BURNIN_AMBITION Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 (edited) Δοκίμασε το MuMSmS+ . Εγώ αυτό χρησιμοποιώ. θα το δοκιμασω σε ευχαριστω φιλε Edit Δοκίμασε το MuMSmS+ . Εγώ αυτό χρησιμοποιώ. δυστυχως δε σε αφηνει να κρυψεις συγκεκριμενα μηνυματα. καποιο αλλο προγραμμα που να το κανει αυτο? ευχαριστω Edited July 21, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_tz Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 εχω το ν95 8 γιγα και θελω αν γινεται να βαλω κωδικο για να μην μπαινουν αλλοι στα μυνηματα στις φωτογραφιες και σε αυτα .... οπως εχουν καποια αλλα κινητα ... γινεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Δοκίμασε το Advanced device locks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 (edited) δυστυχως δε σε αφηνει να κρυψεις συγκεκριμενα μηνυματα. καποιο αλλο προγραμμα που να το κανει αυτο? ευχαριστω privatesms. άριστο Και κάτι άλλο: Το αντικλεπτικό μου (advanced device locks) με πέταξε έξω σήμερα (οι λόγοι οι γνωστοί). Πιο προτείνεται από όλα αυτά που κυκλοφορούν? Κυρίως το χρειάζομαι για αποστολή μηνύματος σε περίπτωση αλλαγής κάρτας και κλείδωμα με κωδικό κάποιων εφαρμογών! Ευχαριστώ Edited July 29, 2010 by tomtom44 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskliv Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Επειδή δεν βρήκα κάτι σχετικό με το wireless presenter, γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ οδηγίες πως δουλεύει, έχω κάνει ήδη αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες. Υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμματάκι; Παράθεση Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας (6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 (edited) καλησπέρα παιδιά! Να κάνω μια γρήγορη ερώτηση. Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιούσα το skyfire για brοwser και μου άρεσε γιατί έβλεπα κανονικά βίντεο στο utube και γενικότερα υποστήριζε flash, αλλά πλέον μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται στη χώρα μας, οπότε ψάχνομαι για άλλο τέτοιο πρόγραμμα (που να υποστηρίζει flash δηλαδή). Μήπως γνωρίζετε άλλο? Ευχαριστώ. O Skyfire μου εβγαλε μηνυμα οτι απο 1 Ιουλιου θα σταματησει να λειτουργει στην Ελλαδα για symbian & windows συσκευες. Κριμα, με ειχε βολεψει παρα πολυ. κρίμα ρε γμτ... και με είχε βολέψει και μενα αφάνταστα... γνωρίζετε άλλο παρόμοιο? Edited July 31, 2010 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
servxris Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 καλημέρα στο πάνελ...εχω μια εφαρμογή το best crypto.σε nokia e66 ..δουλευει αψογα ...εχω 145 φωτο κλειδωμενες με κωδικο στο φακελο που εκανα με ονομα temp. τις φωτο τις κλείδωσα ολλες μαζί με εναν κωδικο..οταν πηγα να τις ανοίξω 10 απ αυτές δεν ανοιξαν και παραμενουν κλειωμένες.. προγραμα να βρω τον κωδικο υπάρχει... οι μισες περίπου ειναι απο μεταφορα απο ενα e65 και στο παρελθόν παλι δεν ανοιξανε ολλες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Υπαρχει εφαρμογη που να αυξανει τις επιλογες στις ρυθμισεις στην default καμερα του κινητου? πχ να μπορεις να ρυθμισεις σε 5 λεπτα να τραβηξει συνεχομενα 10 φωτογραφιες, ή ανα 5 δευτερολεπτα κτλ. Οι επιλογες που εχει απο μονο του το κινητο, ειναι λιγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή που να μετράει δονήσεις/ταλαντώσεις, με τη χρήση του επιταχυνσιόμετρου (Ν79); π.χ. να το βάλουμε πάνω σε ενα μηχάνημα και να μας δείχνει συχνότητα δόνησης Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koser Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Καλησπέρα παίδες, ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή για Nokia N82 ή γενικά (να φύγω απ' την απορία εάν έστω υπάρχει κάτι τέτοιο στην nokia), που να σε ειδοποιεί όταν έχεις κλήση ή μήνυμα και δεν το έχεις δει.....Συνηθισμένος απ' το motorola που είχα (ένα απ' τα καλά του ήταν κι αυτό) κάθε φορά που είχα κλήση ή μήνυμα και για κάποιο λόγο δεν το είχα δει μετά από κάποια λεπτά με ειδοποιούσε με έναν συγκεκριμένο ήχο, κάτι το οποίο θεωρώ αρκετά σημαντικό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 που να σε ειδοποιεί όταν έχεις κλήση ή μήνυμα και δεν το έχεις δει.... Best Reminder :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koser Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Best Reminder :) το βρίσκω απ΄το Ovi store...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Best Reminder for S60 3rd edition version 2.01 http://img514.imageshack.us/img514/6049/reminder603en01service.th.gif Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 (edited) Υπαρχει εφαρμογη για N95 που να ακουω Realtime το μικροφωνο οπως στον υπολογιστη που βαζω ακροαση συσκευης ?? Edited August 12, 2010 by KnightRider1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Παίδες έχει ρυθμίσει κανείς (και πως γίνεται;) το lotus traveller που υπάρχει πλεον στο νεο λογισμικό του E71; δουλεύει καλά; Eυχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 X-plore 1.51 Ενδιαφέρουσα προσθήκη η προ επισκόπηση μουσικής.:) http://img80.imageshack.us/img80/6881/scr000021p.th.jpg http://img3.imageshack.us/img3/9546/scr000020c.th.jpg http://img693.imageshack.us/img693/7200/40926388.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 (edited) παιδιά μήπως υπάρχει εφαρμογή για Nokia που να κάνει το ίδιο πράγμα που κάνει η shopsavvy στο android λειτουργικό; Δηλαδή να διαβάζει barcodes προϊόντων και να σου δίνει πληροφορίες όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, την τιμή του και που μπορείς να το βρεις βάσει γεωγραφικών φίλτρων ή φίλτρων τιμής πώλησης κλπ! Προσοχή, δεν εννοώ το barcode reader που κάνει τελείως διαφορετικό πράγμα! Επίσης, το true caller το έχει δοκιμάσει κανείς; Δουλεύει στην Ελλάδα; Edited August 14, 2010 by tomtom44 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Επίσης, το true caller το έχει δοκιμάσει κανείς; Δουλεύει στην Ελλάδα; Τώρα πια δε δουλεύει Ελλάδα, σε παλιότερες εκδόσεις το είχα βάλει και δούλευε κανονικά, κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Παίδες έχει ρυθμίσει κανείς (και πως γίνεται;) το lotus traveller που υπάρχει πλεον στο νεο λογισμικό του E71; δουλεύει καλά; Eυχαριστώ Κανείς δεν έχει χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να ενεργοποιει το flash της καμερας του Ν73 για να λειτουργει ως φακος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 DivX Mobile Player 1.0 for Symbian S60v5 and S60v3 http://symbianworld.org/wp-content/uploads/2010/08/Scr000037-168x300.jpg Λήψη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_13 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Καλησπερα παιδια........ Ξερει κανεις αν υπαρχει κ αν ναι, με πιο προγραμμα θα μπορεσω να μεταφερω μεσω bluetooth καποια αρχεια απο το pc σε κινητο Nokia E72 κ αντιστροφα? Μου ειπαν για το BlueSoleil αλλα κατι δεν κανω εγω καλα κ δεν εγινε κατι. Ευχαριστω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Καλησπερα παιδια........ Ξερει κανεις αν υπαρχει κ αν ναι, με πιο προγραμμα θα μπορεσω να μεταφερω μεσω bluetooth καποια αρχεια απο το pc σε κινητο Nokia E72 κ αντιστροφα? Μου ειπαν για το BlueSoleil αλλα κατι δεν κανω εγω καλα κ δεν εγινε κατι. Ευχαριστω:D αυτο ειναι το BlueSoleil δεν υπαρχει καλυτερο:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Με το x-plore γίνεται. http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_13 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 (edited) Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια....... Mporei καποιος να μ εξηγησει η να δωσει λιγα φωτα πως δουλευει το bluesoleil? Το εχω εγκαταστησει αλλα δεν κανει τιποτα! Παω να κανω search device κ μονο τον ηχο ακουω! Δεν εχω και usb bluetooth! Μονο το προγραμμα αυτο εχω! thanx..... Edited August 21, 2010 by akaliptos_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts