Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σας ρωτήσω...υπάρχει κάποια εφαρμογή που να στέλνει ένα μήνυμα σε κάποιον αριθμό που θα επιλέξεις εσυ και την ώρα και την μέρα που θέλεις να το στείλεις αλλά να το έχεις γράψει κάποια προηγούμενη στιγμή και αν υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει το ίδιο και για τις κλήσεις δηλ. να του λές...στις 12 παρε μου αυτόν τον αριθμό? γίνεται κάτι τέτοιο? ευχαριστώ

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να σας ρωτήσω...υπάρχει κάποια εφαρμογή που να στέλνει ένα μήνυμα σε κάποιον αριθμό που θα επιλέξεις εσυ και την ώρα και την μέρα που θέλεις να το στείλεις αλλά να το έχεις γράψει κάποια προηγούμενη στιγμή και αν υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει το ίδιο και για τις κλήσεις δηλ. να του λές...στις 12 παρε μου αυτόν τον αριθμό? γίνεται κάτι τέτοιο? ευχαριστώ

Για τα μηνύματα υπάρχει το SMS Scheduler. Tώρα για κλήσεις δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι.:)

Παιδιά προσπαθώ να βρω το advanced communication manager απεγνωσμένα. Είμαι έτοιμος ακόμη και να το αγοράσω αλλά και πάλι δεν μπορώ!!!!! Η trial εφαρμογή σε στέλνει στο site να αγοράσεις κάποιο πάσο αλλά στο site της η Mellonmobile έχει το παρεμφερές advanced call manager το οποίο ωστόσο δεν κάνει την ίδια δουλειά με το πρώτο (το οποίο δεν βρίσκεται πουθενά)!!!!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;; Μπορώ να το βρω από 'αλλού'???

αν είναι να αγοράσεις κάποιο,θα σου συνιστούσα το Mcleaner..;)

συμφωνω απολυτα !! Πιστευω το καλυτερο .

Παιδιά ευχαριστώ πολύ!!! Με υποχρεώσατε. Το προμηθεύτηκα και ήδη το δοκιμάζω!!!

Ακόμη μια ερώτηση (λίγο άκυρη αυτή τη φορά). Οι χάρτες, μπορούν να γυρίσουν σε landscape mode με κάποιο τρόπο σε κινητά όπως το Ε52 ή όχι ακόμη;

Παιδιά προσπαθώ να βρω το advanced communication manager απεγνωσμένα. Είμαι έτοιμος ακόμη και να το αγοράσω αλλά και πάλι δεν μπορώ!!!!! Η trial εφαρμογή σε στέλνει στο site να αγοράσεις κάποιο πάσο αλλά στο site της η Mellonmobile έχει το παρεμφερές advanced call manager το οποίο ωστόσο δεν κάνει την ίδια δουλειά με το πρώτο (το οποίο δεν βρίσκεται πουθενά)!!!!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;; Μπορώ να το βρω από 'αλλού'???

Πως μπορουμε να καταλάβουμε αν είναι trial το advanced communication manager και πότε λήγει? Εγώ το χρησιμοποιώ πότε πότε εδώ για κανένα μήνα.

Μερικές συσκευές το έχουν προεγκατεστημενο και είναι η full version. Η trial σε ενοχλεί κάθε φορά που πας να μπεις λέγοντας ότι θα "μπλοκάρει" ακόμα τάδε κλήσεις/μηνύματα (αρχίζει από 20 κλήσεις στην αρχή).

Εν το μεταξύ παιδιά δοκίμασα το mcleaner αλλά κάτι πολύ συγκεκριμένο που ζητάω δεν το κάνει: Θέλω όταν παίρνει κάποιος που έχω στην blacklist να του δείχνει ότι καλεί κανονικά αλλά στο κινητό μου να μην εμφανίζεται το παραμικρό, ούτε τη στιγμή που καλεί ούτε μετά (στην αρχική οθόνη)!!

Στο mcleaner οι επιλογές που έχει περιορίζονται στο mute ringer, busy tone with or without sms και κάτι τέτοια!

Οποτε επανέρχομαι στο ερώτημά μου για το αν μπορώ να βρω κάπου το advanced communication manager!!:rolleyes:

Τι στο καλό παραπάνω έχει το advanced com. manager αλλά και γιατί να είναι διαφορετικό από ότι έχει η νοκια μιας και το πουλάει.

καλημερα,εχω ψαξει στην αναζητηση αν υπαρχει καποιο προγραμμα password manager για nokia n90 αλλα δεν μπορεσα να βρω,υπαρχει κανενα ευχρηστο με μια σχετικη κωδικωποιηση?ευχαριστω

υπάρχει καμία καλή εφαρμογή για αναλυτική πρόγνωση καιρού σε διάφορες περιοχές της ελλάδας; για να μην μπαίνω σε διαφορά site κάθε μέρα...

Υπάρχουν τα Handy weather, AccuWeather, SPB Weather. Για πιο πολλά μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο Ovi store της nokia.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Υπάρχει παιδιά πρόγραμμα το οποίο να κάνει πλήρες discharge την μπαταρία προτού την φορτίσουμε, αλλά και να την παρακολουθεί ταυτόχρονα?

Καλησπέρα!Ψάχνω ένα πρόγραμμα για s60 v3 fp2 το οποίο να μας δείχνει αναλυτικά τα logs και κυρίως την ΔΙΑΡΚΕΙΑ κάθε κλήσης όπως και μηνιαία η ακόμα εβδομαδιαία διάρκεια χωρίς να χρειάζεται να μηδενίσω κάθε φορά τον μετρητή του τηλεφώνου.Ευχαριστώ!
Dance4Life

Πολύ ωραία και δωρεάν εφαρμογή είναι το Snaptu.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά.

Έχει facebook (όχι chat όμως) , rss reader με δυνατότητα εισαγωγής από google reader, καιρό και διάφορα άλλα...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Η πλειοψηφία των εφαρμογών ναι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδιά γνωρίζετε κάποια εφαρμογή για τη καταγραφή της κατανάλωσης βενζίνης, κάτι αντίστοιχο με το Vehical του iPhone; Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι παρά μόνο μια αρκετά παλιά. 3 χρονών νομίζω...

To Nimbuzz δουλεύει κανονικά; Ρωτάω τους κατόχους που έχω ακούσει κατά καιρούς ότι το χρησιμοποιούν!

Στο Ε52 που έχω δεν μου εμφανίζει τις επαφές του facebook που είναι online!!! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Edited by tomtom44

To Nimbuzz δουλεύει κανονικά; Ρωτάω τους κατόχους που έχω ακούσει κατά καιρούς ότι το χρησιμοποιούν!

Στο Ε52 που έχω δεν μου εμφανίζει τις επαφές του facebook που είναι online!!! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Έχω την εντύπωση ότι, συγκεκριμένα με το fb υπάρχει κάποιο θέμα.

Ερώτηση:

Αν και το κινητό υποστηρίζει e-mail εγκατέστησα από το ovi το nokia messaging το οποίο μου δούλεψε καλά για 2 μέρες και από κει και πέρα κόκκαλο! Προσπαθώ να μπω, βάζω κωδικό και μου λέει "Ανεπιτυχής σύνδεση, δοκιμάστε ξανά". Το εγκατέστησα και πάλι, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, καμία πρόταση-λύση???

Έχω την εντύπωση ότι, συγκεκριμένα με το fb υπάρχει κάποιο θέμα.

Ερώτηση:

Αν και το κινητό υποστηρίζει e-mail εγκατέστησα από το ovi το nokia messaging το οποίο μου δούλεψε καλά για 2 μέρες και από κει και πέρα κόκκαλο! Προσπαθώ να μπω, βάζω κωδικό και μου λέει "Ανεπιτυχής σύνδεση, δοκιμάστε ξανά". Το εγκατέστησα και πάλι, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, καμία πρόταση-λύση???

Έχω το ίδιο πρόβλημα με το ovi contacts το οποίο μια μου δουλεύει μια δεν μου δουλεύει βγάζοντας παρόμοια μηνύματα με το δικό σου. Με το ovi mail που δοκίμασα κάποια στιγμή, μου δούλεψε κανονικά στην αρχή, ωστόσο μετά από λίγες μέρες το έβγαλα καθώς δεν το χρειαζόμουν...

Έχω το ίδιο πρόβλημα με το ovi contacts το οποίο μια μου δουλεύει μια δεν μου δουλεύει βγάζοντας παρόμοια μηνύματα με το δικό σου. Με το ovi mail που δοκίμασα κάποια στιγμή, μου δούλεψε κανονικά στην αρχή, ωστόσο μετά από λίγες μέρες το έβγαλα καθώς δεν το χρειαζόμουν...

Όλα τα mail μου είναι κανονικά ρυθμισμένα και πλήρως λειτουργικά στο OEM σύστημα της συσκευής, το nokia messaging το έβαλα για να τεστάρω πως δουλεύει κτλ, μιας και το εγκατέστησα στο 5530 της γυναίκας, για να ξέρω τι να της πω και πως θα το λειτουργεί. Από κει και πέρα, ενώ μου λειτουργούσε, ξαφνικά έπαψε να λειτουργεί, αν και του έχω κάνει επανεγκατάσταση δεν διορθώθηκε τίποτα...

υπαρχει εφαρμογη με την οποια τα sms που στελνω να διαγραφονται απο το κιν του αποδεκτη μετα απο χρονικο οριο που εχω θεσει εγω?

Πως θα ήταν δυνατό να γίνεται κάτι τέτοιο...

Φυσικά και δεν υπάρχει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ΟΚ! dead end λοιπόν για τα numeric shortcuts (αν και ήλπιζα ότι όλο και κάποιο application από αυτά που κυκλοφορούν ευραίως ως διαχειριστές αρχείων θα είχε σκεφτεί να το κάνει..).

Μήπως τουλάχιστον υπάρχει κάποια εφαρμογή που να με ρωτάει για πότε θέλω να αναβάλω μια υπενθύμιση (πχ για 2 ώρες ή 1 μέρα) και έτσι να μη μου σπάει τα νεύρα κάθε 5 λεπτά; (που είναι η by default αναβολή).

Επίσης σε ένα HP smartphone ένας φίλος μου κατέβασε μία εφαρμογή ηχογράφησης (vito μου φαίνεται πως λέγεται) όπου σε μια παλιά του ηχογράφηση του επέτρεπε να κάνει appending, δηλαδή να συνεχίσει από εκεί που είχε σταματήσει. Για το nokia μου υπάρχει κάτι ανάλογο? (γιατί το vito δεν "παίζει"). Είναι κάτι πολύ χρήσιμο για ανθρώπους που κρατάνε συχνά audio notes (άτιμο αλτσχάϊμερ!!!) και θέλουν να συμπληρώσουν μια παλιά τους σκέψη.

Υπόχρεος

Edited by xpvs