Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εαν κανεις αναζητηση την λεξη Scheduler θα το βρεις.

Επισης δες και τις παρακατω εφαρμογες που κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερες.

SMSTimer

SMS Chat

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας και χρονια πολλα.Εχω το Ν82 και ψαχνω ενα προγραμμα για να κοβω τραγουδια και να τα κανω ηχους κλησεις (η στον η/υ και μετα τα τα στελνω στο τηλ), ενα λεξικο μεταφρασης σαν το polylexion, και ενα φακο καλυτερα να αναβει το φλας και οχι το led.:)

Eyxaristo poly kai kales giortes:rolleyes:

Γεια σας και χρονια πολλα.Εχω το Ν82 και ψαχνω ενα προγραμμα για να κοβω τραγουδια και να τα κανω ηχους κλησεις (η στον η/υ και μετα τα τα στελνω στο τηλ), ενα λεξικο μεταφρασης σαν το polylexion, και ενα φακο καλυτερα να αναβει το φλας και οχι το led.:)

Eyxaristo poly kai kales giortes:rolleyes:

Για να κοβεις τραγουδια υπαρχεi το Mp3editor.Απο τοτε που το εβαλα στο τηλεφωνο εχω παψει να κανω αυτη την διαδικασια σε υπολογιστη.Για να δουλεψει πρεπει να εχεις εγκατεστημενη και την python.Οσο για το τελευταιο ξεχασε το,το xenon δεν γινεται να δουλεψει σαν φακος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ρε παιδια εφαγε μια φλασια το κινητο και τωρα κατα την εκκινηση μου πεταει το μυνημα "Εκκινηση συσκευης απετυχε.Επικοινωνιστε με αντιπροσωπο" και μενει εκει.

Πολυ φοβαμαι πως παρεδωσε πνευμα η συσκευη,καθως τετοιου ειδους μυνημα εβγαινε παλιοτερα οταν φλασαρα dct-3 συσκευες και κατι πηγαινε στραβα οταν το ανοιγες σου εβγαζε "contact service" κατι που σημαινε πως επρεπε να διαγραψεις το firmware και να το ξαναφλασαρεις.

Τωρα ομως τι γινεται σε αυτην την περιπτωση?Δεν εκανα τιποτα υποπτο.Το μονο ισως περιεργο ειναι που ειχα αδειασα ολα τα αρχεια του cache φακελου επειδη μπενοντας με opera mini μου κλατεβαζε εικονες στην μνημη της συσκευης και μου γεμιζε,αλλα περα απο αυτο δεν εχω πειραξει κατι.

Το τελευτεο πραγμα που εγινε ειναι οτι εκανα restart με το neoreboot και αυτα ηταν τα τελευτα σημαδια ζωης του.

Κανας εμπειρος μπορει να επεμβει?Μην χασω το κινητο τωρα ειναι και ακριβο και το χα βολευτει κιολας με ολες τις εφαρμογες.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Δοκίμασε πολλές φορές να το ανοίξεις. Κάνε δοκιμές χωρίς κάρτα και sim. Κάποια στιγμή θα ανοίξει. Αν όχι, προσπάθησε να κάνεις φορματ με αυτό τον τρόπο:

με κλειστό το κινητό πατάμε τα «πράσινο πλήκτρο κλήσης», «*», «3» και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα.

Δεν πετυχαίνει πάντα με την πρώτη. Θέλει υπομονή. Να ξέρεις όμως οτι τα χάνεις όλα απ'το τηλέφωνο.

Αν δεν γίνει τίποτα, αναγκαστικά, σε κάποιο nokia shop.

Ποιο τηλέφωνο έχεις; Σίγουρα όχι το Ρ910. :)

Πριν πολλα χρονια, ειχα motorola και την ειχα καταβρει με μια πολυ απλη αλλα χρησιμη για μενα, δυνατοτητα: οταν ερχονταν μηνυμα που δεν το ειχα διαβασει, ή είχα χάσει κλήση(αναπάντητη), εκανε καθε λιγα λεπτα μια δονηση.

Ετσι, δεν ειχα το αγχος να το κοιταζω καθε λιγο.

Τωρα με το νοκια, αν φυγω απο το γραφειο εστω για λιγα λεπτα διχως το κινητο, μετα πρεπει να κοιταξω το κινητο μηπως ειχα καμια κληση ή μυνημα. Μονιμως πρεπει να τσεκαρω οπτικα, το κινητο.

Μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη να μας ειδοποιει με δονηση, για χαμενες κλησεις και νεα μηνυματα?

Δοκίμασε πολλές φορές να το ανοίξεις. Κάνε δοκιμές χωρίς κάρτα και sim. Κάποια στιγμή θα ανοίξει. Αν όχι, προσπάθησε να κάνεις φορματ με αυτό τον τρόπο:

με κλειστό το κινητό πατάμε τα «πράσινο πλήκτρο κλήσης», «*», «3» και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα.

Δεν πετυχαίνει πάντα με την πρώτη. Θέλει υπομονή. Να ξέρεις όμως οτι τα χάνεις όλα απ'το τηλέφωνο.

Το συγκεκριμενο στο οποιο αντιμετωπιζω το προβλημα ειναι το νοκια ν93ι (Το π910 λειτουργει αλλα δεν το χρησιμοποιω).

Εχω δοκιμασει να το ανοιγοκλεισω αρκετεσ φορες ρε γμτ.Εχω δοιμασει και να βγαλω και την μπαταρια και σιμ για 2-3 μερες ωστε να αποδεσμευτει οποιοσδηποτε ηλεκτρσμος βρισκεται στο κυκλωμα της συσκευης αλλα παλι τιποτα.

Για ποιο λογο το παθαινει?

Παντως δεν θελω να κανω φορματ γιατι χανω καταλογο και μυνηματα.

Εφαρμογες ξαναπερναω με λιγο μερακι δεν τιθεται ζητημα τα οσα δεδομενα εχω μεσα ειναι που θελω με καποιο τροπο να διατηρησω...

Πριν πολλα χρονια, ειχα motorola και την ειχα καταβρει με μια πολυ απλη αλλα χρησιμη για μενα, δυνατοτητα: οταν ερχονταν μηνυμα που δεν το ειχα διαβασει, ή είχα χάσει κλήση(αναπάντητη), εκανε καθε λιγα λεπτα μια δονηση.

Τωρα με το νοκια, αν φυγω απο το γραφειο εστω για λιγα λεπτα διχως το κινητο, μετα πρεπει να κοιταξω το κινητο μηπως ειχα καμια κληση ή μυνημα. Μονιμως πρεπει να τσεκαρω οπτικα, το κινητο.

Μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη να μας ειδοποιει με δονηση, για χαμενες κλησεις και νεα μηνυματα?

Δες για το Best Reminder. Δεν το εχω δοκιμασει για να ξερω εαν εχει επιλογη για να σε ειδοποιει και με δονηση.

ενα λεξικο μεταφρασης σαν το polylexion,

Ψαξε για το SlovoEd

gianpithio ευχαριστω για την προταση, δεν μπορεσα να το βρω ομως στα μαγαζακια...

Παρεπιπτοντως, το slovoed, είναι καλυτερο λεξικο (πληθος λεξεων, πληροτητα κλπ) απο το mobilex?

Επανερχομαι στο παρον μυνημα. Δοκιμασα ξανα με διαφορετικη σιμ και χωρις σιμ και δοκιμασα και αρκετες φορες και δεν το βλεπω να συνερχεται.Επειδη το φορματ ειναι δραστικο, σιγουρα δεν υπαρχει εναλλακτικοσ τροποσ η καποια μεθοδο να αποκτησω τα δεδομενα εντοσ της μνημης της συσκευης?

Αν δεν κανω λαθος η μνημες των κινητοων δεν ειναι τυπου flash?Δεν υπαρχει καποιος τροποσ να επεμβεις χωρις το κινητο να ειναι ανοικτο?Πιθανον με καποιο σειριακο καλωδιο (λεμε τωρα..),:(

Ξερει καποιος καποιο προγραμμα το οποιο να μου δειχνει ποσο φορτισμενη-αφορτιστη ειναι η μπαταρια του κινητου σε % οπως στα Windows Mobile?Ευχαριστω.

Επειδη το φορματ ειναι δραστικο, σιγουρα δεν υπαρχει εναλλακτικοσ τροποσ η καποια μεθοδο να αποκτησω τα δεδομενα εντοσ της μνημης της συσκευης?

Να ανακτήσεις εσυ τα δεδομένα σου με κλειστή την συσκευή, δεν γίνεται. Πρέπει να πας σε nokia shop και να τους το ζητήσεις. Μπορεί να γίνει αυτό που λες αλλά εξαρτάται απο το τι έχει πάθει η συσκευή σου.

Ξερει καποιος καποιο προγραμμα το οποιο να μου δειχνει ποσο φορτισμενη-αφορτιστη ειναι η μπαταρια του κινητου σε % οπως στα Windows Mobile?Ευχαριστω.

οχι δεν υπαρχει κατι τετοιο. οτι βλεπεις στην οθονη του κινητου εμφανιζουν ολα τα προγραμματα. προφανως το συστημα δε μπορει να δωσει τετοια πληροφορια.

οχι ,δεν υπαρχει κατι .

Τσεκαρε ομως πχ το Nokia Energy Profiler

http://www.box.net/shared/my6iv9cuza

http://dailymobile.se/2008/12/29/s60v3-application-nokia-energy-profiler-11/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Για δες εδώ (link)... ;)

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

'Curse of Silence' exploit squelches inbound SMS/MMS to Nokia S60 devices.Συγνωμη αν βγαινω λιγο εκτος θεματος αλλα δεν βρηκα που να το βαλω,εχει ομως αρκετο ενδιαφερον:http://www.engadget.com/2008/12/31/curse-of-silence-exploit-squelches-inbound-sms-mms-to-nokia-s6/ :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Υπαρχει, και δειχνει και πολλες επιπλεον πληροφοριες.

Final έκδοση του PySystemUtilities.Πρόκειται για μια μικρή (πλήρως εξελληνισμένη) συλογή χρήσημων εφαρμογών, απαραίτητη για κάθε χρήστη Smartphone κινητού που βασίζεται

στην δημοφιλή πλατφόρμα της Symbian 9.xxx , τη γνωστή και ως Symbian 3rd Edition

Εφαρμογές:

- Επανεκίνηση του κινητού με χρονοκαθυστέρηση. Ο χρήστης ορίζει τα δευτερόλεπτα που θα μεσολαβήσουν πριν την επανεκίνηση.

-Άμεση επανεκίνηση

-Στιγμιότυπα οθόνης (screenShots) σε ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον. (Λειτουργεί με χρονοκαθυστέρηση).

-Πληροφορίες συστήματος. Εδω θα βρείτε όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά της συσκευής

1) Ένταση του σήματος - ποσοστό ενέργειας στην μπαταρία

2) ποιο είναι το εκάστοτε ενεργό προφίλ - το ΙΜΕΙ της συσκευής

3) την ανάλυση της οθόνης (pixels) - τα Twips της οθόνης μεταφρασμένα σε cm's

4) Ελεύθερη μνήμη (στo τηλέφωνο C: \) (και στην κάρτα Ε:\)

5) Tην συνολική μνήμη RAM της συσκευής kai την ελεύθερη

6) Την έκδοση λογισμικού (ιδιαίτερα χρήσημο για τις αναβαθμίσεις)

7) Την έκδοση Symbian στην οποία ανήκει η συσκευή

8) Ποιές γραμματοσειρές είναι εγκατεστημένες

-MClock. Υπέροχο Αναλογικό - ψηφιακό ρολόι γραμμένο απο τον ίδιο τον δημιουργό της Python γλώσσας προγραμματισμού. Είναι ρυθμισμένο ώστε κάθε λεπτό

που περνά να αλλάζουν τα χρώματά του.

Στην πρωτη σελιδα του θεματος εχει link να το κατεβασεις

δε δειχνει το πραγματικο ποσοστο...απλα μοιραζει τις γραμμες της μπαταριας σε ποσοστιαιες μοναδες, απο 100 μεχρι 14%.

δηλαδη οχι 100, μετα 99 κοκ οπως στα wm.

Με την έλευση του 2009 το X-plore 1.22 στο κινητό μου δεν λειτουργεί και μου ζηταει αναβάθμιση στην νέα εκδοση.Γυριζω την χρονολογια στο 2008 και όλα έιναι οκ.Εβαλα την 1.30 και είμαι με τον περιορισμο των 3 secs.Φαντάζομαι το ιδιο να ισχύει και σε σας.
Υπογραφή....

Και σε εμενα ετσι εγινε δεν λειτουργει ο 1.22 μεχρι να σπασουν τον 1.30 θα εχουμε αυτο τον περιορισμο :)

Edit:

@navi55 το παραπανω ποστ σου μεταφερθηκε στο γνωστο θεμα. Απο οτι ειδα γνωριζες το συγκεκριμενο θεμα και εχεις κανει ξανα ποστ εκει. Ας προσπαθησουμε να γραφουμε στα σωστα θεματα. :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2630725#post2630725

Μηπως εχεις λαθος ημερομηνια?

aimilios ευχαριστω, θα το κοιταξω το remind me.

gianpithio, βρηκα και το best reminder, θα το δω επισης, ευχαριστω.

Όχι.. σωστή είναι. 01/01/2009

Δοκιμασε να βαλεις την ημερομηνια 1 μηνα μπροστα να δουμε τι θα γινει! Εισαι σιγουρος οτι εχεις την 1.22 και οχι καποια παλιοτερη? Μου κανει εντυπωση γιατι στην συσκευη μου περασσα τον x-plore v1.22 μετα απο format και δεν ανοιγε μου ελεγε να βαλω την v1.30

gianpithio ευχαριστω για την προταση, δεν μπορεσα να το βρω ομως στα μαγαζακια...

Παρεπιπτοντως, το slovoed, είναι καλυτερο λεξικο (πληθος λεξεων, πληροτητα κλπ) απο το mobilex?

Yπαρχει εαν ψαξεις καλα θα το βρεις. Αλλη εφαρμογη το slovoed και αλλη το mobilex. Το slovoed ειναι καλυτερο το mobilex εχει αλλα λεξικα που δεν υπαρχουν στο slovoed π.χ. ελληνικη Βικιπαιδεια.