Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν,

είχα αναφέρει μερικές σελίδες πρίν για ένα πρόβλημα που είχα με ένα πλήκτρο που δεν πατιότανε και την κατανάλωση του κινητού που ξαφνικά κάτι έπαθε (αυτά για την ιστορία).

Πήρα σήμερα στο Nokia shop, και μου λένε οκ για το πλήκτρο. Τους ρώτησα αν κοιτάξανε το θέμα της κατανάλωσης, και οι καθυστερημένοι με ρωτήσανε για 4η φορά αν τους έδωσα την μπαταρία μαζί. Αφού έφαγα 10' να τους εξηγήσω ότι δεν είναι θέμα μπαταρίας, αλλά κινητού, πήρα σαν απάντηση ένα ζωόδες "α. καλά, θα το κοιτάξουμε".

Επείδη δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στα τσακάλια αυτά ότι όντως θα το φτιάξουνε, αν πληρώσω για το φτιάξιμο, και τελικά δεν το έχουνε φτιάξει, πόσο τρέξιμο και φασαρία χρειάζεται για να πάρω τα λεφτά μου πίσω, ή να το ξαναπάρουνε πίσω να το φτιάξουνε χωρίς φυσικά να ξαναπληρώσω ούτε 10c; (Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει φασαρία, γιατί θα υποστηρίξουν ότι το έφτιαξαν και ξαναχάλασε. Και είμαι αποφασισμένος να πάρω το κινητό μου φτιαγμένο.)

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ξέρεις οτι θα χάσεις την εγγύηση αν αλλάξεις product code αλλά η αναβάθμιση αξίζει με τα 1000. μεταξύ των άλλων βελτιώνει και την διάκεια ζωης της μπαταρίας

To katalaba auto.

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Όσα θέλεις εσύ.

Με μια 8αρα θα είσαι ok.

Σε λίγο καιρό έρχονται και 12GB.:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μέχρι πόσα gb κάρτα μνήμης χωρά χωρίς να σου δημιουργήσει πρόβλημα;

Θεωρητικά μέχρι 32GB. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν μέχει 16GB και απ' ό,τι ακούγεται, δουλεύει απροβλημάτιστα.

Πολλοί φίλοι από εδώ μέσα νομίζω την 8άρα έχουν, η οποία δουλεύει άψογα. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Θεωρητικά μέχρι 32GB. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν μέχει 16GB και απ' ό,τι ακούγεται, δουλεύει απροβλημάτιστα.

Πολλοί φίλοι από εδώ μέσα νομίζω την 8άρα έχουν, η οποία δουλεύει άψογα. ;)

καλά τι βάζεται στην 8αρα???

Πόσα τραγούδια θέλεται να ακούτε?

Πόσα τραγούδια θέλεται να ακούται?

Τι να σου πω, γούστα είναι αυτά. Από την άλλη δεν είναι μόνο τα τραγούδια, είναι φωτογραφίες και βίντεο που τραβάς και που μερικά ίσως να τα θέλεις αποθηκευμένα να τα βλέπεις κλπ.

Από την άλλη είναι και οι χάρτες. Μην το λες, τουλάχιστο μέχρι τη μέση γεμίζει μέχρι να πεις κύμινο. :D

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πόσα τραγούδια θέλεται να ακούται?

ama to kinito bgazei teleies photos kai teleia videos, fisiko einai na exoun kai arketi xwritikotita! opote tin 8ara tin theloun :p

Na rwtiso kati, to N95 pernei efarmoges .sis? i mono .sisx? prospathisa na valw mia efarmogi .sis alla den doulepse.. Installation of (onoma programatos) not supported. mipws ftaiei pou exw akoma firmware v. 12.0.013? (i eipa kotsana? :P)

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Na rwtiso kati, to N95 pernei efarmoges .sis? i mono .sisx? prospathisa na valw mia efarmogi .sis alla den doulepse.. Installation of (onoma programatos) not supported. mipws ftaiei pou exw akoma firmware v. 12.0.013?

Δέχεται κανονικά και αρχεία .sis και .sisx. Μάλλον αυτό που πήγες να εγκαταστήσεις θα ήταν για παλιότερη έκδοση του symbian 60 και όχι για Symbian 60 3rd edition που έχει το Ν95. Δεν έχει σχέση ποιο firmware έχεις.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δέχεται κανονικά και αρχεία .sis και .sisx. Μάλλον αυτό που πήγες να εγκαταστήσεις θα ήταν για παλιότερη έκδοση του symbian 60 και όχι για Symbian 60 3rd edition που έχει το Ν95. Δεν έχει σχέση ποιο firmware έχεις.

malista euxaristw! :)

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Πας αναγκαστικά μέσα από τις ρυθμίσεις... δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο κόλπο -τουλάχιστον ακόμη- για να εμφανίσεις το εικονίδιο στο μενού.

Βαζετε στο link οπου x -->t και κανετε την εφαρμογη install.Επαναφερει το εικονιδιο με τα θεματα,εντζου!

xxxxxxxxxxx

Υπάρχει και άλλος τρόπος για να εμφανιστεί το αυθεντικό εικονίδιο "Θέματα". Κάνετε το εξής:

Θα πάτε εδώ και θα κάνετε κλικ στο Βήμα 2 εκεί που λέει "Προαιρετικό βήμα 2: Λήψη ρυθμίσεων για προχωρημένους", θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο, θα κάνετε κλικ στο "αποδοχή των όρων και συνέχεια", ύστερα θα κάνετε κλικ στο "Έναρξη". Θα επιλέξετε το Νοκια 6131 και θα κάνετε κλικ στο "συνέχεια", θα κάνετε κλικ εκεί που λέει "Ενημέρωση λογισμικού Νokia over-the-air", θα συμπληρώσετε τα πεδία και θα κλικάρετε στο "παραγγελία ρυθμίσεων". Στην επόμενη σελίδα θα γράψετε κάπου τον κωδκό που σας δίνει και μόλις σας έρθει το μήνυμα θα σας ζητηθεί να πληκρολογήσετε το pin και θα αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις. Τώρα θα πάτε στο εικονίδιο Διάχειρηση συσκευής, θα κάνετε δεξιά στην καρτέλα "Προφίλ" και θα επιλέξετε "Έναρξη διαμόρφωσης". Μόλις ξεκινήσει η διαμόρφωση πατήστε Ακύρωση και πηγαίνετε ή στο φάκελο Εφαρμογές ή στον φάκελο Εργαλεία (δεν θυμάμαι σε ποιόν φάκελο εμφανίζεται:O) και θα δείτε το εικονίδιο θέματα.

Ελπίζω να είναι κατανοητές οι οδηγίες που έδωσα, αν βρείτε κάποιο λάθος ή κάποια απορία το αναφέρετε.:)

Βαζετε στο link οπου x -->t και κανετε την εφαρμογη install.Επαναφερει το εικονιδιο με τα θεματα,εντζου!

xxxxxxxxxxxxxxxxx

Τότε φίλε που έγραψα το post, δεν υπήρχε η εφαρμογή αυτή.

Όντως χρήσιμη εφαρμογή, αλλά ακόμη καλύτερο είναι το κολπάκι που περιγράφει ο stendor ακριβώς αποπάνω.:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Σε online καταστήματα κυρίως, πχ http://www.katerelos.gr, e-shop κτλ.

Ειδικά στο eshop, πήγαινε σε κάποιο κατάστημα του και κάνε τη παραγγελία.

8αρα που μπορώ να βρω;

Μενω Θεσσαλονικη αλλα μέχρι 4 ξέρω οτι υπάρχει..

Κοίτα στο eshop της Θεσσαλονίκης, εκεί θα έχουν 8άρες microsd. Κοίταξες αν έχει το Πλαίσιο, ο Γερμανός ή το Public στο Cosmos?

Δέχεται κάρτα SanDisk 8GB microSDHC Mobile Ultra;

Ναι δέχεται κανονικά. Την έχει και το e-shop.

Στο Mediamarkt, πλεον στα 380κατι ευρω..! Το -ξανα-πηρα..

Υ.Γ. Και με δωρο στη συσκευασια, φορτιστη αυτοκινητου..

Exw ena provlima! katebasa to NSS, nokia pc suite kai to nokia updater (gia na allaksw prwta to product code kai meta na kanw update to f/w). Kanw install to nokia pc suite, ftanw sto step 3/4 ekei pou kanw connect me to kalwdio usb, perimenw liga deuterolepta mexri na vrei tin siskeuei, tin vriskei kai ola ok proxoraw kai leei meta install kati gia sms/mms, patisa next kai kolise to pc freezare kai anagkastika termatisa tin efarmogi. Meta otan bgazw kai vazw to USB kalwdio, den to vriskei to kinito, den bgazei sto kinito tis epiloges Pc suite, Data transfer Mass storage kai alla, alla oute ston ipologisti. Dokimasa uninstall to nokia pc suite kai allaksa kai thesi USB sto pc, alla tipota to idio! den to vriskei to pc. Poio einai to provlima? ti prepei na kanw? thanks

P.S Exw sta Settings->USB to Ask on connection "YES"

P.S 2 sorry pou grafw greeklish kai den me polikatalabainete alla eimai ekswteriko kai den ginete na balw ellinika!

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

live τηλεόραση-βιντεο-μουσική κ.λ.π απο τον υπολογιστη στο κινητό.Το πρόγραμμα ειναι το orb και το κατεβαζουμε δωρεάν απο http://www.orb.com Κανουμε εγκατασταση και οι ρυθμισεις για τον realplayer του n95 είναι:κατ.θυρα:6970 αν.θυρα:32000 ρυθμ.μεσολαβητη αρ.θυρας_:555 προεπιλεγμενο σημειο προσβασης:wlan.Η εισοδος στο οrb μέσω 3G.tim plus.
tsigasdm

παιδια χωρις να θελω να μαγαρισω το forum απλα ψαχνω απεγνωσμενα μαγαζι στη θεσσαλονικη που να μπορει να μου ξεκλειδωσει nokia n95 κλειδωμενο στην orange αγγλιας.αν υπαρχει κανενας που να το εχει καταφερει θα του ημουν υποχρεως να μου πει που το εκανε.αν δεν θελετε να γινει διαφημιση στειλτε μου private message .Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα

βγηκαν στην ελλαδα προσοψεισ εκτος των ασιμη????

Δεν νομίζω ό,τι υπάρχει περίπτωση να φέρει η Alpha copy προσόψεις σε άλλα χρώματα και γενικά δεν νομίζω ό,τι κυκλοφορούν αυθεντιές προσόψης σε άλλα χρώματα. Εδώ δεν έχει φέρει ακόμα τα πίσω καλύμματα σε άλλα χρώματα που κυκλοφορούν επίσημα σε άλλες χώρες και εχει μόνο το κλασικό μωβ χρώμα.

Exw ena provlima! katebasa to NSS, nokia pc suite kai to nokia updater (gia na allaksw prwta to product code kai meta na kanw update to f/w). Kanw install to nokia pc suite, ftanw sto step 3/4 ekei pou kanw connect me to kalwdio usb, perimenw liga deuterolepta mexri na vrei tin siskeuei, tin vriskei kai ola ok proxoraw kai leei meta install kati gia sms/mms, patisa next kai kolise to pc freezare kai anagkastika termatisa tin efarmogi. Meta otan bgazw kai vazw to USB kalwdio, den to vriskei to kinito, den bgazei sto kinito tis epiloges Pc suite, Data transfer Mass storage kai alla, alla oute ston ipologisti. Dokimasa uninstall to nokia pc suite kai allaksa kai thesi USB sto pc, alla tipota to idio! den to vriskei to pc. Poio einai to provlima? ti prepei na kanw? thanks

ok paidia to elisa to provlima, apla anoiksa to pc tin epomeni mera kai vrike tous odigous ola ok. :)

updating f/w to 21.0.016! ante na doume!:yahoo:

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995