Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προβλημα μεγαλο!!!!! Χθες ηθελα να αποθηκεψω ενα wlan στο Ν95 για να μην βαζω συνεχεια κωδικους κλπ οταν το εκανα οταν πηγαινα στον ιστο και πατουσα να ανοιξω σελιδα μου εβγαζε μια λιστα για συνδεσεις στι ιντερνετ αλλα οχι την επιλογη αναζητηση wlan μονο vodafone gprs klp Το πηγα σημερα στη Νοκια και μου εκανε φορματ και τωρα ολα καλα με αυτο το θεμα

Αλλα εχω αλλο... μεγαλο...επρεπε να εγκαταστησω ολες μου τις εφαρμογες ξανα το εκανα σχεδον σε ολες αλλα σε αυτη που θελω το ir remote δεν κανει εγκατασταση και δεν μπορω να βαλω και τον x-plore 1.22 Drakkarous μεθοδο...Ισως εχουν μεινει υπολιματα του προγραμματος μεσα και γι'αυτο δεν το διαβαζει τι να κανω???

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573&highlight=Drakkarious Κανω αυτο με το Drakkarious αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση το Drakkarious που κανονικα μετα θα επρεπε να εχω στις εφαρμογες μου το CapsOn CapsOff HelloCarbide δεν μου βγαζει τιποτα και δεν μπορω να περασω και τον x-plore γιατι? Πρεπει να κανω παλι φορματ??

Μηπως καναν αναβαθμιση στην συσκευη σου? Εαν ναι δοκιμασε τον 3ο τροπο!

Εαν θελεις κατι αλλο που ειναι σχετικο με τα hacks καλυτερα ρωτησε στο επισημο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Τωρα γιατι δεν μου περναει το Ir remote που τοσους μηνες προσπαθουσα να το βαλω στο κινητο μου και δεν εμπαινε και τωρα που το ειχα βαλει εδω και 5 μερες ετυχε αυτο και δεν το παιρνει ρε γμτ. Αν και λεει πως αν εχετε παλια εκδοση του ιρ σβηστε και μετα περαστε αυτη αλλα εγω δεν μπορω να βρω υποληματα χωρις x-plore και στη Νοκια δεν μου περασανε τιποτα εχω την v30

Δες εαν εχεις σωστα τις παρακατω ρυθμισεις:

• Οι εφαρμογές δεν έχουν την επίσημη πιστοποίηση της Nokia (οι περισσότερες).

Σ' αυτή τη περίπτωση πηγαίνουμε στη «Διαχείριση εφαρμογών» και πατάμε Επιλογές > Ρυθμίσεις και βάζουμε στο:

• Εγκατάσταση λογισμικού (Όλα)
  • Έλεγχος πιστοποιητικών (Απενεργοποιημένη)

Tη μηνυμα σφαλαματος σου βγαζει?

Kugou V1.39 ENGLISH Translation

απο τους λιγους players που αναγνωριζουν οπως ακριβως ,,εχεις τα τραγουδια στους φακελους,, στο μαγαζακι.,,,,,

Leading mobile music player, built-in high-quality decoder, support for high-quality FLAC format

Built-in automatic identification portrait artist shown that without GPRS traffic

Supporting advanced KRC cool dog OK karaoke lyrics, and can download lyrics online

Micro-player mode, the phone at any time watch lyrics.

Change Log (by me):

- Add more EQ Presets.

- ID3 Editor fully in ENGLISH

- File Attributes Fully in ENGLISH

- Sound maybe better than V1.38.

**BUGS**

- "Low" Character in Mini player position - can't be translated.

**TIPS**

- For Kugou work like charm... please install "Chinese patch for TTPOD"

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Καλησπερα, γιατι μια signed εφαρμογη οταν παω να την εγκαταστησω μου βγαζει requested application access not granted? Το παραλογο ειναι πως την ειχα εγκαταστησει κανονικα πριν κανω φορματ.

Εδιτ: Τελικα αποδειχτηκε πως ειχε προβλημα το αρχειο.

Αλλη μια ερωτηση, υπαρχει καμια εκδοση του ΡΟΤΑΤΕΜΕ που να λειτουργει στο Ν96?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλημερα

Παιδια μια ερωτηση, σιγουρα τα εχετε πει και ειναι παλια αλλα εχω λιγο μπερδευτει με τα python και τα megamodule pack ..

μπορει καποιος να δωσει link-post με τις πιο προσφατες εκδοσεις Python / MegamodulepacΚ, γιατι δεν πρεπει να περασω κατι λαθος, μετα δεν θα γινεται εγκατασταση.

Πχ εχω κατι files στο pc μου και λενε

MegaPyModylePack.v.2.0.1

python 1.45

PythonScriptshell

Για να μην κανω λαθος και γινω ματσο, τα περναω και τα 3 στην 8αρα του Ν95 και καθαρισα? η υπαρχουν και αλλες εκδοσεις νεοτερες η λειπει καποιο αρχειο ?

γιατι στο "μαγαζακι" βρηκα και ενα UltraPyModulePack_OMAP_FP1_PreFP1, ανεφερε και κατι για ΜΗz. και τελος παντων καλος κακος βλεπει κανεις ονοματα παρομοια..προσωπικα μπερδευομαι, πχ Megamodulepack και Ultramodulepack και...τελος παντων αν μπορει κανεις να μου δωσει ενα link με τα 2-3-4 αρχεια να τα βαλω και να τρεχω εφαρμογες.

Ευχαριστω, sorry αν σας κουρασα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλη μια ερωτηση, υπαρχει καμια εκδοση του ΡΟΤΑΤΕΜΕ που να λειτουργει στο Ν96?

Όχι, δεν υπάρχει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλημερα

Παιδια μια ερωτηση, σιγουρα τα εχετε πει και ειναι παλια αλλα εχω λιγο μπερδευτει με τα python και τα megamodule pack ..

μπορει καποιος να δωσει link-post με τις πιο προσφατες εκδοσεις Python / MegamodulepacΚ, γιατι δεν πρεπει να περασω κατι λαθος, μετα δεν θα γινεται εγκατασταση.

Πχ εχω κατι files στο pc μου και λενε

MegaPyModylePack.v.2.0.1

python 1.45

PythonScriptshell

Για να μην κανω λαθος και γινω ματσο, τα περναω και τα 3 στην 8αρα του Ν95 και καθαρισα? η υπαρχουν και αλλες εκδοσεις νεοτερες η λειπει καποιο αρχειο ?

γιατι στο "μαγαζακι" βρηκα και ενα UltraPyModulePack_OMAP_FP1_PreFP1, ανεφερε και κατι για ΜΗz. και τελος παντων καλος κακος βλεπει κανεις ονοματα παρομοια..προσωπικα μπερδευομαι, πχ Megamodulepack και Ultramodulepack και...τελος παντων αν μπορει κανεις να μου δωσει ενα link με τα 2-3-4 αρχεια να τα βαλω και να τρεχω εφαρμογες.

Ευχαριστω, sorry αν σας κουρασα.

Εγκατεστησε τα αρχεια που εχεις στην μνημη της συσκευης δεν θα εχεις προβλημα. Το UltraPyModulePack v3.0.1 by eViLrAcEr δεν το εχω δοκιμασει αλλα πιστευω οτι θα εισαι 100% καλυμμενος με το MegaPyModylePack.v.2.0.1

Ποιες εφαρμογες Python θελεις να περασεις?

δεν εχω σιγουρες, παντως εβαλα αυτα MegaPyModylePack.v.2.0.1 python 1.45 PythonScriptshell στην μνημη τηλεφωνου (οχι την 8αρα) και ως εδω καλα. Τωρα αν αργοτερα δεν περνανε εφαρμογες...δεν ξερω.

πχ το ShakeLock_V1.0.4 kai ShakeCube_v1_1_0 δεν περνανε.. δεν με νοιαζει, αλλα αν αργοτερα δεν περναει κατι που θελω...εκει φοβαμε.

Παντως υπαρχει ενα μπερδεμα, δεν ξερω αλλα καλο θα ηταν να υπηρχε ενας οδηγος εγκαταστασης python,με τις πιο προσφατες εκδοσεις πχ λεμε τωρα : Αυτο το version 1.45 με το UltraMegamodulepack και αυτο το scriptshell, ωστε να μην υπηρχε προβλημα με καμια εφαρμογη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε το coreplayer ενώ πολύ καλό είναι και το smartmovie.

και για το ινοβ τα ιδια ειναι καλα?

Ναι.

Γιατί να κάνει τη διαφορά το inov...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Ναι.

Γιατί να κάνει τη διαφορά το inov...

οχι να κανει τη διαφορα, μηπως δεν δουλευουν σε αυτο.

βρηκα την εκδοση DivXPlayer v0.89 ,ειναι οκ αυτη?

το τηλ εχει γινει signed και εχω βαλει το M.weather, πρεπει να γινει η ιδια διαδικασια και για το divxplayer ή αρκει να εγκαταστησω το αρχειο .sis?

Υπογράφεις με το πιστοποιητικό σου το αρχείο εγκατάστασης sis και το εγκαθιστάς.

βρηκα την εκδοση DivXPlayer v0.89 ,ειναι οκ αυτη?

Υπάρχει και έκδοση 0.91. Ίσως πρέπει να βάλεις αυτή.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Υπογράφεις με το πιστοποιητικό σου το αρχείο εγκατάστασης sis και το εγκαθιστάς.

πως γινεται αυτο δηλ?

Υπάρχει και έκδοση 0.91. Ίσως πρέπει να βάλεις αυτή.

σε ευχαριστω.

Καλησπερα παιδια, χτες ειδα σε ενα καφε εναν τυπο με ΝΟΚΙΑ Ν95 8GB και μια εφαρμογη που οταν συνδεθεις στο Internet (wifi) ας πουμε μπορεις να δεις Ελληνικα καναλια, ψαχνω στα μαγαζακια για κατι τετοιο...δεν βρισκω, μηπως ξερει κανεις πως λεγετε ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

πως γινεται αυτο δηλ?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801

Καλησπερα παιδια, χτες ειδα σε ενα καφε εναν τυπο με ΝΟΚΙΑ Ν95 8GB και μια εφαρμογη που οταν συνδεθεις στο Internet (wifi) ας πουμε μπορεις να δεις Ελληνικα καναλια, ψαχνω στα μαγαζακια για κατι τετοιο...δεν βρισκω, μηπως ξερει κανεις πως λεγετε ?

Μήπως ήταν το "MyView" της Cosmote που σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις συγκεκριμένα κανάλια;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Παιδιά συγγνώμη αν εχει χιλιοειπωθεί αλλά χρησιμοποιώ πρωτη φορά το xxxxxxxx και δεν μπορώ να βρω το handy taskmanager ή άλλες εφαρμογές.. Αν μπορεί κάποιος ας στείλει pm..

Επίσης τι είναι αυτό το python και τι εφαρμογές εγκαθιστά;

Sorry ξανά αλλά είχα να μπω κανα χρόνο...