Jump to content

mariazap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mariazap

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.... Πάω για s5 neo
  2. Καλησπέρα. Ο προβληματισμός μου για την επιλογή ενός από τα 2 παραπάνω κινητά, ξεκίνησε από την στιγμή που είδα το S5 neo, από κοντά. μου φάνηκε μεγάλο, αν και είναι μόνο 1 εκατοστό μακρύτερο. Κατά τα άλλα έχουμε 2 κινητά με διαφορά ενός έτους στην κυκλοφορία με το δεύτερο να υπερτερεί σε σχεδόν όλους τους τομείς, εκτός από το μέγεθος. Από τιμή η διαφορά τους είναι περίπου 70€ Η σύγκριση υπάρχει εδώ. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6252&idPhone2=6506 το κινητό που έχω τώρα είναι 4,5" και μου φαίνεται καλό το μέγεθος και βολικό. Από την μία λοιπόν Μεγαλύτερο κινητό πιο ακριβό καλύτερα χαρακτηριστικά και από την άλλη Βολικό μέγεθος 70€ πιο φτηνό ικανοποιητικά χαρακτηριστικά. Τι θα επιλέγατε??
  3. Καλησπέρα, να κάνω και εγώ μια ερώτηση έτσι αρκετά απλή νομίζω άλλα έχει κολλήσει το μυαλό μου. Θέλω να κάνω back up τα νούμερα που έχω αποθηκευμένα στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα. όταν χρησιμοποιώ το lg pc suite δεν μου κάνει back up τις επαφές αυτές. καμιά ιδέα για το τι γίνεται ή κάποιος άλλος τρόπος να κάνω back up??? ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα. Σήμερα ένας φίλος μου έγινε κάτοχος του κινητού αυτού. αντιμετωπίζει όμως το εξής πρόβλημα: το κινητό δεν αναγνωρίζει την κάρτα μνήμης. βασικά την αναγνωρίζει άλλα του ζητάει κωδικό ξεκλειδώματος (????) για μια κάρτα που δεν έχει κλειδωθεί ποτέ και δεν έχει τέτοιο κωδικό. Δοκιμάζοντας μια κάρτα μνήμης από άλλο κινητό παίζει κανονικά, ενώ η κάρτα που δεν παίζει στο C3 παίζει κανονικά σε άλλα κινητά τώρα αυτό τι είναι πρόβλημα κινητού ή της κάρτας μνήμης??? Στο ιντερνετ είδα ότι στο εξωτερικό επίσης κάποιοι αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα. καμιά ιδεα?? να το πάει στην vodafone από όπου το πήρε, στην νοκια ή απλά να αγοράσει μια άλλη κάρτα μνήμης??? ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. άρα πρέπει να βρω-κατεβάσω ένα από τα προγράμματα στυλ navigon, igo κ.λ.π.... οκ θα το δοκιμάσω και αυτό. ευχαριστώ πολύ.
  6. Καλησπέρα. Είμαι και εγώ μια ευτυχής κάτοχος του συγκεκριμένου τηλεφώνου. :) Πρώτη επαφή με τα android μέσω του συγκεκριμένου κινητού και προς το παρόν οι εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το GPS. Ανοίγω το GPS του κινητού και πατάω για να μπω στο πρόγραμμα car home που έχει προ εγκατεστημένο η συσκευή. Ανοίγει κανονικά το πρόγραμμα και ξεκινάω την πλοήγηση. Το πρόβλημα-απορία ξεκινάει από εδώ και πέρα. όταν έχω σήμα και από WIFI σε 30 δευτερόλεπτα έχω τις οδηγίες πλοήγησης. Οκ αυτό είναι λογικό και δουλεύει μια χαρά. Σε περίπτωση όμως που δεν έχω WIFI τότε μόνο με το GPS δεν βρίσκει σχεδόν ποτέ σήμα. Η ένδειξη του GPS στην μπάρα ειδοποιήσεων, αναβοσβήνει για κάποια δευτερόλεπτα και μετά μένει ανοιχτή σαν να έχει πιάσει σήμα, άλλα από πλοήγηση τίποτα. Σε αντίθεση με τα παραπάνω, ένα πρόγραμμα, το GPS status, που έχω κατεβάσει κάτω από τις ίδιες συνθήκες πιάνει σήμα και δίνει στίγμα σε 1-2 λεπτά. δεν ξέρω αν το παραπάνω είναι φυσιολογικό ή όχι και θα ήθελα τις απόψεις σας. υπάρχει κάποιος τρόπος για να βλέπω πόσους δορυφόρους κλειδώνει ή πόσους χρειάζεται για να μπορεί να γίνει πλοήγηση?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  7. Ναι την έχω ενεργοποιήσει και στα 2 κινητά... δεν ξέρω τι κάνω λάθος... δοκίμασα να πάρω και σε τρίτο κινητό και πάλι τα ίδια. Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα κινητού?? η δεύτερη κάμερα δουλεύει και στα 2 κινητά κανονικότατα όταν πρόκειται για φώτο ή για βίντεο. θα σπάσω το κεφάλι μου άλλα θα το βρω που θα πάει.... :lol::lol::lol:
  8. έχουν και τα 2 κινητά σήμα 3G. σκέψου είμαι στον ίδιο χώρο με 2 κινητά με δυνατότητα βιντεοκλήσης και δεν μπορώ να καλέσω από το ένα στο άλλο. Λέει ότι δεν υποστηρίζεται από το δίκτυο ή από το άλλο κινητό, αυτό το μήνυμα μου βγάζει... :worry::worry:
  9. Καλησπέρα.. από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος ενός Ε52 που πήρα από την cosmote. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Προς το παρόν θεωρώ την επιλογή μου σωστή αν και δεν έχω κάτσει να το δω πολύ σχολαστικά το κινητό... Μια όμως γρήγορη ερώτηση. Δοκίμασα να κάνω βιντεοκλήση και δεν μπορώ. Και το δεύτερο κινητό έχει κάμερα. Θέλει κάποες ρυθμίσεις στο κινητό ή πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι από την cosmote???
  10. το έχω δοκιμάσει αυτό με τις κάρτες sim που λες... Βασικά υπάρχει περίπτωση να θέλει αναβάθμιση το λογισμικό??? το έχω 2 χρόνια το κινητό και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα αυτό... πριν πάω σε format λες να δω πρώτα αυτό ή δεν έχει σχέση??
  11. Καλησπέρα. είναι πολλές οι σελίδες και δεν μπορούσα να τις διαβάσω όλες για να δω αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα με μενα και πως λύθηκε. Χρησιμοποιώ το κινητό σαν δεύτερο καρτοκινητό. ενώ είναι σε θέση αναμονής και δεν κάνω τίποτα η οθόνη μαυρίζει, και δεν δείχνει τίποτα άλλα το κινητό δουλεύει κανονικά. Αν δεχτώ κλίση εκείνη την ώρα συνέρχεται αλλιώς πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω ξανά για να συνέλθει.. καμιά ιδέα??? ευχαριστώ
  12. οκ thanks. Το έκανα περιμένω τις ρυθμίσεις να δούμε τι γίνεται....
  13. για να σας βοηθήσω έχω σύνδεση στο cosmote 180 (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα την έκανα πριν από 3 χρόνια). Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βλέπω κάποιες σελίδες στο internet για περιορισμένο χρόνο. και αυτό πάλι όχι συχνά, μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις (λόγω δουλειάς πρέπει να έχω σχεδόν συνέχεια σύνδεση)
  14. Καλησπέρα, έχω ένα κινητό ΝΟΚΙΑ 6303 και θέλω να συνδεθώ στο δίκτυο. όταν πατάω να συνδεθεί, μου λέει να εγγραφώ πρώτα στην υπηρεσία πακέτων δεδομένων. Αυτό γίνεται με κάποιο μήνυμα που πρέπει να στείλω στην cosmote ή πρέπει να πάω και να αλλάξω το συμβόλαιο που έχω??? Ευχαριστώ.
  15. μμμμμ σαν να δουλεύει σωστά τώρα... Ευχαριστώ :):)
  16. Καλησπέρα είμαι και εγώ κάτοχος του 6303 από την Παρασκευή. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Δεν πολυασχολούμαι με τα κινητά και το πήρα γιατί θεώρησα ότι για τα 20€ επιπλέον που έδωσα άξιζε. Απλά έχω μια ερώτηση σχετικά με τα μυνήματα και τις αναφορές που βγάζει. Στέλνω μύνημα στις 9 το πρωί. Πηγαίνωντας στο υπομενού με τις αναφορές μου εμφανίζει ότι το μύνημα παραδώθηκε στις 6 το πρωί. Κοινώς υπάρχει μια διαφορά ώρας στις αναφορές. Μπορώ να το διορθώσω κάπως αυτό??? μήπως είναι θέμα δικτύου???? Ευχαριστώ.
  17. Αναφέρομαι στο ημερολόγιο το οποίο σου επιτρέπει να βάζεις και υπενθύμιση για γεννέθλια κάτι που δεν έχει το ημερολόγιο του 6120. Μεταφορά των σημειώσεων έχω κάνει, άλλα με χαλάει που δεν έχει την επιλογή γεννέθλια στην προσθήκη σημειώσεων στο ημερολόγιο του 6120.
  18. καλησπέρα. Γίνεται να μεταφέρω το προγραμματάκι για την αντζέντα που είχε το παλιό μου Νόκια 5300 στο 6120??? Κατέβασα το best birthday, άλλα δεν με βόλεψε καθόλου, και ψάχνω μήπως γίνεται να κάνω μεταφορά ολόκληρο το πρόγραμμα. Καμιά ιδέα??? Ευχαριστώ.
  19. Ευχαριστώ πολύ το βρήκα κιόλας.:D:D Πάμε τώρα να δούμε πως θα το κάνω εγκατάσταση :O:O
  20. Γειά σας Μήπως υπάρχει κανένα προγραμματάκι που μπορώ να περάσω στο κινητό για υπενθύμιση γεννεθλίων??? (μιλάω για το ΝΟΚΙΑ 6120) Στο ημερολόγιο έχει να κάνεις σημειώσεις σχετικά με συσκέψεις, επετείους κ.λ.π, άλλα όχι με γεννέθλια κάτι που είχε τουλάχιστον το προηγούμενο κινητό μου και το έβρισκα πολύ βολικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  21. Το πήρα τελικά χθες το κινητό. Εκ πρώτης όψης φαίνεται να καλύπτει όλες τις ανάγκες που είχα και με το παραπάνω. Βέβαια είχα ένα μικροπροβληματάκι. Έβαλα την κάρτα μνήμης από το προηγούμενο Νοκια που είχα, άλλα δεν αναγνώρισε τους ήχους που είχα περασμένους εκεί σε μορφή mp3. Καμια άποψη γιατί έγινε αυτό και αν μπορώ με κάποιο τρόπο να τα διαβάσω στο καινούριο κινητό.
  22. το παλιό μου (Nokia 5300) έχει αρχίσει να τα παίζει, οπότε δεν έχω χρόνο να περιμένω μέχρι να έρθει αυτό που λές. Εκτός αν έρθει μέσα σε αυτή την βδομάδα (δύσκολο το βλέπω). Το ότι είναι παλιό μοντέλο να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει ιδιαίτερα. Το μόνο που θέλω είναι να αντέξει κανένα χρόνο λειτουργίας. έτσι και αλλιώς κάθε χρόνο αλλάζω κινητό.;)
  23. Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να πάω να το αγοράσω αύριο μιας και μου ήρθε η επιδότηση. Κάθισα λοιπόν να διαβάσω λίγο το thread για να πάρω μια εικόνα. Τελικά σαν πολλά προβλήματα να έχει το κινητό. Αξίζει ή όχι?? αν σας λέγανε να το αγοράσετε σήμερα ξανά, θα το πέρνατε ή θα προτιμούσατε κάτι άλλο ίσως και με λιγότερες δυνατότητες??? Ευχαριστώ.
  24. Τελικά βρέθηκε το πρόβλημα. Πέρασα χειροκίνητα την διεύθυνση dns. και δεν μπήκε με το που ενεργοποίησα μια επιλογή (UPNP) της οποίας το status ήταν disable από τις default ρυθμίσεις, μπόρεσα τελικά και συνδέθηκα. Οπότε μάλλον εκεί ήταν το πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι είναι ακριβώς αυτή η επιλογή????
  25. Πιθανότατα να γίνεται κάτι με τις γραμμές στην περιοχή σου και δεν μπορεί να συγχρονίσει η γραμμή. Το είχα πάθει και εγώ πριν από κάποιο καιρό. Πήρα τον ΟΤΕ τηλέφωνο και μου είπε ότι γίνονται εργασίες και για 3-4 μέρες θα έχω αυτό το πρόβλημα.όντως μετά από 3 μέρες το πρόβλημα διορθώθηκε. Κάνε αύριο ένα τηλέφωνο στην εταιρέια να ρωτήσεις.
×
×
  • Create New...