Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης υπάρχει και το Power Timer 3.0.0 (προγραμματιζόμενο κλείσιμο και επανεκκίνηση).

Κι αυτό στηρίζεται σε Python. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφαρμογη που να φιλτραρει κλησεις ΑΛΛΑ να της στελνει στο παρασκηνιο με σιγαση,οπως μπορεις να κανεις σε sms υπαρχει?Γιατι με το να τις σιγασει αλλα να τις βλεπεις στην οθονη δεν εχει νοημα πιστευω...

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Δεν σε καταλαβα :O
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος να ρωτήσω, αλλά για να μην ρωτάω πάλι στο thread του Ν76

Πώς μεταφέρουμε επαφές, τηλέφωνα κλπ στον υπολογιστή μέσω του lifeblog?

Στον συγχρονισμό που έκανα, μεταφέρθηκαν όλα τα αρχεία που υπήρχαν στο Lifeblog, sms, φωτογραφίες κλπ αλλά θα ήθελα να μεταφέρω τις επαφές.

Υπάρχει άλλη εφαρμογή γι'αυτό?

(Σόρρυ για την ασχετοσύνη :O)

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Δεν σε καταλαβα :O

τα εχουμε ξαναπει

mcleaner

Στο ποστ μου απευθυνεστε?

Απλως λεω πως περα απο την σιγαση θελω να κρυβει και την κληση.Δεν ξερω αν το mcleaner το κανει αυτο αλλα οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα απλως βαζει αυτοματα αριθμους στην σιγαση (αν αυτο εχεις ςπιλεξει σαν action) αλλα στην οθονη βλεπεις την κληση.

Εγω δεν θελω να την βλεπω καν.Σαν να μην υπηρξε.Βεβαια στο log ας την αναφερει αλλαως εκει.

Αυτο συγκεκριμενα ρωταω αν γινεται.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Contacts Transfer

Thanx :)

αλλά γιατί δεν την βλέπω αυτήν την επιλογή?:O

Υπάρχει μήπως μόνο σε συγκεκριμένη έκδοση?

Για να μην σας ζαλίζω άλλο, έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα όπως υπάρχει στο cd της Nokia.

Guest pazios13
Εχω ενα ΝΟΚΙΑ Ν81 και οταν αναζητα και βρισκει ασυρματα (wlan) δεν συνδεεται ζητα προδιανεμημενο κωδικο η κλειδι wep για δικτυο wlan

Εχω ενα ΝΟΚΙΑ Ν81 και οταν αναζητα και βρισκει ασυρματα (wlan) δεν συνδεεται ζητα προδιανεμημενο κωδικο η κλειδι wep για δικτυο wlan

Εάν είναι κλειδωμένο το δίκτυο λογικό είναι να ζητάει κωδικό.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ε αυτο σημαινει οτι ειναι κλειδωμενα τα δικτυα :rolleyes:

που ειναι το προβλημα ,οτι δεν ξερεις τον κωδικο ?

Κανε γνωριμιες :p

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Thanx :)

αλλά γιατί δεν την βλέπω αυτήν την επιλογή?:O

Υπάρχει μήπως μόνο σε συγκεκριμένη έκδοση?

Για να μην σας ζαλίζω άλλο, έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα όπως υπάρχει στο cd της Nokia.

Το Contacts Transfer είναι μια εφαρμογή για το τηλέφωνο, είναι free και θα τη βρεις στο xxxxxxxxx. Το καλό είναι ότι σώζει και τις ομάδες αλλά και τις μικρογραφίες (φωτό) των επαφών.

Ο άλλος τρόπος είναι από τις "Επαφές". Πας Επιλογές > Επιλογή όλων > Αντιγραφή > Στην κάρτα μνήμης και σου σώζει όλες τις επαφές σε ένα φάκελο. Στο δικό μου τις σώζει στο φάκελο E:/Others/Contacts. Για εισαγωγή τους ξανά στο κινητό, πάλι από το ίδιο μενού, μόνο που αυτή τη φορά πατάς Αντιγραφή > Από την κάρτα μνήμης.

Κι άλλος τρόπος είναι να κάνεις συγχρονισμό με το Outlook.

Πρέπει να υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά θα πρέπει και οι κοστολογήσεις των προγραμμάτων να είναι αντικειμενικές. Υπολόγισε ότι για ένα πρόγραμμα που κάνει περί τα 15€ αν το αγόραζαν μερικές μόνο χιλιάδες (π.χ. 7.000) ανά τον κόσμο θα απέφερε έσοδα περίπου της τάξεως των 100.000€ ενώ πολλά προγράμματα πατάνε πάνω σε κοινές βάσεις (functions,procedures). Προσωπικά θεωρώ ότι τα περισσότερα προγράμματα (όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή) είναι υπερκοστολογημένα γιατί λέμε δε βαριέσαι, τι ψυχή έχει 1€ εδώ, τι 3€ παραπέρα.

Το πρόβλημα προέρχεται από την πειρατεία, ως developer προσπαθώ να κρατώ τις τιμές του λογισμικού μου χαμηλά στον βαθμό που με ταλαιπώρησε η ανάπτυξη τους (εγώ το γράφω, εγώ αποφασίζω το κόστος του με βάση τις εργατοώρες που αφιέρωσα μπροστά στον υπολογιστή τόσο για ανάπτυξη όσο και για έλεγχο), μάλιστα έχω γράψει και κάποιες εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και σας διαβεβαιώνω ότι η ανάπτυξη για κινητά είναι εξαιρετικά επίπονη υπόθεση και δεν την κάνεις αν δεν έχεις ένα καλό κίνητρο όπως για παράδειγμα το Κέρδος (taboo; όχι για έμενα). Όμως δυστυχώς από την στιγμή που η εφαρμογή σπάει ή μπορεί να βρεθεί σπασμένη ο κόσμος (οι κλέφτες καλύτερα..) δεν φιλοτιμείται να δώσει ούτε 10 euro για αυτή με διάφορες δικαιολογίες οπότε εδώ ισχύει το ότι βγάλω μέχρι να ξεκλειδωθεί ύστερα, πάπαλα. Συνεπώς το σενάριο των 15 euro για 7000 χρήστες ας το ξεχάσουμε δεν είναι ρεαλιστικό, το πολύ πολύ να καταφέρει μέχρι να βγει το *****/patch να πουλήσει 50 - 60 άντε 100 κομμάτια ύστερα τέλος (50 - 60; και πολλά είπα, πλούσιος από το developing ΔΕΝ γίνεσαι, με ελάχιστες εξαιρέσεις!).

Μοναδική λύση για εμένα ως developer, α) ισχυρά κλειδώματα, HASPs για τις εφαρμογές μου στο PC και β) πλατφόρμες με πανίσχυρο DRM στα κινητά τηλέφωνα διότι άπαξ και το πρόγραμμα σπάσει η πλειοψηφία και 1 euro να το πουλώ θα το πάρει σπασμένο (αμφιβάλλετε; χα!) -- φυσικά η πλειοψηφία που βρίσκει τα 15 euro ή τα 10 euro ακριβά, ευχάριστος "τα σκάει" συστηματικά για καφέδες & ποτά τα βράδια σε διάφορα "Πολιτιστικά Κέντρα" (sic) :p

Μια ουτοπική λύση θα ήταν η σταδιακή αλλαγή νοοτροπίας ώστε ο κόσμος να εκτιμά την αξία του λογισμικού (διότι υπάρχει και πολύ crap-ware εκεί έξω!!) που άκριτα σήμερα κατεβάζει τζάμπα αντί να αγοράζει.

Υ.Γ.

1. Τι πάει να πει ότι πατάνε τα λογισμικά σε κοινές βάσεις; Εσύ μπορείς να γράψεις ακόμα και με την βοήθεια μιας ισχυρής βιβλιοθήκης φίλε μου, το πρόγραμμα που κλέβεις; Αν ναι, γράψτω και μην καταδέχεσαι τα ***** / patch αν όχι τότε σώπασε και κοίταξε να πληρώσεις, αν δεν το κάνεις εσύ και οι υπόλοιποι τότε ο κατασκευαστής θα αφήσει την πλατφόρμα και θα στραφεί αλλού, υπάρχουν περιπτώσεις που ο προγραμματιστής απηυδισμένος από την πειρατεία "τα μούτζωσε" - ύστερα στέλνουν email οι χρήστες και αναρωτιούνται, μα γιατί δεν βγάζεις νέα έκδοση; (έλα ντε!!!).

2. Γιατί το myphone φιλτράρει την λέξη "c r a c k" - είσαστε σοβαροί μωρέ; !

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Καλημερα σας μηπως επιτελους εχει βγει κανα σοβαρο προγραμα γ μπακαπ;;;να το επαναφερει οπως ηταν το τηλεφωνο οχι τα μισα!! Κ γ να σβησω τα σκουπιδια απο το κινητο μου απο τα προγραματα πουχω σβησει κ εχουν απομεινη μεσα διαφορα υποληματα τι πρεπει να κανω;;με κανενα file explorer;;;;;

Η θα ψάχνεις χειροκίνητα με τον X-Plore για όλα τα αρχεία που έχουν το ίδιο όνομα με την εφαρμογήπου έσβησες, ή θα κάνεις φορματ στο κινητό σου χωρίς να επαναφέρεις το αντίγραφο ασφαλείας γιατί, μαζί με αυτό, επανατοποθετεί όλα τα κατάλοιπα.

Αυτό που κάνω χρόνια τώρα είναι να φορμάρω το κινητό μου, και, επειδή πάντα έχω τουλάχιστον 2 Series 60 συσκευές, κάνω συγχρονισμό δεδομένων με την άλλη συσκευή.

Καλημερα σας μηπως επιτελους εχει βγει κανα σοβαρο προγραμα γ μπακαπ;;;να το επαναφερει οπως ηταν το τηλεφωνο οχι τα μισα!! Κ γ να σβησω τα σκουπιδια απο το κινητο μου απο τα προγραματα πουχω σβησει κ εχουν απομεινη μεσα διαφορα υποληματα τι πρεπει να κανω;;με κανενα file explorer;;;;;

Σοβαρό πρόγραμμα για μπακάπ δεν υπάρχει από ότι έχω διαπιστώσει.

Ούτε και πρόγραμμα για καθαρισμό από σκουπίδια.:(

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Το Contacts Transfer είναι μια εφαρμογή για το τηλέφωνο, είναι free και θα τη βρεις στο xxxxxxxxx. Το καλό είναι ότι σώζει και τις ομάδες αλλά και τις μικρογραφίες (φωτό) των επαφών.

Ο άλλος τρόπος είναι από τις "Επαφές". Πας Επιλογές > Επιλογή όλων > Αντιγραφή > Στην κάρτα μνήμης και σου σώζει όλες τις επαφές σε ένα φάκελο. Στο δικό μου τις σώζει στο φάκελο E:/Others/Contacts. Για εισαγωγή τους ξανά στο κινητό, πάλι από το ίδιο μενού, μόνο που αυτή τη φορά πατάς Αντιγραφή > Από την κάρτα μνήμης.

Κι άλλος τρόπος είναι να κάνεις συγχρονισμό με το Outlook.

Πρέπει να υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! :)

Είχα ήδη κάνει συγχρονισμό με το Outlook, μέσω του PC Suite.

Γενικώς, για την χρήση που το θέλω, δεν αντιμετωπίζω προβλήματα, εκτός από ένα πολύ μικρό πρόβλημα στις Επαφές (που το είχα αναφέρει και στο thread του Nokia N76 και που εξακολουθεί να υπάρχει)

Με αναζήτηση πχ στο γράμμα Σ, μου βγάζει ΟΛΑ τα ονόματα που περιέχουν το γράμμα Σ και όχι μόνο αυτά που αρχίζουν από Σ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, αναρωτιόμουν μήπως έτσι λειτουργούν οι Επαφές σε αυτό το τηλέφωνο, ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας γραμματοσειράς ας πούμε (μετέφερα τα τηλέφωνα μέσω κάρτα SIM και μετά στην μνήμη του κινητού).

Ο gianpintho αν δεν κάνω λάθος :O, μου πρότεινε να δοκιμάσω να τις μεταφέρω μέσω του lifeblog, αλλά δεν έχω καταλάβει πώς να το κάνω και πώς θα διορθωθεί με αυτόν τον τρόπο.

Χίλια συγγνώμη που επανέρχομαι (και σας πρήζω), προφανώς δεν είναι και τόσο σοβαρό το πρόβλημα, είναι όμως αρκετά εκνευριστικό όταν βιάζεσαι και έχεις πάρα πολλές επαφές αποθηκευμένες.

Νομίζω ότι αν ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά, θα δεις ότι δεν δείχνει όλα όσα περιέχουν το γράμμα Σ αλλά μόνο αυτά που το μικρό όνομα ή το επώνυμο αρχίζουν από Σ.

Απλά δεν κάνει διαχωρισμό μεταξύ επωνύμου και μικρού και δείχνει όλα όσα αρχίζουν από Σ στο μικρό ή στο επώνυμο. Σ' εμένα τουλάχιστον αυτό συμβαίνει αν και τα έχω καταχωρημένα και τα δύο ονόματα στο πεδίο "Επώνυμο".

Samsung S5 (no root)

Μάλλον έχεις δίκιο, leftezi.

Δεν γίνεται τίποτα γι'αυτό ε? :O

Δοκίμασα να τα αλλάξω, να βάλω πρώτα το επώνυμο, το όνομα και αντίστροφα αλλά δεν νομίζω να αλλάζει κάτι.

Ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως! :)

Από όσο ξέρω, δεν αλλάζει.

Τώρα που ξέρεις πώς λειτουργεί όμως, πιστεύω θα διευκολυνθείς στην εύρεση των επαφών. Ίσως και να είναι και καλύτερα έτσι. Σκέψου να χρειαζόταν να ψάξεις το μικρό όνομα...

Samsung S5 (no root)

Μηπως ξερεις σε πιο φακελο θα παω για να αρχισω το σβησημο;;;;;

Το σβήσιμό θα το κάνεις με τη βοήθεια του UnSIS.

Αυτό δουλεύει ως εξής: εισάγεις το sis που επιθυμείς και σου δείχνει τη θέση που εγκαθίσταται το κάθε αρχείο της εφαρμογής. Εσύ απλά πας μέσω του X-plore, βρήσκεις το(α) αρχείο(α) και το(α) σβήνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπερα και απο εμενα. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις καποιο προγραμματακι για να μπορω να βλεπω τα μεηλ μου στο Ν95 μεσω GPRS. Εβαλα το Wilndows Live, αλλα δεν μπορει να συνδεθει παρα μονο με WLAN. Μαλιστα το συγκεκριμενο κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλο καθως κου τα εμφανιζει κατευθειαν στο μενου των μηνυματων, αλλα οταν προσπαθω μεσω GRPS, μου βγαζει προβλημα συνδεσης η κατι τετοιο. Το οποιο δεν υπαρχει, καθως με τον περιηγητη συνδεομαι κανονικοτατα σε αλλες σελιδες. Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και με το default Mail Inbox του Ν95. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπερα και απο εμενα. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις καποιο προγραμματακι για να μπορω να βλεπω τα μεηλ μου στο Ν95 μεσω GPRS. Εβαλα το Wilndows Live, αλλα δεν μπορει να συνδεθει παρα μονο με WLAN. Μαλιστα το συγκεκριμενο κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλο καθως κου τα εμφανιζει κατευθειαν στο μενου των μηνυματων, αλλα οταν προσπαθω μεσω GRPS, μου βγαζει προβλημα συνδεσης η κατι τετοιο. Το οποιο δεν υπαρχει, καθως με τον περιηγητη συνδεομαι κανονικοτατα σε αλλες σελιδες. Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και με το default Mail Inbox του Ν95. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

για να εχεις msn μεσω gprs δοκιμασε το ebuddy. Τωρα για τα email, μπορεις να ρυθμισεις το γραμματοκιβωτιο στα μηνυματα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

για να εχεις msn μεσω gprs δοκιμασε το ebuddy. Τωρα για τα email, μπορεις να ρυθμισεις το γραμματοκιβωτιο στα μηνυματα..

Βασικα το δευτερο με ενδιαφερει περισσοτερο, το θεμα ειναι πως δεν βγαζω ακρη με τις ρυθμισεις παρολο που εχω δοκιμασει τα παντα. Απλα αρνειται να συνδεθει στο χοτμεηλ λολ.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος