Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε καταστημα nokia μονο μπορουμε να παραγγειλουμε το slide?

και κατι αλλο θελω να βαλω τα ελληνικα ακολουθησα τις οδηγιες οπως περιγραφονται στην 1 σελιδα αλλα το nss δεν δουλευει καμμια ιδεα κανεις?

Παρε τηλ. στην alpha copy και ρωτα τους αν εχουν!

Ελπιζω να εφεραν αρκετα slide και οχι μονο ενα για εμενα για να με ικανοποιησουν που εστειλα e-mail και εκανα τα παραπωνα μου στη nokia!

Λοιπον μαγκες απο τωρα και περα για οτιδιποτε προβλημα με alpha copy κατευθιαν e-mail στην nokia και θα δειτε αν θα στρωσουν η οχι,φτανει πια! δεν ζουμε στο Τατζικισταν!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν ζουμε στο Τατζικισταν!

Με αυτά που κάνει εδώ και χρόνια η AC στις επισκευές και γενικότερα στην υποστήριξη (από την εποχή που ήταν στη Θησέως, στην Καλλιθέα)... εκεί ζούμε.

Ελπιζω να εφεραν αρκετα slide και οχι μονο ενα για εμενα για να με ικανοποιησουν που εστειλα e-mail και εκανα τα παραπωνα μου στη nokia!

Λοιπον μαγκες απο τωρα και περα για οτιδιποτε προβλημα με alpha copy κατευθιαν e-mail στην nokia και θα δειτε αν θα στρωσουν η οχι,φτανει πια! δεν ζουμε στο Τατζικισταν!

το θεμα ειναι οτι μετα το mail σου να μην εφερναν μονο σε ενα club nokia αλλα σε ολα

Ρε παιδια, δεν μπορει καποιος να μου πει, γιατι οταν βαζω μια εικονα για ταπετσαρια μου την κανει μακροστενη και οταν βαζω το τηλεφωνο σε κατασταση landscape μου κανει τα αντικειμενα χοντροειδη, λες και κοιταζω στο μαγικο καθρεφτη? Και ολα αυτα μετα τις δυο τελευταιες αναβαθμισεις.

λοιπον ρωτησα σε nokia club και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο και γενικα ηταν αρνητικοι στο να αλλαξουν το slider.Eψαξα στο you tube και βρηκα αυτο

ακολουθησα τις οδηγιες και εγενετο το θαυμα εκει που ηταν ενοχλητικα κουναμενο τωρα εσφιξε και δουλευει σαν καινουργιο.:)

το προγραμμα nemmesis γιατι δεν βρισκει το κινητο μου ?κατι για drivers λεει αλλα δεν πολυκαταλαβα κανενας μπορει να βοηθησει?:ninja:

λοιπον ρωτησα σε nokia club και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο και γενικα ηταν αρνητικοι στο να αλλαξουν το slider.Eψαξα στο you tube και βρηκα αυτο

ακολουθησα τις οδηγιες και εγενετο το θαυμα εκει που ηταν ενοχλητικα κουναμενο τωρα εσφιξε και δουλευει σαν καινουργιο.:)

το προγραμμα nemmesis γιατι δεν βρισκει το κινητο μου ?κατι για drivers λεει αλλα δεν πολυκαταλαβα κανενας μπορει να βοηθησει?:ninja:

Και εμενα τετοιες π@π@ριες μου ελεγαν οτι ειναι φυσιολογικο γιαυτο εστειλα e-mail στην nokia!

Δηλ. εσκασα 740 ευρω για να παρω το τηλ. και θα καθομαι να βαζω κολητικες ταινιες?

Εχει ξεφτιλιστει λιγο η τιμη του Ν95 ή μου φαινεται?

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000330

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

λογικο..εγω το εδωσα παντως,στα χρηματα του (τωρα) ειναι κορυφαια επιλογη γιατι οπως και να εχει 700+ηταν υπερβολικα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Παιδια αν μπορει καποιος να με βοηθησει.Αγορασα απο EBAY ενα Ν95 απλο,και ειναι κλειδωμενο στο δικτυο της Τ-ΜΟΒΙLE.Υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσω ειτε free ή και με καποια χρεωση καπου????

ευχαριστω

Παιδια αν μπορει καποιος να με βοηθησει.Αγορασα απο EBAY ενα Ν95 απλο,και ειναι κλειδωμενο στο δικτυο της Τ-ΜΟΒΙLE.Υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσω ειτε free ή και με καποια χρεωση καπου????

ευχαριστω

Το ηξερες απο πριν ? :confused:

Μονο απο το δικτυο στο οποιο ειναι κλειδωμενο.

Δοκιμασε και 9voloto.gr

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Pedia mia voithia. Otan dimioyrgo sms, me energopoiimeno to T9 vgazei otan kano mia leksi sta 4 grammata gia paradeigma, horis na ehi alles enallaktikes ke diskolevome poly na grapso minima. (paradeigma. pliktrologoyme tin leksi kako. To kinito vgazei tin leksi kalo dihos na moy dinei tin enallaktiki leksi kako) Tha prepei na patiso sto buton grafidas ke mesa ekei na pao stin epilogi... provlima eisagogis keimenoy ke meta stin epilogi.... antistoihies. I oli diadikasia omos ginete hronovora ke koyrastiki. Yparhei lisi oste na eho T9 opos se Sonyericsson;

Eyharisto.

Y.G. Eho to N95 8GB

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Το ηξερες απο πριν ? :confused:

Μονο απο το δικτυο στο οποιο ειναι κλειδωμενο.

Δοκιμασε και 9voloto.gr

δεν το εχω ακομα στα χερια μου , αλλα ναι το ξερω το εγραφε οτι ειναι simlock στην Τ-ΜΟBILE.Δηλαδη αν αλλαξω το κωδικο χωρας οπως λεει στην πρωτη σελιδα αυτου του topic δεν θα δεχτει ελληνικη sim???πεστε ρε παιδια αμα ειναι να μην το αγορασω.

ευχαριστω πολυ

δεν το εχω ακομα στα χερια μου , αλλα ναι το ξερω το εγραφε οτι ειναι simlock στην Τ-ΜΟBILE.Δηλαδη αν αλλαξω το κωδικο χωρας οπως λεει στην πρωτη σελιδα αυτου του topic δεν θα δεχτει ελληνικη sim???πεστε ρε παιδια αμα ειναι να μην το αγορασω.

ευχαριστω πολυ

Όχι φίλε μου δε θα δουλέψει έτσι.

Θέλει ειδική διαδικασία ξεκλειδώματος..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Όχι φίλε μου δε θα δουλέψει έτσι.

Θέλει ειδική διαδικασία ξεκλειδώματος..

αρα υπαρχει καποια διαδικασια!δεν με νοιαζει το κοστος αρκει να γινεται.Μηπως μπορεις να μου πεις χονδρικα ποια ειναι αυτη η διαδικασια?

αρα υπαρχει καποια διαδικασια!δεν με νοιαζει το κοστος αρκει να γινεται.Μηπως μπορεις να μου πεις χονδρικα ποια ειναι αυτη η διαδικασια?

Δεν το έχω κάνει ποτέ..

Πάντως από τη στιγμή που πουλιούνται τόσα κινητά γιατί να μπλέξεις με το κλειδωμένο??

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα παιδιά! Έχει κανείς υπόψιν κάποια εφαρμογή που να καταγράφει συνομιλίες και να τις αποθηκεύει σε οποιαδήποτε μορφή ηχητικού αρχείου στο κινητό;

Ton kairo - thermokrasia, poy ton vriskoyme os efarmogi ke stin syneheia na fainetai stin anamoni mazi me tin ora ke tin imerominia; Itan entyposiako otan to eiha dei. Eyharisto.

P.S. Perimeno apantisi ke gia to T9 sta sms.

BRAZILEIROS - Hellas

Pedia mia voithia. Otan dimioyrgo sms, me energopoiimeno to T9 vgazei otan kano mia leksi sta 4 grammata gia paradeigma, horis na ehi alles enallaktikes ke diskolevome poly na grapso minima. (paradeigma. pliktrologoyme tin leksi kako. To kinito vgazei tin leksi kalo dihos na moy dinei tin enallaktiki leksi kako) Tha prepei na patiso sto buton grafidas ke mesa ekei na pao stin epilogi... provlima eisagogis keimenoy ke meta stin epilogi.... antistoihies. I oli diadikasia omos ginete hronovora ke koyrastiki. Yparhei lisi oste na eho T9 opos se Sonyericsson;

Eyharisto.

Y.G. Eho to N95 8GB

'Οταν γράφεις με το Τ9 και θες να δεις και τις παρκάτω λέξεις θα πατάς το πλήκτρο με το αστεράκι και θα σου δείχνει και τις υπόλοιπες. Όπως είπες για παράδειγμα την λέξη καλό, πατώντας το πλήκτρο με το αστεράκι θα σου βγάλει και την λέξη κακό.

Ton kairo - thermokrasia, poy ton vriskoyme os efarmogi ke stin syneheia na fainetai stin anamoni mazi me tin ora ke tin imerominia; Itan entyposiako otan to eiha dei. Eyharisto.

P.S. Perimeno apantisi ke gia to T9 sta sms.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τέτοια εφαρμογή, μπορείς να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα για εφαρμογές [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2 - Μέρος ΙΙ, και μπορείς να μπεις και στο xxxxxxxxxx και να κοιτάξεις μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο που ζητάς.

Υ.Γ. Γράφε με Ελληνικούς μικρούς χαρακτήρες σε παρακαλώ, γιατί είναι πολύ δύσκολο να διαβάσουμε τα greekglish και να καταλάβουμε τι θες να πεις.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Eime polemios ton greeklish sfodra kiolas. Na omos poy vrethika stin disaresti thesi aytes tis meres na grapso me ta hazogreeklish. Vlepeis eime sto Londino ke den eho dynatotita gia Ellinika.

Se eyharisto gia tis apantiseis soy.

BRAZILEIROS - Hellas

screenprotector (διαφανεις ζελατινες) εχει βρει καποιος για το ν95 σε καποιο Ελληνικο site με αντικαταβολη?
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

screenprotector (διαφανεις ζελατινες) εχει βρει καποιος για το ν95 σε καποιο Ελληνικο site με αντικαταβολη?

Άρη απ' ότι είδα το e-shop έχει για το Ν95 8GB, ίσως έχουν και για το απλό

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Ρε παιδια πηρε ενας φιλος ενα 95αρι τις voda και θελει να του βαλει την 21 αναβαθμηση γιατι φοραει την 13,τι πρεπει να κανει?

Με πηρε τηλ. και με ρωτουσε αλλα επειδη δεν εχω ασχοληθει με το θεμα δεν ηξερα να του απαντησω!

Κατι του ειπαν οτι αν δεν βαλει την voda αναβαθμιση (αληθεια ποια ειναι?)θα χασει την εγγυηση!

Ρε παιδια πηρε ενας φιλος ενα 95αρι τις voda και θελει να του βαλει την 21 αναβαθμηση γιατι φοραει την 13,τι πρεπει να κανει?

Με πηρε τηλ. και με ρωτουσε αλλα επειδη δεν εχω ασχοληθει με το θεμα δεν ηξερα να του απαντησω!

Κατι του ειπαν οτι αν δεν βαλει την voda αναβαθμιση (αληθεια ποια ειναι?)θα χασει την εγγυηση!

Για να αλλάξεις το product code πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Nemesis Service Suite και μετά το nokia software update.

Για να βγάλεις το VL θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0534854.

• Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ.
  • Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ.

Σημείωση 1: Ο οδηγός που αναγράφεται, αναφέρεται στο N73, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια.

Σημείωση 2: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο.

Σημείωση 3: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό.

Στα παρακάτω link θα βρεις πληροφορίες για το πως γίνεται η διαδικασία αλλά θα βρεις και το Ελληνικό product code (Το Ελληνικό product code είναι το 0534854 GREECE, CYPROS):

1. http://www.myphone.gr/forum/showthre...88#post2111388

2. http://www.myphone.gr/forum/showthre...44#post2274444

Προσοχή όμως, γιατί αν τελικά αλλάξει το product code ο φίλος σου θα χάσει την εγγύηση της vodafone.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

@valsam εαν εχεις στο pc σου εγκατεστημενο το καινουριο pc suite δεν συνεργαζεται με το nss και δεν θα μπορεις να αλλαξεις το product code, απλα βαλε μια παλιοτερη εκδοση του :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2323858#post2323858

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Αλλαζοντας το product code χανεις την εγγυηση της vodafone και της alpha copy?

Η εξακολουθει να το καλυπτει η alpha copy?