Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα το μεσημερι που πήγα να βάλω ακουστικά για να ακούσω ραδιόφωνο μου έβγαλε κατά τη συνδεση των ακουστικών -και για πρώτη φορά από το καλοκαίρι που πήρα το τηλέφωνο- τέσσερις επιλογές (ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ - ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ - ΕΞΟΔΟΣ TV - ΒΑΣΗ ΗΧΕΙΩΝ). Επέλεξα καθεμία από τις επιλογές αλλά τίποτα - στο ραδιοφωνο ζηταει να συνδεσω τα ακουστικα παροτι τα εχει εμφανισει ως εικονιδιο.

Με καποιες δοκιμες ειδα οτι δε δουλευει ουτε ως hf ουτε στον music player.

Μεχρι και την προηγουμενη φορα -Κυριακή- που τα χρησιμοποιησα δουλευαν αψογα. Το τηλέφωνο είναι το Ν95 με το firm 20 περασμένο.

Καποια ιδεα; (ειδα πως καποιοι αλλοι το ειχαν αντιμετωπισει στο παρελθον αλλα δεν μπορεσα να δω αν βρεθηκε καποια λυση :O)

φιλε μου εισαι ο επομενος που του επεσε η μπαταρια στα σκουστικα.σε ολους θα συμβει καποτε..αυτο εχω μονο να πω.αν θελετε απλα εξοικονομηση μπαταριας ισως να γινεται με το να βαζετε τα κουμπια σε lock

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε μου εισαι ο επομενος που του επεσε η μπαταρια στα σκουστικα.σε ολους θα συμβει καποτε..αυτο εχω μονο να πω.αν θελετε απλα εξοικονομηση μπαταριας ισως να γινεται με το να βαζετε τα κουμπια σε lock

Παμε για καινουργια ακουστικα ή μπορεί να αλλαχθει η μπαταρια τους;

Τι έγινε?:blink:

Ποια μπαταρία?:worry:

Το ηλιθιο εξαρτημα που δινει η Νοκια για τα ακουστικα υποτιθεται οτι εχει μπαταρια. Και καποτε τελειωνει. Εμενα πρεπει να ηταν τελειωμενη απο την αρχη γιατι ποτε δεν δουλεψαν τα πληκτρα.

Εχω το εξης προβλημα. Ημουν γραμμενος σε ενα podcast. Μια φορα εκανα το λαθος να μην κατεβασω ενα επεισοδιο κατευθειαν στο κινητο αλλα το περασα με card reader απο τον υπολογιστη. Απο τοτε ομως (αφου το ακουσα και το διεγραψα), δεν παιζει αλλα επεισοδια (μου λεει οτι ειναι αδυνατη η αναπαραγωγη) και αν κατεβασω αλλα επεισοδια, οχι μονο δεν τα παιζει αλλα αν παω να τα σβησω, τα σβηνει μεν απο την καρτα, αλλα τα κραταει στη λιστα και μου λεει σφαλμα συστηματος. Podcast απο αλλες εκπομπες παιζει και σβηνει κανονικα. Η συγκεκριμενη φταιει. Δοκιμασα να κανω unsubscribe kai subscribe παλι αλλα τιποτα. Ειναι λιγο περιεργο προβλημα και δεν νομιζω να το εχει συναντησει κανεις (βεβαια εχω καιρο να μπω στο φορουμ). Καμια ιδεα εκτος απο φορματ(εχω σκοπο να κανω οταν ερθει το καινουριο λογισμικο, οχι νωριτερα)?

Μια που ειπα για φιρμ, ακομα στην 20 ειμαστε ετσι?

ΥΓ: Δοκιμασα το ngage, ολα τα λεφτα αλλα εχει μονο 4 παιχνιδια ακομα. 1 απο αυτα παιζει και online multiplayer!!

Καλά αυτό με το ακουστικό είναι το ανέκδοτο της ΝΟΚΙΑ.

Σε όλους χαλάει, ενώ σε πολλούς (όπως σε μένα) δεν έπαιξε ποτέ.Σφραγισμένο στο σακουλάκι και με το που το σύνδεσα, δε δούλεψε από την αρχή.

Οπότε τι άλλο να πούμε για το συγκεκριμένο?

Για όποιον τον ενδιαφέρει αρκετά το θέμα ακουστικά,

πρέπει αναγκαστικά να τα σκάσει και να πάει σε κάποια επώνυμη λύση.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σε όλους χαλάει, ενώ σε πολλούς (όπως σε μένα) δεν έπαιξε ποτέ.Σφραγισμένο στο σακουλάκι και με το που το σύνδεσα, δε δούλεψε από την αρχή.

εγω αμα χαλασουνε για σπασιμο θα βαλω τα ακουστικα ενος w800 SE που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει κατα την γνωμη για να ακους μουσικη :lol:.πρεπει να ειμαι ο μονος που θα εχει n95 με ακουστικα SE w800

:shoot: :rocket:

Για να καταλάβω δηλαδή. Τα ακουστικά του Ν95 έχουν μπαταρία και άμα τελειώσει αυτή τα πετάμε?:blink:

Και τι εννοείς φίλε όταν λες οτι πάμε σε επώνυμη λύση? Αμα τελειώσει η μπαταρία των ακουστικών και βάλω άλλο επώνυμο ακουστικό τα πλήκτρα θα συνεχίσουν να λειτουργούν? Το ζήτημα είναι το γίνεται με τα ακουστικά τις μάνας του. Αν τελειώσει η μπαταρία δε λειτουργεί καθόλου ούτε σαν handsfree? Ρε παιδιά για δώστε μου απαντήσεις τι γίνεται γιατί τα έχω πάρει άσχημα τώρα.!:w00t::kill::shoot::rocket::knife::spider:

υπαρχει καποιος κωδικος για να μαθω το συνολικο χρονο λειτουργειας του κινητου (n95).Ευχαριστώ.

Life timer: *#92702689#:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Για να καταλάβω δηλαδή. Τα ακουστικά του Ν95 έχουν μπαταρία και άμα τελειώσει αυτή τα πετάμε?:blink:

Και τι εννοείς φίλε όταν λες οτι πάμε σε επώνυμη λύση? Αμα τελειώσει η μπαταρία των ακουστικών και βάλω άλλο επώνυμο ακουστικό τα πλήκτρα θα συνεχίσουν να λειτουργούν? Το ζήτημα είναι το γίνεται με τα ακουστικά τις μάνας του. Αν τελειώσει η μπαταρία δε λειτουργεί καθόλου ούτε σαν handsfree? Ρε παιδιά για δώστε μου απαντήσεις τι γίνεται γιατί τα έχω πάρει άσχημα τώρα.!:w00t::kill::shoot::rocket::knife::spider:

AXAXXAXA φιλε μου imagine μακαρι να αλλαζει η μπαταρια αλλιως ειναι βλακεια μεγαλη εκ μερους της nokia.προσπαθησα πριν λιγο να ανοιξω το εξαρτημα αλλα το κοβω λιγο χλωμο :ninja:

Μόλις τελειώσει η μπαταρία του controller αυτά που παύουν να λειτουργούν είναι τα κουμπιά και το μικρόφωνο πάνω στον controller. Όμως μπορείς να χρησιμοποιείς όλο το σετ για να ακούς μουσική ή ραδιόφωνο απλά δεν θα δουλεύει ο controller για να χειρίζεσαι την μουσική σου ή το ράδιο. Μπορείς να το λειτουργήσεις σαν handsfree όλο το σετ ή μόνο το μικρό κομμάτι με τα ακουστικά αλλά θα επιλέγεις την δεύτερη επιλογή "ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ" ωστε να χρισημοποιήτε το μικρόφωνο του κινητού, για να μπορόυν να σε ακούνε. Λογικά θα αλλάζει η μπαταρία αν το πας σε nokia shop. Για το αν δουλέυουν άλλοι controller δεν το ξέρω διότι δεν έχω δοκιμάσει στο δικο μου.

Υ.Γ. Sorry για το μεγάλο post

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μόλις τελειώσει η μπαταρία του controller αυτά που παύουν να λειτουργούν είναι τα κουμπιά και το μικρόφωνο πάνω στον controller. Όμως μπορείς να χρησιμοποιείς όλο το σετ για να ακούς μουσική ή ραδιόφωνο απλά δεν θα δουλεύει ο controller για να χειρίζεσαι την μουσική σου ή το ράδιο. Μπορείς να το λειτουργήσεις σαν handsfree όλο το σετ ή μόνο το μικρό κομμάτι με τα ακουστικά αλλά θα επιλέγεις την δεύτερη επιλογή "ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ" ωστε να χρισημοποιήτε το μικρόφωνο του κινητού, για να μπορόυν να σε ακούνε. Λογικά θα αλλάζει η μπαταρία αν το πας σε nokia shop. Για το αν δουλέυουν άλλοι controller δεν το ξέρω διότι δεν έχω δοκιμάσει στο δικο μου.

Υ.Γ. Sorry για το μεγάλο post

Παιδιά, για ποιον controller μιλάτε???

Μπορείτε να πείτε συγκεκριμένο μοντέλο???

Ισχύει και για τους υπόλοιπους controllers της Nokia????

Εγώ έχω έναν AD-54 για το Ν82 μου (αυτός που έρχεται πακέτο με το Ν81;)), θα έχω πρόβλημα??? :worry:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά, για ποιον controller μιλάτε???

Μπορείτε να πείτε συγκεκριμένο μοντέλο???

Ισχύει και για τους υπόλοιπους controllers της Nokia????

Εγώ έχω έναν AD-54 για το Ν82 μου (αυτός που έρχεται πακέτο με το Ν81;)), θα έχω πρόβλημα??? :worry:

Μιλάω για τον controller που υπήρχε μέσα στο κουτί του Ν95-1. Για να λειτουργούν τα κουμπία πάνω στον ontroller χρειάζεται μπαταρία. Τα δικά σου controller, όπως και των N95 8gb, Ν82 και Ν81 για να λειτουργούν τα κουμπιά και το μικρόφωνο θα έχουν μπαταρία. Εμένα τα δικά μου σταμάτησαν να λειτουργούν μετά τα Χριστούγεννα, το κινητό το έχω απο τον Μάϊο και το όλο σετ το λειτουργούσα κάθε μέρα για μουσική και τηλέφωνα!!

Λογικά κάποια στιγμή και εσύ θα μείνεις από μπαταρία...

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

εγω αμα χαλασουνε για σπασιμο θα βαλω τα ακουστικα ενος w800 SE που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει κατα την γνωμη για να ακους μουσικη :lol:.πρεπει να ειμαι ο μονος που θα εχει n95 με ακουστικα SE w800

:shoot: :rocket:

Μπα δεν εισαι ο μονος που θα βαλει τα ακουστικα του w800 το εχω ηδη κανει απο τον Μαιο αλλα σταματησα να ακουω μουσικη απο το n95 γιατι σε συγκριση με το w800 ειναι χαλια, κυριος απο θεμα εντασης στο φουλ το 95 ειναι το 70%της εντασης που βγαζει το w800!!!

Και εχω δοκιμασει τα παντα,τι εκανα τα τραγουδια 100db,τι ρυθμησεις στο equalizer αλλα το αποτελεσμα ειναι οτι στο θεμα τις μουσικης το N95 δεν λεει!

Καπου διαβασα οτο η Nokia εκανε την ενταση επιτηδες τοσο χαμηλη για να ακους λεει τι γινετε γυρο σου αλλα οταν ακους μουσικη και μιλανε γυρο σου 2-3 ατομα το μονο που καταφερε ειναι να σε ζαλιζει!

Μπα δεν εισαι ο μονος που θα βαλει τα ακουστικα του w800 το εχω ηδη κανει απο τον Μαιο αλλα σταματησα να ακουω μουσικη απο το n95 γιατι σε συγκριση με το w800 ειναι χαλια, κυριος απο θεμα εντασης στο φουλ το 95 ειναι το 70%της εντασης που βγαζει το w800!!!

Και εχω δοκιμασει τα παντα,τι εκανα τα τραγουδια 100db,τι ρυθμησεις στο equalizer αλλα το αποτελεσμα ειναι οτι στο θεμα τις μουσικης το N95 δεν λεει!

Καπου διαβασα οτο η Nokia εκανε την ενταση επιτηδες τοσο χαμηλη για να ακους λεει τι γινετε γυρο σου αλλα οταν ακους μουσικη και μιλανε γυρο σου 2-3 ατομα το μονο που καταφερε ειναι να σε ζαλιζει!

φιλε valsam ειλικρινα ειμαι ικανοποιημενος μπορω να πω βασικα πρωτα απο ολα απο την ποιοτητα της μουσικης του n95.αμα παρατηρησεις το w800 ναι μεν παιζει δυνατα σε ενταση αλλα υστερει σε ποιοτητα.δοκιμασε να κανεις ενα mp3 320 kbits και βαλε το στο ν95 και μετα βαλτο και στο w800 και θα δεις μια διαφορα που φαινεται αισθητα:):).ασε που το n95 εχει καλυτερη διαχειριση equalizer απο το w800 και πολλα παραπανω.φιλικα παναγιωτης :D

000027:36 τι ακριβως διχνει αυτο?ο χρονος του δικου μου ειναι 27 μερες και 36 ωρες?

27 ώρες και 36 λεπτά είναι...

Είναι οι ώρες εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων, ακόμη και αν έχεις κάνει format.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

η μπαταρια δεν αλλαζει παιδια.ειναι ετσι φτιαγμενα απο τη νοκια που το απο πανω κολλαει στο απο κατω μερος και δεν ειναι με κλιψακια δηλαδη οποτε σπαει.το εδωσα στον πατερα μουπου ειναι ηλεκτρονικος και δε μπορεσε αφου σπαει μολις πας να το ανοιξεις με οσο προσοχη και αν το κανεις.το δοκιμασα στα δικα μου.αφου ανοιξε σπασμενο φυσικα ειδα και τη μπαταρια...

και αν με ρωτατε ναι καποτε θα γινει σε ολους.

τα συμπερασματα για τη Nokia δικα σας οπως και για το γεγονος οτι εχουν εγγυηση 6 μηνες μονο.επαναλαμβανω παντως οτι αν θελετε να κανετε οικονομια λογικα αν εχετε το κουμπακι στη θεση που κλειδωνει τα κουμπια ισως να μη καταναλωνει μπαταρια (δεν ειμι απολυτα σιγουρος για αυτο) γιατι αλλιως λογικα τη χρησιμοποιει συνεχεια ειτε τα εχετε συνδεμενα στο κινητο ειτε οχι.οποτε οτι μπορει να κανει ο καθενας

δοκιμασε sennheiser ακουστικα και στα δυο και πες μου αν εχεις την ιδια γνωμη οχι τοσο σε ενταση αλλα σε ποιοτητα.τα ακουστικα που δινονται με τα κινητα για μενα δεν αξιζουν μια για μουσικη.εβαλα τα sennheiser και ειναι σαν ipod.

αν καταλαβα καλα τα ακουστικα εχουν μικροτερη εγγυηση(6 μηνες) απο την ιδια τη συσκευη?(2 χρονια)

ημαρτον

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Παιδια πλακα κανετε για τη μουσικη ετσι??

Εγω ακουω με δικα μου ακουστικα (κατι phillips 15 ευρω) και ακουγεται φανταστικα.

Ειχα ακουσει οτι οταν χρησιμοποιεις το χειριστηριο μειωνεται η ενταση λογω αντιστασης.

Εγω ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα ενατασης.