impreza_sti Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/IPv6 :google: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Ναι.. τελικά βρήκα λύση. Έμπαινα με wapkarta και όχι με webkarta. Έβαλα στον opera mini από τις ρυθμίσεις πρωτόκολλο http και συνδέεται και με wapkarta. Αλλά τελικά έβαλα webkarta και μπορώ και μπαίνω στον opera χωρίς να αλλάξω ρυθμίσεις και στο slick χωρίς πρόβλημα. Αυτό που λες για το μεσαίο κουμπί.. σε μένα λειτουργεί κανονικά. Μήπως ξέρει κανείς τί είναι το IPv4 και το IPv6? Κάτι μου θυμήζουν.. νομίζω το είχαμε κάνει σε ένα μάθημα στην σχολή για τον υπολογιστή :p Έχει προεπιλεγμένο το IPv4. Απ' όσο θυμάμαι το IPv6 είναι καλύτερο.. (δεν θυμάμαι τον λόγο). Λέτε να το γυρίσω σε IPv6? χμμμ ποια εκδοση του slick χρησιμοποιεις? Ισως φταει ι δικη μου... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Έχω την 0,45 Βασικά την προηγούμενη βδομάδα πήγα να ανοίξω την εφαρμογή και μου ζητούσε οπωσδήποτε update.. αλλιώς έκανε έξοδο από την εφαρμογή. Μάλλον είναι η τελευταία. Κάνε update μέσα από την εφαρμογή κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Έχω την 0,45 Βασικά την προηγούμενη βδομάδα πήγα να ανοίξω την εφαρμογή και μου ζητούσε οπωσδήποτε update.. αλλιώς έκανε έξοδο από την εφαρμογή. Μάλλον είναι η τελευταία. Κάνε update μέσα από την εφαρμογή κατευθείαν. Μολις εκανα το update αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα.... Δεν μπορω να καταλαβω τι φταει, αλλα αφου δεν με ενοχλει κ τρελα δεν νομιζω να το ψαξω αλλο γιατι θα μπλεξω παλι λολ. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Μήπως ξέρει κανείς τί είναι το IPv4 και το IPv6? Κάτι μου θυμήζουν.. νομίζω το είχαμε κάνει σε ένα μάθημα στην σχολή για τον υπολογιστή :p Έχει προεπιλεγμένο το IPv4. Απ' όσο θυμάμαι το IPv6 είναι καλύτερο.. (δεν θυμάμαι τον λόγο). Λέτε να το γυρίσω σε IPv6? Είναι διαφορετικές εκδόσεις του πρωτοκόλλου IP. IPv4 να έχεις επιλεγμένο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourtasos Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Ξέρετε κανένα κουρδιστίρι μουσικών οργάνων για το N95 μου; :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Μολις εκανα το update αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα.... Δεν μπορω να καταλαβω τι φταει, αλλα αφου δεν με ενοχλει κ τρελα δεν νομιζω να το ψαξω αλλο γιατι θα μπλεξω παλι λολ. Νομίζω βρήκα τί φταίει. Μπες στις ρυθμίσεις και τσεκαρε την επιλογή "send by enter". Εγώ αυτό το είχα επιλέξει από τότε που είχα περάσει την εφαρμογή και είχα ξεχάσει ότι υπάρχει αυτή η ρύθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Ξέρετε κανένα κουρδιστίρι μουσικών οργάνων για το N95 μου; :whistle: Chords for S60 Smartphone http://www.ubahnstation.net/projects/chords.html VITO METRONOME 1.1 ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Ξερω σας εχω πριξει με αυτο το θεμα και σε αλλα ποστ αλλα θελω βοηθεια!! Εχω κατεβασει απο εδω XXXXXXXXXXXXXXX το ir remote αλλα δεν ξερω πως να το περασω στο κινητο δεν καταλαβαινω τις οδηγιες αν μπορει καποιος να μου πει πως να κανω εγκατασταση θα το εκτιμουσα πολυ. Εχει πολλα αρχειακια μεσα η εφαρμογη και δεν ξερω τι να κανω.. Περιμενω πμ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Πρωτα θα πρεπει να το κανεις sign και μετα εγκατασταση. Εχεις κανει sign την εφαρμογη? Που ειναι το προβλημα ακριβως για να σε βοηθησουμε? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Πρωτα θα πρεπει να το κανεις sign και μετα εγκατασταση. Εχεις κανει sign την εφαρμογη? Που ειναι το προβλημα ακριβως για να σε βοηθησουμε? Την εκανα sign τωρα την περασα στο κινητο με pc suite λεει πως η εγκατασταση ολοκληρωθηκε αλλα δεν μου το βγαζει στις εφαρμογες μου. Πριν 3 μερες προσπαθησα παλι να το περασω (εν ειχα κανει sign γιατι το εχω χακαρει το κινητο με x-plore) και μου το εβγαλε στις εφαρμογες αλλα πατουσα και δεν μου το ανοιγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Αλλαξε μνημη εαν την κανεις εγκατασταση στην μνημη της συσκευης δοκιμασε στην καρτα και το αντιθετο! edit: Δοκιαμσε και το Psiloc irRemote v1.00 στην συσκευη μου αυτο ανοιγε κανονικα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Εκανα εγκατσταση και στη μνημη και τηλεφωνο αλλα τπτ δεν εμφανιστικε ποτε η εφαρμογη. Μηπως πρεπει να κανω κανενα soft format να ξεκολλησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Δοκιμασες την v1.00 που σου ειπα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 οχι δεν την βρηκα κατεβασα την 1.04 και εχει 9 αρχεια που πρεπει να κανεις πρωτα sign και μετα να τα περασεις ενα ενα. Για να δουμε τι θα δουμε... Α και κατι αλλο εχω σαν antivirus to kaspery μηπως εμποδιζει τιποτα αυτο και δεν βλεπω την εφαρμογη??? Θα κοιταξω και για την v1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Το συγκεκριμενο προγραμμα θα σε δυσκολεψει πολυ και εαν τα καταφερεις. Δοκιμασε την 1 και μετα δοκιμασε τις αλλες για να δεις τι γινεται! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Ok τα καταφερα με την 1.04 περασα στη μνημη ολα τα αρχεια αφου τα εκανα sign και τωρα ολα οκ, να δω μπας και πεταξει κανενα μηνυμα για trial 10 ημερων αν και δεν νομιζω... Παλια ειχα βρει και καποιους κωδικους εξτρα για αλλα μοντελα tv,vcr κλπ ξερετε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Έχω πρόβλημα την εφαρμογή AccuWeather στο Ν82, αν και δουλεύει μια χαρά, σαν εικονίδιο έχει το γκρι κομμάτι παζλ και όχι αυτό που πρέπει Έκανα και επανεκκίνηση και πάλι το ίδιο, δε λέει με τίποτα να αλλάξει:mad: Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Δοκιμασες να κανεις ξανα εγκατασταση την εφαρμογη? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Νέα έκδοση Google Maps v3.0.0.1. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Παιδιά υπάρχει μήπως κάποια εφαρμογή που να μπορεί να κρύβει εικόνες και βίντεο από την έκθεση; Στο Ν73 που είχα, έβαζα όλα όσα δεν ήθελα να φαίνονται στην έκθεση σε έναν φάκελο με το όνομα "Temp" και όλα καλά. Τώρα όμως αυτό δεν ισχύει. Έχω το Ν79. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή ή μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Mπορεις να δοκιμασεις το MediaSafe η το Best Crypto. Καλυτερα να χρησιμοποιησεις το Advanced Device Locks που μπορεις να κλειδωσεις οποιο εικονιδιο θελεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Καλυτερα να χρησιμοποιησεις το Advanced Device Locks που μπορεις να κλειδωσεις οποιο εικονιδιο θελεις. Εγώ με αυτή την εφαρμογή εχω κλειδώσει τα μηνύματα.. αλλά καθυστερεί 2-3 δευτερόλεπτα για να γράψω τον κωδικό. Πάντως είναι χρήσιμη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Στο Ν82 μου δεν αργουσε! Ειχα εγκατεστημενη την: WebGate.Advanced.Device.Locks.Pro.v2.00.37.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.illusion Eαν δες εχεις την ιδια δοκιμασε την.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Eχω εγκαταστήσει LCGJukebox και ύστερα απο 3 - 4 τραγούδια με πετάει έξω. Το ίδιο ισχύει και με το Viking Mp3Player. Τι μπορεί να φταίει? Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts