Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαλησπερα!

Εχω καιρο δυστυχως να ασχοληθω με το θεμα....

Βγηκε επιτελους καποιο προγραμμα για να βαζω τις φωτογραφιες σε φακελους και να μην τις εχω χυμα?

για τα mp3 κατι αναλογο>?

KAVALA - MACEDONIA - HELLAS

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Μπορεί να δοκιμάσεις να κάνεις φορμάτ μήπως λύθει το πρόβλημα και αν δεν γίνει κάτι μάλλον κάτι έχει πάθει ζημία και πρέπει να το πας να το κοιτάξουν σε nokia shop.

Εκανα format αλλα το προβλημα συνεχιζει ,μαλλον καηκε το λαμπακη.Μακαρη να ειναι αυτο.

Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε

παραπονο στα χειλη

χωσου στην αμμο Αμμοχωστος

σαν σπανιο κοχυλι

Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599

Kαλησπερα!

Εχω καιρο δυστυχως να ασχοληθω με το θεμα....

Βγηκε επιτελους καποιο προγραμμα για να βαζω τις φωτογραφιες σε φακελους και να μην τις εχω χυμα?

για τα mp3 κατι αναλογο>?

Αν και θα ήταν καλύτερα να ρωτούσες στο θέμα των εφαρμογών... θα σου απαντήσω εδώ.:)

Για τις φωτογραφίες/εικόνες μπορείς να χρησιμοποιήσει το Resco Photo Viewer v4.50.

Τα mp3 σου ταξινομούνται μέσα στον music player βάσει των tags (metadata) όπως άλλωστε και σε όλα τα κορυφαία mp3’s.

Επομένως φρόντισε όσα mp3 περνάς να έχουν ενημερωμένα τα πεδία καλλιτέχνη, τίτλο κομματιού και άλμπουμ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αν και θα ήταν καλύτερα να ρωτούσες στο θέμα των εφαρμογών... θα σου απαντήσω εδώ.:)

Για τις φωτογραφίες/εικόνες μπορείς να χρησιμοποιήσει το Resco Photo Viewer v4.50

Και με αυτο το προγραμμα ΔΕΝ παραμενουν πια ολα χυμα? :w00t::w00t:

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

πόση αυτονομία πιάνει; (με ενδιαφέρει)

Ποιο πράγμα?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γεια σας παιδες!

Ψαχνοντας τυχαια το κινητο μου οταν ειχα περασει το firmware 21 ειχα βρει ενα μενου η κατι παρομοιο που ελεγε την ωρα που παραδοθηκαν τα σμς. Απο τοτε δε το ξαναψαξα αλλα τωρα που το χρειαζομαι δε το βρησκω με τιποτα... Εχει κανεις καμια ιδεα για το που μπορει να ειναι?

Γεια χαρά παιδιά,

Ήθελα να ρωτήσω το εξής, έκανα upd. στην έκδοση 2.0... (ΝΟΚΙΑ Ν95-3) και όταν προσπαθώ να περάσω το backup με το content copier που είχα κάνει πριν γίνει το upd. φτάνει στο 72% και σταματάει.. το άφησα να περιμένει μέχρι 1 ώρα αλλά τπτ. Έβαλα το pc suite που έχει το cd(να δω μπας και έχει καποιο comp. issue η τελευταία έκδοση του pc suite) αλλά παλι τπτ. Έχετε καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να παίζει?

Google Pixel 5

Και με αυτο το προγραμμα ΔΕΝ παραμενουν πια ολα χυμα? :w00t::w00t:

Και το πρόγραμμα που σου είπε ο Itchrist86 να περάσεις πάλι όλα χύμα θα είναι. Δεν μπορείς να αλλάξεις το ό,τι όλα στην έκθεση είναι χύμα. Δυστυχώς.

Σορι αλλά ελληνικά δεν μιλάω; ΠΟΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ; πως να το πω αλλιώς;

Εξαρτάται από το πόσο "πειράζεις" το κινητό. Εγώ το γεμίζω σχεδόν κάθε μέρα. Μιλάω αρκετά, στέλνω περίπου 10 με 15 μηνύματα, μπαίνω αρκετά στο ίντερνετ μέσω wifi, ακούω μουσική κανένα 15λέπτο, το συνδέω ή με bt ακουστικό ή με το ηχοσύστημα στο αμάξι μου. Γενικά τις ώρες που δεν είμαι στην δουλειά το πειράζω συνέχεια.

Γεια σας παιδες!

Ψαχνοντας τυχαια το κινητο μου οταν ειχα περασει το firmware 21 ειχα βρει ενα μενου η κατι παρομοιο που ελεγε την ωρα που παραδοθηκαν τα σμς. Απο τοτε δε το ξαναψαξα αλλα τωρα που το χρειαζομαι δε το βρησκω με τιποτα... Εχει κανεις καμια ιδεα για το που μπορει να ειναι?

Είναι η αναφορά παράδοσης των μηνυμάτων και θα την βρεις όταν μπεις στα μηνύματα και πας κάτω κάτω εκεί που λέει Αναφορές δηλ είναι Νέο μήνυμα, Εισερχόμενα, Φάκελοι μου, Γραμ/κιβώτιο, Πρόχειρα, Σταθέλντα, Εξερχόμενα, Αναφορές.:)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδιά το κινητό μου τα παίξε....:cry:

εκει που το είχα ανοιχτό , αρχίζει να αναβοσβίνει η οθόνη, οσπου στο τέλος έμεινε σβηστή.

το κλεινω βγαζω μπαταρια , ανοίγω. Αναβοσβήνει το λογότυπο ΝΟΚΙΑ , βάζω PIN και μετά παλι σβήνει..

η οθόνη σαν οθόνη έχει φως αυτό το ελαφρύ γκρι (όπως δηλαδή με το που το ανοίγεις πριν βγάλει το ΝΟΚΙΑ) αλλα δεν δείχνει τίποτα. το κινητό δουλεύει κανονικά!

Το πήρα από τον ΓΕΡΜΑΝΟ πέρσι τον Απρίλιο...

να το πάω club nokia με την εγγύηση ; λογικά έχει εγγύηση 2 χρόνια σωστά;

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Μηπως ξερει κανεις αν η εγγυηση του τηλ. καλυπτει και τα ακουστικα γιατι το χειριστηριο των ακουστικων μου δεν λειτουργει!

Παιδιά το κινητό μου τα παίξε....:cry:

εκει που το είχα ανοιχτό , αρχίζει να αναβοσβίνει η οθόνη, οσπου στο τέλος έμεινε σβηστή.

το κλεινω βγαζω μπαταρια , ανοίγω. Αναβοσβήνει το λογότυπο ΝΟΚΙΑ , βάζω PIN και μετά παλι σβήνει..

η οθόνη σαν οθόνη έχει φως αυτό το ελαφρύ γκρι (όπως δηλαδή με το που το ανοίγεις πριν βγάλει το ΝΟΚΙΑ) αλλα δεν δείχνει τίποτα. το κινητό δουλεύει κανονικά!

Το πήρα από τον ΓΕΡΜΑΝΟ πέρσι τον Απρίλιο...

να το πάω club nokia με την εγγύηση ; λογικά έχει εγγύηση 2 χρόνια σωστά;

Ποια εκδοση λογισμικου εχεις? Την εκανες αναβαθμηση?

Δοκιμασες να κανεις Format?

Η μεθοδος για να κανεις Format ειναι:

Απενεργοποιησε το τηλεφωνο, πατα και κρατα το κουμπι 3, το πρασινο κουμπι (με αυτο που πατας για να αρχισεις μια κλησει) και το κουμπι * (αστερισκο) και ενεργοποιησε το τηλεφωνο κρατωντας αυτα τα 3 κουμπια, και υστερα κανε τις λεπτομεριες.

:!:Μετα το format:

Χάνονται όλα τα δεδομένα από τη μνήμη του κινητού, όχι όμως και από την κάρτα μνήμης. Ως εκ τούτου κρατήστε πρώτα ένα back-up των σημαντικών σας δεδομένων από τη μνήμη του τηλεφώνου (τηλεφωνικός κατάλογος, μηνύματα κλπ).[/size]

Αν δεν δουλεψει ουτε αυτο, τοτε φοβαμαι πως πρεπει να το πας σε Nokia shop, και εχει 2 χρονια εγγυηση ναι.

Μηπως ξερει κανεις αν η εγγυηση του τηλ. καλυπτει και τα ακουστικα γιατι το χειριστηριο των ακουστικων μου δεν λειτουργει!

Τα καλυπτει ναι, για 6 μηνες.:)

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

έχω την τελευταία έκδοση.

δοκίμασα κι εγώ το hard format με τα 3 κουμπιά αλλά δεν κάνει τίποτα. δηλαδή έχω τα 3 πατημένα κουμπιά το ανοίγω και δεν γίνεται τίποτα. βάζω PIN στα τυφλά και μπαίνει. Επίσης παρατήρησα ότι όταν έχει φορτώσει το OS, έχει πολύ αργή απόκριση το σύστημα. Έχω πάρει backup τα πάντα

Να το πάω στο club Νοκια με την εγγύηση του Γερμανού ?

Υπόψιν έχω αλλάξει το product code σε ελληνικό. Δε θυμάμαι πριν τι ήταν αν και θα ψάξω. Θα ταν καλό να επαναφέρω κι αυτό ??

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Και το πρόγραμμα που σου είπε ο Itchrist86 να περάσεις πάλι όλα χύμα θα είναι. Δεν μπορείς να αλλάξεις το ό,τι όλα στην έκθεση είναι χύμα. Δυστυχώς.

Εξαρτάται από το πόσο "πειράζεις" το κινητό. Εγώ το γεμίζω σχεδόν κάθε μέρα. Μιλάω αρκετά, στέλνω περίπου 10 με 15 μηνύματα, μπαίνω αρκετά στο ίντερνετ μέσω wifi, ακούω μουσική κανένα 15λέπτο, το συνδέω ή με bt ακουστικό ή με το ηχοσύστημα στο αμάξι μου. Γενικά τις ώρες που δεν είμαι στην δουλειά το πειράζω συνέχεια.

Είναι η αναφορά παράδοσης των μηνυμάτων και θα την βρεις όταν μπεις στα μηνύματα και πας κάτω κάτω εκεί που λέει Αναφορές δηλ είναι Νέο μήνυμα, Εισερχόμενα, Φάκελοι μου, Γραμ/κιβώτιο, Πρόχειρα, Σταθέλντα, Εξερχόμενα, Αναφορές.:)

Το γνωριζω για τις αναφορες στο μενου των μηνυματων, αλλα εκει η ωρα που σου δειχνει ειναι η ωρα που εστειλες εσυ το μηνυμα. Δηλαδη και 5 ωρες μετα να παραδοθει θα σου δειχνει την ωρα που το εστειλες εσυ και απλα θα λεει διπλα παραδοθηκε. Εγω ψαχνω ενα μενου η κατι παρομοιο που ειχα βρει τυχαια κ ελεγε ακριβως την ωρα παραδοσης. Μπορει να ηταν μεσω καποιας εφαρμογης του κινητου πχ lifeblog, παντως σιγουρα το ειχα πετυχει κ τωρα δε μπορω να το βρω...

έχω την τελευταία έκδοση.

δοκίμασα κι εγώ το hard format με τα 3 κουμπιά αλλά δεν κάνει τίποτα. δηλαδή έχω τα 3 πατημένα κουμπιά το ανοίγω και δεν γίνεται τίποτα. βάζω PIN στα τυφλά και μπαίνει. Επίσης παρατήρησα ότι όταν έχει φορτώσει το OS, έχει πολύ αργή απόκριση το σύστημα. Έχω πάρει backup τα πάντα

Να το πάω στο club Νοκια με την εγγύηση του Γερμανού ?

Υπόψιν έχω αλλάξει το product code σε ελληνικό. Δε θυμάμαι πριν τι ήταν αν και θα ψάξω. Θα ταν καλό να επαναφέρω κι αυτό ??

Νομιζω τωρα δεν γινεται πια, και να το αλλαξεις το product code παλι οπως ηταν, δεν θα πιασει η εγγυηση. Παραδειγμα εαν ειχες VL συσκευει και αλλαξες το product code, η τελευταια ενημερωση για τα VL συσκευες n95 ειναι 12.0.013, απο εκει και περα δεν ειμαι σιγουρος, παντως ειχα διαβασει καπου εδω στο thread οτι μετα την αλλαγη product code χανεται η εγγυηση και δεν μπορεις να το πας πια πισω!

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Το γνωριζω για τις αναφορες στο μενου των μηνυματων, αλλα εκει η ωρα που σου δειχνει ειναι η ωρα που εστειλες εσυ το μηνυμα. Δηλαδη και 5 ωρες μετα να παραδοθει θα σου δειχνει την ωρα που το εστειλες εσυ και απλα θα λεει διπλα παραδοθηκε. Εγω ψαχνω ενα μενου η κατι παρομοιο που ειχα βρει τυχαια κ ελεγε ακριβως την ωρα παραδοσης. Μπορει να ηταν μεσω καποιας εφαρμογης του κινητου πχ lifeblog, παντως σιγουρα το ειχα πετυχει κ τωρα δε μπορω να το βρω...

Εγώ τα μόνα που ξέρω είναι οι Ανφορές μέσα στα μηνύματα και το Μητρωό που δείχνει όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει εφαρμογή που να κάνει τέτοιο πράγμα, ούτε έχω δει κάποιο άλλο μενού που να δείχνει αναφορές μέσα στο κινητό. Αν ξέρεις κάποιος ας μας το πει.

Σορι αλλά ελληνικά δεν μιλάω; ΠΟΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ; πως να το πω αλλιώς;

Παληκάρι, δεν φτάνει που δεν ψάχνεις λίγο το φόρουμ για να δεις ένα θέμα χιλιοειπωμένο, μας τη λες και από πάνω?

Για χαλάρωσε λίγο.

valsam δεν ξέρω αν υπάρχει εγγύηση τώρα, γιατί εμένα που μου χάλασε σε λίγους μήνες μέσα το είχα πάει στη ΝΟΚΙΑ και επειδή είναι αξεσουάρ, δεν το κάλυψαν χωρίς απόδειξη.Αν έχεις απόδειξη, είσαι οκ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Valsam μάλλον δεν χάλασε το χειριστήριο των ακουστικών αλλά τελείωσε η ενσωματωμένη μπαταρία που έχει. Θα χρειαστεί να πάρεις καινούργια δυστυχώς. Ούτε αλλάζει η μπαταρία, γιατί το χειριστήριο δεν ανοίγει, διότι τα 2 μέρη που το αποτελούν είναι κολημένα μεταξύ τους και αν τα πιέσεις για ν' ανοίξουν σπάνε.:(

Αρχικό μήνυμα από sporoz Εμφάνιση Μηνύματος

Και με αυτο το προγραμμα ΔΕΝ παραμενουν πια ολα χυμα?

Παιδια καλημερα υπαρχει λυση για την εκθεση που ειναι ολα χυμα λεγεται media safe v2.0 απο τα γνωστα μαγαζακια :D:D:D

Valsam μάλλον δεν χάλασε το χειριστήριο των ακουστικών αλλά τελείωσε η ενσωματωμένη μπαταρία που έχει. Θα χρειαστεί να πάρεις καινούργια δυστυχώς. Ούτε αλλάζει η μπαταρία, γιατί το χειριστήριο δεν ανοίγει, διότι τα 2 μέρη που το αποτελούν είναι κολημένα μεταξύ τους και αν τα πιέσεις για ν' ανοίξουν σπάνε.:(

Ωραια λεμε οτι τελειωσε η μπαταρια και εφοσων δεν αλαζει δεν θα επρεπε να το καλυψει η εγγυηση?

Ωραια λεμε οτι τελειωσε η μπαταρια και εφοσων δεν αλαζει δεν θα επρεπε να το καλυψει η εγγυηση?

Δυστυχώς έτσι είναι, και μάλλον δεν ισχύει μόνο για το χειριστήριο του Ν95, αλλά και γενικά για όλα τα handsfree της Nokia με πλήκτρα μουσικής. Αυτό γίνεται καθαρά για εισπρακτικούς λόγους. Αν τελειώσει η μπαταρία τέλειωσε, σιγά μην πάρω άλλο handsfree... :X

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αν έχουν περάσει 6 μήνες δεν το καλύπτει η εγγύηση. Αν είσαι όμως μέσα στους 6 μήνες το καλύπτει και σου κάνουν αντικατάσταση.Εμένα τελείωσε η μπαταρία μετά από 7 μήνες και κάτι οπότε πήγα και αγόρασα ακουστικά σαν του Ν95 8GB.

@panosz75:Πάνο δηλαδή λες να μην αλλάζει ούτε στο χειρηστίριο που έχει το Ν95 8GB η μπαταρία?

Εγώ πάντως που το έχω δεν έχω βρει τρόπο να ανοίγει ώστε να μπορείς να αλλάξεις μπαταρία.Δεν μπορούσαν τουλάχιστον να το κάνουν να φορτίζει μέσω του κινητου;:mad: