DENIOR Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Δεν έχω τη δυνατότητα να στείλω από κάποιον φάκελο μηνυμάτων τα μηνύματα πίσω στα σταλθέντα παρά μόνο στα εισερχόμενα. Γνωρίζει κανείς πώς μπορεί να αλλάξει αυτό (κάποια ρύθμιση, κάποιο πρόγραμμα); Έχω την έκδοση λογισμικού του Δεκεμβρίου του 2008. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Η κάμερα δε μου δουλεύει τώρα! Δεν ανοίγει με τίποτα η εφαρμογή... Μ'άλλων κάτι πρέπει να'βγαλα... Ξέρω οτι με format θα διορθωθεί. Καμιά άλλη ιδαία μπας και τ'αποφύγω; Και σε μενα δεν δουλευει η καμερα [ δεν ανοιγει η εφαρμογη ] . Εκανα hard format , εκανα ενημερωση λογισμικου τιποτα !!! μηπως ειναι θεμα υλικού ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 (edited) έκανα ένα update, παίρνοντας back up με το Nokia content copier...το οποίο back up όμως φυσικά τώρα δε δουλεύει και δε μπορώ να το επαναφέρω...μου δείχνει ότι όλα έγιναν καλά αλλά ουσιαστικά τίποτα δεν επιστρέφει στο κινητό...τέσπα βρήκα ένα προγραμματάκι και κατάφερα να ανοίξω το nbu αρχείο, και επανέφερα τις επαφές και το ημερολόγιο. Έπίσης ευτυχώς μου έκοψε και αποθήκευσα τα μηνύματα στην memory card πριν το update, αλλά τώρα θέλω να τα ξαναεπαναφέρω στη μνήμη του τηλεφώνου...πως μπορώ να το κάνω αυτό;somebody help...:cry: Edited July 15, 2010 by Torres10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 (edited) Θα πρέπει να χακάρεις την συσκεύη σου και για να έχεις πρόσβαση σε όλους τους φακέλους στο C και μετά να διαγράψεις το φάκελο που αποθηκεύονται τα μηνύματα έτσι ώστε οτάν επιλέξεις να αποθηκευτούν τα sms στην συσκευή να σε ρώτησει εάν θέλεις να τα μεταφέρεις από την κάρτα. Για αρχή διάβασε το παρακάτω θέμα για να καταλάβεις πως θα χακάρεις την συσκευή σου και εάν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις ρώτησε μας και θα στο εξηγήσουμε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 edit: Ο φακελος που πρέπει να δια γράψεις ονομάζετε Mail2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3234709#post3234709 Edited July 15, 2010 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 ο οδηγός για να κάνω sign το HelloOX δεν υπάρχει πια...μπορεί κάποιος να μου το κάνει sign??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 (edited) thanx!περιμένω τώρα για το πιστοποιητικό!να ρωτήσω και κάτι άλλο...όταν μεταφέρω τα μηνύματα στο κινητό, θα γράφει το όνομα του αποστολέα;ή θα φαίνεται μόνο ο αριθμός;γιατί κατάφερα να μεταφέρω τα μηνύματα από την κάρτα στο τηλέφωνο μέσω του nokia ovi...απλά το μόνο θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζει τον αποστολέα τους και φαίνεται απλώς ο αριθμός. Edited July 23, 2010 by Torres10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 ρε παιδια εχει παρατηρησει κανεις τελευταια το κινητο του να αλλαζει ημερομηνιες? απο το καλοκαιρι περιπου του 2009 και το δικο μου n95 και της κοπελας μου ανα τακτα χρονικα διαστηματα αλλαζουν ημερομηνια και πηγαινουν συνηθως 2 μερες μπροστα αν θυμαμαι καλα... εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο? κοιτουσα τις ρυθμισεις του ρολογιου και ειδα επισης οτι την ωρα της ελλαδας την εχει GMT +3 ενω κανονικα ειναι GMT +2 και σκεφτομουν μηπως φταιει αυτο και bugαρει η μηπως παιζει κατι με την ωρα δικτυου. οτι και να εκανα ομως δεν λυθηκε το προβλημα σε κανενα απο τα 2 κινητα.... επισης επειδη εσπασε χθες η οθονη του n95 της κοπελας μου σκεφτομαι να παραγειλω μια απο ebay ομως δεν με πειθουν ιδιαιτερα εκεινες οι οθονες. μπορειτε να ριξετε μια ματια στο θεματακι που εκανα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=280492 για να με βοηθησετε απο τις τυχον εμπειριες σας με τετοιες οθονες? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 λοιπον επειδη πηρε το αυτι μου οτι το θεμα της ημερομηνιας ειναι λογο ενος bug που εχει το firmware v31... , θελω να αναβαθμισω την συσλευη στην v35 που εχει βγει ομως ειναι διαθεσιμη μονο για μερικες συσκευες. για την ελλαδα δεν υπαρχει υποστηριξη για την εκδοση 35 του firmware οποτε αν αλλαξω το product code σε καποιο που αντιστοιχει σε μια χωρα που υποστηριζεται το v35 θα χασω τα ελληνικα... η ερωτηση μου ειναι αν ξερει καποιος απο εσας κανεναν τροπο για να βαλεις την ελληνικη γλωσσα σε συσκευη που φοραει firmware εξωτερικου χωρις να αλλαξεις το product code. (γιατι αν το αλλαξεις θα σου περασει παλι το ελληνικο v31 firmware) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 1 χαρά <<παίζει>> 35.0.002 ελληνικό...1/2 χρόνο τώρα, τουλάχιστον :!: Μη φοβού τη Nokia N95-1 (RM-159): 0534854 / 0536076 :this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Nokia N95-1 (RM-159): 0534854 / 0536076 δηλαδη της κοπελας μου το n95 τι product code εχει και δεν της δινει την αναβαθμιση ομως εχει ελληνικα κανονικα... (απο wind το ειχε παρει) με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... στο δικο μου n95 που ειναι παραεισαγωγης ειχα βαλει το 0534854 (ομως δεν μπορουσα να δοκιμασω να κανω αναβαθμιση γιατι εχει χαλασει η usb) θα τσεκαρω το product code της και θα γραψω εδω τα συμπερασματα μου, thanks παντως γιατι νομιζα οτι απλα δεν ειχε βγει ελληνικη εκδοση για το v35 firmware :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) Το Ν95 της κοπέλας σου προφανώς έχει product code της Wind και γι' αυτό δεν σου δίνει την τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση. Στο πρώτο post αναφέρονται τα Ελληνικά product codes οπότε μπορείς να το συγκρίνεις με αυτά. Για να κάνεις αναβάθμιση θα πρέπει να αλλάξεις product code, να περάσεις το Ελληνικό και μετά αναβάθμιση. Ο οδηγός υπάρχει στο FAQ S60 3rd Edition. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited August 29, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Μα&εμένα περί Wind(Flexy0) πρόκειται, αλλά το 'χαμε προσέξει με τον Κώστα chocbhed6630@τότε ιδιόκτητο της Στουρνάρη να μην είναι παραεισαγωγής όπως αρκετά απ' τα 1α της εταιρίας το '07 -είχα αλλάξει φίλου...Νιγηριανό νομίζω :fool: *αγνοώντας το παλαιό ιδιοκτησιακό καθεστώς, το νυν παραείναι "franchise" :scared: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 παιδια απο οτι καταλαβα μαλλον περι ασυνεννοησιας προκειται αναμεσα σε εμενα και την κοπελα μου... το κινητο της δεν φαινοταν να ειναι παραεισαγωγης μιας και εχει ελληνικα γραματα στο πληκτρολογιο σε αντιθεση με το δικο μου που δεν εχει. γενικα αυτο που εγινε ηταν οτι εγω της εδινα οδηγιες για το τι να κανει μεσω τηλεφωνου, και αυτη ενω κατεβασε το software updater οταν μου ελεγε οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση, εννοουσε οτι δεν υπαρχει το software updater σε ελληνικη γλωσσα στο site της νοκια. (νομιζε πως αυτο το προγραμμα ηταν η αναβαθμιση) οποτε μαλλον δεν τιθετε θεμα παραεισαγωγης και μη υπαρκτης εκδοσης. απλα θα της το αναβαθμισω εγω καποια στιγμη γιατι αντε να βγαλεις ακρη σε τεχνολογικα θεματα με γυναικα :p :lol: thanks παντως για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 (edited) Ας ρίξει&1βλέφαρο πάντως http://www.nokia.gr/EUROPE_NOKIA_COM_3/Get_Support/Software/Device_software_update/images/product_code.jpg προτού "τρέξει" ...&δεν φτάσει ενδεχομένως... γιατί κάπως έτσι ελληνοποιούνται οι <<παρεισηγμένες>> -ενίοτε με φωτοτυπημένο εγχειρίδιο κατασκευαστού@ελληνικά- αλλά κατόπιν αναβαθμίσεως τα χάνουν :lost: Μου 'χαν γυρίσει απ' το εξωτερικό επί αλήστου μνήμης ΑC το κινητό αγνώριστο -νόμισα πως άλλαξαν συσκευή επειδή είδα αφελληνισμένο πληκτρολόγιο, που ξαναγύρισα για επιτόπια αντικατάσταση- μα παρέμενε το ίδιο ΙΜΕΙ :what: Edited August 30, 2010 by w@P Παρόραμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa02gr Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω Ελληνική γλώσσα για το Ν95? Το δικό μου δεν έχει καθόλου ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καλημέρα και καλό μήνα. Για το πως μπορείς να περάσεις Ελληνικά στο Ν95 διάβασε το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ -> Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa02gr Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μετά από πολύ αγώνα τα κατάφερα και έβαλα τα ελληνικά. Πρέπει να ξανά ξεκλειδώσω τη συσκευή? Δεν μπορών να εγκαταστήσω άλλες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μπορείς να μας πεις τι θέλεις να κάνεις? Έκανες αναβάθμιση και μετά δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση καμία εφαρμογή? Μήπως θα πρέπει πρώτα να τις υπογράψεις ψηφιακά? Βοήθησε μας να καταλάβουμε για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253351#post2253351 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μετά από πολύ αγώνα τα κατάφερα και έβαλα τα ελληνικά. Πρέπει να ξανά ξεκλειδώσω τη συσκευή? Δεν μπορών να εγκαταστήσω άλλες εφαρμογές. Ναι, χρειάζεται πάλι hack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa02gr Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καλά τα κατάφερα. Έκανα format και στη κάρτα μνήμης... Πως γίνεται το hack? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Για να καταλάβεις πως γίνεται το hack και τι ακριβώς χρειάζεται,διάβασε τον σύνδεσμο από το FAQ που έδωσε δύο ποστ πίσω ο gianpithio. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa02gr Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 ΟΚ τα διάβασα αλλά δεν βλέπω οδηγίες για hack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 διαβασε τον δευτερο οδηγο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2298233#post2298233 η διαδικασια εχει γινει πολυ ευκολη πλεον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa02gr Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Είναι τα αρχεία κάπου μαζεμένα για το hack σε Ν95? Το τελευταίο update είναι V35.0.002 18-11-09 RM-159 Nokia N95(07.01). Το hack σπάει αυτήν την έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts