dp8 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 αυτη η 31 τελικα δεν παιζεται.. εκει που-εδειχνε-οτι ειχε στρωσει(μετα το format σε συσκευη&καρτα μνημης),αρχισε παλι τα τρελα του. σημερα μετα απο μια ταινια με το coreplayer και λιγο παιχνιδι,απο εκει που ηταν στην μεση κατεβηκε αποτομα στην μια γραμμη και ζηταει φορτιση. σαφως και το ζορισα με την ταινια-περιπου 1μιση ωρα-αλλα νομιζω οτι δεν ειναι λογικο... δεν ξερω εαν φταιει το coreplayer αφου ναι μεν εκανα exit αλλα υποψιαζομαι οτι κατα καποιον τροπο το προγραμμα συνεχιζει και τρεχει. εχουμε καμια ενημερωση σχετικα με το ποτε περιμενουμε καινουργιο firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Καλή Χρονιά σε όλους...θα σας απασχολήσω πάλι με την περιβόητη πλέον v.31 και με τα κόλπα που κάνει..έκανα format και αφαίρεσα τα κινούμενα εικονίδια στο μενού, έτσι η απόδοση της μπαταρίας βελτιώθηκε αισθητά θα έλεγα. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι η ημερομηνία αλλάζει από μόνη της και πηγαίνει δύο μέρες μπροστά. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα, υπάρχει κάποια προσωρινή λύση μέχρι την επόμενη κι ελπίζω βελτιωμένη απο bugs έκδοση λογισμικού; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Μήπως αλλάζει αν κλείνεις για κάποιες ώρες το κινητό σου; Πχ το βράδυ όταν κοιμάσαι; Αν ναι, τότε μην το κλείνεις και απλά βάζε το σε προφίλ εκτός σύνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis82 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 καλησπερα παιδια!!!μια επειγον ερωτηση γιατι καιγομαι...δεν θυμαμαι τι κωδικο ασφαλειας εχω βαλει στο κινητο μου οταν τον ειχα αλλαξει για χαρη του guard!!!μπορει να με βοηθησει καποιος να τον αλλαξω;υπαρχει καποιο προγραμμα που να τον σπαει η να το κανει reset;εθχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση pame gera!!!Dennis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 καλησπερα παιδια!!!μια επειγον ερωτηση γιατι καιγομαι...δεν θυμαμαι τι κωδικο ασφαλειας εχω βαλει στο κινητο μου οταν τον ειχα αλλαξει για χαρη του guard!!!μπορει να με βοηθησει καποιος να τον αλλαξω;υπαρχει καποιο προγραμμα που να τον σπαει η να το κανει reset;εθχαριστω εκ των προτερων!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2385556#post2385556 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Καινούργιο πρόβλημα με την συσκευή μου, δεν κουμπώνει η κάρτα. Το πρόβλημα δεν ειναι στην κάρτα αλλά στο τηλέφωνο, δοκιμασα και με άλλη κάρτα και δεν κουμπώνει ούτε αυτή. Ξέρετε αν επισκευάζεται εύκολα σε club Nokia ή αν πρέπει να ξαναπάει "ταξίδι" στα κεντρικά της Nokia; Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Μήπως αλλάζει αν κλείνεις για κάποιες ώρες το κινητό σου; Πχ το βράδυ όταν κοιμάσαι; Αν ναι, τότε μην το κλείνεις και απλά βάζε το σε προφίλ εκτός σύνδεσης. Τώρα που το λες ναι, το κλείνω κάθε βράδυ ίσως να φταίει αυτό, θα ακολουθήσω την συμβουλή σου , ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 @panpara6 Αυτό φταίει κατά 99%. Έχει αναφερθεί ξανά. ------------------------------- Καινούργιο πρόβλημα με την συσκευή μου, δεν κουμπώνει η κάρτα. Το πρόβλημα δεν ειναι στην κάρτα αλλά στο τηλέφωνο, δοκιμασα και με άλλη κάρτα και δεν κουμπώνει ούτε αυτή. Ξέρετε αν επισκευάζεται εύκολα σε club Nokia ή αν πρέπει να ξαναπάει "ταξίδι" στα κεντρικά της Nokia; Πολύ πιθανόν να έχει χαλάσει ο μηχανισμός του card reader στο κινητό. Πήγαινε το σε κάποιο Nokia Shop να το ελέγξει και ο τεχνικός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Τελικά αξίζει να αναβαθμίσω σε έκδοση 31 η όχι? Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 και να ηθελες εχει αποσυρθει λογω προβληαμτων. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
best Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους... σήμερα ξαφνικά έσπασε το ένα δοντάκι στο πίσω μέρος του καλύματος της μπαταρίας του Ν95. Συνεπώς το καπάκι ενώ κουμπώνει, δεν κλείνει και γυρίζοντας το κινητό ανάποδα πέφτει μαζί με την μπαταρία. πωλείται το καπάκι αυτό μόνο του? πόσο κοστίζει? το καλύπτει η εγγύηση (αστοχία υλικού)? Παράθεση savras is here:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους... σήμερα ξαφνικά έσπασε το ένα δοντάκι στο πίσω μέρος του καλύματος της μπαταρίας του Ν95. Συνεπώς το καπάκι ενώ κουμπώνει, δεν κλείνει και γυρίζοντας το κινητό ανάποδα πέφτει μαζί με την μπαταρία. πωλείται το καπάκι αυτό μόνο του? πόσο κοστίζει? το καλύπτει η εγγύηση (αστοχία υλικού)? ναι πωλειται μονο του . [ δεν το καλυπτει η εγγυηση ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conrad Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους... σήμερα ξαφνικά έσπασε το ένα δοντάκι στο πίσω μέρος του καλύματος της μπαταρίας του Ν95. Συνεπώς το καπάκι ενώ κουμπώνει, δεν κλείνει και γυρίζοντας το κινητό ανάποδα πέφτει μαζί με την μπαταρία. πωλείται το καπάκι αυτό μόνο του? πόσο κοστίζει? το καλύπτει η εγγύηση (αστοχία υλικού)? Ακριβώς το ίδιο έπαθα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και μπήκα να ρωτήσω και εγώ το ίδιο:lol::lol::lol:Κουφάθηκα τώρα!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Πάντως και με την 30 το κάνει αυτό το πράγμα. Εκεί που η μπαταρία έχει Full μπάρες ξαφνικά πάς να μπείς στο WiFi και χαμηλή μπαταρία...Κάτι πρέπει να γίνει είναι πολύ σπαστικό! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Μήπως έχεις περασμένο το Garmin; Αν ναι, αυτό φταίει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Μήπως έχεις περασμένο το Garmin; Αν ναι, αυτό φταίει. Το έχω ναι. Καλά και πώς επηρεάζει την μπαταρία άμα δέν το χρησημοποιώ?:worry: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcmagas91 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Μήπως έχεις περασμένο το Garmin; Αν ναι, αυτό φταίει. Γιατί να φταίει το Garmin? Χρησιμοποιεί πολύ την μπαταρία..? Γιατί λέω να το βάλω αλλά αν είναι να το πάθω και εγώ δεν το βάζω τότε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Αν διαβάσεις στο θέμα του Garmin καθώς και σε θέματα άλλων συσκευών έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο δραματικής μείωσης της αυτονομίας λόγω του Garmin. Βέβαια αν κάνεις αυτά τα απλά πραγματάκια, δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Αν διαβάσεις στο θέμα του Garmin καθώς και σε θέματα άλλων συσκευών έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο δραματικής μείωσης της αυτονομίας λόγω του Garmin. Βέβαια αν κάνεις αυτά τα απλά πραγματάκια, δεν θα έχεις πρόβλημα. Εμένα ο SYS φάκελος είναι άδειος! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stamos_150 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Προψτές δοκίμασα με το energy profiler να δώ την κατανάλωση πριν, κατα τη διάρκεια και μετά το τέλος χρήσης του garmin. Ακόμα και όταν το έκλεινα είχε μία σεβαστή κατανάλωση η οποία έπεφτε σε επίπεδα stand by μετα και τον τερματισμό του tsrautostart.exe. Άρα όντως καταναλώνει ενέργεια και όταν δεν χρησιμοποιείται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Η εκδοση 5.00.20 του garmin εχει οντως επιπτωση στην διαρκεια της μπαταριας. το επιβαιβεωνω και εγω. και αυτο ακομα και αν δε το τρεχετε γιατι εχει καποια .exe αρχεια μεσα στο φακελο sys που δεν τα ειχε καμμια προηγουμενη εκδοση και φαινεται να τρεχουν στο background. εγω προσωπικα γυρισα μια εκδοση πισω (5.00.10 ) και η μπαταρια διαρκει μερες παλι. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Η εκδοση 5.00.20 του garmin εχει οντως επιπτωση στην διαρκεια της μπαταριας. το επιβαιβεωνω και εγω. και αυτο ακομα και αν δε το τρεχετε γιατι εχει καποια .exe αρχεια μεσα στο φακελο sys που δεν τα ειχε καμμια προηγουμενη εκδοση και φαινεται να τρεχουν στο background. εγω προσωπικα γυρισα μια εκδοση πισω (5.00.10 ) και η μπαταρια διαρκει μερες παλι. Ευχαριστω φιλε μου θα το δοκιμασω και εγω γιατι οντως με το garmin εχω προβλημα μπαταριας:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Εμένα ο SYS φάκελος είναι άδειος! Δεν είναι άδειος, απλά δεν μπορείς να δεις τα δεδομένα του λόγω του ό,τι θα πρέπει να χακάρεις τη συσκευή σου πρώτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Δεν είναι άδειος, απλά δεν μπορείς να δεις τα δεδομένα του λόγω του ό,τι θα πρέπει να χακάρεις τη συσκευή σου πρώτα. Την έχω χακάρει και είναι άδειος!:lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Πατάς CapsOff και παραμένει άδειος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts