηση, έβγαλα την μπαταρία...αλλά τίποτα. Μάλλον πρέπει να είναι αυτό που λέει ο azakan5678.

Παιδιά μήπως ξέρετε κάποια εφαρμογή σαν το Call Cheater Manager, αλλά να χτυπάει ο ήχος του τηλεφώνου (κι όχι της εφαρμογής) και να εμφανίζεται όποιο όνομα θες εσύ.....

Έχετε καμία ιδέα?

Ευχαριστώ!

Hello !

Ευχαριστώ! :)

Και κάτι ακόμα. Κατέβασα το QuickOffice Premier v6 αλλά όταν πάω να το κάνω εγκατάσταση μου λέει να εγκαταστήσω πρώτα το βασικό πακέτο! Ποιο είναι αυτό?

Επίσης που γίνεται η εγκατάσταση? Στην μνήμη του τηλεφώνου ή σου δίνει την επιλογή και για κάρτα μνήμης? Γιατί αν είναι στο τηλ... θα το αφήσω!

Το QuickOffice Premier v6 κανει απο μονο του εγκατασταση στη μνημη του τηλεφωνου,δεν σου δινει επιλογη για το που θελεις εσυ να γινει η εγκατασταση κι αυτο γιατι το--βασικο πακετο --βρισκετε στο τηλεφωνο.Για να γινει λοιπον η εγκατασταση αυτου που εχεις κατεβασει,το οποιο απ οτι καταλαβαινω ειναι upgrade της βασικης εκδοσης του QuickOffice,το οποιο υπαρχει ηδη εγκατεστημενο στο τηλεφωνο.αν δεν υπαρχει αυτη η βασικη εκδοση ψαξε για κανονικη εκδοση εγκαταστασης,καπου την πηρε το ματι μου εκει που το κατεβασες.

http://img245.imageshack.us/img245/3193/profilelist.jpg

στο μαγαζακι ....

Battery Extender helps you extend the standby time of your Series 60 smartphone by up to 30%.

http://img245.imageshack.us/img245/8153/compareprofiles.jpg

Profiles

A profile is a list of features you wish to change. The application comes configured with some recommended profiles but you can customise them to your needs.

Going away for a long weekend?

* Enable Battery Extender's Max Battery profile. This turns on all the power saving features to their highest levelto give you the maximum battery performance.Going walking/running and want to be geo tagging your photos or mapping your route?

* Enable Battery Extender's Outdoor sports profile. This will enable the maximum battery performance, saving energy on unneeded features, to stop the power hungry GPS receiver from completely draining your battery.Want to be using Google Latitude but not at the expense of a flat battery?

* Add Google Maps to the list of applications to close down when you battery level drops below 3 bars.Just want your phone to last longer?

* Use the Improved Battery profile to start only changing settings when the battery runs low

Features

Currently Battery Extender will manage the following features:

* Backlight brightness

* Backlight timeout

* Screensaver timeout

* GPS

* Bluetooth

* Autorotate

* Applications

Supported devices

Nokia E50, Nokia E61, Nokia E63, Nokia E65, Nokia E66, Nokia E71, Nokia N73, Nokia N80, Nokia N82, Nokia N95, Nokia N95 8gb.

Why REPACK the same appliation

Few user had problem of not being able to reg. the application and then few user came up with idea of changing the date and all to reg. so this is a fixed version so that there is no problem while reg. the application

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Όπως έχει επισημανθεί ήδη, η "ραγισμένη" έκδοση 1.30 του X-plore διαρκεί για περίπου 30 ανοίγματα της εφαρμογής. Μετά από αυτό, η εφαρμογή δεν ανοίγει.

Δεν πρόσεξα αν έχει ήδη αναφερθεί, αλλά κάνοντας κάποιες δοκιμές, ανακάλυψα ότι υπάρχει μια κάποια λύση για να λειτουργήσει ξανά η εφαρμογή.

1) Εγκατάσταση της επίσημης 1.30 έκδοσης (αυτή με την χρονική καθυστέρηση των 3 δευτερολέπτων). Επιλέγουμε "ναι" στο ερώτημα για αντικατάσταση.

2) Τρέχουμε την έκδοση αυτή.

3) Εγκαθιστούμε ξανά τη ραγισμένη έκδοση 1.30. Ξαναεπιλέγουμε "ναι" στο ερώτημα για αντικατάσταση.

4) Έτοιμο. Ο X-plore ξαναλειτουργεί για αλλά 30 ανοίγματα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

παιδιά καλησπέρα..

Που μπορώ να βρώ έναν καλό call manager? που να κάνει εκτροπή στις κλήσεις, να στέλνει busy tone, κτλ κτλ...

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

Πάνο, ποιο το νόημα να κάνεις την διαδικασία αυτή; Το γνήσιο X-plore 1.30 λειτουργεί άψογα. Τα 3" δεν μας σώζουν. :p :D

Πάνο, ποιο το νόημα να κάνεις την διαδικασία αυτή; Το γνήσιο X-plore 1.30 λειτουργεί άψογα. Τα 3" δεν μας σώζουν. :p :D

Απλά για να λέω ότι έχω "ραγισμένο" X-plore, ή μάλλον πιο επίκαιρα ..."τσουγκρισμένο". :D

Εννοείται ότι για μένα δεν αξίζει η όλη διαδικασία δύο εγκαταστάσεων για να ανοίξει άλλες 30 φορές και μετά πάλι από την αρχή.

Χρόνια πολλά είπαμε; Μου φαίνεται δεν είπαμε. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, με υγεία. :)

Μακάρι όλες οι εφαρμογές να είχαν τους περιορισμούς του x-plore. Τότε δεν θα ψάχναμε ποτέ για σπασμένες εκδόσεις κτλ. Βέβαια, κανένας δεν θα αγόραζε εφαρμογές αλλά, είναι άλλο θέμα αυτό. :D

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, με υγεία. :)

Μακάρι όλες οι εφαρμογές να είχαν τους περιορισμούς του x-plore. Τότε δεν θα ψάχναμε ποτέ για σπασμένες εκδόσεις κτλ. Βέβαια, κανένας δεν θα αγόραζε εφαρμογές αλλά, είναι άλλο θέμα αυτό. :D

Μια χαρά είναι ο X-plore και με το χρονικό περιορισμό.

Προσωπικά δεν θα γύριζα με τίποτα πίσω στην έκδοση 1.22.

Αληθώς Ανέστη. Με υγεία πάνω από όλα, για να ασχολούμαστε με τα ωραία μας κινητά και πολλά άλλα... :D

παιδιά μια βοήθεια κανείς για το πως να εγκαταστήσω μια εφαρμογή που έχω κατεβάσει? πολεμώ εδώ και δέκα ώρες μέσα από forums κ οδηγίες και δε βρίσκω την άκρη..

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy