Nagata Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Mια χαρα ειναι το επιπεδο sar του,αλλα αξιζει να το αγορασω τωρα ή θα εχω τα προβληματακια με το software του? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Mια χαρα ειναι το επιπεδο sar του,αλλα αξιζει να το αγορασω τωρα ή θα εχω τα προβληματακια με το software του? δεν πολυκαταλαβα την ερωτηση........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Γιατί να δώσει κάποιος γύρω στα 40 ευρώ(δεν ξέρω πόσο ακριβώς έχει η μπαταρία του Ν95 8 γίγα) και δεν παίρνει έναν φορητό φορτιστή της Νόκια? Λογικά αυτόν τον φορτίζεις από το σπίτι. Προφανώς αναφέρεσαι στο Nokia Extra Power DC-8 http://europe.nokia.com/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/D/DC-8/dc-8_312x312.jpg Δέχεται μπαταρίες ΑΑ που είτε επεκτείνουν την αυτονομία της συσκευής, ή φορτίζουν την συσκευή. Πάρα πολύ καλό και έξυπνο gadget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starface Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Hello,psaxnw na hackarw to logismiko tou N95 pou exw.Exw vrei kapoia pragmata se ksena site alla dn eimai k poly empistos se kapoia apo ayta.Oi selides edw einai arketes k dn einai efikto na tis diavasw oles :/ gnwrizei kapoios kati ka imporei na voi8isei?thnx anyway. Sorry για τα Greeklish,ξεχαστικα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Hello,psaxnw na hackarw to logismiko tou N95 pou exw.Exw vrei kapoia pragmata se ksena site alla dn eimai k poly empistos se kapoia apo ayta.Oi selides edw einai arketes k dn einai efikto na tis diavasw oles :/ gnwrizei kapoios kati ka imporei na voi8isei?thnx anyway. σε αυτην την σελιδα θα βρεις ολα οσα θελεις......:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starface Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 ευχαριστω πολυ φιλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Mια χαρα ειναι το επιπεδο sar του,αλλα αξιζει να το αγορασω τωρα ή θα εχω τα προβληματακια με το software του? Τι προβλήματα να έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Στην αρχη οταν βγηκε η συσκευη διαβαζα οτι αρκετοι χρηστες ειχαν παραπονα γιατι κολουσε,σερνονταν και τετοια.Καναν ποσες αναβαθμισεις για να στρωσει.Τωρα αυτα τα προβληματα ξεπεραστηκαν? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Στην αρχη οταν βγηκε η συσκευη διαβαζα οτι αρκετοι χρηστες ειχαν παραπονα γιατι κολουσε,σερνονταν και τετοια.Καναν ποσες αναβαθμισεις για να στρωσει.Τωρα αυτα τα προβληματα ξεπεραστηκαν? πλεον ναι...... το κινητο πεταει τωρα..... η μεγαλη διαφορα ειναι στο gps....εκει ειναι που επαθα μεγαλη πλακα.... στην αρχη εκανε μεχρι και 10 λεπτα να βρει σημα...τωρα βρισκει στο μισο λεπτο.... γενικα το κινητο εχει γινει πρωτο τωρα....και για μενα αξιζει τα λεφτα του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 πηγα σημερα σε νοκια κλαμπ εδω αλεξανδρουπολη να μου βαλουν την μαυρη προσοψη και αρνηθηκαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes: λυπουμαστε ειναι προιον που δεν το πηρατε απο εμας...και δεν μπορουμε να κανουμε την αλλαγη...... ειναι δυνατον ρε παιδια....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Με ένα μικρό ψάξιμο που έκανα είδα οτι κάποιοι του πέρασαν την μπαταρία του Ν95 8 γίγα με αποτέλεσμα να μην κλείνει το καπάκι της μπαταρίας. Και σκέφτομαι. Γιατί να δώσει κάποιος γύρω στα 40 ευρώ(δεν ξέρω πόσο ακριβώς έχει η μπαταρία του Ν95 8 γίγα) και δεν παίρνει έναν φορητό φορτιστή της Νόκια? Τον είχα δει σε φυλλάδιο του Πλαισίου.Είχε 31,75 ευρώ. Δεν εννοώ τους κανονικούς φορτιστές που πρέπει να είσαι κάπου που να έχει ρεύμα. Λογικά αυτόν τον φορτίζεις από το σπίτι. 7€ από EBAY πριν κανένα εξάμηνο OEM μπαταρία με τα πάντα πάνω..Σαν αυθεντική ΝΟΚΙΑ Ακόμα το σκέφτεσαι? Στην αρχη οταν βγηκε η συσκευη διαβαζα οτι αρκετοι χρηστες ειχαν παραπονα γιατι κολουσε,σερνονταν και τετοια.Καναν ποσες αναβαθμισεις για να στρωσει.Τωρα αυτα τα προβληματα ξεπεραστηκαν? Εγώ που έχω το κινητό με το πρώτο λογισμικό που βγήκε, πότε δεν είχα πρόβλημα με κολλήματα και όλα αυτά που λες πιο πάνω. Ούτε πρόβλημα με το slide. Απλά με τα επόμενα firmware βελτίωσαν θέματα ταχύτητας σε gallery, gps και αύξησαν τη free ram και την απόδοση της μπαταρίας. Ποτέ δεν μπορούσες να πεις ότι είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Απλά το καλό κινητό έγινε καλύτερο!:) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 πηγα σημερα σε νοκια κλαμπ εδω αλεξανδρουπολη να μου βαλουν την μαυρη προσοψη και αρνηθηκαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes: λυπουμαστε ειναι προιον που δεν το πηρατε απο εμας...και δεν μπορουμε να κανουμε την αλλαγη...... ειναι δυνατον ρε παιδια....??? οταν μιλαω εγω κατι ξερω..καντο μονος σου.οπως ξαναειπα εμενα ηταν μεσα στην εγγύηση οταν την περασα μονος μου και εκανα δυο λεπτα.μην αλλαξεις τα τμηματα που ανεφερα.τα αλλα αλλαζουν στην ουσια μονο.δε σε ρωτησαν που την βρηκες? 7€ από EBAY πριν κανένα εξάμηνο OEM μπαταρία με τα πάντα πάνω..Σαν αυθεντική ΝΟΚΙΑ Ακόμα το σκέφτεσαι? Εγώ που έχω το κινητό με το πρώτο λογισμικό που βγήκε, πότε δεν είχα πρόβλημα με κολλήματα και όλα αυτά που λες πιο πάνω. Ούτε πρόβλημα με το slide. Απλά με τα επόμενα firmware βελτίωσαν θέματα ταχύτητας σε gallery, gps και αύξησαν τη free ram και την απόδοση της μπαταρίας. Ποτέ δεν μπορούσες να πεις ότι είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Απλά το καλό κινητό έγινε καλύτερο!:) για την μπαταρια εγω δεν θα την επαιρνα.αλλο αυθεντικη αλλο σαν αυθεντικη.και η μπαταρια δεν ειναι προσοψη .. στο δευτερο τομεα για τα προβληματα συμφωνω απολυτως Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 παιδιά ξέρει κανείς πως αλλάζουμε τα εικονίδια. Τι εννοώ? Να είναι κάπως έτσι. Εμένα είναι όπως στο screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 παιδιά ξέρει κανείς πως αλλάζουμε τα εικονίδια. Τι εννοώ? Να είναι κάπως έτσι. Εμένα είναι όπως στο screenshot. Θα πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο που έχει αλλαγμένα εικονίδια. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Θα πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο που έχει αλλαγμένα εικονίδια. που υπαρχει αυτο το αρχειο...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 που υπαρχει αυτο το αρχειο...??? θα πας στο xxxxxxxxxx, στην ενότητα με τα θέματα για symbian s60 3rd edition και θα μπεις στο θέμα του Supertonic και βρεις το θέμα Lightning Wolf με custom και default εικονίδια. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 αμαν ενα Post εκανα και ολοι το ψαχνετε. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Χαχα αντίο πρωτοτυπία :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Προφανώς αναφέρεσαι στο Nokia Extra Power DC-8 http://europe.nokia.com/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/D/DC-8/dc-8_312x312.jpg Δέχεται μπαταρίες ΑΑ που είτε επεκτείνουν την αυτονομία της συσκευής, ή φορτίζουν την συσκευή. Πάρα πολύ καλό και έξυπνο gadget. Ναι,Γιώργο.Αυτή εννοώ. Πρίν απο 2-3 μήνες την είχα δει στο Πλαίσιο 31,75 ευρώ. Τώρα μπορεί να έχει πέσει η τιμή της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Τελικώς 30 ευρώ μού στοίχισε συνολικά η αλλαγή της πρόσοψης. Άλλαξαν το μπροστινό και το οπίσθιο μέρος, καθώς και το καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Παιδια μηπως γνωριζει κανεις ποσο εχει το N95 στην wind? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_v Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Τελικώς 30 ευρώ μού στοίχισε συνολικά η αλλαγή της πρόσοψης. Άλλαξαν το μπροστινό και το οπίσθιο μέρος, καθώς και το καπάκι. φιλε μου που την αλλαξες την προσοψη?τι χρωμα εχει?το κανονικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 πηγα σημερα σε νοκια κλαμπ εδω αλεξανδρουπολη να μου βαλουν την μαυρη προσοψη και αρνηθηκαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes: λυπουμαστε ειναι προιον που δεν το πηρατε απο εμας...και δεν μπορουμε να κανουμε την αλλαγη...... ειναι δυνατον ρε παιδια....??? Kαλλα θες να μας τρελανεις ρε φιλε,τι ηθελες δηλ.? Ειναι σα να πας στην αντιπρωσοπεια της Rolex και να τους ζητησεις να σου κανουν σερβις το μαιμου ρολοι που πηρες 5 ευρω απ'τον γυφτο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 φιλε μου που την αλλαξες την προσοψη?τι χρωμα εχει?το κανονικο? Το ασημί μπροστά και το χρώμα της άμμου πίσω. Στη Σόλωνος μου αλλάξανε την πρόσοψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Το ασημί μπροστά και το χρώμα της άμμου πίσω. Στη Σόλωνος μου αλλάξανε την πρόσοψη. Είναι ωραίο το Ν95 με το χρώμα της άμμου ή πιο πολύ πάει το μωβ με το ασημί? Μήπως ρώτησες αν έχουν αλλά χρώματα εκτός από τα 2 κλασσικά? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts