Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας κι από μένα, μια ερώτηση.

Υπάρχει κανένα custom body (ή κάτι τέτοιο) που να επιτρέπει στο απλό Ν95 να παίρνει την μπαταρία του Ν95-2 αλλά να κλείνει κανονικά το πίσω καπάκι? (γιατί κανονικά δεν κλείνει)

Είχα δεί παλιότερα κάποια tutorials που "τρώγοντας" λίγο το καπάκι καταφέρνανε να την χωρέσουνε αλλά δεν είμαι για τέτοια...

Thanks in advance!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γειά σας κι από μένα, μια ερώτηση.

Υπάρχει κανένα custom body (ή κάτι τέτοιο) που να επιτρέπει στο απλό Ν95 να παίρνει την μπαταρία του Ν95-2 αλλά να κλείνει κανονικά το πίσω καπάκι? (γιατί κανονικά δεν κλείνει)

Είχα δεί παλιότερα κάποια tutorials που "τρώγοντας" λίγο το καπάκι καταφέρνανε να την χωρέσουνε αλλά δεν είμαι για τέτοια...

Thanks in advance!

Που να κλείνει ακριβώς το πίσω καπάκι, δεν υπάρχει.

Ή παίρνεις κάτι καπάκια που είχα δει που κλείνουν μεν, αλλά προεξέχουν αρκετά δε ή του βάζεις 1 σιλικονάτη θήκη και το κρατάς χωρίς καπάκι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Η σκέψη της θήκης δεν μ'αρέσει. Θυμάσαι κάποιο link για τα custom καπάκια που λές γιατί έψαξα στο ebay αλλά δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάποιο...

Επίσης με ενδιαφέρει να αλλάξω ολόκληρο το Body οπότε αν δεν υπάρχει σκέτο το καπάκι δεν με πειράζει. Ευχαριστώ για την απάντηση.

παιδιά υπάρχει ακόμα το thread για το self sign των εφαρμογών μέσω του κινητού; το έψαξα και δεν το βρήκα... :(

Το selfsing πλέον είναι ιστορία...:p

Ακολουθείς αυτό τον τρόπο και δεν χρειάζεσαι ξανά ούτε selfsing ούτε πιστοποιητικό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πωπω αλήθεια? Πέρασε καιρός και δεν το έχω ψάξει! :P

thanks! :)

History: 3210, 6210, t65, 7210, 7650, P800, 3650, 9110 Communicator, 7250i, z600, 6600, t310, k750i, qtek 9090, k800i, n95, n73, e52, Omnia Lite, iPhone... to be continued! :yahoo:

Θυμαμαι οτι σε παλιοτερες υπηρχε η επιλογη σμικρυνση με αποτελεσμα να γινεται η καθε εικονα 800 επι 600 και λιγα μονο kb.Τωρα πως γινεται αυτο?
ΠΑΙΔΙΑ ξερει κανεις τιποτα?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Θυμαμαι οτι σε παλιοτερες υπηρχε η επιλογη σμικρυνση με αποτελεσμα να γινεται η καθε εικονα 800 επι 600 και λιγα μονο kb.Τωρα πως γινεται αυτο?
ΠΑΙΔΙΑ ξερει κανεις τιποτα?

Δεν γίνεται πλέον. Αυτή την επιλογή νομίζω την έχουν αφαιρέσει από την έκδοση ν21. Πλέον γίνεται μόνο μέσω της επεξεργασίας.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

εχει βγει καινουργιo Firmware για ν-95 ????

Λαθος μου ,εχει βγει καινουργια εκδοση λογισμικου...αλλα αν κανω update τι επιπτωσεις θα εχω στο κινητο...εννοω θα πρεπει να το ξαναχακαρω να κανω ολοκληρη διαδικασια για να βαλω n-gage παιχνιδια κ ολα αυτα...???

Καλησπερα

μετα απο αναβαθμιση για να βαλω ελληνικα μου κανει επανακινησεις συνεχεια τι μπορω να κανω;

ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Toυ εβαλες ελληνικα τελικα? Δοκιμασε να του κανεις hard format η ξανα αναβαθμιση απο επανω..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλησπερα

μετα απο αναβαθμιση για να βαλω ελληνικα μου κανει επανακινησεις συνεχεια τι μπορω να κανω;

ευχαριστω

Ολα αυτα με την καρτα μνημης μεσα ?

Κανε και κανενα φορματ στην καρτα τοτε

αφου σωσεις τα πολυτιμα αρχεια .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ναι ελληνικα εβαλα οταν λες hard format ενοεις τα τρια πληκτρα οταν ανοιγω το κινητο αν θημαμαι καλα ειναι το 3 ο αστερισκος και το πρασινο ;

τη φορμαρισα και τη καρτα μνημης αλλα παλι τα ιδια

[sIGPIC][/sIGPIC]

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

τα δοκιμασα ολα αυτα αλλα και παλι τιποτα

βασικα το προβλημα αρχιζει οταν παω να εγκαταστησω ενα προγραμμα η οταν παω να ανοιξω τον player δηλ οταν δουλευει ο επεξεργαστης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περασες ξανα την ιδια αναβαθμιση απο επανω και το προβλημα συνεχιζε να υπαρχει? Μετα εκανες hard format και λειτουργησες την συσκευη σου χωρις την καρτα μνημης? Εαν Ναι τοτε θα πρεπει να το πας για φτιαξιμο :(

ναι τα εκανα ολα αυτα και τιποτα

η μονη λυση τωρα δηλ ειναι στη νοκια

ευχαριστω παντως για τη βοηθεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο την στιγμη που εκανες ολα τα παραπανω και η συσκευη σου δεν λειτουργει σωστα δυστυχος θα πρεπει να την πας για επισκευη :)

Έχω το Ν95 και ένα handsfree bluetooth Sony-Ericsson HBH-600 (σχετικά παλιό μοντέλο). Παλιά όταν είχα την v12 στο κινητό, λειτουργούσαν απροβλημάτιστα, αλλά μετα την αναβάθμιση στην v20 και την v30 το hands-free αποσυνδέεται συνεχώς από το κινητό. π.χ. στο τέλος μιας κλήσης, αν αποτύχει η φωνητική αναγνώριση κλήσης, κλπ.

Το κινητό με άλλα hands-free δουλεύει μια χαρά, όπως και το hands-free με άλλα κινητά.

Έχετε καμιά ιδεά τι μπορεί να συμβαίνει;

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν είχα ποτέ την έκδοση 12 που λες αλλά δυστυχώς δεν βρήκα λύση (το έχω αναφέρει ξανά στο forum). Αν βρεις ακρη ενημέρωσέ με γιατί είναι αρκετά έως πολύ σπαστικό...

Παιδια τον τελευταιο καιρο οταν ανοιγω το smart2go δεν ανοιγει το gps,κατω αριστερα δεν δειχνει τις μπαρες να αναβοσβηνουν απλα ενα σημα σαν να μην εχει σημα σαν διεση,παταω απο τις ρυθμισεις απενεργοποιηση gps και μετα ενεργοποιηση και ολα οκ μετα.Ξερετε γιατι γινεται αυτο?

Πήγαινε στο μενού λήψη και επέλεξε το εικονίδιο που λέει Maps Upgrade. Λογικά θα σταματήσει να στο κάνει αυτό.

To εκανα αλλα τιποτα δειχνει ενα σημα σαν κεραια εκει που επρεπε να αναβοσβηνει η ενδειξη του gps

To εκανα αλλα τιποτα δειχνει ενα σημα σαν κεραια εκει που επρεπε να αναβοσβηνει η ενδειξη του gps

Στην αρχή δείχνει το σήμα της σύνδεσης με μια πλάγια γραμμή και μετά σου αναβοσβήνει μια κίτρινη παύλα, που σημαίνει οτι ψάχνει. Αν είναι στο δικό όπως στη φωτο, είσαι ΟΚ.

Οχι εκει που εχει τις παυλες κατω δειχνει ενα πραγμα σαν κεραια,δεν εχει καθολου παυλες