ddr2 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Καλημερα σας μηπως επιτελους εχει βγει κανα σοβαρο προγραμα γ μπακαπ;;;να το επαναφερει οπως ηταν το τηλεφωνο οχι τα μισα!! Κ γ να σβησω τα σκουπιδια απο το κινητο μου απο τα προγραματα πουχω σβησει κ εχουν απομεινη μεσα διαφορα υποληματα τι πρεπει να κανω;;με κανενα file explorer;;;;; Σοβαρό πρόγραμμα για μπακάπ δεν υπάρχει από ότι έχω διαπιστώσει. Ούτε και πρόγραμμα για καθαρισμό από σκουπίδια.:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Το Contacts Transfer είναι μια εφαρμογή για το τηλέφωνο, είναι free και θα τη βρεις στο xxxxxxxxx. Το καλό είναι ότι σώζει και τις ομάδες αλλά και τις μικρογραφίες (φωτό) των επαφών. Ο άλλος τρόπος είναι από τις "Επαφές". Πας Επιλογές > Επιλογή όλων > Αντιγραφή > Στην κάρτα μνήμης και σου σώζει όλες τις επαφές σε ένα φάκελο. Στο δικό μου τις σώζει στο φάκελο E:/Others/Contacts. Για εισαγωγή τους ξανά στο κινητό, πάλι από το ίδιο μενού, μόνο που αυτή τη φορά πατάς Αντιγραφή > Από την κάρτα μνήμης. Κι άλλος τρόπος είναι να κάνεις συγχρονισμό με το Outlook. Πρέπει να υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! :) Είχα ήδη κάνει συγχρονισμό με το Outlook, μέσω του PC Suite. Γενικώς, για την χρήση που το θέλω, δεν αντιμετωπίζω προβλήματα, εκτός από ένα πολύ μικρό πρόβλημα στις Επαφές (που το είχα αναφέρει και στο thread του Nokia N76 και που εξακολουθεί να υπάρχει) Με αναζήτηση πχ στο γράμμα Σ, μου βγάζει ΟΛΑ τα ονόματα που περιέχουν το γράμμα Σ και όχι μόνο αυτά που αρχίζουν από Σ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, αναρωτιόμουν μήπως έτσι λειτουργούν οι Επαφές σε αυτό το τηλέφωνο, ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας γραμματοσειράς ας πούμε (μετέφερα τα τηλέφωνα μέσω κάρτα SIM και μετά στην μνήμη του κινητού). Ο gianpintho αν δεν κάνω λάθος :O, μου πρότεινε να δοκιμάσω να τις μεταφέρω μέσω του lifeblog, αλλά δεν έχω καταλάβει πώς να το κάνω και πώς θα διορθωθεί με αυτόν τον τρόπο. Χίλια συγγνώμη που επανέρχομαι (και σας πρήζω), προφανώς δεν είναι και τόσο σοβαρό το πρόβλημα, είναι όμως αρκετά εκνευριστικό όταν βιάζεσαι και έχεις πάρα πολλές επαφές αποθηκευμένες. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Νομίζω ότι αν ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά, θα δεις ότι δεν δείχνει όλα όσα περιέχουν το γράμμα Σ αλλά μόνο αυτά που το μικρό όνομα ή το επώνυμο αρχίζουν από Σ. Απλά δεν κάνει διαχωρισμό μεταξύ επωνύμου και μικρού και δείχνει όλα όσα αρχίζουν από Σ στο μικρό ή στο επώνυμο. Σ' εμένα τουλάχιστον αυτό συμβαίνει αν και τα έχω καταχωρημένα και τα δύο ονόματα στο πεδίο "Επώνυμο". Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Μάλλον έχεις δίκιο, leftezi. Δεν γίνεται τίποτα γι'αυτό ε? :O Δοκίμασα να τα αλλάξω, να βάλω πρώτα το επώνυμο, το όνομα και αντίστροφα αλλά δεν νομίζω να αλλάζει κάτι. Ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως! :) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Από όσο ξέρω, δεν αλλάζει. Τώρα που ξέρεις πώς λειτουργεί όμως, πιστεύω θα διευκολυνθείς στην εύρεση των επαφών. Ίσως και να είναι και καλύτερα έτσι. Σκέψου να χρειαζόταν να ψάξεις το μικρό όνομα... Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Μηπως ξερεις σε πιο φακελο θα παω για να αρχισω το σβησημο;;;;; Το σβήσιμό θα το κάνεις με τη βοήθεια του UnSIS. Αυτό δουλεύει ως εξής: εισάγεις το sis που επιθυμείς και σου δείχνει τη θέση που εγκαθίσταται το κάθε αρχείο της εφαρμογής. Εσύ απλά πας μέσω του X-plore, βρήσκεις το(α) αρχείο(α) και το(α) σβήνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Καλησπερα και απο εμενα. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις καποιο προγραμματακι για να μπορω να βλεπω τα μεηλ μου στο Ν95 μεσω GPRS. Εβαλα το Wilndows Live, αλλα δεν μπορει να συνδεθει παρα μονο με WLAN. Μαλιστα το συγκεκριμενο κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλο καθως κου τα εμφανιζει κατευθειαν στο μενου των μηνυματων, αλλα οταν προσπαθω μεσω GRPS, μου βγαζει προβλημα συνδεσης η κατι τετοιο. Το οποιο δεν υπαρχει, καθως με τον περιηγητη συνδεομαι κανονικοτατα σε αλλες σελιδες. Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και με το default Mail Inbox του Ν95. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Καλησπερα και απο εμενα. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις καποιο προγραμματακι για να μπορω να βλεπω τα μεηλ μου στο Ν95 μεσω GPRS. Εβαλα το Wilndows Live, αλλα δεν μπορει να συνδεθει παρα μονο με WLAN. Μαλιστα το συγκεκριμενο κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλο καθως κου τα εμφανιζει κατευθειαν στο μενου των μηνυματων, αλλα οταν προσπαθω μεσω GRPS, μου βγαζει προβλημα συνδεσης η κατι τετοιο. Το οποιο δεν υπαρχει, καθως με τον περιηγητη συνδεομαι κανονικοτατα σε αλλες σελιδες. Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και με το default Mail Inbox του Ν95. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. για να εχεις msn μεσω gprs δοκιμασε το ebuddy. Τωρα για τα email, μπορεις να ρυθμισεις το γραμματοκιβωτιο στα μηνυματα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 για να εχεις msn μεσω gprs δοκιμασε το ebuddy. Τωρα για τα email, μπορεις να ρυθμισεις το γραμματοκιβωτιο στα μηνυματα.. Βασικα το δευτερο με ενδιαφερει περισσοτερο, το θεμα ειναι πως δεν βγαζω ακρη με τις ρυθμισεις παρολο που εχω δοκιμασει τα παντα. Απλα αρνειται να συνδεθει στο χοτμεηλ λολ. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ενεργές Σημειώσεις(Active Notes):) http://imageshack.gr/files/8icv8j0be1zger98jfsa.jpghttp://imageshack.gr/files/ugpwkculne7y4bvru0dp.jpghttp://imageshack.gr/files/1zy06gy0g2sf792blxam.jpg DOWNLOAD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Φίλε rostropol, πήγαινε στις πληροφορίες της εφαρμογής και πες μου ποιά έκδοση είναι. Αν είναι η 1.00 είναι η παλιά και δεν είναι συμβατή με symbian 9.3. Ελπίζω να είναι κάποια νεότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 στο Ν82 μου πάντως εγκαταστάθηκε αλλά δεν τρέχει, έχει πρόβλημα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokoun Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Καλημέρα, κανένα προγραμματάκι για να μπορώ να αποθηκεύω σημειώσεις που να προστατεύονται με password; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Ενεργές Σημειώσεις(Active Notes):) http://imageshack.gr/files/8icv8j0be1zger98jfsa.jpghttp://imageshack.gr/files/ugpwkculne7y4bvru0dp.jpghttp://imageshack.gr/files/1zy06gy0g2sf792blxam.jpg DOWNLOAD Μια χαρα τρεχει το προγραμματακι μπραβο στον φιλο rostropol που ψαχνει και μοιραζεται με ολους:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 στο Ν82 μου πάντως εγκαταστάθηκε αλλά δεν τρέχει, έχει πρόβλημα. Το Active Notes 1.00 τρέχει κανονικά στο Ν82. Η εγκατάσταση έγινε στην μνήμη τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 έγραψα ότι δεν τρέχει στο δικό ΜΟΥ ν82, στην μνήμη τηλ το έβαλα. Θα ξαναδοκιμάσω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Εγω το εβαλα στην καρτα μνημης και μου τρεχει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 σε fp2 δεν δουλέυει.μόλις δοκιμάστηκε σε Ν78. γίνεται εγκατάσταση αλλα όταν ανοίγεις την εφαρμογή γράφει σφάλμα συστήματος. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 τελικά δούλεψε με την 2η εγκατάσταση. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Φίλε rostropol, πήγαινε στις πληροφορίες της εφαρμογής και πες μου ποιά έκδοση είναι. Αν είναι η 1.00 είναι η παλιά και δεν είναι συμβατή με symbian 9.3. Ελπίζω να είναι κάποια νεότερη. Η 1.00 είναι,οπότε στο Ν78 μήπως δε παίζει:confused:,κρίμα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα active notes που να είχει την επιλογή εμφάνισης των σημειώσεων στην οθόνη αναμονής ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα active notes που να είχει την επιλογή εμφάνισης των σημειώσεων στην οθόνη αναμονής ;αυτο θα ρωταγα και εγω!!!το πιο σημαντικο!αν γινεται βεβαια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariazap Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Γειά σας Μήπως υπάρχει κανένα προγραμματάκι που μπορώ να περάσω στο κινητό για υπενθύμιση γεννεθλίων??? (μιλάω για το ΝΟΚΙΑ 6120) Στο ημερολόγιο έχει να κάνεις σημειώσεις σχετικά με συσκέψεις, επετείους κ.λ.π, άλλα όχι με γεννέθλια κάτι που είχε τουλάχιστον το προηγούμενο κινητό μου και το έβρισκα πολύ βολικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Γειά σας Μήπως υπάρχει κανένα προγραμματάκι που μπορώ να περάσω στο κινητό για υπενθύμιση γεννεθλίων??? (μιλάω για το ΝΟΚΙΑ 6120) Στο ημερολόγιο έχει να κάνεις σημειώσεις σχετικά με συσκέψεις, επετείους κ.λ.π, άλλα όχι με γεννέθλια κάτι που είχε τουλάχιστον το προηγούμενο κινητό μου και το έβρισκα πολύ βολικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ψάξε στο xxxxxxxxxxx για το Best Birthday 1.07. Είναι πολύ καλό και εύκολο στην χρήση του. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariazap Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Ψάξε στο xxxxxxxxxx για το Best Birthday 1.07. Είναι πολύ καλό και εύκολο στην χρήση του. Ευχαριστώ πολύ το βρήκα κιόλας.:D:D Πάμε τώρα να δούμε πως θα το κάνω εγκατάσταση :O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts