philipBRAZIL Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Σου εδωσα τα link που χρησιμοποιουμε ολοι μας. Επισης επειδη το κινητο σου μπορει να κατεβασει μονο .zip αρχεια σου εδωσα και το link οπου με αυτο το κολπο θα μπορεις να κατεβαζεις οτι αρχεια θελεις. Εαν εσυ δεν θελεις να το ψαξεις δεν μπορω να κανω κατι για αυτο. Καλυτερα να τελειωσει εδω η κουβεντα μας.Την τελευταία φράση σου δεν την καταλαβαίνω. Βρισκόμαστε σε δημόσιο βήμα και τέτοιου είδους συστάσεις είναι υπερβατικές. Ωραία. Βρήκα 4 θεματάκια και 3 παιχνιδάκια. Πως τα περνάω μέσα; Μέσο pc suite μου λέει στην οθόνη του κινητού όταν μεταφέρονται πως δεν υποστηρίζεται. Τα έβαλα με μεταφορά δεδομένων μέσα σε φάκελα, πηγαίνω μετά στο κινητό και δεν υπάρχουν πουθενά. Πως κάνουμε εγκατάσταση; Τα αρχεία με τα θεματάκια τα ξεζιπάρω στο pc. Μήπως πρέπει να τα βάλω αυτούσια μέσα στο κινητό; Τα παιχνίδια έχουν κατάληξη ονόματος sis. Που τα τοποθετώ; Ευχαριστώ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 κατεβαζουμε μεσω του core δηλαδι..1 ποσο μεγαλο αρχειο μπορουμε να κατεβασουμε?2 μπορουμε να αλαξουμε κ να βαλουμε μονο μια επεκταση πχ .rar η rar.exe.sis kαι να κραταει τη ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Την τελευταία φράση σου δεν την καταλαβαίνω. Βρισκόμαστε σε δημόσιο βήμα και τέτοιου είδους συστάσεις είναι υπερβατικές. Ωραία. Βρήκα 4 θεματάκια και 3 παιχνιδάκια. Πως τα περνάω μέσα; Μέσο pc suite μου λέει στην οθόνη του κινητού όταν μεταφέρονται πως δεν υποστηρίζεται. Τα έβαλα με μεταφορά δεδομένων μέσα σε φάκελα, πηγαίνω μετά στο κινητό και δεν υπάρχουν πουθενά. Πως κάνουμε εγκατάσταση; Τα αρχεία με τα θεματάκια τα ξεζιπάρω στο pc. Μήπως πρέπει να τα βάλω αυτούσια μέσα στο κινητό; Τα παιχνίδια έχουν κατάληξη ονόματος sis. Που τα τοποθετώ; Ευχαριστώ. Μηνύματα #2, #3 από S60 Platform FAQ. Όταν τα έβαλες στο κινητό, σε ποιο φάκελο έβαλες τα sis/sisX αρχεία; Για να έχεις πρόσβασή σε όλους τους φακέλους της συσκευής θα πας στη Διαχείριση αρχείων. Εφόσον τα βρεις απλά θα τα τρέξεις. Δεν ξεζιπάρεις τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 @philipBRAZIL οταν εγω σου μιλαω ωραια προσπαθωντας να σε βοηθησω και εσυ με σνομπαρεις λογικο ειναι να παρεις τετιου ιδους απαντησεις. Οσα εχουμε γραψει μεχρι τωρα μπορει να τα διαβασει οποιος θελει και να βγαλει τα συμπερασματα του. Eαν τα παιχνιδια που κατεβασες στο pc σου ειναι σε .sis απλα θα τα βαλεις σε ενα φακελο στο κινητο σου της δικης σου επιλογης και θα πας επανω σε αυτα με τον Διαχ. Αρχειων και θα τα κανεις εγκατασταση. Εαν θελεις ψαξε για τον x-plore ειναι o καλυτερος κατα την γνωμη μου Διαχ. αρχειων για τα κινητα μας. Εαν θελεις να κατεβασεις παιχνιδια και θεματα απευθειας στο κινητο σου και αυτα θα εχουν καταληξη .zip θα μπορεις να τα κατεβασεις εαν εχουν καταληξη .rar η .sis θα πρεπει να κανεις στο κινητο σου το κολπο που σου ειπα πριν. Μην ξεχνας πως το κινητο σου μπορει να κανει εγκατασταση μονο αρχεια με καταληξη .sis και .jar εαν εσυ κατεβασεις αρχεια σε .zip η .rar τοτε θα πρεπει να τα κανεις αποσυμπιεση η στο pc σου η στο κινητο μεχρι να βρεις τα αρχεια που μπορουν να κανουν εγκατασταση στο κινητο σου. Εαν συναντησεις καποιο προβλημα εδω ειμαστε. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Ευχαριστώ παιδιά. Θα το προσπαθήσω το βραδάκι. Έχω μείνει δίχως ίντερνετ απο τότε που αγόρασα το κινητό (εδώ και 2 μήνες πλησιάζουν) και πρέπει να βάλω πολλά πραγματάκια. Το μόνο που του έβαλα είναι στον γερμανό το πρόγραμμα πλοήγησης με 30 ευρό. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nade Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΤ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΩ MSN ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ Ν82???????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Κάνεις αναζήτηση για το Windows Live Messenger. Το που θα κάνεις αναζήτηση θα το δεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζά γράμματα και όχι με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epapadim Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Σε ευχαριστώ nervous!! Δοκίμασα τη διαδικασία που περιγράφεται στο λινκ που έδωσες και μπορεσα να αποκτήσω access στα private, sys. Μια ερώτηση προς όλους: Προσπαθώ να εγκαταστήσω μια εφαρμογή και μου εμφανίζει "Σφαλμα πιστωποιητικού".Τι σημαίνει αυτό??Παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει Καλημερα Δεν εχεις access στους συγκεκριμενους φακελους :!: Μονο στην περιπτωση που θα κανεις hack ,δες το αναλογο θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Σε ευχαριστώ nervous!! Δοκίμασα τη διαδικασία που περιγράφεται στο λινκ που έδωσες και μπορεσα να αποκτήσω access στα private, sys. Μια ερώτηση προς όλους: Προσπαθώ να εγκαταστήσω μια εφαρμογή και μου εμφανίζει "Σφαλμα πιστωποιητικού".Τι σημαίνει αυτό??Παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει Μήνυμα #3 από S60 Platform FAQ.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epapadim Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Ευχαριστώ:) Μήνυμα #3 από S60 Platform FAQ.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Υπαρχει ενα προβλημα με το emtube...δοκιασε το Mobitubia.. o.k. ευχαριστώ αυτό θα κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tritwn Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 ΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?Π.Χ. YOUTUBE.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ SYMBIAN.ΕΧΩ Ε51.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Εγκατέστησε το πρόγραμμα Mobitubia! Δες εδώ που θα το βρεις: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 :!: Θα σε παρακαλούσα να μη γράφεις με κεφαλαία γράμματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Με το τελευταιο λογισμικο στο E51 δ μπορεις να δεις απευθειας απο την σελιδα? (υποστηριζει Flash lite 3?) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Βγήκε καινούργια έκδοση (2.1.0) για Google Maps. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Δεν ξερω αν εχει ξανα αναφερθει αλλα μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που οταν ψαχνει για LAN και βρει να μας πει σε ποσα μετρα ειναι το LAN που βρηκε;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Δ γινεται κατι τετοιο γιατι απλα εξαρταται απο τα εμποδια που υπαρχουν αναμεσα στο router και στην συσκευη..Υπαρχει οπως προγραμμα το οποιο σου δειχνει τηον θορυβο σε db και ξερεις περιπου την ποιοτητα σηματος..barbelo λεγεται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 καλησπερα θα ηθελα μια εφαρμογη για να μπορω να ανοιγω μεγαλα αρχεια pdf και να μεταβαινω απο μια σελιδα σε αλλη γρηγορα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 καλησπερα θα ηθελα μια εφαρμογη για να μπορω να ανοιγω μεγαλα αρχεια pdf και να μεταβαινω απο μια σελιδα σε αλλη γρηγορα??? Ψάξε για το pdf+ Δε νομίζω να υπάρχει και καλύτερη εφαρμογή Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARISMANIA Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Παιδια να ρωτησω και εγω κατι.εχω κατεβασει το fscaller το οποιο τρεχει κανονικα αλλα το ****** που μου δινει δεν αντιστοιχει τι κανω λαθος? το αποτελεσμα ειναι οτι ετσι γινεται μονο δοκιμαστικο το προγραμμα.Ευχαριστω Παράθεση :cool:B M W Power F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 κατεβαζουμε μεσω του core δηλαδι..1 ποσο μεγαλο αρχειο μπορουμε να κατεβασουμε?2 μπορουμε να αλαξουμε κ να βαλουμε μονο μια επεκταση πχ .rar η rar.exe.sis kαι να κραταει τη ρυθμιση? Οσο ελευθερο χωρο εχουμε στο C. Oταν κατεβει το αρχειο μας ρωταει που θελουμε να το κανουμε αποθηκευση αλλα μεχρι να κατεβει χρησιμοποιει την μνημη του τηλεφωνου. Εαν γραψεις μεσα στο .txt ν κατεβαζει .rar αυτο μενει συνεχια ετσι μεχρι να το αλλαξεις αναλογα με την καταληξη του αρχειου που θελεις να κατεβασεις τροποποιεις και το .txt :) Παιδια να ρωτησω και εγω κατι.εχω κατεβασει το fscaller το οποιο τρεχει κανονικα αλλα το ****** που μου δινει δεν αντιστοιχει τι κανω λαθος? το αποτελεσμα ειναι οτι ετσι γινεται μονο δοκιμαστικο το προγραμμα.Ευχαριστω Ποια εκδοση του fscaller κατεβασες? To FullScreen_Caller_V2.01_S60V3_Autorun_Unsign που ειχα δοκιμασει δεν ειχε κανενα προβλημα. Απο τοτε μπορει να εχει βγει καποια νεωτερη εκδοση αλλα ειναι μια εφαρμογη που δεν την χρησιμοποιω και δεν την παρακολουθω :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 σε ευχαριστω φιλε γιαννη αρα αφου κατεβαζει μεσο κορ λογικα μπορει να κατεβασει και απο καποιο αλλο προγ π.χ η οπερα 4.1που εχει τη δηνατοτητα να κατεβαζει χωρις να σε συνδεει με τον ιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Δεν σε καταλαβα.. :O Βρισκεις το αρχειο που θελεις ανοιγεις το .txt του CorePlayer εαν χρειαζεται να αλλαξεις την καταληξη και κατεβαζεις το αρχειο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 οκ ευχαριστω ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tritwn Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Εγκατέστησε το πρόγραμμα Mobitubia! Δες εδώ που θα το βρεις: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 :!: Θα σε παρακαλούσα να μη γράφεις με κεφαλαία γράμματα. οκ.ευχαριστω itchrist86! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts